|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 23 lata i...wszystko od zera.
Cytat:
Spotykać się nie mam z kim, zostałam sama w swoim mieście. Studiowałam w innym tam miałam koleżanki a teraz każdy poszedł w swoją stronę i koniec Chciałabym gdzieś z kimś wyjasc ale nie mam z kim więc spędzam czas w domu. Jedynie co to przyprowadzam ze szkoły siostry dziecko. Pogoda też ma swój udział, bo człowiek wtedy bardziej dołuje się. Brak pracy też, bo po co człowiek 5 lat studiował by w domu siedzieć
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Rany, ciesz się zyciem! Masz 26 lata i już chciałabyś mieć męża? Daj sobie luzu. Poszalej dopoki możesz
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może warto się rozejrzeć i odnowić niektóre znajomości. Jestem pewna, że nie jedna osoba z podstawówki/liceum wróciła do Twojego miasta ![]() Masz czas żeby rozwijać zainteresowania. Ja dzięki temu poznałam dużo nowych osób. Wiesz wspólne pasje łączą. Co do pracy - najważniejsze nie dołuj się. Jest ciężko - fakt, ale nie jest tragicznie. Jestem pewna, że z czasem coś znajdziesz. I zgadzam się z Elfir - ciesz się życiem. Na męża, dzieci i związane z tym obowiązki jeszcze przyjdzie czas
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyle tych wątków podobnych ostatnio - to chyba faktycznie ta pogoda, brak słońca, albo coś..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

Rozwijać swoje pasje i zainteresowania, spotykać się z ludźmi, robić to co Ci w życiu sprawia przyjemność. O Twojej wartości nie świadczy i nie będzie świadczył żaden facet u boku. Rozumiem, że pogoda sprzyja takim melancholijnym rozważaniom, ale głowa do góry, bo całe życie przed Tobą 
Chciałabym gdzieś z kimś wyjasc ale nie mam z kim więc spędzam czas w domu. Jedynie co to przyprowadzam ze szkoły siostry dziecko. 

Może warto się rozejrzeć i odnowić niektóre znajomości. Jestem pewna, że nie jedna osoba z podstawówki/liceum wróciła do Twojego miasta ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)