Wymienię Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-14, 23:17   #31
Nevada87
Wtajemniczenie

Przekupka: 64 pkt / 100% pozyt.
GG do Nevada87
Dot.: Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-)

Cytat:
Napisane przez Furkadusz Pokaż wiadomość
I ja się cieszę Na pewno zatem oddałabym Ci chętnie któregoś z Lutensów za Coco Parfum.
Pudrowość Coudray Ambre&Vanille bardzo lubię - ogromnie żałuję, że niedawno weszłam już w jej posiadanie: Twój zestaw brzmi znakomicie.
Z Twoich zbiorów podjęłabym chętnie prócz tych, które wymieniłam i Angela, i Chocolat Mat, i nawet Apple Pie Demeter Nie potrafię doprawdy zaproponować Ci odpowiedniej konfiguracji, by Cię nie urazić - pomóż, proszę, nowicjuszce, i napisz o swojej propozycji, uwzględniając wszystkie trzy flakony, które wybrałaś u mnie. Pozdrawiam
Hmm, trudna sytuacja, bo jednak 30ml prawdziwych perfum za 1 Lutensa to wymiana ,która by mnie nie satysfakcjonowała.

Proponowałabym:
La maison - wszystkie trzy buteleczki.
Chocolat Mat
Apple Pie Demeter
Christiane Celle Ambre
za dwa Twoje Lutensy

Nie wiem co mogłabym zaproponować w takim rozrachunku za Heliotrope, może wodę perfumowaną Mademoiselle?
Nie wiem na ile Ty wyceniasz swoje perfumy i też nie chciałabym Cię urazić.

Jeżeli interesują Cię odlewki to mogę sporo odlać Annick Goutal Songes edp, mogłyby Ci się spodobać.

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
Napisane przez biala_malpeczka Pokaż wiadomość
Hmmm, a gdybym się zdecydowała na całą waniliową trójcę ?
Mogłabym oddać dwa, ale na razie jeszcze negocjuję z Furkadusz
Stary 2009-10-14, 23:47   #32
majka242007
Zakorzenienie

Przekupka: 204 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-)

COŚ ZA:
- Lancome Magnifique 50ml, ubytek ok.5ml, kartonik (z wymiany z Magsch).
- Burberry London, tester, ok80/100ml, z tyłu flakonu opis nut zapachowych.

PO ZA WATKIEM Z ZAPACHÓW DO ODDANIA MAM BURBERRY BRIT 65/100ml
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-15, 01:11   #33
asik123456789
Zakorzenienie

Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.

hej Moze cos u mnie?
(a nie masz z poprzedniego watku miracle forever?) Czailam sie na niego ostatnio

Mam lolite L. Poza watkiem jeszcze niecale opakowanie 40ml fekkai glossing cream. A dolozysz jeszcze kolorowke w najblizszym czasie?

Edytowane przez asik123456789
Czas edycji: 2009-10-15 o 01:20
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-15, 08:06   #34
hathayoga
perfumove love

Przekupka: 260 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Nevada87 Pokaż wiadomość
Hatko, dziękuję
Zajrzałam do Ciebie, ale nic nie wpadło mi w oko, może to Etro, ale nie wiem kiedy będę w Douglasie, kompletnie nie pamiętam tego zapachu, Sandalo to bardzo sugestywna nazwa, być może mi się spodoba.
Dam znać jak coś będę wiedziała
W takim razie czekam cierpliwie

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-15, 09:52   #35
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
COŚ ZA:
- Lancome Magnifique 50ml, ubytek ok.5ml, kartonik (z wymiany z Magsch).
- Burberry London, tester, ok80/100ml, z tyłu flakonu opis nut zapachowych.

PO ZA WATKIEM Z ZAPACHÓW DO ODDANIA MAM BURBERRY BRIT 65/100ml
Przykro mi, ale nic z Twojego wątku mnie nie zainteresowało.
Dziękuję za propozycję.

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
hej Moze cos u mnie?
(a nie masz z poprzedniego watku miracle forever?) Czailam sie na niego ostatnio

Mam lolite L. Poza watkiem jeszcze niecale opakowanie 40ml fekkai glossing cream. A dolozysz jeszcze kolorowke w najblizszym czasie?
Asik byłabym zainteresowana L, Miracle Forever już nie mam, bo konkretnie przeszło w posiadanie mojego Tż - w chwili desperacji nad swoją kolekcją wcisnęłam mu te perfumy aby je gdzieś dalej indywidualnie spieniężył
Będzie więcej kolorówki, po prostu muszę zrobić nowe zdjęcia, bo te co kiedyś zrobiłam są nienajbardziej aktualne...
Napisz co byś chciała z kolorówki, zanim zrobię zdjęcia może będę mogła Ci coś zaproponować

Cytat:
Napisane przez hathayoga Pokaż wiadomość
W takim razie czekam cierpliwie
Hatko, ja niczego nie obiecuję, nie chcę abyś specjalnie czekała na moją odpowiedź, jak będziesz miała chętnego na sandalo to się nie wachaj, po prostu nie wiem kiedy będę w perfumerii. Jak coś to napiszę
Stary 2009-10-15, 10:01   #36
Furkadusz
Zadomowienie

Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.

[QUOTE=Nevada87;14740490]Hmm, trudna sytuacja, bo jednak 30ml prawdziwych perfum za 1 Lutensa to wymiana ,która by mnie nie satysfakcjonowała.

Proponowałabym:
Chocolat Mat
Apple Pie Demeter
Christiane Celle Ambre
za dwa Twoje Lutensy

Nie wiem co mogłabym zaproponować w takim rozrachunku za Heliotrope, może wodę perfumowaną Mademoiselle?

Jeżeli interesują Cię odlewki to mogę sporo odlać Annick Goutal Songes edp, mogłyby Ci się spodobać.[COLOR="Silver"]

Nevado droga - jestem na tak i przychylam się do Twej propozycji. Oba Lutensy poleciałyby zatem za powyższe dobra, a Etro ulega EdP Coco Maleńka odlewka Songes mile widziana (masz mnie!) Jeśli o mnie chodzi, możemy już ustalić szczegóły wymiany na PW. Pozdrawiam porannie
Furkadusz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-15, 10:05   #37
asik123456789
Zakorzenienie

Ciezko mi jest cos proponowac z kolorowki ale tak sobie mysle ze pewnie bym cos wybrala za lolite. Napewno interesuja mnie rozne roze, rozswietlacze,moze jakies cienie clinique (kiedys mialas). Tak sobie mysle, ze moglybysmy poczekac az wrzucisz kolorowke, a ja przetrzymam dla Ciebie lolitke. Mysle, ze z zapachow tez bym cos wybrala ale aktualnie mam wieksze zapotrzebowanie na kolorowke
Stary 2009-10-15, 11:06   #38
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

[QUOTE=Furkadusz;14742814]
Cytat:
Hmm, trudna sytuacja, bo jednak 30ml prawdziwych perfum za 1 Lutensa to wymiana ,która by mnie nie satysfakcjonowała.

Proponowałabym:
Chocolat Mat
Apple Pie Demeter
Christiane Celle Ambre
za dwa Twoje Lutensy

Jeżeli interesują Cię odlewki to mogę sporo odlać Annick Goutal Songes edp, mogłyby Ci się spodobać.[COLOR="Silver"]

Nevado droga - jestem na tak i przychylam się do Twej propozycji. Oba Lutensy poleciałyby zatem za powyższe dobra, a Etro ulega EdP Coco Maleńka odlewka Songes mile widziana (masz mnie!) Jeśli o mnie chodzi, możemy już ustalić szczegóły wymiany na PW. Pozdrawiam porannie
Furkadusz, cieszę się, prosiłabym jednak przedtem abyś cyknęła fotki flakonów i wstawiła je u mnie w wątku lub u siebie, chciałabym po prostu zobaczyć pojemności, tak dla pewności
Zaraz wychodzę z domu i jeszcze chciałabym przetestować raz Etro, poważna wymiana nam się szykuje więc chciałabym być pewna, więc zarezerwuj dla mnie proszę wszystkie 3 flaszeczki, dam Ci znać po południu. Na Lutensy jestem zdecydowana
Miłego dnia

Cytat:
Ciezko mi jest cos proponowac z kolorowki ale tak sobie mysle ze pewnie bym cos wybrala za lolite. Napewno interesuja mnie rozne roze, rozswietlacze,moze jakies cienie clinique (kiedys mialas). Tak sobie mysle, ze moglybysmy poczekac az wrzucisz kolorowke, a ja przetrzymam dla Ciebie lolitke. Mysle, ze z zapachow tez bym cos wybrala ale aktualnie mam wieksze zapotrzebowanie na kolorowke
Asik, mam cienie Clinique - Prism Whites - quad, Ebb and Flow - trio. Bardzo bym chciała Twoją L, więc fajnie by było jakbyś poczekała, teraz wychodzę, ale jak wrócę i uporządkuję swoje rzeczy to porobię i wstawię jakieś fotki kolorówki do wątku
Pozdrawiam serdecznie!
Stary 2009-10-15, 13:45   #39
asik123456789
Zakorzenienie

ok To ja poczekam, nawet mi sie nie spieszy z wymiana Masz takie zbiory ze napewno cos wybiore za lolite. Jesli mozesz to wklej zdjecie tych cieni. Ja mam jeszcze quad clinique pink chocolate. Moze Cie interesuje?
Stary 2009-10-15, 19:04   #40
Furkadusz
Zadomowienie

Nevado, załączyłam zdjęcia flakonów w moim wątku - spójrz, czy odpowiada Ci to, co Cię interesuje. Pozdrawiam
Stary 2009-10-15, 21:00   #41
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
ok To ja poczekam, nawet mi sie nie spieszy z wymiana Masz takie zbiory ze napewno cos wybiore za lolite. Jesli mozesz to wklej zdjecie tych cieni. Ja mam jeszcze quad clinique pink chocolate. Moze Cie interesuje?
Cytat:
Nevado, załączyłam zdjęcia flakonów w moim wątku - spójrz, czy odpowiada Ci to, co Cię interesuje. Pozdrawiam
Dziewczyny bardzo Was przepraszam , ale dzisiaj nic sensownego już nie napiszę, ząb mnie rozbolał i nie mogę o niczym innym myśleć

Furkadusz, dzisiaj napiszę tylko tyle abyś zwolniła rezerwację Heliotrope, jutro Ci wszystko wytłumaczę.

Dziękuję z góry za wyrozumiałość
Stary 2009-10-16, 09:06   #42
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Asik, dzisiaj będę wstawiać nowe fotki, może uda mi się coś wstawić jeszcze rano przed wizytą u dentysty, jeśli nie to po południu.
Cienie Clinique na razie mnie nie interesują

Cytat:
Furkadusz, przetestowałam sobie Heliotrope i zapach jest taki jak go zapamiętałam, ale tym razem obudził się we mnie zdrowy rozsądek, zapach jest dosyć płaski, według mnie pachnie marcepanem, nie mogłabym go nosić na sobie, a tymbardziej zużyć tak wielkiej flachy, dlatego tak jak napisałam wczoraj zwalniam rezerwację i przepraszam za kłopot.
Co do Lutensów, wczoraj zajrzałam do Twojego wątku i troszkę się zdziwiłam, byłam święcie przekonana ,że oba mają po 45ml, potem zajrzałam do swojego wątku i sprawdziłam ,że pisałaś 40ml, jednak sądząc z pojemności ze zdjęcia wydaje mi się ,że w Louve brakuje ok15ml? Zbadaj proszę dokładnie tą pojemność, bo dla mnie to troszkę zmienia postać rzeczy, ale oczywiście nadal jestem zainteresowana obiema flaszkami

Pozdrawiam Was serdecznie i dziękuję za wyrozumiałość
Stary 2009-10-16, 09:23   #43
Gosia197
Zakorzenienie

Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.

Nevado,strasznie się napaliłam na Twojego Aliena...Wymieniamy się?
Gosia197 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-16, 09:47   #44
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez Gosia197 Pokaż wiadomość
Nevado,strasznie się napaliłam na Twojego Aliena...Wymieniamy się?
Gosiu wczoraj dałam sobie do myślenia i zaczęłam zastanawiać się nad zakupem nowej flaszki, pytałaś gdzie jest po 159zł, na ebayu
Daj mi proszę jeszcze czas, bo jestem nie do końca zdecydowana, zaraz idę do dentysty i strasznie się stresuję. Nie rezerwuj dla mnie teraz flaszki, zdam się na los, przemyślę sprawę i jeśli jeszcze będzie to się wymienimy Czy we flakoniku jest na pewno połowa - czy jak podniesiesz flaszkę poziomo to u nasady rurki płyn dosięga do jej połowy?
Pozdrawiam.
Stary 2009-10-16, 09:56   #45
Gosia197
Zakorzenienie

Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.

Jak odwrócę butelkę do góry nogami, to perfum jest ponad połowę , w pozycji poziomej butelki wody jest połowa ,więc tak naprawdę to jest jej ok. 26/50 ml Ale ta butelka kręcona jest więc trudno mi tak precyzyjnie okreslić.

O nerwach nic mi nie mów, o 14.00 mam obronę pracy magisterskiej............ ....................

Edytowane przez Gosia197
Czas edycji: 2009-10-16 o 10:31
Gosia197 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-16, 10:40   #46
oolong
Zakorzenienie

Przekupka: 82 pkt / 100% pozyt.

- Limitowany puder Terracotta Pearly Sun Powder w kolorze Orient Sun (Brązowo-różowy). Dwa razy wypróbowany pędzelkiem do różu, nie ma żadnego ubytku, wygląda praktycznie jak nowy. Zapakowany w kartonik.

czy coś u mnie? kiedyś podobał Ci się mój Bobbi
poza wątkiem mam np nowy Diacneal, Lolitę 15ml z 30ml

oolong jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-16, 11:02   #47
Rosa Porta
Raczkowanie

Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.

Witaj,

czy oddałabyś Coco Mademoiselle za She WOOD Desquared (75 ml EDp) albo Pradę Infusion D'Iris? - taka sama ilość jak SW.

Rosa Porta
Rosa Porta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-16, 11:04   #48
Furkadusz
Zadomowienie

Nevado, współczuję bólu zęba - mam nadzieję, że stomatolog Ci pomoże.
Jeśli chodzi o wymianę, to masz słuszność, uległa zmianie postać rzeczy. Jeśli chodzi o zawartość flakonów, zostawiam to Twemu osądowi: Douce Amere jest w każdym razie więcej niż 45 ml. Zależy mi na Coco, a w związku z tym, że zrezygnowałaś z Heliotrope, najbardziej odpowiadałaby mi opcja Coco i Ch. Celle. Daj znać, co o tym sądzisz. Pozdrawiam.
Stary 2009-10-16, 11:42   #49
RapCandy
Zadomowienie

Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.

znajdziesz cos u mnie? podoba mi sie kilka pozycji z kolorówki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373664
poza wątkiem mam Revlon Colorstay do cery suchej/normalnej - 180 sand beige

Edytowane przez RapCandy
Czas edycji: 2009-10-16 o 11:43
RapCandy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-16, 11:59   #50
nameless
Zadomowienie

Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.

Witaj, czy znalazłabyś coś może u mnie za:
- Cienie do powiek 5 Couleurs 140 Twilight, edycja limitowana,
lub
- Cienie do powiek 5 Couleurs Designer 508 Nude Pink Design,
??
Stary 2009-10-16, 14:27   #51
asik123456789
Zakorzenienie

Ja rowniez wspolczuje bolu zeba Mam nadzieje, ze Ci przejdzie bo to jest strasznie dokuczliwe. Ja teraz wyjezdzam ale wieczorkiem postaram sie zlozyc jakas propozycje
Stary 2009-10-16, 14:56   #52
Queen
Wtajemniczenie

Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.

Hej,
znajdziesz coś u mnie za:
Chanel Coco Mademoiselle edp i parfum (oddam tylko jeden z flakonów). Edp pierwotnie 50ml, ubytek widoczny na zdjęciu.
Elaborate - limitowana kolekcja Moonbathe - ubytek ok1/4, w kartoniku.
Sprightly - limitowana kolekcja Novel Twist - raz użyty, powinnam mieć Szminka Dior Addict Ultra-Nude w kolorze 355 Naked Pink, raz użyta, zapakowana w kartonik

lub choć za jedną z nich? Oddam wiele.

Mój wątek z wymianą kosmetyczną:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=723489

Queen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-16, 18:00   #53
siek
Wtajemniczenie

Przekupka: 60 pkt / 100% pozyt.

Nevado, czy za aliena nie zechciałabyś Flowerbomb?
siek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-16, 18:22   #54
Nicole
Zakorzenienie

Przekupka: 77 pkt / 99% pozyt.

znajdziesz coś u mnie?

Nicole jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-16, 18:47   #55
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez Gosia197 Pokaż wiadomość
Jak odwrócę butelkę do góry nogami, to perfum jest ponad połowę , w pozycji poziomej butelki wody jest połowa ,więc tak naprawdę to jest jej ok. 26/50 ml Ale ta butelka kręcona jest więc trudno mi tak precyzyjnie okreslić.

O nerwach nic mi nie mów, o 14.00 mam obronę pracy magisterskiej............ ....................
Gosiu, mam nadzieję ,że odpowiedziałaś na wszystkie pytanie poprawnie i jesteś już magistrem
Mam takie pytanko jeszcze, czy Hypnose Elixir jest bardzo podobny do klasycznego edp? Ostatnio załapałam ''fazę'' na hypnozę i nabyłam edp, teraz zastanawiam się nad elixirem, bardzo lubię klasyka

Cytat:
Napisane przez oolong Pokaż wiadomość
- Limitowany puder Terracotta Pearly Sun Powder w kolorze Orient Sun (Brązowo-różowy). Dwa razy wypróbowany pędzelkiem do różu, nie ma żadnego ubytku, wygląda praktycznie jak nowy. Zapakowany w kartonik.

czy coś u mnie? kiedyś podobał Ci się mój Bobbi
poza wątkiem mam np nowy Diacneal, Lolitę 15ml z 30ml
Oolong, dziękuję za propozycję, ale nic szczególnie nie wpadło mi w oko z Twojego wątku, może innym razem, jak będziesz miała coś ciekawego pisz koniecznie

Cytat:
Napisane przez Rosa Porta Pokaż wiadomość
Witaj,

czy oddałabyś Coco Mademoiselle za She WOOD Desquared (75 ml EDp) albo Pradę Infusion D'Iris? - taka sama ilość jak SW.

Rosa Porta
Bardzo ciekawe propozycje, ale tak się złożyło, że zamówiłam w ciemno zapach, który podobno przypomina tą Pradę, z kolei She Wood to nie do końca mój typ zapachu, a na pewno jeżeli miałabym ''eksperymentować'' nie chciałabym się wymieniać za moją Coco.
Dziękuję za złożoną ofertę.

