|
|
#31 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-)
Cytat:
Proponowałabym: La maison - wszystkie trzy buteleczki. Chocolat Mat Apple Pie Demeter Christiane Celle Ambre za dwa Twoje Lutensy Nie wiem co mogłabym zaproponować w takim rozrachunku za Heliotrope, może wodę perfumowaną Mademoiselle? Nie wiem na ile Ty wyceniasz swoje perfumy i też nie chciałabym Cię urazić. Jeżeli interesują Cię odlewki to mogę sporo odlać Annick Goutal Songes edp, mogłyby Ci się spodobać. ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Mogłabym oddać dwa, ale na razie jeszcze negocjuję z Furkadusz
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-)
COŚ ZA:
- Lancome Magnifique 50ml, ubytek ok.5ml, kartonik (z wymiany z Magsch). - Burberry London, tester, ok80/100ml, z tyłu flakonu opis nut zapachowych. PO ZA WATKIEM Z ZAPACHÓW DO ODDANIA MAM BURBERRY BRIT 65/100ml
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
hej
Moze cos u mnie? (a nie masz z poprzedniego watku miracle forever?) Czailam sie na niego ostatnio ![]() Mam lolite L. Poza watkiem jeszcze niecale opakowanie 40ml fekkai glossing cream. A dolozysz jeszcze kolorowke w najblizszym czasie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1272306 Edytowane przez asik123456789 Czas edycji: 2009-10-15 o 01:20 |
|
|
|
|
#34 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję za propozycję. Cytat:
![]() Będzie więcej kolorówki, po prostu muszę zrobić nowe zdjęcia, bo te co kiedyś zrobiłam są nienajbardziej aktualne... Napisz co byś chciała z kolorówki, zanim zrobię zdjęcia może będę mogła Ci coś zaproponować Hatko, ja niczego nie obiecuję, nie chcę abyś specjalnie czekała na moją odpowiedź, jak będziesz miała chętnego na sandalo to się nie wachaj, po prostu nie wiem kiedy będę w perfumerii. Jak coś to napiszę
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Nevada87;14740490]Hmm, trudna sytuacja, bo jednak 30ml prawdziwych perfum za 1 Lutensa to wymiana ,która by mnie nie satysfakcjonowała.
Proponowałabym: La maison - wszystkie trzy buteleczki. Chocolat Mat Apple Pie Demeter Christiane Celle Ambre za dwa Twoje Lutensy Nie wiem co mogłabym zaproponować w takim rozrachunku za Heliotrope, może wodę perfumowaną Mademoiselle? Nie wiem na ile Ty wyceniasz swoje perfumy i też nie chciałabym Cię urazić. Jeżeli interesują Cię odlewki to mogę sporo odlać Annick Goutal Songes edp, mogłyby Ci się spodobać.[COLOR="Silver"] Nevado droga - jestem na tak i przychylam się do Twej propozycji. Oba Lutensy poleciałyby zatem za powyższe dobra, a Etro ulega EdP Coco Maleńka odlewka Songes mile widziana (masz mnie! ) Jeśli o mnie chodzi, możemy już ustalić szczegóły wymiany na PW. Pozdrawiam porannie
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Ciezko mi jest cos proponowac z kolorowki ale tak sobie mysle ze pewnie bym cos wybrala za lolite. Napewno interesuja mnie rozne roze, rozswietlacze,moze jakies cienie clinique (kiedys mialas). Tak sobie mysle, ze moglybysmy poczekac az wrzucisz kolorowke, a ja przetrzymam dla Ciebie lolitke. Mysle, ze z zapachow tez bym cos wybrala ale aktualnie mam wieksze zapotrzebowanie na kolorowke
|
|
#38 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Furkadusz;14742814]
Cytat:
Zaraz wychodzę z domu i jeszcze chciałabym przetestować raz Etro, poważna wymiana nam się szykuje więc chciałabym być pewna, więc zarezerwuj dla mnie proszę wszystkie 3 flaszeczki, dam Ci znać po południu. Na Lutensy jestem zdecydowana Miłego dnia Cytat:
Pozdrawiam serdecznie!
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
ok
To ja poczekam, nawet mi sie nie spieszy z wymiana Masz takie zbiory ze napewno cos wybiore za lolite. Jesli mozesz to wklej zdjecie tych cieni. Ja mam jeszcze quad clinique pink chocolate. Moze Cie interesuje?
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Nevado, załączyłam zdjęcia flakonów w moim wątku - spójrz, czy odpowiada Ci to, co Cię interesuje. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#41 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Furkadusz, dzisiaj napiszę tylko tyle abyś zwolniła rezerwację Heliotrope, jutro Ci wszystko wytłumaczę. Dziękuję z góry za wyrozumiałość
|
|
|
#42 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cienie Clinique na razie mnie nie interesują Cytat:
Co do Lutensów, wczoraj zajrzałam do Twojego wątku i troszkę się zdziwiłam, byłam święcie przekonana ,że oba mają po 45ml, potem zajrzałam do swojego wątku i sprawdziłam ,że pisałaś 40ml, jednak sądząc z pojemności ze zdjęcia wydaje mi się ,że w Louve brakuje ok15ml? Zbadaj proszę dokładnie tą pojemność, bo dla mnie to troszkę zmienia postać rzeczy, ale oczywiście nadal jestem zainteresowana obiema flaszkami Pozdrawiam Was serdecznie i dziękuję za wyrozumiałość
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosiu
Daj mi proszę jeszcze czas, bo jestem nie do końca zdecydowana, zaraz idę do dentysty i strasznie się stresuję. Nie rezerwuj dla mnie teraz flaszki, zdam się na los, przemyślę sprawę i jeśli jeszcze będzie to się wymienimy Pozdrawiam.
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Jak odwrócę butelkę do góry nogami, to perfum jest ponad połowę , w pozycji poziomej butelki wody jest połowa ,więc tak naprawdę to jest jej ok. 26/50 ml Ale ta butelka kręcona jest więc trudno mi tak precyzyjnie okreslić.
O nerwach nic mi nie mów, o 14.00 mam obronę pracy magisterskiej............ .................... Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-10-16 o 10:31 |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
- Limitowany puder Terracotta Pearly Sun Powder w kolorze Orient Sun (Brązowo-różowy). Dwa razy wypróbowany pędzelkiem do różu, nie ma żadnego ubytku, wygląda praktycznie jak nowy. Zapakowany w kartonik.
czy coś u mnie? kiedyś podobał Ci się mój Bobbi poza wątkiem mam np nowy Diacneal, Lolitę 15ml z 30ml |
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Witaj,
czy oddałabyś Coco Mademoiselle za She WOOD Desquared (75 ml EDp) albo Pradę Infusion D'Iris? - taka sama ilość jak SW. Rosa Porta |
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Nevado, współczuję bólu zęba - mam nadzieję, że stomatolog Ci pomoże.
Jeśli chodzi o wymianę, to masz słuszność, uległa zmianie postać rzeczy. Jeśli chodzi o zawartość flakonów, zostawiam to Twemu osądowi: Douce Amere jest w każdym razie więcej niż 45 ml. Zależy mi na Coco, a w związku z tym, że zrezygnowałaś z Heliotrope, najbardziej odpowiadałaby mi opcja Coco i Ch. Celle. Daj znać, co o tym sądzisz. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie? podoba mi sie kilka pozycji z kolorówki
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373664poza wątkiem mam Revlon Colorstay do cery suchej/normalnej - 180 sand beige Edytowane przez RapCandy Czas edycji: 2009-10-16 o 11:43 |
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, czy znalazłabyś coś może u mnie za:
- Cienie do powiek 5 Couleurs 140 Twilight, edycja limitowana, lub - Cienie do powiek 5 Couleurs Designer 508 Nude Pink Design, ?? |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rowniez wspolczuje bolu zeba
Mam nadzieje, ze Ci przejdzie bo to jest strasznie dokuczliwe. Ja teraz wyjezdzam ale wieczorkiem postaram sie zlozyc jakas propozycje
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Hej,
znajdziesz coś u mnie za: Chanel Coco Mademoiselle edp i parfum (oddam tylko jeden z flakonów). Edp pierwotnie 50ml, ubytek widoczny na zdjęciu. Elaborate - limitowana kolekcja Moonbathe - ubytek ok1/4, w kartoniku. Sprightly - limitowana kolekcja Novel Twist - raz użyty, powinnam mieć Szminka Dior Addict Ultra-Nude w kolorze 355 Naked Pink, raz użyta, zapakowana w kartonik lub choć za jedną z nich? Oddam wiele.
|
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
Nevado, czy za aliena nie zechciałabyś Flowerbomb?
|
|
|
|
|
#55 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam takie pytanko jeszcze, czy Hypnose Elixir jest bardzo podobny do klasycznego edp? Ostatnio załapałam ''fazę'' na hypnozę i nabyłam edp, teraz zastanawiam się nad elixirem, bardzo lubię klasykaCytat:
Cytat:
Dziękuję za złożoną ofertę. Cytat:
![]() Dla ścisłości - którą Coco masz na myśli? Pozdrawiam. Cytat:
Pozdrawiam. Cytat:
Cytat:
![]() Czekam na propozycję, ale jeśli nic nie wpadło Ci w oko to w miarę możliwości będę dokładała kolejne kosmetyki Cytat:
nie wiem jeszcze jak ''to'' pachnie, ale może jutro przejdę się do Douglasa, na ile wyceniasz te perfumy? Na pewno nie będę chciała wymieniać na nie CocoPrzykro mi, ale mam jeszcze troszkę Flowerbombki w próbkach, a nie szaleję ostatnio za bardzo za tym zapachem. Dziękuję za propozycję Niestety nic, dziękuję za propozycję
|
|
|
#56 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc podobają mi się jeszcze:Serge Lutens Datura Noir 50ml Narciso Rodriguez edt - 7,5ml, wersja torebkowa / napełniacz z atomizerem, nowy. Marc Jacobs Blush 50ml, raz użyte, kartonik. Bond no. 9 Madison Soiree Thierry Mugler Angel Sunessence 50ml Burberry London, tester, ok80/100ml Co byś była skłonna oddać za Still? |
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#58 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zaraz Ci wkleję foto Edytowane przez nameless Czas edycji: 2009-10-16 o 19:36 |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję, byłabym zainteresowana wymianą na Burberry London, czy odpowiada Ci to? Jutro wkleiłabym jeszcze fotkę uwidaczniająca pojemność aby było wszystko jasne
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
podobaja mi sie
- Puder Flower Blossom, limitowany rozświetlacz do twarzy, nowy, zapakowany w kartonik i welurowy pokrowiec. Oddam tylko za coś naprawdę wyjątkowego. - Róż do policzków Diorblush w kolorze 829 Rose Dragee, raz-max. dwa razy wypróbowany, nie ma ubytku, zapakowany w welur i kartonik, w środku nieużywany pędzelek. - Sypki puder rozświetlający Diorshow Powder, 5g., kolor 009 Porcelain Pink (jasno-kremowy z domieszką różu, na skórze iskrzy dyskretnymi drobinkami - efekt podobny do rozświetlających meteorytów Guerlain). Produkt użyty raz, nawet dozownik - puszek nie jest specjalnie ubrudzony pudrem i wygląda praktycznie jak nowy. Oddam tylko za coś naprawdę wyjątkowego. Produkt zapakowany w kartonik, z ulotką. - Cienie do powiek 5 Couleurs 140 Twilight, edycja limitowana, cienie użyte ok. 2 razy, nie ma szczególnego ubytku - tylko delikatne naruszenia na powierzchni cieni. Produkt w welurowym pokrowcu, w środku kasetki dwa aplikatory. - Cienie do powiek 5 Couleurs Designer 508 Nude Pink Design, w środku znajdują się 4 cienie i 1 kremowy, który służy jako eyeliner. Produkt raz użyty, nie ma żadnego szczególnego ubytku, który można by policzyć w %. Zapakowany w welurowy pokrowiec, bez pudełka, z aplikatorami w kasetce zapraszam do moich obu wątków. z Twojej wish: miałabym jedynie spoza wątków czarną kredke do oczu mac i konturówke/kredke do oczu kolor vino, obie nieuzywane
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

Na pewno zatem oddałabym Ci chętnie któregoś z Lutensów za Coco Parfum. 

Mam nadzieje, ze Ci przejdzie bo to jest strasznie dokuczliwe. Ja teraz wyjezdzam ale wieczorkiem postaram sie zlozyc jakas propozycje 

więc podobają mi się jeszcze: