![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Uzależnienie od internetu
Jak Boga kocham - nie porafię,nawet mnie nie strasz - to wszystko,co mi pozostało,a więc witam w klubie :
![]()
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
a z tatą rozmawiałaś o tym? on widzi co się dzieje?
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Witam!
piszę pracę licencjacką o Internecie i cyberprzestrzeni. Jeśli myślisz, że jesteś uzależniony/a od Internetu, to proszę - napisz do mnie e-maila albo wiadomość prywatną. Dziękuję ![]()
jestem kobietą. listopad 2010 CG, zapuszczam, dbam o włosy i paznokcie! 55 . 54 . 53 . 52 . 51 ![]() 8 min stretch/abs/buns/arms/legs (6x w tyg.) 4 dzień/ 30. tutaj bloguję, a tu popełniam rękodzieło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkich,
Mam gorącą prośbę. Piszę pracę na temat skutków nadużwywania/ uzależnienia od internetu. Dziewczyny proszę pomóżcie wypełniając krótką ankietę: http://www.✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂ /ankieta/629...internetu.html z góry dziękuje i pozdrawiam Hmm... jakiś zakazumieszczania linków? Jeśli tak to proszę o usunięcie postu. Jeśli nie łamie regulaminu, to ankieta jest na stronie; ankietka . pl ankieta/62961/uzaleznienie-od-internetu.html Edytowane przez Andzia76 Czas edycji: 2011-05-18 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Witam,
moja mama ma 43 lata od kilku miesięcy zaczęła kontaktować się za pomocą internetu z innymi użytkownikami głownie gry metin czy jakoś tak. Pewnie chodzi głownie o to ze może z nimi porozmawiać itd bo po pracy nigdzie nie wychodzi. Nie byłoby nic w tym, złego tylko ze od tego czasu jest coraz gorzej. Wraca z pracy o 14 i pierwsze co robi to włączą gg, skypa i ta grę żeby zobaczyć co się tam dzieje czy ktoś jest dostępny. Potem szybko je obiad i nie wychodzi z pokoju właściwie wcale tylko do łazienki czy na papierosa i tak potrafi siedzieć do 1-2 w nocy a o 4 wstaje do pracy. Obecnie studiuje wiec w domu jestem raz na miesiąc albo i nie i widzę co się dzieje bo jak jestem w domu to w zasadzie i tak nie mogę z mama porozmawiać bo gra a wtedy i tak nie słucha albo nie odpowiada. Rozmawiałam dziś z bratem mówi, ze jest jeszcze gorzej, a najgorzej ze cierpi na tym mój 10 letni braciszek. Jest tam babcia i starszy brat ale to nie to samo co mama.Nie wychodzi nawet na spotkania i uroczystości rodzinne bo "jest umówiona w grze"a jak rozmawiam przez telefon to tez mówi cały czas o graniu i ludziach z niej. Jak w lutym próbowałam kilka razy porozmawiać z mama, ze coś jest nie tak to tylko stwierdziła ze powinnam cieszyć się ze nie pije i takie tam. Nie wiem jak porozmawiać z mama żeby pokazać ze jest to problem ze nie tak powinno być. Jak porozmawiać żeby jej nie zranić... Mama to wspaniała kobieta dużo przeszła i wiele zrobiła dla mnie i rodzeństwa, ale zmieniła się odkąd korzysta z internetu. Proszę pomóżcie, może mieliście podobny problem. Proszę o poważne odpowiedzi... Dziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Jestem studentką 3 roku i bardzo proszę o pomoc w pisaniu pracy licencjackiej po przez wypełnienie ankiety. z góry bardzo dziękuję. http://inter☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/interankieta...169c5cfc3d.xml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
BAN stały
|
Cytat:
Powiesić się - też fajny pomysł, ale najpierw ogarnij chałupę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Jestem uzależniona od internetu.
Od lat siedzę godzinami...oczywiście jak nie mam jakiś poważniejszych obowiązków. W domu mam wszędzie i na wszystkim dostęp do internetu. Ostatnio kupiłam sobie laptopa ......bo jak dziecko wraca z przedszkola to zajmuje komputer. Kiedy mąż wraca siada na laptopie i coś tam kombiuje.....więc kupiłam tablet....... I jeśli wszystko pozajmowane urzęduje na tablecie. No ok.ale jeszcze kwestia czasu spędzonego np na placu zabaw z dzieckiem.......więc kupiłam sobie smartphone i ze stałym dostępem do internetu. Masakra.....i dopiero niedawno zaczęłam się zastanawiać nad tym faktem iż tak właśnie JESTEM UZALEŻNIONA OD INTERNETU! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Czy ja Cię obrażam? Masakra jakaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.