Cytat:
Nevado, współczuję bólu zęba - mam nadzieję, że stomatolog Ci pomoże.
Jeśli chodzi o wymianę, to masz słuszność, uległa zmianie postać rzeczy. Jeśli chodzi o zawartość flakonów, zostawiam to Twemu osądowi: Douce Amere jest w każdym razie więcej niż 45 ml. Zależy mi na Coco, a w związku z tym, że zrezygnowałaś z Heliotrope, najbardziej odpowiadałaby mi opcja Coco i Ch. Celle. Daj znać, co o tym sądzisz. Pozdrawiam.
Dziękuję, byłam u stomatologa, ale nadal nie wiadomo co dalej, rozwiercił, zawiercił, godzinę na fotelu zmarnowałam, a dalej nie wiadomo czy to moja nadwrażliwość czy coś jeszcze, od czerwca leczę ten ząb
Dla ścisłości - którą Coco masz na myśli?
Pozdrawiam.

Cytat:
Napisane przez RapCandy Pokaż wiadomość
znajdziesz cos u mnie? podoba mi sie kilka pozycji z kolorówki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373664
poza wątkiem mam Revlon Colorstay do cery suchej/normalnej - 180 sand beige
Dziękuję za propozycję, ale nie znalazłam dla siebie nic ciekawego.
Pozdrawiam.

Cytat:
Napisane przez nameless Pokaż wiadomość
Witaj, czy znalazłabyś coś może u mnie za:
- Cienie do powiek 5 Couleurs 140 Twilight, edycja limitowana,
lub
- Cienie do powiek 5 Couleurs Designer 508 Nude Pink Design,
??
Cześć, u Ciebie podoba mi się Still, ale nie na tyle aby wymienić na nie którąś z palet, może masz na oku jeszcze coś - jakąś inną kolorówkę lub perfumy?

Cytat:
Ja rowniez wspolczuje bolu zeba Mam nadzieje, ze Ci przejdzie bo to jest strasznie dokuczliwe. Ja teraz wyjezdzam ale wieczorkiem postaram sie zlozyc jakas propozycje
Asik, dziękuję, siedziałam godzinę na fotelu, zobaczymy co dalej, mam nadzieję ,że to już koniec moich udręk z tym zębem - leczony od czerwca
Czekam na propozycję, ale jeśli nic nie wpadło Ci w oko to w miarę możliwości będę dokładała kolejne kosmetyki

Cytat:
Napisane przez Queen Pokaż wiadomość
Hej,
znajdziesz coś u mnie za:
Chanel Coco Mademoiselle edp i parfum (oddam tylko jeden z flakonów). Edp pierwotnie 50ml, ubytek widoczny na zdjęciu.
Elaborate - limitowana kolekcja Moonbathe - ubytek ok1/4, w kartoniku.
Sprightly - limitowana kolekcja Novel Twist - raz użyty, powinnam mieć Szminka Dior Addict Ultra-Nude w kolorze 355 Naked Pink, raz użyta, zapakowana w kartonik

lub choć za jedną z nich? Oddam wiele.
Cześć, zastanawiam się nad Twoją Bermudą nie wiem jeszcze jak ''to'' pachnie, ale może jutro przejdę się do Douglasa, na ile wyceniasz te perfumy? Na pewno nie będę chciała wymieniać na nie Coco

Cytat:
Napisane przez siek Pokaż wiadomość
Nevado, czy za aliena nie zechciałabyś Flowerbomb?
Przykro mi, ale mam jeszcze troszkę Flowerbombki w próbkach, a nie szaleję ostatnio za bardzo za tym zapachem. Dziękuję za propozycję

Cytat:
Napisane przez Nicole Pokaż wiadomość
znajdziesz coś u mnie?
Niestety nic, dziękuję za propozycję
Stary 2009-10-16, 19:16   #56
nameless
Zadomowienie

Cytat:
Cześć, u Ciebie podoba mi się Still, ale nie na tyle aby wymienić na nie którąś z palet, może masz na oku jeszcze coś - jakąś inną kolorówkę lub perfumy?
więc podobają mi się jeszcze:

Serge Lutens Datura Noir 50ml
Narciso Rodriguez edt - 7,5ml, wersja torebkowa / napełniacz z atomizerem, nowy.
Marc Jacobs Blush 50ml, raz użyte, kartonik.
Bond no. 9 Madison Soiree
Thierry Mugler Angel Sunessence 50ml
Burberry London, tester, ok80/100ml

Co byś była skłonna oddać za Still?
Stary 2009-10-16, 19:25   #57
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
więc podobają mi się jeszcze:

Serge Lutens Datura Noir 50ml
Narciso Rodriguez edt - 7,5ml, wersja torebkowa / napełniacz z atomizerem, nowy.
Marc Jacobs Blush 50ml, raz użyte, kartonik.
Bond no. 9 Madison Soiree
Thierry Mugler Angel Sunessence 50ml
Burberry London, tester, ok80/100ml

Co byś była skłonna oddać za Still?
Jeszcze pytanko: Czy Twój tester ma korek i dołączony do niego pierścionek?
Stary 2009-10-16, 19:31   #58
nameless
Zadomowienie

Cytat:
Jeszcze pytanko: Czy Twój tester ma korek i dołączony do niego pierścionek?
Ma
Zaraz Ci wkleję foto

Edytowane przez nameless
Czas edycji: 2009-10-16 o 19:36
nameless jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-16, 19:49   #59
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Ma
Zaraz Ci wkleję foto
Dziękuję, byłabym zainteresowana wymianą na Burberry London, czy odpowiada Ci to? Jutro wkleiłabym jeszcze fotkę uwidaczniająca pojemność aby było wszystko jasne
Stary 2009-10-16, 19:51   #60
KGr
Rozeznanie

Przekupka: 8 pkt / 90% pozyt.

podobaja mi sie
- Puder Flower Blossom, limitowany rozświetlacz do twarzy, nowy, zapakowany w kartonik i welurowy pokrowiec. Oddam tylko za coś naprawdę wyjątkowego.

- Róż do policzków Diorblush w kolorze 829 Rose Dragee, raz-max. dwa razy wypróbowany, nie ma ubytku, zapakowany w welur i kartonik, w środku nieużywany pędzelek.

- Sypki puder rozświetlający Diorshow Powder, 5g., kolor 009 Porcelain Pink (jasno-kremowy z domieszką różu, na skórze iskrzy dyskretnymi drobinkami - efekt podobny do rozświetlających meteorytów Guerlain).
Produkt użyty raz, nawet dozownik - puszek nie jest specjalnie ubrudzony pudrem i wygląda praktycznie jak nowy. Oddam tylko za coś naprawdę wyjątkowego. Produkt zapakowany w kartonik, z ulotką.

- Cienie do powiek 5 Couleurs 140 Twilight, edycja limitowana, cienie użyte ok. 2 razy, nie ma szczególnego ubytku - tylko delikatne naruszenia na powierzchni cieni. Produkt w welurowym pokrowcu, w środku kasetki dwa aplikatory.

- Cienie do powiek 5 Couleurs Designer 508 Nude Pink Design, w środku znajdują się 4 cienie i 1 kremowy, który służy jako eyeliner.
Produkt raz użyty, nie ma żadnego szczególnego ubytku, który można by policzyć w %. Zapakowany w welurowy pokrowiec, bez pudełka, z aplikatorami w kasetce

zapraszam do moich obu wątków.
z Twojej wish: miałabym jedynie spoza wątków czarną kredke do oczu mac i konturówke/kredke do oczu kolor vino, obie nieuzywane
KGr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości