potrzebuje rady, ważne! - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-18, 20:24   #31
Usagi89
Raczkowanie

GG do Usagi89
Dot.: potrzebuje rady, ważne!

Cytat:
Napisane przez Marwari Pokaż wiadomość
moim zdaniem to ściema.
moim też.....
Usagi89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-19, 12:00   #32
agusia2569
Raczkowanie

chyba mnie przekonałyście żaden znajomy napewno mi tego nie zrobił, pewnie jakies zboki się ogłaszają... dobrze że napisałam na wizażu, dziękuje nie szukam pracy jako modelka, jak byłam malutka to marzyłam o tym, ale nigdy nic nie robiłam w tym kierunku. szukam pracy, od siedzenia w domu już głupieje, eh....:/
agusia2569 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-19, 13:28   #33
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agusia2569 Pokaż wiadomość
to wiadomosć od tej babki
"Nazywam się Paulina Sitko i jestem fotografem.Organizujemy sesję zdjęciową bielizny damskiej.Poszukujemy nowych twarzy,ponieważ nie chcemy robić sesji ze znanymi już modelkami.Chcemy pokazać że każdy rodzaj bielizny (zwykłej czy też sexownej)może nosić każda kobieta i takich kobiet właśnie poszukujemy.Z tego co zauważyłam na portalu NK jest Pani piękną i atrakcyjną kobietą i takich osób właśnie poszukuję.Jest Pani moim zdaniem odpowiednią kandydatką.Na wstępie powiem że za godzinę zdjęć otrzyma Pani 400 pln.Jeśli ciekawa jest Pani jakiego rodzaju bielizna będzie reklamowana,proszę wejść na stronę
http://www.bielizna-net.pl/
Na tej stronie znajdują się między innymi niektóre z naszych zdjęć.
Jeśli byłaby Pani zainteresowana,proszę o dalszy kontakt." A TO DRUGA
"Oprócz bielizny będzie reklamowany również kostium kompielowy w różnych rodzajach.
Jeśli jest Pani zainteresowana to poinformuję Panią że za godzinę sesji otrzyma Pani 400pln.Współpracę rozpoczniemy oczywiście po podpisaniu półrocznego kontraktu.Nasze studio mieści się w Warszawie,ale jeśli już zaprosimy Panią na sesję,to my opłacamy całą podróż i zakwaterowanie.
Narazie potrzebuję od Pani kilka zdjęć tak żebym mogła dokładnie zobaczyć Pani figurę.Proszę również napisać kilka słów o sobie i podać swoje wymiary.Sesję chcemy zrobić z normalnymi,naturalnymi kobietami i wydaje mi się że właśnie jest Pani odpowiednią kandydatką.Przyjmujemy również oferty od kobiet które urodziły dzieci.Chcemy pokazać że taka bielizna jest dla każdej kobiety a nie tylko dla wybranych.Wspomnę jeszcze że jeśli wezmie Pani udział w sesji to kazdą przymieżaną bieliznę może (ale nie musi) Pani po sesji odkupić za bardzo niską cenę.Jak juz zaprosimy Panią na sesję to będzie to w którąś sobotę i niedzielę.
Pozdrawiam
Paulina Sitko"
CO O TYM MYŚLICIE?
Ta, jasne, akcja jest firmy Triumph, ale strona WWW całkiem inna, w dodatku sesja miałaby być połączona z kupowaniem przez "modelki" bielizny... Dziwi mnie aż taka naiwność. Szczególnie, że - jak już pisały dziewczyny - sytuację można wyjaśnić w kilka minut, wchodząc na OFICJALNĄ stronę firmy Triumph i dzwoniąc pod numer kontaktowy. Oszuści praktycznie zawsze żerują albo:
- na ludzkiej próżności (jak w tym wypadku - stwierdzenie, że znaleźli i WYBRALI akurat Ciebie),
- na chciwości, chęci szybkiego zysku,
- współczuciu.

Edit: dobrze, że w końcu uwierzyłaś, że to ŚCIEMA. Ciekawe ile osób się na to nabierze...

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2009-10-19 o 13:29
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-19, 13:34   #34
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Cytat:
Napisane przez agusia2569 Pokaż wiadomość
chyba mnie przekonałyście żaden znajomy napewno mi tego nie zrobił, pewnie jakies zboki się ogłaszają... dobrze że napisałam na wizażu, dziękuje nie szukam pracy jako modelka, jak byłam malutka to marzyłam o tym, ale nigdy nic nie robiłam w tym kierunku. szukam pracy, od siedzenia w domu już głupieje, eh....:/
:glaszcze: będzie dobrze
Jesteś fajną, mądra dziewczyną że nie dałaś się na coś takiego nabrać.
Więc znajdzie sie i praca i cały świat padnie Ci do stóp

Ehh, a ile dziewczyn będzie naiwnych i się wpakuje w jakieś kłopoty...;/
Ten wątek powinien być trochę jak ostrzeżenie...
mikia20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-19, 16:31   #35
agusia2569
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Ta, jasne, akcja jest firmy Triumph, ale strona WWW całkiem inna, w dodatku sesja miałaby być połączona z kupowaniem przez "modelki" bielizny... Dziwi mnie aż taka naiwność. Szczególnie, że - jak już pisały dziewczyny - sytuację można wyjaśnić w kilka minut, wchodząc na OFICJALNĄ stronę firmy Triumph i dzwoniąc pod numer kontaktowy. Oszuści praktycznie zawsze żerują albo:
- na ludzkiej próżności (jak w tym wypadku - stwierdzenie, że znaleźli i WYBRALI akurat Ciebie),
- na chciwości, chęci szybkiego zysku,
- współczuciu.

Edit: dobrze, że w końcu uwierzyłaś, że to ŚCIEMA. Ciekawe ile osób się na to nabierze...
Nie musisz byc od razu nie miła! nie jestem naiwna, próżna też nie, a tym bardziej chciwa! Wchodziłam na oficjalną strone nie znalazłam numeru tel.tylko adres mailowy i napisałam do nich.

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
Napisane przez mikia20 Pokaż wiadomość
:glaszcze: będzie dobrze
Jesteś fajną, mądra dziewczyną że nie dałaś się na coś takiego nabrać.
Więc znajdzie sie i praca i cały świat padnie Ci do stóp

Ehh, a ile dziewczyn będzie naiwnych i się wpakuje w jakieś kłopoty...;/
Ten wątek powinien być trochę jak ostrzeżenie...
dziękuje
agusia2569 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-19, 16:48   #36
Zafirah
Rozeznanie

A ja uważam, że to niekoniecznie ściema. To może być coś w stylu reklam Dove gdzie faktycznie nie zatrudniali super lasek tylko normalne kobiety z ulicy. Jeśli jesteś w stanie sprawdzić dokładnie tą panią i jej agencję oraz chcesz sprobować swoich sił jako modelka to czemu nie? Zdjęcia bielizny raczej nikogo nie zaszokują i nie ma w nich nic zdrożnego, do tego nie napisano abys przesłała swoje nagie zdjęcia czy nawet w bieliźnie, tylko zdjęcia pokazujące Twoją sylwetkę. Czyli np w obcisłych dzinsach i dopasowanej bluzce, niekoniecznie z dekoltem. Jeśli miałabyś możliwość pójscia na jakies spotkanie z tą kobietą razem z obstawą w postaci TŻ-ta i brata czy jakimis innymi znajomymi to raczej to nie byłaby ściema.
Drugą kwestią jest to, że wbrew pozorom te 400 zł za godzinę zdjęć to naprawdę nie jest jakos specjalnie dużo. Zwłaszcza, że zdjęcia odbywaja się w Warszawie. Może w jakiejś Koziej Wólce to ogromna kwota ale na realia warszawskie na pewno nie.
Wiadomo, że w dzisiejszych czasach trzeba byc ostrożna ale nie popadajmy w histerię.

Zafirah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości