|
|
#31 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Informacja o urodzinach na avku
Cytat:
Jestem przeciwna temu pomysłowi, dokładnie z tego powodu który podkreśliłam. Nie wiem, może jestem aspołeczna, ale drażni mnie trochę kiedy czytając jakiś wielostronicowy watek natrafiam na kilka stron wypełnionych słodzeniem sobie, zdrabnianiem i cala gama emotikonek, które odbija sie jeszcze czkawka przez kilka dni, bo olaboga zapomnialam/nie bylo mnie na Wizazu... |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Selene zapewne miała na myśli to, że składała życzenia na PLOTKOWYM - a tam przecież wszystko wolno
![]() Jestem przeciwna offtopowaniu życzeniowemu gdzie popadnie, ale na plotkowych forach i w profilach użytkownika - czemu nie? Fajnie gdyby dało się wyłączyć opcję "torcika" przy avku BEZ jednoczesnego wyłączania opcji pokazywania daty urodzin w profilu. Pomysł z widocznością torcika tylko dla przyjaciół też jest dobry. |
|
|
|
|
#34 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I tak sobie pomyslalam, ze jak dziewczyny beda mialy podejscie typu: ''No nie wiem...jak będe chciała komus złozyć zyczenia to i tak to zrobie, nie może nikt zabraniac składać życzeń na forum publicznym -robiłam to dotychczas i będę to robić nadal '' to w sumie jednak zmienie zdanie i bede na NIE
Odchudzam sie, bez kija nie podchodz... 82kg/170cm, cel: 62kg Edytowane przez sss7 Czas edycji: 2009-11-08 o 15:32 |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz że chodzi mi o plotkowy
Według mnie takie zasypywanie życzeniami raczej nie nastapi na wątkach gdzie jest konkretny temat i gdzie ludzie sie tak nie znaja jak np na plotkowym A co do mojego wytłuszczonego zdania, to chyba wiesz o tym że tam akurat zyczenia były zawzse , i prawdopodobieństwo że ktoś ma urodziny na jednym watku codziennie jest bardzo małe... Przynajmniej ja czegos takiego nie widziałam..pozdrawiam
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mimo wszystko uwazam, ze trzeba bedzie to napisac. Na duzych watkach dziewczyny tez znaja sie dobrze, wiec by offtopowaly na bank zyczeniami. Pewnie, ze te urodziny nie beda codziennie, ale dostatczenie czesto by wkurzac przy wertowaniu calych watkow
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
A może by tak stworzyć łodmładzający licznik wiekowy?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
taki który się cofa
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze wyjdzie wiek na minusie, i co będzie?
Pomysłowi nie mówię nie, może w każdym dziale forum urodzinowe?
|
|
|
#40 |
|
na drugie mam Irena
|
ja tam nie chce aby całe forum wiedziało że mam urodziny
jeśli osoby sa na tyle zaprzyjażnine kontaktują się ze sobą w inny sposób gg czy nk tam są automatyczne powiadomienia i to chyba wystarczy podsumowując zaprzyjażnione osoby wiedzą kiedy kto ma ur. bez torcików i plusików, jest też możliwość wpisywania wiadomości w profilu
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale jak już jednak pomysł wejdzie w życie,to obowiązkowo z możliwością wyłączenia tego "bajeru", jeśli można..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.

klik!