Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-27, 15:23   #31
aa2
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

witajcie
chciałam tylko powiedzieć ,dzień dobry i powiedzieć że wiem o tym że zaczeła się nowa część i jestem z wami, podczytuje mając nadzieję na poprawę humoru, tylko mało pisze bo nie mam na razie siły
Starapanna-15 lat to kawał czasu, jeżeli kochasz i wiesz że warto walczyć to walcz, od tylu lat jesteście razem ze pewnie znajdziecie jakiś "lek" na swoje teraźniejsze kłopoty, pewnie bedzie dobrze zobaczysz
co do problemow w związkach trudno mi cokolwiek mega doradzać bo mój maż jest przekochany i nie wyobrażam sobie życia bez niego, już nie pamiętam kiedy ostatni raz się pokłócilismy chyba jakieś ponad pół roku temu i to o moją pracę, bo zawsze wracałam z niej poddenerwowana i odbijało się to na nim, kłótnie były na szczęście pięciominutowe

ciekawe co u aneczki, martwie się o nią i maleństwo,chciałabym żeby było wszystko ok, mam nadzieję że będzie to dla mnie znak że wszystko jeszcze się poukłada...

troche sie rozpisałam ale przynajmniej nie płacze
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 15:38   #32
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Dobrnełam od końca...ciesze się, że jesteście wszystkie w II części

Panienko, ja Ci powiem, że zgadzam się z dziewczynami i też uważam, że Ty i tylko Ty jesteś najważniejsza!!!!! I nie możesz robić nic wbrew sobie, ja tak kiedyś robiłam i do dzisiaj stukam sobie w głowę jaka byłam durna i jak mogłam sie tak poniżyć. Co do sexowych upodobań Twojego TZ, sa nie do przyjęcia i mnie osobiście jakby mój mi takie cos powiedział przyćmiłoby to wszelkie jego zalety....ja potrafie bardzo szybko zrazić sie do drugiego człowieka, nie za błachostki oczywiście, ale za taki tekst miałby potwornego minusa i nie wiem czy umiałabym z takim kims żyć wiedząc, że tak naprawde ja go nie zaspakajam i że on chce czegoś innego. Sorry, albo się kogoś kocha i akceptuje się go takim jakim jest, nawet jeśli nasze(jego)potrzeby sexualne nie są w 100%zaspokojone albo won!! Ja jestem radykał straszny,ale za nic nie pozwolę sobie żeby ktokolwiek mnie nie sznował i ranił. Wolałabym być sama. Sorry za szczerość skarbie,ale chciałabym zebyś była najszczęśliwsza na świecie czego z calego serca Ci życze!!!

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
witajcie
chciałam tylko powiedzieć ,dzień dobry i powiedzieć że wiem o tym że zaczeła się nowa część i jestem z wami, podczytuje mając nadzieję na poprawę humoru, tylko mało pisze bo nie mam na razie siły
Starapanna-15 lat to kawał czasu, jeżeli kochasz i wiesz że warto walczyć to walcz, od tylu lat jesteście razem ze pewnie znajdziecie jakiś "lek" na swoje teraźniejsze kłopoty, pewnie bedzie dobrze zobaczysz
co do problemow w związkach trudno mi cokolwiek mega doradzać bo mój maż jest przekochany i nie wyobrażam sobie życia bez niego, już nie pamiętam kiedy ostatni raz się pokłócilismy chyba jakieś ponad pół roku temu i to o moją pracę, bo zawsze wracałam z niej poddenerwowana i odbijało się to na nim, kłótnie były na szczęście pięciominutowe

ciekawe co u aneczki, martwie się o nią i maleństwo,chciałabym żeby było wszystko ok, mam nadzieję że będzie to dla mnie znak że wszystko jeszcze się poukłada...

troche sie rozpisałam ale przynajmniej nie płacze
Pisz Asiu jak najwięcej!!!!! Ciesze się, że zaczynasz się zbierać!!! Wszystko się ułoży życie daje nam w dupe strasznie,ale co nas nie zabije to nas wzmocni!!! Jestem z Tobą
Właśnie ciekawe co u Ani....???Oby wszystko dobrze.

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 15:53   #33
jaszczka
Zadomowienie

Panienko ja pamiętam jak jakieś 2 lata temu miałam naprawdę ciężkie przejścia z moim TŻ, nie będę się w to zagłębiać, ale powiem Ci jedno: najgorsza w związku jest rutyna, ciągle to samo praca-dom-praca-dom, codziennie te same rytuały i powtarzające się scenariusze. Potrzeba odmiany, koloru, i to niekoniecznie w postaci seksownej bielizny w sypialni. W moim wypadku byliśmy po prostu zmęczeni życiem i jego monotonią, ja myślałam że już go nie kocham, on nie chciał ze mną rozmawiać, byliśmy bliscy rozstania. Ja byłam już właściwie spakowana, ale stwierdziłam, że dam temu związkowi jeszcze jedną szansę. Poszłam do biura podróży i wykupiłam wycieczkę. Pojechaliśmy na tydzień, dzień po walentynkach, powiedziałam mu, że to mój walentynkowy prezent dla nas I powiem Ci, stał się cud. Zmiana klimatu, hotel, zwiedzanie, plaża, słońce, knajpki i restauracyjki, no i my, we dwoje 24 na dobę - razem... Wróciliśmy odmienieni, z nową energią do życia i dla nas nawzajem... Dwa miesiące później byliśmy zaręczeni, a po pół roku byliśmy po ślubie i od tamtego wyjazdu jest cudownie...
Uff ale się rozpisałam... Ale chciałam Ci powiedzieć, że może potrzebujecie trochę odmiany, może przyzwyczailiście się do siebie za bardzo i musicie na siebie spojrzeć jakby od nowa, z innego kąta, w innej sytuacji. I wtedy się okaże, że przypomnicie sobie, za co pokochaliście się na początku...
Podziałało w moim przypadku, może podziała i u Ciebie...
Mam nadzieję, że moje wypociny mają chociaż trochę sensu dla Ciebie..
Stary 2009-10-27, 16:04   #34
aneczka555
Zadomowienie

czesc dziewczynki to znowu ja..
dzis wrocilam ze szpitala,mialam usg na ktorym stwierdzili nie 1 a 2 krwiaki 9x5 mm
lezalam,dostalam leki i po dzisiejszym ponownym usg krwiaki sie wchlonely
dzidzia w sobote miala prawie 11mm,serduszko bilo i bije nadal

po pobycie w szpitalu stwierdzan ze ogrom dziewczyn ma problemy z donoszeniem ciazy ehhh

aneczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 16:08   #35
jaszczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
dzis wrocilam ze szpitala,mialam usg na ktorym stwierdzili nie 1 a 2 krwiaki 9x5 mm

po pobycie w szpitalu stwierdzan ze ogrom dziewczyn ma problemy z donoszeniem ciazy ehhh
Aneczko cieszę się ogromnie, że już wszystko OK
Stary 2009-10-27, 16:10   #36
Carol77
Zakorzenienie

Aniu słonko to rewelacyjne wiadomości!!!!!!!!!!!!!!! !!Jak się ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! to tylko teraz się nie przemęczaj i dużo odpoczywaj!!!!!!!!!!!!!!! !

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 16:27   #37
sas
Wtajemniczenie

Cytat:

Aniu super !!! Cieszę sie badzo ze juz wszystko z Toba i dzidzią ok
sas jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-27, 16:30   #38
aa2
Zakorzenienie

Cytat:

aniu dobrze że przynosisz dobre wiadommości, jedno zmartwienie mniej, napisałam że jak będzie u ciebie dobrze to bedzie to dla mnie taka iskierka nadzieji...
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 16:32   #39
motylek85
Zakorzenienie

wiecie co, tak sobie myślałam, że w szpitalu to robią wielką krzywdę kobietom, które straciły swoje dzieci... powinien być moim zdaniem oddzielny minioddział na którym byłyby kobietki w takiej sytuacji i personel tam też powinien być nieco bardziej wrażliwy i nie wylatywać z tekstem "takie rzeczy zdarzają się codziennie, to normalne". nie chodzi mi o to żeby się rozczulały nad pacjentkami ale przynajmniej czasem ugryzły się w język myślę, że to, że leży się w jednej sali z kobietami, które mają niedługo termin porodu źle wpływa na obie strony. one napatrzą się jak kobiety przeżywają, cierpią i w ogóle a powinny się przecież tuż przed porodem stresować a kobietki po poronieniach muszą patrzeć na szczęśliwe przyszłe mamusie z okrągłymi brzuszkami - przykre...

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

och i najważniejsze!!!! Aniu cieszę się, że wszystko dobrze a dzidzia już taka duzia;D

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 16:45   #40
niutek
Raczkowanie

no i znalazłam was , aneczka witaj z powrotem ,,ale szybko to idzie już dróga strona ... a mnie tak bolą piersi że normalnie szok ...
niutek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 17:09   #41
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Aniu, ciesze sie ogromnie ze z Wami juz wszystko w porzadku!!! Teraz juz tylko z gorki Dbac o siebie i sie nie przemeczac

Aa2 ... kochanie, zobaczysz, niedlugo i Ty ujrzysz 2 kreseczki i bedziesz sie cieszyc brzuszkiem i zdrowa fasolka! Trzymam kciuki za Ciebie i za wszystkie nasze staraczki

Panno moja kochana Ciesze sie ze ma tyle zalet ... Jednak w tej sytuacji jaka teraz nam przedstawilas obawiam sie ze masz tylko dwie drogi ... Albo zwazajac na to ze w innych sprawach zycia TZ sie sprawdza i jest wrecz cudownym facetem- zapomniec o lozku... Albo odejsc. Niby sex nie jest najwazniejszy ... ale to przeciez najlepszy dowod Waszej bliskosci ... i widze ze dla Ciebie jest bardzo ale to bardzo waznym czynnikiem- dla mnie z reszta tez. Mysle ze warto jednak ratowac to co jest miedzy Wami, macie dalej potencjal, kochacie sie, swietnie sie rozumiecie- najwazniejsze podstawy do udanego zwiazku macie Nad sexem mozna popracowac. Teraz to chyba jego problem bardziej niz Twoj, bo nie Ty masz wyimaginowane oczekiwania wobec niego. Wierze ze pojdzie po rozum do glowy Moj poszedl ... A raczej ja kazalam mu isc... Powiedzmy ze zmusilam go do przemyslen nad tym co robi, mowiac ze nie czuje sie kobieta, gdy zastepuje mnie jakimis filmami i reka ... I ze skoro tak woli to chyba mnie nie potrzebuje, bo prac i sprzatac sam potrafi...

Jaszczka, swietny pomysl i jak widac z efektami Wiadomo, ze w kazdym zwiazku przyjdzie czas na rutyne i nude, wazne by wiedziec jak je przelamac Jak cos to sciagne od Ciebie ten przepis na ''zakochanie sie w sobie na nowo'' A tak poza tym to sie chyba nie przywitalam jeszcze Witaj, Paula jestem

A teraz ide nadrabiac zaleglosci ... Jeszcze nie doczytalam co pisalyscie w weekend ...
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-27, 17:18   #42
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Oj jak ja nie lubie nadrabiania zaleglosci w pracy Juz powinnam isc do domku a tu jeszcze tyle do zrobienia.

Aniu rowniez sie ciesze ze wszystko jest wporzadku. Oby tak dalej

aa2 dobrze ze tutaj do nas zagladasz, zawsze to moze odciagnac twoje mysli na inne tory. Uszy do gory
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 17:24   #43
farminka
Wtajemniczenie

Ja wpadłam na chwilkę zameldować,że bejbik jeszcze się trzyma i że odebrałam wyniki bety.Wyszło 3812 mlU/ml więc chyba dobrze?
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 17:25   #44
hanjah
Zakorzenienie

hej dziewczyny
melduję się w drugiej części, ale niestety nie mam czasu poczytać co u Was... może jutro uda mi się nadrobić, albo jeszcze dziś wieczorem. buziaki
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 17:38   #45
Linka24
Wtajemniczenie

A ja nie mogę nadążyć i nie mam czasu nadrobić!!!

Informuję iż 1 dzień spodziewanego @ owocny czyli echo... czuję że się zbliża..
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 17:42   #46
jaszczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość

Jaszczka, swietny pomysl i jak widac z efektami Wiadomo, ze w kazdym zwiazku przyjdzie czas na rutyne i nude, wazne by wiedziec jak je przelamac Jak cos to sciagne od Ciebie ten przepis na ''zakochanie sie w sobie na nowo'' A tak poza tym to sie chyba nie przywitalam jeszcze Witaj, Paula jestem
Ściągaj, ściągaj chociaż życzę ci, żeby rutyna jednak nigdy nie zawitała w twoim związku
Miło mi Paulo, ja jestem Emila i jak dobrze pamiętam z poprzednich twoich wpisów obie jesteśmy ze Szczecina
Stary 2009-10-27, 17:51   #47
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
Ściągaj, ściągaj chociaż życzę ci, żeby rutyna jednak nigdy nie zawitała w twoim związku
Miło mi Paulo, ja jestem Emila i jak dobrze pamiętam z poprzednich twoich wpisów obie jesteśmy ze Szczecina
No pochodze ze Szczecina, teraz jednak mieszkam w Niemczech, a Szczecin odwiedzam

U nas wkrada sie nuda i rutyna co dnia ... Ale nie wiem jak on to robi Czasami przyjdzie i powie mi cos tak milego ze az mi sie oczy szkla ... i to mi wystarczy ... wiem malo mi trzeba
No a teraz na zlosc mi, polozyl pierscionek na lawie w salonie
A ja tak chodze obok niego i mam ochote juz miec go na palcu
Widze jak sie boi ''tej chwili'' Chyba nie bede go tak meczyc i po prostu przygotuje w piatek cos romantycznego, swiece itd....W koncu zareczyny to swieto nas obojga nie? On i tak sie stresuje klekaniem i zadaniem mi tego pytania

Grr caly czas slucham ''Winda do nieba'' ... uslyszalam na urodzinach w ten weekend i mi zostalo w glowce
Stary 2009-10-27, 17:53   #48
Linka24
Wtajemniczenie

Cosmaa czyli teraz oficjalne zaręczyny przy rodzince?
Stary 2009-10-27, 17:59   #49
Kasia_Dublin
Zadomowienie

No dobrze, zrobilam sobie przerwe w pracy zeby sie z Wami kochane podzielic moja nowina

Tak wiec mozecie mnie wpisac na oficjalna liste Staraczek!!!

Tak jak napisalam wczesniej u mojego tz nastapil przelom . W pociagu z Brukseli do Amsterdamu ni z gruszki ni z pietruszki wyskoczyl z pytaniem jak sie czuje po odstawieniu tabletek (!!!). Ja zaraz sobie pomyslalam masz ci los podmienili mi faceta . Ale tak na serio to nie wiedzialam do czego to pytanie mialo zmierzac wiec postanowilam byc ostrozna. Tak wiec powiedzialam ze dobrze sie czuje, cykl byl dosc dlugi ale @ przyszla i ze chyba wszystko gra. No to on z kolejnym pytaniem czy wiem kiedy mam owulacje (!!!). No i tutaj sie zawahalam bo pomyslalam sobie ze jak powiem kiedy to nie bedzie chcial sie ze mna wtedy przytulac czy cos. Wiec stwierdzilam ze pojde bezpiecznym torem i powiedzialam ze nie wiem . Na co on z kolejnym pytaniem 'to jak ty chcesz zajsc w ciaze skoro nie wiesz kiedy masz owulacje?'. Zdebialam . Ale dalej (zeby go nie sploszyc) bylam bardzo wywazona i spokojna i powiedzialam ze sa rozne metody dla par ktore sie staraja jak np testy owulacyjne itd itp. No to on sie dalej pyta czy mam zamiar taki test kupic. Hmm, bylam tak skolowana ze nie wiedzialam jak zareagowac wiec z resztka zimnej krwi spytalam 'a staramy sie?' na co on z usmiechem wzruszyl ramionami w stylu czemu nie i odwrocil sie w strone okna (!!!). Bylam w totalnym szoku a radosc rozpiera mnie do tej pory . Mialam taka ochote dalej z nim o tym rozmawiac ale balam sie ze czar prysnie i ze go splosze wiec sie tylko przytulilam do jego ramienia i tak sobie jechalismy. Oczywiscie myslalam sobie o Was i co na to powiecie .

A wiec! Kasia, 25 lat, spodziewana @ chyba 16.11 (niestety nie mam pojecia co moje cykle beda wyrabiac po odstawieniu)

Hura!!

Zapomnialam dodac ze Bruksela jest po prostu przepiekna i jest tam bardzo romantycznie. Piekna architektura, mnostwo uliczek, romantyczne restauracje, no bajka po prostu. Polecam na te rutyny przebrzydle . Amsterdam tez piekny ale to jest miasto-rozrywka wiec nie ma co tam szukac romantyzmow. Ale i tak swietna zabawa wiec rowniez polecam . To tyle bo z tego co powypisywalam to juz prawie nowela sie robi :P

Edytowane przez Kasia_Dublin
Czas edycji: 2009-10-27 o 18:10
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-27, 18:06   #50
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Witajcie!
Ja też melduję się na nowej części i już nadrobiłam zaległości

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 18:12   #51
jaszczka
Zadomowienie

Cytat:
No pochodze ze Szczecina, teraz jednak mieszkam w Niemczech, a Szczecin odwiedzam
No ja też Szczecin opuściłam, mieszkam na Zielonej Wyspie. Dom odwiedzam raz/dwa razy w roku

Mam nadzieję, że twoj TŻ się odważy i wsadzi ci wreszcie ten pierścionek na palec, bo ileż można czekać
Stary 2009-10-27, 18:16   #52
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
No dobrze, zrobilam sobie przerwe w pracy zeby sie z Wami kochane podzielic moja nowina

Tak wiec mozecie mnie wpisac na oficjalna liste Staraczek!!!

Tak jak napisalam wczesniej u mojego tz nastapil przelom . W pociagu z Brukseli do Amsterdamu ni z gruszki ni z pietruszki wyskoczyl z pytaniem jak sie czuje po odstawieniu tabletek (!!!). Ja zaraz sobie pomyslalam masz ci los podmienili mi faceta . Ale tak na serio to nie wiedzialam do czego to pytanie mialo zmierzac wiec postanowilam byc ostrozna. Tak wiec powiedzialam ze dobrze sie czuje, cykl byl dosc dlugi ale @ przyszla i ze chyba wszystko gra. No to on z kolejnym pytaniem czy wiem kiedy mam owulacje (!!!). No i tutaj sie zawahalam bo pomyslalam sobie ze jak powiem kiedy to nie bedzie chcial sie ze mna wtedy przytulac czy cos. Wiec stwierdzilam ze pojde bezpiecznym torem i powiedzialam ze nie wiem . Na co on z kolejnym pytaniem 'to jak ty chcesz zajsc w ciaze skoro nie wiesz kiedy masz owulacje?'. Zdebialam . Ale dalej (zeby go nie sploszyc) bylam bardzo wywazona i spokojna i powiedzialam ze sa rozne metody dla par ktore sie staraja jak np testy owulacyjne itd itp. No to on sie dalej pyta czy mam zamiar taki test kupic. Hmm, bylam tak skolowana ze nie wiedzialam jak zareagowac wiec z resztka zimnej krwi spytalam 'a staramy sie?' na co on z usmiechem wzruszyl ramionami w stylu czemu nie i odwrocil sie w strone okna (!!!). Bylam w totalnym szoku a radosc rozpiera mnie do tej pory . Mialam taka ochote dalej z nim o tym rozmawiac ale balam sie ze czar prysnie i ze go splosze wiec sie tylko przytulilam do jego ramienia i tak sobie jechalismy. Oczywiscie myslalam sobie o Was i co na to powiecie .

A wiec! Kasia, 25 lat, spodziewana @ chyba 16.11 (niestety nie mam pojecia co moje cykle beda wyrabiac po odstawieniu)

Hura!!

Zapomnialam dodac ze Bruksela jest po prostu przepiekna i jest tam bardzo romantycznie. Piekna architektura, mnostwo uliczek, romantyczne restauracje, no bajka po prostu. Polecam na te rutyny przebrzydle . Amsterdam tez piekny ale to jest miasto-rozrywka wiec nie ma co tam szukac romantyzmow. Ale i tak swietna zabawa wiec rowniez polecam . To tyle bo z tego co powypisywalam to juz prawie nowela sie robi :P
nioKasiu to swietna wiadomosc t teraz kochana 3mam mocno kciuki za was i za przyszla fasolinkę

Cosmaa hehe znam to moj tez przez 2 tyg pokazywal braciom pierscionek a ja moglam soie pomazyc tylko o nim ale potem sie przełamał wreszcie
Stary 2009-10-27, 18:23   #53
aneczka555
Zadomowienie

dziekuje kochane za mile przyjecie mnie zpowrotem

aa2 kochana musi byc w koncu dobrze, nie jestes sama masz nas-wiem ze to nie to samo co real ale pamietaj ze my cie zawsze wesprzemy!!

aneczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-27, 18:34   #54
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Cosmaa czyli teraz oficjalne zaręczyny przy rodzince?
Cytat:
No ja też Szczecin opuściłam, mieszkam na Zielonej Wyspie. Dom odwiedzam raz/dwa razy w roku

Mam nadzieję, że twoj TŻ się odważy i wsadzi ci wreszcie ten pierścionek na palec, bo ileż można czekać
Juz wsadzil mi na paluszek Leze w lozku chora i przyszedl i potulil sie i pogadal mi jak mnie kocha itd i spytal czy jest romantycznie jak powiedzialam ze no tak jest to sie spytal czy na tyle romantycznie, ze wyjde za niego no i kleknal przy lozku i takie tam teraz tak mi dziwnie na palcu, ciezko jakos jutr zrobie Wam zdjatko pierscionka, bo w sumie mam inny niz chcialam

Kasiu, wielkie gratulacje!! Powiedz, co go sprowokowalo do tej decyzji?
Moj chwalil sie swojej rodzinie ze najpozniej za dwa lata bedziemy mieli malego Maronia
Stary 2009-10-27, 18:42   #55
Linka24
Wtajemniczenie

Nooo Cosmaaa to gratulacje!!!! super się zachował!! Aha świetnie wyglądasz na nowo dodanych fotkach na nk!
Stary 2009-10-27, 18:42   #56
jaszczka
Zadomowienie

Cosmaaaa gratuluje !!!
takie spontany są najlepsze
Stary 2009-10-27, 18:42   #57
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Juz wsadzil mi na paluszek Leze w lozku chora i przyszedl i potulil sie i pogadal mi jak mnie kocha itd i spytal czy jest romantycznie jak powiedzialam ze no tak jest to sie spytal czy na tyle romantycznie, ze wyjde za niego no i kleknal przy lozku i takie tam teraz tak mi dziwnie na palcu, ciezko jakos jutr zrobie Wam zdjatko pierscionka, bo w sumie mam inny niz chcialam

Kasiu, wielkie gratulacje!! Powiedz, co go sprowokowalo do tej decyzji?
Moj chwalil sie swojej rodzinie ze najpozniej za dwa lata bedziemy mieli malego Maronia
nio to kochana gratuuje super ciesze sie raze z Toba
hhehe moze teraz moj poscik zauwazysz
Stary 2009-10-27, 18:46   #58
Linka24
Wtajemniczenie

Sam a ty co nic nie mówisz? jak u ciebie? Bo nie doczytałam co z @???
Stary 2009-10-27, 19:01   #59
sas
Wtajemniczenie

Linka slonce to bylo pytanie do mnie?
wiec @ jeszcze nie ma.. ale przyszlo niezle przeziębienie..wiec nie wiem czy to nie przez to @ mi si e nie opóźnia
a jak u ciebie??
Stary 2009-10-27, 19:07   #60
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Nooo Cosmaaa to gratulacje!!!! super się zachował!! Aha świetnie wyglądasz na nowo dodanych fotkach na nk!
Cytat:
Cosmaaaa gratuluje !!!
takie spontany są najlepsze
Dziekuje
Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
nio to kochana gratuuje super ciesze sie raze z Toba
hhehe moze teraz moj poscik zauwazysz
Kochanie, caly czas widze Twoje posty
Mam nadzieje, ze jak zatestujesz to uslyszymy szczesliwa nowine

Swoja droga, nie dziwie sie ze moj sie bal W sumie to bylo jego 4 podejscie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości