|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: potrzebuje rady, ważne!
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
chyba mnie przekonałyście
żaden znajomy napewno mi tego nie zrobił, pewnie jakies zboki się ogłaszają... dobrze że napisałam na wizażu, dziękuje nie szukam pracy jako modelka, jak byłam malutka to marzyłam o tym, ale nigdy nic nie robiłam w tym kierunku. szukam pracy, od siedzenia w domu już głupieje, eh....:/
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
- na ludzkiej próżności (jak w tym wypadku - stwierdzenie, że znaleźli i WYBRALI akurat Ciebie), - na chciwości, chęci szybkiego zysku, - współczuciu. Edit: dobrze, że w końcu uwierzyłaś, że to ŚCIEMA. Ciekawe ile osób się na to nabierze... Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2009-10-19 o 13:29 |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Cytat:
![]() Jesteś fajną, mądra dziewczyną że nie dałaś się na coś takiego nabrać. Więc znajdzie sie i praca i cały świat padnie Ci do stóp Ehh, a ile dziewczyn będzie naiwnych i się wpakuje w jakieś kłopoty...;/ Ten wątek powinien być trochę jak ostrzeżenie... |
|
|
|
|
|
#35 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
A ja uważam, że to niekoniecznie ściema. To może być coś w stylu reklam Dove gdzie faktycznie nie zatrudniali super lasek tylko normalne kobiety z ulicy. Jeśli jesteś w stanie sprawdzić dokładnie tą panią i jej agencję oraz chcesz sprobować swoich sił jako modelka to czemu nie? Zdjęcia bielizny raczej nikogo nie zaszokują i nie ma w nich nic zdrożnego, do tego nie napisano abys przesłała swoje nagie zdjęcia czy nawet w bieliźnie, tylko zdjęcia pokazujące Twoją sylwetkę. Czyli np w obcisłych dzinsach i dopasowanej bluzce, niekoniecznie z dekoltem. Jeśli miałabyś możliwość pójscia na jakies spotkanie z tą kobietą razem z obstawą w postaci TŻ-ta i brata czy jakimis innymi znajomymi to raczej to nie byłaby ściema.
Drugą kwestią jest to, że wbrew pozorom te 400 zł za godzinę zdjęć to naprawdę nie jest jakos specjalnie dużo. Zwłaszcza, że zdjęcia odbywaja się w Warszawie. Może w jakiejś Koziej Wólce to ogromna kwota ale na realia warszawskie na pewno nie. Wiadomo, że w dzisiejszych czasach trzeba byc ostrożna ale nie popadajmy w histerię.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

żaden znajomy napewno mi tego nie zrobił, pewnie jakies zboki się ogłaszają... dobrze że napisałam na wizażu, dziękuje
nie szukam pracy jako modelka, jak byłam malutka to marzyłam o tym, ale nigdy nic nie robiłam w tym kierunku. szukam pracy, od siedzenia w domu już głupieje, eh....:/