|
|
#31 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Givenchy, Lauder, Decay, Chanel, Monnari i inne
Cytat:
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- ten zestaw ekskluzywne spa to co to takiego w ciuszkowym na 2 fotce w czarno-czerwone kwiaty to tunika czy bluzka, jaki rozmiar? |
||
|
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
hey, i jak? sprawdzalas tusz?
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
OK, tak myslalam, ze jedak podobne numerki drukari, ale tusze inne
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Hej, czy znajdziesz coś u mnie za te dwie rzeczy (a najchętniej za peeling Kanebo)?
Oddam wiele. ![]() *Podkład w kompakcie Double Wear nr. 17 Tawny 3W1, śliczny jasny beż z kroplą żółci , 2 razy użyty *Połowę sławnego peelingu pudrowego Kanebo w oryginalnym opakowaniu |
|
|
|
|
#39 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
moze masz coś z pielęgnacji albo z mojej wishlisty? |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;14926391]podoba mi sie tylko lakier opi, a to jednak za mało
moze masz coś z pielęgnacji albo z mojej wishlisty?[/QUOTE] Niestety nie. Poza wątkiem mam tylko jeszcze za coś extra korektor MAGIC HR oraz spray nabłyszczający Toni&Guy.
|
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
moge oddac plaszczyk za: blyszczyk chanel, perfumy i baza pod podkład.
Pasowałoby Ci? Ewentualnie coś innego zamiast perfum by mogło być.
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
witaj! czy znajdziesz cosik u mnie??
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
hej, interesuje mnie * Chanel błyszczyk Aqualumiere Gloss nr 77 Tangerine Dream
|
|
|
|
|
#44 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pozdrawiam ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- a za cosik? podoba mi sie nars, on jest pudrowy?, jakieś lepsze foto? i DIOR DIORSHOW w jakim jest stanie? ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
Skórzane etui na dokumenty ta zielona bluzka jaki to rozmiar po naszemu? |
||
|
|
|
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
perfumove love
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;14959125]Hat no perełkami Lalique bym nie pogardziła, ale nie wiem czy oddasz zapach za kolorówkę
[/QUOTE]Za jakiś czas będę musiała kupować podkład, więc i perfumy bym wymieniła pewnie, zawsze to parę groszy w kieszeni ![]() Tyle że Perły ugaduję z Furkadusz, jeśli nic nie wyjdzie z tej wymiany, dam znać |
|
|
|
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
Podoba mi się *Urban Decay-baza pod podkład maskująca pory, ładnie matuje, użyta 3 razyZapraszam do siebie |
|
|
|
|
#51 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
BAN stały
|
tak mysle o tej naszej wymiance, czy za tusz diora oddałabys ew. te 5-tki diora? bo nars chyba poleci do kogos innego
ew. moze dobralabys cosik a za puder isa dory jeszcze moze cos widzisz? albo za urban baze |
|
|
|
|
#55 |
|
BAN stały
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;14969531]który podkład?
ten zestaw ekskluzywne spa to co to takiego w ciuszkowym na 2 fotce w czarno-czerwone kwiaty to tunika czy bluzka, jaki rozmiar?[/QUOTE] bluzka rozmiarek m-l kapah zostało mi 1 spa : mleczko do kapieli mydło balsam do ciała ale zapachu nie wiem bo jest nowe i jest zamkniete podkład: *Podkład The Body Shop Balancing Oil Free Matifiant kolor 07, dla lekko opalonej, bez różowości bede szczera i nie znam sie w ogole na podkładach:P szukam bo nawet nie umiem sobie dobrac;p ale mam włąsnie taka ciemniejsza karnacje wiec ten powinien byc OK( w ogle ponad polowe firm nie znam tutaj- moze dlatego ze mieszkam w malej miejscowosci gdzie sa max factor i rimmel najdrozsze )
Edytowane przez nyla89 Czas edycji: 2009-10-28 o 20:53 |
|
|
|
|
#56 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Podkład jest lekko matujący, z pozoru dość ciemny, ale po chwilce i dość dobrym roztarciu pięknie się dopasowuje do karnacji. Za tę kolorową koszulkę chętnie go oddam, za kamizelke niestety nic nie znalazłam |
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Bo tak naprawdę to podobał mi się tylko Nars, o tusz pytałam dla siostry, ona sie jednak rozmyśliła, a ja czarnych tuszy nie używam. Szukam jeszcze różu w zimnym dość mocnym różu, może akurat masz? ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Podkład nie jest nowy, użyty kilka razy, ale z racji swojej kremowej konsystencji baaaardzo wydajny jeśli Ci to odpowiada zapraszam na PW |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.

ale może za DW coś u mnie wyszperasz?