|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: co myślicie o takiej sukni?
a szperaczki niewiecie może mniej więcej ile taka sukna może kosztować??
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Suknie tej firmy są piękne, sama byłam w jednej zakochana (właśnie tej za 3.300...), dopóki nie kupiłam tej mojej jedynej.
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
mnie się również podoba, ale ma podobać się Tobie
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
trzeba zobaczyc ile ona kosztuje ,teraz powinny byc promocje na te suknie,wkoncu po sezonie
ale suknia jest piekna!
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
dzięki dziewczyny..jesteście super
![]() ![]() suknia jest piękna mam nadzieje że bedzie w salonie i zobacze ja na żywo..Tenebre -o ile dobrze widze to pewnie bierzemy ślub w tym samym dniu
Edytowane przez mordziula Czas edycji: 2009-10-21 o 20:47 |
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
zrob zdjecie jak bedziesz ja mierzyc
|
|
|
#37 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To sporo nas z 26 czerwca w takim razie, w czerwcowym wątku też się coraz więcej osób z tej daty ujawnia.![]() Mam nadzieję, że chociaż odrobinę pomogłam z tą suknią. Trzymam kciuki, żebyś "upolowała" tą jedyną, czy będzie to ta z Maggie, czy jakaś inna, w każdym razie, byś czuła, że to naprawdę ta.
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
ślub miał byc 14 lutego w niedziele..ale ze trafił sie wolny termin na czerwiec wiec przelozylismy ślub..wszystko nam sie zgralo i na szczescie mam wiecej czasu na wybor sukni..bo do lutego duzo niezostalo i musialabym juz na dniach zamawiac cos..a ja wiciaz niewiedzialam co i to mnie przerazalo...teraz juz wiem przynajmniej czego szukam mniej wiecej..i dzieki wam wiem nawet gdzie szukać
jesteście wspaniałe wizazanki![]()
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-10-22 o 09:58 |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
bardzo ładne suknie..musze pooglądać je na żywo bo na modelkach to każda suknia ładnie wygląda..
a wczoraj z ciekawosci zajrzalam do pracowni krawieckiej gdzie szyją suknie z własnego pomysłu..i znalazłam naprawde ładna suknie za bardzo dobrą cene..zaluje ze niemialam aparatu bo zrobilabym zdjecie.. nie była markowa nie miała metki ale cos mnie tkneło i zamierzam przymierzyć ją...teraz pewnie każdy powie że jednak maggie sottero poleca a krawcowa to niewiadomo jak uszyje...ehh a ja myśle coraz czesciej zeby wymysleć coś własnego i mieć unikatową suknie..
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co ja chcialam zupelnie inna suknie i wybralam z papilio i musze powiedziec ze wsyzscy mowili ze inaczej a piekniej przedecwszytkim w moim stylu... jak nic ci sie niespodoba to cos zaprojektuj znajdz dobra krawcowwa iiii uszyj
ja stawialam na cos innego chcialam byc "swojego" w sensie charakteru osobowosci i udalo mi sie (fotki w moim podpisie - jesli mas zochote zobaczyc)trzymam kciuki zebys ty tez cos miala swojego i wyjatkowego
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
martucha84--wyglądałaś bajecznie..suknia trafiona pasuje do Ciebie idealnie..ślicznie
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje ze wybierzesz cos co do ciebie bedzie pasowac idealnie... trzymam za to kciuki.. pamietaj ze niewazne co beda mowic inni tobie ma sie ona podobac (ja znosilam narzekania tesciowej ze jak bez welonu i w sukni w kolorze ciemnego ecru ale sie niepoddalam i niezaluje) trzmam mocno kciuki i bede sedzic twoje wyborowe poczynania![]() ![]()
|
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
Suknia zupełnie nie w moim stylu - ale ma być w TWOIM Mi osobiście bardzo podobają się suknie http://www.le-spose-di-gio.it/, ale nie ma ich w Polsce, co najwyzej podróbki, ew. krawcowa uszyje na zamówienie, ale obawiam się, że ... "prawie robi wielką różnicę" W ogóle trafiłam na te włoskie (zwiewne, kobiece, subtelne, no cud) szukając po necie sukni w Warszawie - trafiłam na jedną z firm, która sprzedaje i wypożycza www.juliette.pl - ale w necie znalazłam dwa posty (no, mało, ale jednak są), które zniechecają do wizyty - że oszukują i 2 tyg. przed ślubem stawiają klientkę "pod ścianą", "nagle" rosną koszty itp. Nie chcę cytować, zainteresowane sobie znajdą. Ale może ktoś, kto przegląda ten wątek, ma jakieś doświadczenia z tym salonem? Mogę się zabezpieczyć zamawiając suknię dużo wcześniej i spisując drobiazgową umowę, ale głupio mi tak od razu spodziewać się, że ktoś mnie będzie chciał oszukać . Będę wdzieczna za pomoc.
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aż poczułam taki celtycko-irlandzki klimacik , Super |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
a co myślicie o takiej sukni hiszpańskiej
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
A ja chcialam wypowiedziec sie na temat sukni której to post dotyczy. Widziałam ja ostatnio w salonie w Tarnwie i była to jedyna suknia która mi sie spodobała, tylko bvyla w kolorze białym, w którym zdecydowanie lepiej sie prezentuje. Koronka tez była biała. Ja gdybym ja kupowała to bez tych wiszących wstążek bo dla mnie psuja urok tej sukienki. Jak będzie jeszcze ta sukienkę po Nowym Roku to będę ją mierzyc, bo ma w sobie to coś, a nie jest wydziwiana jak niektóre.
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i zgadzam sie ze te szmaty są nieładne..myśle wogole o dodaniu innego kwiuatka z boku i chyba mimo wszystko zdecyduje sie na tą suknie.. bo jakos uderzyło mnie że dużo osób twierdzi że ta suknia jest brzydka i poleca tą sottero czy inne suknie w kosmicznych cenach a jak poźniej pokazują swoje fotki z wesela to rewelacji nie ma..
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz co widziałabym Cię w zupełnie innej sukni. Bardziej romantycznej i delikatnej, jak Twoja uroda.
|
|
|
#50 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w wątku pisałam że to zdjęcia z neta a nie ja,ale po co czytać wątek ? no po co
26.06.2010 I jestem Żoną Edytowane przez mordziula Czas edycji: 2009-11-08 o 12:29 |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mordziuli ślubne dylematy..suknia w kształcie litery A..pomocy !!!
Suknia śliczna. Bez tych szarf będzie jeszcze piękniejsza
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
to są zdjęcia z katalogu internetowego i większość dziewczyn takie wkleja..pozdrawiam
|
|
#54 |
|
Przyczajenie
|
Jak uszyjesz u krawcowej to przynajmniej bedziesz mieć pewność, że nic ci nie odstaje i nie wygląda coś dziwnie bo było poszerzane.
|
|
|
|
|
#55 |
|
Przyczajenie
|
pisałam już w poprzednim wątku ale powtórze Hej! Ja kupiłam orginalną sukienkę le spose di gio. Byłam po nią w Monzy pod Mediolanem. Oczywiście zapłaciłam bardzo dużo ale efekt był zniewalający! Sukienka układała się idealnie! Wszyscy zwrócili na nią uwagę jednocześnie mówiąc o jej skromności. Właśnie tego szukałam! Wcześniej w krakowie szukałąm materiałów podobnych do tych włoskich z nadzieją, że uszyje podobną (miałam próbke do porównania). W sklepach z materiałąmi zwariowali! Powiedzieli że nigdy nie mieli czegoś tak delikatnego i mieś nie będą! No mówie wam, po prostu odjazd!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

W ogóle trafiłam na te włoskie (zwiewne, kobiece, subtelne, no cud) szukając po necie sukni w Warszawie - trafiłam na jedną z firm, która sprzedaje i wypożycza
. Będę wdzieczna za pomoc.