Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-02, 20:42   #31
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850
Dot.: Mamusie Lipcowe 2010!!! :)

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
Witamy
Moje pierwsze objawy (mimo że test był negatywny) to... bolące piersi. Nigdy przedtem mnie nie bolały więc nie mogłam zrozumieć o co chodzi i zero innych objawów. 2 tyg później od niechcenia zrobiłam test i II kreski . A robiłaś już może test?

tak ale to za szybkonegatywny wyszedl ale piersi mnie bola jak niewiem
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 21:47   #32
Linka24
Wtajemniczenie

Hurra Nie jestem Sama w końcu dołączyły do mnie nowe Mamuśku!!!!
Jaszczka właśnie zastanawiałam sie gdzie ty się podziewasz!!
Ja z tż starałam się 4 cylke aż tu nagle.... wiadomo.. brak @ po 4 dniach teścik i piękna 2 kreseczka. Co do mojego samopoczucia to hmmm.... Średnio. Cały czas ćmi mnie brzuch i chodzę mega zmęczona.Poza tym cycuchy bolą jak cholera. I chyba mam juz urojenia, ale brzuch mi chyba napuchł i mnie spodnie cisną!! muszę rozpinac od czasu do czasu guzik. W czwartek jestem umówiona do lekarza więc mam nadzieję ze na usg już coś wyjdzie. NO i wiadomo obawy są... ale mama nadzieję ze bedziemy mogły się dzielić swoimi bolączkami i będziemy się nawzajem wspierać. Tak jak na moim ukochanym wątku staraczkowym. Pozdrawiam wszystkie Dziewczynki ze Staraczkowego!!!!

A wy laski byłyście już u lekarzy?

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
No to ja też się melduję posłusznie

Linka my to jakoś tak prawie razem zafasolkowałyśmy nie? bo u mnie też 5tc leci, od czwartku zaczynam 6tc, a jak z kalkulatora sobie wyliczyłam to poród tak na 5-7 lipiec

Buźka dla wszystkich mamuś przyszłych i obecnych
Jaszczka ty 5 tydz zaczynasz??? to kiedy mialaś ostatni @

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
No no.....GRATULUJĘ
Linka...w końcu się doczekałaś.Życzę spokojnej ciąży
tak sensuelko, ty pewnie śmigasz u starszych mamusiek? Miło że mnie pamiętasz. Dziękuje i tobie również życze spokoju!!!
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 00:21   #33
jaszczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Hurra Nie jestem Sama w końcu dołączyły do mnie nowe Mamuśku!!!!
Jaszczka właśnie zastanawiałam sie gdzie ty się podziewasz!!
Ja z tż starałam się 4 cylke aż tu nagle.... wiadomo.. brak @ po 4 dniach teścik i piękna 2 kreseczka. Co do mojego samopoczucia to hmmm.... Średnio. Cały czas ćmi mnie brzuch i chodzę mega zmęczona.Poza tym cycuchy bolą jak cholera. I chyba mam juz urojenia, ale brzuch mi chyba napuchł i mnie spodnie cisną!! muszę rozpinac od czasu do czasu guzik. W czwartek jestem umówiona do lekarza więc mam nadzieję ze na usg już coś wyjdzie. NO i wiadomo obawy są... ale mama nadzieję ze bedziemy mogły się dzielić swoimi bolączkami i będziemy się nawzajem wspierać. Tak jak na moim ukochanym wątku staraczkowym. Pozdrawiam wszystkie Dziewczynki ze Staraczkowego!!!!

A wy laski byłyście już u lekarzy?

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Jaszczka ty 5 tydz zaczynasz??? to kiedy mialaś ostatni @

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

tak sensuelko, ty pewnie śmigasz u starszych mamusiek? Miło że mnie pamiętasz. Dziękuje i tobie również życze spokoju!!!
Linuś ostatni @ miałam 30.09 i jak mi kalkulator policzył to właśnie jestem w trakcie 5-go tygodnia
A ty?

PS. Gdzie się podziewałam? a tu i tam a tak na serio to ja nie mam aż tyle czasu żeby ciągle siedzieć na forum (chociaż bym chciała) i tak mam je na kompie odpalone prawie cały dzień ale zaglądam tylko czasem...
Stary 2009-11-03, 08:13   #34
atinas
Zadomowienie

Gratuluję wszystkim młodszym mamusiom, życzę Wam aby wszystko przebiegało tak jak powinno, braku mdłości i osłabienia

Mamusia majowo-czerwcowa 2010
atinas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 10:00   #35
Linka24
Wtajemniczenie

heee. ja też mialam 30!!! ale jak ty liczysz od ostatniej mies czyli 5 tydz??? noo co ty. A wogóle zarejestrewalas się juz ? czy nadal stwarzaja problemy?
Stary 2009-11-03, 10:25   #36
jaszczka
Zadomowienie

Cytat:
heee. ja też mialam 30!!! ale jak ty liczysz od ostatniej mies czyli 5 tydz??? noo co ty. A wogóle zarejestrewalas się juz ? czy nadal stwarzaja problemy?
Hejka! wpisz się w jakikolwiek kalkulator ciążowy to ci wyjdzie, że jesteś w piątym tygodniu. Ja myślę, że oni to liczą tak, że 4 tygodnie minęły i leci 5 dlatego jesteśmy w piątym tygodniu, czyli zaczęłyśmy 2 miesiąc ciąży - chyba, bo głowy sobie nie dam uciąć za to

A propos lekarza to umówiłam się na jutro rano do normalnego rodzinnego, tak jak irlandki robią, bo ginekologa z usg to dopiero będę miała po 29 listopada
A wyników bety dalej nie mam, dziś tam jadę i robię zadymę
Stary 2009-11-03, 10:30   #37
Linka24
Wtajemniczenie

NO włąśnie wpisywałam i śmiac mi się chce bo to tak troche bez sensu ze się liczy od ostatniej @ A wiadome ze przyjulanko było mniej więcej jakies 2 tyg później czyli Jakieś 3 tyg temu! Czyli na mój chjłopski rozum wychodzi jakiś 3 tydzien! a nie piąty Wiem ze lekarze liczą to jakoś inaczej. Dopdają odejmują mnożą dzielą i im wychodzi Ale przerąbane masz z tym lekarzem!!! Ale na usg juz bedzie ladnie widac jak pójdziesz pod koniec miesiąca. JA już po jutrze pędze i mam nadzieję ze doktorka cos zobaczy...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-03, 10:49   #38
jaszczka
Zadomowienie

Dziś w nocy wyczytałam, że ciąża tak naprawdę trwa 266 dni a nie 280 (9 miesięcy), czyli 14 dni krócej niż powszechnie wiadomo, tylko że data ostatniej miesiączki jest tak naprawdę jedyną wiarygodną datą (bo kiedy była owulka to nikt tak naprawdę nie wie, i kiedy doszło do zapłodnienia to też nie wiadomo...). Dlatego się utarło, że ciąża trwa 9 miesięcy (a nie 8,5 jak powinno być) bo lekarze liczą właśnie od pierwszego dnia ostatniego @
Nie wiem czy to wrozumiale napisałam, ale mnie po tym artykule olśniło
Stary 2009-11-03, 10:52   #39
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziś w nocy wyczytałam, że ciąża tak naprawdę trwa 266 dni a nie 280 (9 miesięcy), czyli 14 dni krócej niż powszechnie wiadomo, tylko że data ostatniej miesiączki jest tak naprawdę jedyną wiarygodną datą (bo kiedy była owulka to nikt tak naprawdę nie wie, i kiedy doszło do zapłodnienia to też nie wiadomo...). Dlatego się utarło, że ciąża trwa 9 miesięcy (a nie 8,5 jak powinno być) bo lekarze liczą właśnie od pierwszego dnia ostatniego @
Nie wiem czy to wrozumiale napisałam, ale mnie po tym artykule olśniło
Zrozumiałam :0 a skafd ty takie rzeczy wyczytałaś
Stary 2009-11-03, 11:02   #40
jaszczka
Zadomowienie

Cytat:
Nie mogłam w nocy spać po powrocie z pracy i tak buszowałam po necie tylko teraz cholewcia nie mogę tego spowrotem znaleźć bo chciałam wkleić, żeby nie bylo, że sobie wymyśliłam ale przeglądałam tyle stron, że już nie pamiętam która to była...

Co do usg to masz rację, przynajmniej już będzie toto podrośnięte w moim brzuszku i będzie więcej szczegulików widać... Ale ja się doczekać nie mogę i jak bym mogła to bym najchętniej przespała te 3 tygodnie...

Znalazłam coś podobnego: http://www.dzieciaczek.com/ile+trwa+ciaza,6.html

Edytowane przez jaszczka
Czas edycji: 2009-11-03 o 11:36
jaszczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 18:48   #41
farminka
Wtajemniczenie

Witam i ja! Wprawdzie mogę być nie do końca lipcowa,bo w dzisiaj założonej karcie ciąży mam wpisany termin 28.06,ale kalkulatory na internecie wyliczały na 1-4 lipca,więc dołączę do Was Ja jestem właśnie w 7 tygodniu Pierwsze usg mam 21.11 więc muszę się uzbroić w cierpliwość Z objawów to był ból piersi,ale jakos przeszedł i rosnąć nie chcą , senność okrutna,mdłości (jeszcze nie wymioty) i huśtawki nastrojów.Ostatnio w weekend jak zaczęłam ryczeć to nie mogłam przestać chociaż nie do końca sama wiedziałam dlaczego

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Ach i jeszcze to ciśnięcie spodni- też tak mam.Już się przerzuciłam na takie luźniejsze,bo w tych dopasowanych nie mogę wysiedzieć,zwłaszcza jak coś zjem
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 20:10   #42
gucia6
Zakorzenienie

Gratuluję nowo zafasolkowanym i życzę spokojnej ciąży.
Listopadówka 2009... jeszcze kilka dni
Stary 2009-11-04, 07:15   #43
Alex33
Przyczajenie

Witam! Z ogromną radością dołączam do mamusiek lipcowych
Od raz zwracam się z pytankiem: Czy szczepionka przeciw grypie mogła zaszkodzić maleństwu? Jak szczepiłam się o nie wiedziałam, że jestem w ciąży Bardzo się martwię, a ostatnio jak byłam u lekarza to z wrażenia( potwierdził wtedy, że jestm w ciąży) zapomniałam zapytać. Teraz idę dopiero za dwa tyg na wizytę i bardzo mnie to martwi.
Od momentu zasiania fasolki do szczepienia mogło minąć ok 2tyg. Macie jakieś informacje na ten temat? Dodam, że była to szczepionka na zwykłą grypę nie tą chrumkającą
Alex33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 07:42   #44
sl00neczk00
Przyczajenie

Witajcie, ja dopiero za tydzień(dwa?) będę wiedziała czy to będzie lipiec, bo teraz jeszcze za wcześnie na test ale jak nie lipiec to myśle że sierpień już napewno!!!
Wszystkim mamusiom gratuluje i życze spokojnych następnych miesięcy
sl00neczk00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 09:19   #45
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
np. tutaj http://www.ciazowy.pl/kalkulator,kto...ien-ciazy.html
Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Witam i ja! Wprawdzie mogę być nie do końca lipcowa,bo w dzisiaj założonej karcie ciąży mam wpisany termin 28.06,ale kalkulatory na internecie wyliczały na 1-4 lipca,więc dołączę do Was Ja jestem właśnie w 7 tygodniu Pierwsze usg mam 21.11 więc muszę się uzbroić w cierpliwość Z objawów to był ból piersi,ale jakos przeszedł i rosnąć nie chcą , senność okrutna,mdłości (jeszcze nie wymioty) i huśtawki nastrojów.Ostatnio w weekend jak zaczęłam ryczeć to nie mogłam przestać chociaż nie do końca sama wiedziałam dlaczego
Oooo... Faminka to ty chyba podobnie jak ja Kiedy miałaś ostatnią @? Ja 17.09 i mi z kalendarza wychodzi 1 lipiec ale gin powiedział że koło 28.06

Laseczki ja już wczoraj byłam bladym świtem na badaniu krwi (brrrrr) ale nic nie bolało Babka zrobiła to super. A dziś rano na USG i.. prawie się popłakałam jak lekarz pokazał mi moją fasolkę i na środku bardzo szybko pikało jej serduszko (podobno fasolkom bije dużo szybciej niż nam) to było niesamowite... Nasz wielkolud ma już 7 mm

Alex gratuluje Niestety nie wiem jak to jest ze szczepionką może dałoby się przedzwonić do lekarza jakoś?
Ja też mam problem ale z oklulistą. Byłam wczoraj i umówiłam się na za 2 tyg na badanie, że wpuści mi jakieśtam krople porażające akomodacje oczy czy jakoś tak... i z tego wszystkiego nie zapytałam, czy to można w ciąży!
EDIT: O znalazłam o tych kroplach "Gdy jesteś lub przypuszczasz, że jesteś w ciąży, a także gdy karmisz piersią. Preparat może być stosowany w ciąży jedynie w przypadku, gdy potencjalne korzyści wynikające ze stosowania leku dla matki przewyższają ewentualne ryzyko dla płodu." Więc muszę się wypisać z wizyty

Edytowane przez Miira
Czas edycji: 2009-11-04 o 09:26
Miira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 09:41   #46
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Ano dokładnie... w końcu gin liczy od daty okresu, a wtedy ciąży nie ma, więc dwa tyg. należy odjąć.

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Gratuluję mamuśkom lipcowym 2010 - obyście się tu mnożyły jak grzybki po deszczu.

mama majowa 2010

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 09:53   #47
frida110
Zakorzenienie

I ja się dołączam do przywitania Nowych Przyszłych Mam Dużo zdrówka Wam życzę i jak najmniej trosk ciążowych. Trzymajcie się dwupaczki Mama sierpniowa 2009.
frida110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 10:32   #48
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:

Oooo... Faminka to ty chyba podobnie jak ja Kiedy miałaś ostatnią @? Ja 17.09 i mi z kalendarza wychodzi 1 lipiec ale gin powiedział że koło 28.06

Laseczki ja już wczoraj byłam bladym świtem na badaniu krwi (brrrrr) ale nic nie bolało Babka zrobiła to super. A dziś rano na USG i.. prawie się popłakałam jak lekarz pokazał mi moją fasolkę i na środku bardzo szybko pikało jej serduszko (podobno fasolkom bije dużo szybciej niż nam) to było niesamowite... Nasz wielkolud ma już 7 mm
Faktycznie podobnie Ja miałam 21.09 ostatnio
Ja na badanie krwi już mam skierowanie,a wybieram się w piątek,a na usg jeszcze tyle muszę czekać Fajnie,że mogłaś już zobaczyć fasolkę i serduszko.Ja pocieszam się tym,że jak pójdę pod koniec 9 tygodnia to już na 100% serduszko będzie i może takie wyraźniejsze zarysy dzidziusia też No i 7mm to faktycznie wielkolud- wg mojego suwaczka powinien mieć 4mm
Stary 2009-11-04, 11:27   #49
Miira
Zadomowienie

GG do Miira

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Faktycznie podobnie Ja miałam 21.09 ostatnio
Ja na badanie krwi już mam skierowanie,a wybieram się w piątek,a na usg jeszcze tyle muszę czekać Fajnie,że mogłaś już zobaczyć fasolkę i serduszko.Ja pocieszam się tym,że jak pójdę pod koniec 9 tygodnia to już na 100% serduszko będzie i może takie wyraźniejsze zarysy dzidziusia też No i 7mm to faktycznie wielkolud- wg mojego suwaczka powinien mieć 4mm
No właśnie wg mojego suwaczka też 4mm a tu aż 7mm Ale znalazłam na wiki zdjęcie z 7 tyg i 4 dnia (równo tydzień później) i już ma ponad 12 mm więc chyba coś suwaczek kłamie
A to mój wielkolud

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-04, 11:55   #50
farminka
Wtajemniczenie

Fajny mały fasolinek Właśnie oglądałam sobie zdjęcia z usg z 9 tygodnia i już takie spore bobaski są widoczne-z nóżkami,rączkami.Super
Stary 2009-11-04, 11:59   #51
Linka24
Wtajemniczenie

Ja jutro się wybieram na wizytę...to bedzie jakiś 5 tydzien... bedzie cis widać?

Miira ślicznie!!!!
Stary 2009-11-04, 12:18   #52
jaszczka
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie wg mojego suwaczka też 4mm a tu aż 7mm Ale znalazłam na wiki zdjęcie z 7 tyg i 4 dnia (równo tydzień później) i już ma ponad 12 mm więc chyba coś suwaczek kłamie
A to mój wielkolud
Miira jaki fajowy wielkolud
oj jak ja ci zazdroszczę, że już swoje maleństwo zobaczyłaś... ja chyba dopiero 20.11 będę mogła iść na usg, bo do tego czasu nie ma tu żadnego gina

a wogóle jaka jazda, byłam dziś u lekarza rodzinnego, tak jak się tu w irl robi. To byla najszybsza wizyta w moim życiu!! on mnie nawet nie zbadał ani nic, tylko mi na słowo uwierzył, że robiłam testy (cztery! sic!) i wszystkie wyszły pozytywnie, potem się zapytał kiedy miałam ostatni @, wypełnił papiery, zmierzył ciśnienie, pogratulował, kazał brać kwas foliowy i powiedział, że tak koło 12-13 tygodnia przyjdzie pocztą zaproszenie ze szpitala na badania... dziękuję, dowidzenia i 55 euro proszę normalnie śmiech na sali
aha i jeszcze na koniec mnie pocieszył, że około 1/3 ciąż kończy się poronieniem przed upływem trzeciego miesiąca i że do końca nie wiadomo co te poronienia wywołuje i dał do zrozumienia, że tu się takich rzeczy nie ratuje to mnie pocieszył na koniec
Stary 2009-11-04, 16:56   #53
angkorcz
Raczkowanie

serdecznie gratuluje wszystkim zycze zdrowych i bezmulowychh dni oraz niezapomnianego pierwszego bicia serduszka

mamusia majowo-czerwcowa 2010

22maj na swiecie pojawil sie NIKODEM

Edytowane przez angkorcz
Czas edycji: 2009-11-04 o 16:57
angkorcz jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-04, 17:14   #54
MONIKA1850
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sl00neczk00 Pokaż wiadomość
Witajcie, ja dopiero za tydzień(dwa?) będę wiedziała czy to będzie lipiec, bo teraz jeszcze za wcześnie na test ale jak nie lipiec to myśle że sierpień już napewno!!!
Wszystkim mamusiom gratuluje i życze spokojnych następnych miesięcy
no to podobnie jak u mniena test za szybko ale jak nie lipiec to sierpien na mur-beton pozwole sobie zapytac-kiedy mialas ostatni @?moze mamy podobne terminy
Stary 2009-11-04, 22:07   #55
sl00neczk00
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez MONIKA1850 Pokaż wiadomość
no to podobnie jak u mniena test za szybko ale jak nie lipiec to sierpien na mur-beton pozwole sobie zapytac-kiedy mialas ostatni @?moze mamy podobne terminy
no to musimy się starać, jak nie teraz to żeby na sierpień było napewno
a u mnie z @ to teraz dziwnie było bo miałam mieć 29.09 ale mi sie spóźnił 2 tygodnie ( zawsze miałam regularny, ale wcześniej robiłam test i wyszedł negatywny ) i dostałam 12.10! Dlatego za tydzień test robie dopiero Zobaczymy... tak bardzo bym chciała ujrzeć te dwie kreseczki!!!
a Ty jak tam z @? kiedy miałaś ostatnio?
sl00neczk00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 22:20   #56
Linka24
Wtajemniczenie

Jaszczka qrde ty przyjedź do Pl do normalnego ginka. To się w pale nie mieści.
Stary 2009-11-05, 10:40   #57
Kolkarolka
Raczkowanie

MONIKA1850, kochana to ja sl00neczk00 - musiałam zmienić nick bo zauważyłam już kilka 'słoneczek' na forum i się źle czułam
teraz już jest lepiej hehe
co do tego testu to już nie moge się doczekać jak go zrobie... a tu jeszcze cały dluuugi tydzień to oczekiwanie jest najgorsze eeeeh
a póki co to miłego dnia ja zaraz ide po wyniki cytologii
buziak!
Kolkarolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-05, 14:19   #58
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Jaszczka qrde ty przyjedź do Pl do normalnego ginka. To się w pale nie mieści.
Niekoniecznie w PL musi być lepiej.Ja chodzę tutaj do gina a termin usg mam dzień po niej :P Ale może to z korzyścią nawet,wielu lekarzy tak zaleca,żeby nie zaszkodzić dziecku,bo to usg wewnętrzne i promieniowanie.Chciałabym już zobaczyć maleństwo,ale zaczekam cierpliwie
Stary 2009-11-05, 19:20   #59
MONIKA1850
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sl00neczk00 Pokaż wiadomość
no to musimy się starać, jak nie teraz to żeby na sierpień było napewno
a u mnie z @ to teraz dziwnie było bo miałam mieć 29.09 ale mi sie spóźnił 2 tygodnie ( zawsze miałam regularny, ale wcześniej robiłam test i wyszedł negatywny ) i dostałam 12.10! Dlatego za tydzień test robie dopiero Zobaczymy... tak bardzo bym chciała ujrzeć te dwie kreseczki!!!
a Ty jak tam z @? kiedy miałaś ostatnio?

ale super!ja tez ostatni mialam 12.10 !!! czyli wedlug obliczen jesli jestesmy zafasolkowane to termin porodu to 19 lipiecmam taki sam termin porodu jak z ostatniej ciązy z tym ze nie urodzilam 19 a 15-w 2006rokumoja najmlodsza corcieja test zrobie tak we wtorekdluzej nie wytrzymama pozatym fatalnie sie czuje jeszcze mnie jakas infekcja dopadla-a niewiem czy jestem w ciazy i nie biore zadnych pigul moze samo przejdziea moje cycki sa takie wielkie jakby chcialy peknacnawet stanik cos przyciasny sie robi
Stary 2009-11-05, 19:35   #60
anoxa
Zakorzenienie

hej dziewczyny
no to moge do was dolaczyc jestem kolejna zafasolkowana ostatnia miesiaczka 05.10 teraz jestem w 4tc a tp to 14.07.2010 tak obliczyla mi ginka bylam u niej wczoraj bo jestem po jednej obumarlej ciazy i szlam akurat na cytologie i przed postanowilam zrobic test aby sie upewnic wyszedl pozytywnie a badanie ginki tylko potwierdzilo ciaze kolejna wizyte mam na 25.11 proponowala mi zwolnienie bo jestem fryzjerka i caly dzien na nogach a w dodatku z poprzednia ciaza mialam problemy ale narazie odmowilam teraz modle sie zeby bylo dobrze teraz udalo nam sie juz w drugim cyklu

trzymam za was kciuki
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości