Czy lubimy się całować? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-25, 10:40   #31
lalalabamba
Wtajemniczenie

Dot.: Czy lubimy się całować?

Cytat:
Napisane przez angela0033 Pokaż wiadomość
nie lubię całować się z ciociami,wujami, i ze spotykanymi koleżankami na ulicy... :/
mój charakter jest taki... jakby go nazwać ... sztywniacki(?)...nie lubię mówić nikomu nic o moich uczuciach i to też może wpływać na to,że całusy z koleżankami są dla mnie dziwne oczywiście nie obrazając nikogo
Mam bardzo podobnie. To całowanie nie jest mi do niczego potrzebne. Nie wiem, może jestem dziwna, ale nie mam jakoś szczególnie potrzeby bliskości, by kogoś ot tak obcałowywać, a gestów "bo tak wypada" robić nie lubię. Wydaje mi się to sztuczne.
Nie raz też patrzę trochę z rozbawieniem jak na przystanku spotyka się z 8 dziewczyn i wszystkie całują się na powitanie. Codziennie... Wygląda to tak, jakby się wieki nie widziały.
lalalabamba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-25, 10:47   #32
Stromanthe
Zadomowienie

GG do Stromanthe

Ja zwykle nie mam problemów z buziaczkami "na trzy" (no, może poza domysłami, czy ma być "na trzy", czy "na dwa" ) z rodziną bliższą i dalszą, osobami zarówno dopiero poznanymi, jak i "przyjaciółmi z dzieciństwa". Z koleżankami witamy się i żegnamy jednym buziakiem, ale nie w dosłownym tego słowa znaczeniu, jest to raczej dotknięcie się policzków i cmoknięcie powietrza obok.
Pocałunki miłosne lubię, chyba jak każdy, ale nie znoszę pchania języka do migdałków przy każdym jednym zbliżeniu
Stromanthe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-25, 12:14   #33
paula-zla
Zakorzenienie

Nigdy nie całuję się z nowopoznanymi osobami. Nie przepadam za rodzinnymi buziaczkami. Ze znajomymi płci żeńskiej witamy się buziakami w powietrzu. Z kolegami wystarczy tzw. żółwik.
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-25, 12:44   #34
Naomi21
Zakorzenienie

Całowanie w policzek na przywitanie lubię, ale tylko z osobami mi bliskimi, które darzę sympatią. Z wujami i ciotkami wolę się nie całować.

Całowanie się z facetem nie sprawia mi specjalnej przyjemności i strasznie mnie nudzi Może miałam po prostu pecha, zresztą nie zależy mi specjalnie na tym, żeby to zmienić, ale na początku to było ogromne rozczarowanie
Naomi21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-25, 12:51   #35
Maddelaina
Raczkowanie

W sumie to lubię .

Ale Polska wcale nie jest takim całuśnym narodem . Byłam w wakacje bardzo długo w Hiszpanii i tam dopiero wszyscy się całują ( 2 razy w policzki) . Zwróciłam na to uwagę dopiero jak po powrocie do Pl z przyzwyczajenia na pożegnanie zaczęłam całować mojego kuzyna chociaż NIGDY tego nie robiłam przedtem .

"Odważny to nie ten, kto się nie boi,
lecz ten, kto wie,
że są rzeczy ważniejsze niż strach.

Odważni nie żyją wiecznie,
lecz ostrożni nie żyją wcale"

Maddelaina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-25, 12:53   #36
justi699
Zakorzenienie

uwielbiam ( z tżtem)
buziaki z koleżankami i kolegami na powitanie też mi nie przeszkadzają

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-25, 13:30   #37
lilijkowa
Rozeznanie

Z TŻ bardzo lubie
Z innymi już mniej (w sumie to unikam)
Stary 2009-10-25, 14:04   #38
krolowakiczu
Zakorzenienie

całowanie jest baaaardzo fajne z TŻ, albo ciociami,babciami w policzek

28.09.2010

krolowakiczu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-25, 14:35   #39
Wenress
Zakorzenienie

Nie znoszę całowania z rodziną czy znajomymi. Nie jest mi to potrzebne, zwłaszcza w przypadku koleżanek to nie ma dla mnie sensu. I wkurzają mnie dziewczyny w szkole, zbiera sie grupka takich np 6, staną na środku korytarza i obowiązkowo każda z każdą musi sie obcałować, a reszta musi sie jakoś przeciskać... i po co, żeby wszyscy widzieli jakie to one nierozłączne? A w gimnazjum dochodziło do tego obgadywanie za plecami tuż po takim całowaniu.
Może jestem zgorzkniała ale naprawdę takie coś do mnie nie przemawia, wydaje sie takie na pokaz. Jeszcze z jedną, najlepszą przyjaciółką ok, jeśli ktoś lubi, albo jeśli sie kogoś dawno nie widziało, ale obowiązkowe codzienne całowanie każda z każdą w grupce osób to dla mnie smieszne. A, no i w widocznym miejscu oczywiście, pff

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-25, 14:40   #40
ewelline
Zadomowienie

nie zbosze rodzinnych pocalunkow jako dziecko chowalam sie przezd tymi wstretnymi ciotkami, tore dopadaja takia mala bezbronna dziewczynke i "jakia fajniutka", "daj ciotce buziaka" " oj jaka pyzunia cmok cmo" nie znosilam tego i nie znosze do teraz!!!

Preferuje tylo a i wylacznie calowanie z moim TZ-em
ewelline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-25, 15:30   #41
kiniaczeq
Zakorzenienie

Z kolegami to raczej z każdym lubię, choć nie praktykuje tego z koleżanek to tylko jedną mam taką, z rodziną nienawidzę

ogólnie podsumowując nie praktykuje
Stary 2009-10-25, 15:59   #42
paula600324
Zakorzenienie

Lubię z TŻ-em
Jeszcze z ciociami ujdzie, ale z wujkami niee ...
Buziaki "na 3" to tylko z przyjaciółką i jedną kuzynką wymieniam

A w liceum z koleżankami miałam taki rytuał jak się witałyśmy
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-25, 16:05   #43
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maddelaina Pokaż wiadomość
W sumie to lubię .

Ale Polska wcale nie jest takim całuśnym narodem . Byłam w wakacje bardzo długo w Hiszpanii i tam dopiero wszyscy się całują ( 2 razy w policzki) . Zwróciłam na to uwagę dopiero jak po powrocie do Pl z przyzwyczajenia na pożegnanie zaczęłam całować mojego kuzyna chociaż NIGDY tego nie robiłam przedtem .
cieszmy się,że nie mieszkamy w rosji.
tam to dopiero jest lizanko na powitanko i "misie "
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-25, 16:05   #44
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0
Konto usunięte

Nie znosze całowania z rodziną, znajomymi, czy kimkolwiek. Całe szczęscie moi najbliżsi znajomi nie mają takiego zwyczaju. Nooo oprócz kolegi(ale to się juz przyzwyczaiłam) i koleżanki(ale to sie nie przyzwyczaje, bo całuje w usta ) A mi tak głupio coś powiedzieć.
Nie znoszę tez jak ktoś się tak ze mną żegna odchodząc, a jak ja pierwsza idę do domu to nigdy nie wiem co mam zrobić. Teoretycznie powinnam sie pożegnąc tak jak oni ze mną (przez całus) ale jak tego nie lubie, to co mam zrobić? Zazwyczaj mówie "część" ale wiem, ze niektórym to nie wystarczy.

Kiedyś tej w szkole niektórzy próbowali witać sie w ten sposób, ale po moim krzywym spojrzeniu, dali sobie cale szczęscie spokój. (przecież nawet sie za bardzo nie lubiłysmy wiec z jakiej racji tak się witac? )
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-25, 16:33   #45
treeth
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wenress Pokaż wiadomość
Nie znoszę całowania z rodziną czy znajomymi. Nie jest mi to potrzebne, zwłaszcza w przypadku koleżanek to nie ma dla mnie sensu. I wkurzają mnie dziewczyny w szkole, zbiera sie grupka takich np 6, staną na środku korytarza i obowiązkowo każda z każdą musi sie obcałować, a reszta musi sie jakoś przeciskać... i po co, żeby wszyscy widzieli jakie to one nierozłączne? A w gimnazjum dochodziło do tego obgadywanie za plecami tuż po takim całowaniu.
Może jestem zgorzkniała ale naprawdę takie coś do mnie nie przemawia, wydaje sie takie na pokaz. Jeszcze z jedną, najlepszą przyjaciółką ok, jeśli ktoś lubi, albo jeśli sie kogoś dawno nie widziało, ale obowiązkowe codzienne całowanie każda z każdą w grupce osób to dla mnie smieszne. A, no i w widocznym miejscu oczywiście, pff
w pełni się zgadzam
Straszne według mnie jest też całowanie w dłoń
treeth jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-25, 17:59   #46
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez treeth Pokaż wiadomość
Straszne według mnie jest też całowanie w dłoń
W wykonaniu niektórych bywa po prostu zabawne, ale nadal uważam ten gest za bardzo klasyczny i... szarmancki , mimo iż powoli zanika.
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-25, 18:58   #47
Ice flowers
Przyczajenie

z moim Skarbem? mmm )
Ice flowers jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości