|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jak zostawić faceta?
dziekuje wam wszystkim
juz wiem ze musze to zakonczyc. ale czy byloby okej gdyby to byl moj znajomy ? nei chodzi mi o tekst ''zostanmy przyjaciolmi'' ale raczej czasem spotkanie na jakis czas mowienie czesc na ulicy i takie *******y. moze byloby latwiej? a moze jego twarz przywolywalaby dawne uczucie?
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
hm, mam chlopaka od 4 lat, z roczną przerwą. po 2 latach zerwaliśmy, zero spotykania zero rozmow - NIC. po jakis 2 miesiącach odezwał sie co tam jak tam jak zyje czy mam kogos i wogole. potem spotkalismy sie na piwo , znowu znowu i znowu. wylądowaliśmy w lozku potem rozmowy o tym co sie stało i co z tym zrobic i wogole. ogolnie bez sensu. a moral z tej histori jest taki ze jeśli bardzo chcesz coś skonczyć to nigdy sie nie spotykaj, dopoki Ci nie przejdzie 'miłość' albo dopoki nie znajdziesz kogoś innego, lepszego.
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do tego czy jego Twarz przywołała dawne uczucie... owszem, może tak być. Gdy zobaczyłam mojego eks po pół roku to w środku mnie tak jakby wybuchła bomba, przejechał czołg... Staliśmy od siebie 5 m, ale każde z nas udawało, że nie widzi drugiego. I potem minęłam się z nim parę razy, i odległości były mniejsze ale nic... dużo też wysiłku było z mojej strony, aby nie okazać słabości i do niego się odezwać. Jeśli to on może nalegać aby być znajomymi, to poproś, zeby w najbliższym czasie dał Ci spokój, żebyś mogła się odnaleźć sama w sobie nowej, wolnej. I pamiętaj, na świecie jest jeszcze tylu świetnych mężczyzn, z którymi może tylko przeżyjesz parę chwil, ale zawsze warto. Taka moja nauka z ostatnich 9 miesięcy wolności. Ja w obecnym momencie nie szukam, nie chcę mieć nikogo, ale gdy ktoś chce się ze mną umówić, podrywa mnie - bardzo to schlebia, a i zdarza mi sie umówić na kawę. ![]() Trzymam kciuki za Ciebie! (jakąkolwiek decyzję podejmiesz )
|
|
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no to agent, to Ty się ciesz dziewczyno ze to już za Tobą, bo to jakiś palant a nie facet!
Edytowane przez tewa1259 Czas edycji: 2009-11-11 o 12:06 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.

juz wiem ze musze to zakonczyc. ale czy byloby okej gdyby to byl moj znajomy ? nei chodzi mi o tekst ''zostanmy przyjaciolmi'' ale raczej czasem spotkanie na jakis czas mowienie czesc na ulicy i takie *******y. moze byloby latwiej? a moze jego twarz przywolywalaby dawne uczucie?

no to agent, to Ty się ciesz dziewczyno ze to już za Tobą, bo to jakiś palant a nie facet!