Barbie beauty* - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Pokaż wyniki sondy: Jakie operacje już przeszłaś lub chcesz przejść
powiększanie piersi 32 43,24%
zmniejszenie piersi 2 2,70%
powiększanie ust 19 25,68%
liposukcja 16 21,62%
lifting powiek 11 14,86%
botox 12 16,22%
uwydatnienie kości policzkowych 15 20,27%
plastyka brzucha 14 18,92%
lifting(pełny) 5 6,76%
korekcja nosa 27 36,49%
korekcja odstających uszu 11 14,86%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 74. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-06, 15:51   #31
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Barbie beauty*

Dorota xxx - obawiam się, że nie zrozumiałaś niektórych wypowiedzi. To, że Użytkowniczka Aniko napisała "ja to mam tylko uszy w porzo...reszta do korekty...czekam na sponsora", nie oznacza, że "stwierdziła, że pewnie mam lub szukam sponsorów".

Twoje stwierdzenie "Czy ja kogoś krytykuję za to, że woli mieć np. naturalne piersi, które obwisną w wieku 30 lat?" świadczy o niskim poziomie wiedzy na temat biologii człowieka.

Każdy ma prawo się tu wypowiedzieć, zwłaszcza że założyłaś wątek w nieodpowiednim dziale. Co to ma do Wizażowych Społeczności? Jest tu podforum Medycyna Estetyczna, gdzie zapewne spotkasz większą przychylność.
Stary 2009-11-06, 15:57   #32
Dorota xxx
Przyczajenie

Tu nie chodzi o przechwałki, żle mnie odebrałaś. Po prostu odpowiadam na zarzuty dziewczyn, które osądzają kogoś kogo nie znają. Oczywiście każdy ma prawo się wypowiedzieć, ale jak zaznaczyłam-chciałam porozmawiać z dziewczynami, które się tym interesują, więc czemu zaraz rzuca się cała rzesza przeciwniczek? Czy ja komuś coś narzucam? Ja nie wchodzę na wątek, w którym jest mowa o np. dobrym kremie ujędrniającym biust i nie krzyczę "ten krem jest zły, nie macie racji używając go, to ja mam rację robiąc operację i tylko ja, a wy jesteście puste skoro wolicie inny sposób"
Stary 2009-11-06, 16:29   #33
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
Napisane przez Dorota xxx Pokaż wiadomość
Mam tylko jedno pytanie do dziewczyn nieżyczliwie nastawionych: po co w ogóle tu piszecie? Założyłam ten wątek po to, aby móc się podzielić wiedzą i doświadczeniem na temat chirurgii plastycznej z innymi osobami, które się tym interesują. Czy ja kogoś krytykuję za to, że woli mieć np. naturalne piersi, które obwisną w wieku 30 lat? Zmiana wyglądu to osobista sprawa i rzecz gustu-niektórzy wolą sztuczne niż naturalne.
Do Pani, która stwierdziła, że musiałam być bardzo brzydka: Jak dotąd nie narzekałam na mój wygląd, wzięłam udział nawet w kilku sesjach zdjęciowych, więc myślę że nie było ze mną aż tak żle. Jednak dlaczego mam być ładna, jak mogę być piękna, dlaczego mam być piękna jak mogę być przepiękna, itd...
Do Pani, która stwierdziła że mój iloraz inteligencji nie jest zbyt wysoki, skoro nazwałam wątek "barbie...": Nie mi to oceniać, jednak chyba aż taka głupia nie jestem, skoro w wieku 22 lat mam własną firmę z niezłymi obrotam i reputacją. I od razu sprostuje wasz kolejny komentarz, który już widzę oczami wyobrażni- nie otworzyli mi jej rodzice, tylko sama na to przez 4 lata pracowałam.
Do Pani, która stwierdziła, że pewnie mam lub szukam sponsorów: Nie, nie szukam. Mam męża i małe dziecko.

Nie jestem fanatyczką sztucznego poprawiania urody, a jedynie to lubię. Nie jest to moim całym życiem i jedynym zajęciem. Nie tylko o tym piszę na internecie. Z koleżankami nie rozmawiam tylko o modzie. Po prostu jest to forum dotyczące urody i dlatego na nim o tym się wypowiadam. Niestety Polska to taki kraj, gdzie złośliwi ludzie zawsze wtrącą swoje trzy grosze, a poza tym kobiety naprawdę nie dbają o siebie tyle, co w niektórych zachodnich państwach i nie mówię tego złośliwie. W naszym kraju dominuje typ kobiety matka Polka. Mało jest dziewczyn nowoczesnych potrafiących docenić swoje atuty i poprawić słabości.
Więc teraz proszę wszystkie forumowiczki o wypowiedzi na temat. Oczywiście każdy może mieć swoje zdanie na każdy temat, ale nie założyłam tego wątku po to żeby wspólnie rozważać czy operacje plastyczne są słuszne czy nie. Jeżeli któraś z was chce o tym podebatować, to przecież może założyć inny wątek. Ten temat jest dla Pań które są "za" interwencją chirurga w nasze piękno.
podeszlam do tematu z jajem, przegladajc sonde stwierdzilam ze gdyby zajac sie tym na powaznie to tylko uszy mam hollywodzkie

nigdzie nie napisalam ze szukasz sponsora, ani ze masz go szukac..nadintepretacja nie boli...a szkoda...

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-06, 17:13   #34
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam tylko jedno pytanie do dziewczyn nieżyczliwie nastawionych: po co w ogóle tu piszecie? Założyłam ten wątek po to, aby móc się podzielić wiedzą i doświadczeniem na temat chirurgii plastycznej z innymi osobami, które się tym interesują. Czy ja kogoś krytykuję za to, że woli mieć np. naturalne piersi, które obwisną w wieku 30 lat? Zmiana wyglądu to osobista sprawa i rzecz gustu-niektórzy wolą sztuczne niż naturalne.
Do Pani, która stwierdziła, że musiałam być bardzo brzydka: Jak dotąd nie narzekałam na mój wygląd, wzięłam udział nawet w kilku sesjach zdjęciowych, więc myślę że nie było ze mną aż tak żle. Jednak dlaczego mam być ładna, jak mogę być piękna, dlaczego mam być piękna jak mogę być przepiękna, itd...
Do Pani, która stwierdziła że mój iloraz inteligencji nie jest zbyt wysoki, skoro nazwałam wątek "barbie...": Nie mi to oceniać, jednak chyba aż taka głupia nie jestem, skoro w wieku 22 lat mam własną firmę z niezłymi obrotam i reputacją. I od razu sprostuje wasz kolejny komentarz, który już widzę oczami wyobrażni- nie otworzyli mi jej rodzice, tylko sama na to przez 4 lata pracowałam.
Do Pani, która stwierdziła, że pewnie mam lub szukam sponsorów: Nie, nie szukam. Mam męża i małe dziecko.

Nie jestem fanatyczką sztucznego poprawiania urody, a jedynie to lubię. Nie jest to moim całym życiem i jedynym zajęciem. Nie tylko o tym piszę na internecie. Z koleżankami nie rozmawiam tylko o modzie. Po prostu jest to forum dotyczące urody i dlatego na nim o tym się wypowiadam. Niestety Polska to taki kraj, gdzie złośliwi ludzie zawsze wtrącą swoje trzy grosze, a poza tym kobiety naprawdę nie dbają o siebie tyle, co w niektórych zachodnich państwach i nie mówię tego złośliwie. W naszym kraju dominuje typ kobiety matka Polka. Mało jest dziewczyn nowoczesnych potrafiących docenić swoje atuty i poprawić słabości.
Więc teraz proszę wszystkie forumowiczki o wypowiedzi na temat. Oczywiście każdy może mieć swoje zdanie na każdy temat, ale nie założyłam tego wątku po to żeby wspólnie rozważać czy operacje plastyczne są słuszne czy nie. Jeżeli któraś z was chce o tym podebatować, to przecież może założyć inny wątek. Ten temat jest dla Pań które są "za" interwencją chirurga w nasze piękno.
Nie ma to jak skromnosc
Skad wiesz, ze naturalne piersi obwisna akurat w wieku 30 lat? Wole moje naturalne, niz silikon, ktory DLA TWOJEJ WIEDZY rowniez trzeba wymieniac, bo po kilku latach juz nie wyglada tak dobrze
Nie ma to jak byc proznym. Sluchaj, nie kazda kobieta, ktora nie robi operacji plastycznych jest od razu szara, smutna matka Polka. Mozna o siebie zadbac w inny sposob. Operacje plastyczne to nie jest zadne dbanie o siebie.
Mozna sobie zrobic maseczke, manicure, pedicure, dobrze sie ubrac i czuc sie piekna. Jesli Ty do tego potrzebujesz chirurga - Twoja sprawa.
Ja takie pieniadze wole wydac na POTRZEBNE rzeczy.
Swoja droga Twoj maz Cie chyba w ogole nie docenia, jesli bedac z nim nadal musisz sie poprawiac.
I tak, wiem, ze kazda chce byc piekna dla siebie, nie faceta, ale on powinien umiec 'wybic z glowy' kompleksy swojej partnerki. Najwidoczniej Twoj nie umie i bardzo serdecznie Ci wspolczuje.
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-06, 17:58   #35
katakumba
Zakorzenienie

ja nie rozumiem. dziewczyna napisala ze chce poplotkowac z tymi dziewczynami ktore chcą lub miały operację, a nie wysłuchiwać jaka próżna jest.
chwalić też trzeba się umieć

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

katakumba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-06, 18:04   #36
MdM
in love with life

Cytat:
Mam tylko jedno pytanie do dziewczyn nieżyczliwie nastawionych: po co w ogóle tu piszecie?
A ja ci powiem, ze nie zauwazylam, zeby dziewczyny byly niezyczliwie nastawione. Po prostu sie wypowiedzialy, zazartowalysmy sobie jak chcemy wygladac i tyle. Nie masz sie o co obrazac.
MdM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-06, 18:09   #37
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:

Dziewczynko, a jakie możesz mieć doświadczenie w wieku 22 lat i po 1 operacji? Nie rozśmieszaj nas A mąż, dziecko, firma rozwinięta w ciągu 4 lat - dla mnie nie jesteś w żadnym stopniu przez to wiarygodna

Poza wszystkim: mam dokładnie 30 lat, piersi w stanie IDEALNYM Uogólnianie jest złe.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-06, 18:31   #38
MdM
in love with life

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15126729]
Poza wszystkim: mam dokładnie 30 lat, piersi w stanie IDEALNYM Uogólnianie jest złe.[/QUOTE]

Ja powiem wiecej. Moja mama ma lat 50 i takze piersi w stanie idealnym. Uwierzysz Dorotko, ze bez operacji?
MdM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-06, 20:43   #39
teofano86
Zadomowienie

"dziękuję mamie i tacie za opiekę... " i za geny też.. dzięki wam nie muszę nic poprawiać

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Napisane przez MdM Pokaż wiadomość
Ja powiem wiecej. Moja mama ma lat 50 i takze piersi w stanie idealnym. Uwierzysz Dorotko, ze bez operacji?
bez operacji to nie ma lansuu
Ain't nothing I'd rather do
Goin' down, party time, My friends are gonna be there too
[...]"

teofano86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-06, 20:47   #40
Enji
Wtajemniczenie

a ja też się lubię
Enji jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-06, 20:59   #41
Dorota xxx
Przyczajenie

Ja nie uogólniam, tylko daje przykład waszego podejścia do tematu. A co do próżności.... Myślę,że robiąc sobie manicure, maseczki, itd. też się jest tak samo próżnym jak robiąc sobie operację. Po prostu każdy woli inne metody. A jeśli dla kogoś to "lans", to już jego sprawa. Po to ta dziedzina medycyny się rozwija, aby kobiety mogły z niej korzystać. I zapewniam was, że kolejki do chirurgów są naprawdę długie
Stary 2009-11-06, 21:18   #42
teofano86
Zadomowienie

Cytat:
Ja nie uogólniam, tylko daje przykład waszego podejścia do tematu. A co do próżności.... Myślę,że robiąc sobie manicure, maseczki, itd. też się jest tak samo próżnym jak robiąc sobie operację. Po prostu każdy woli inne metody. A jeśli dla kogoś to "lans", to już jego sprawa. Po to ta dziedzina medycyny się rozwija, aby kobiety mogły z niej korzystać. I zapewniam was, że kolejki do chirurgów są naprawdę długie
serio? maseczka to 10 pln a operacja nie... a co będzie za 10 lat? będziesz jak egipska mumia... kamienna twarz bez mimiki brwi bliżej włosów niż oczu, do tego usta jak po ukąszeniu szerszenia? biust śmiesznie napompowany?uważasz to za ładne?
mój facet powiedział właśnie, że jakbym ja wpadła na taki pomysł to oddałby mnie na trepanacje czaszki i przeszczep mózgu
Ain't nothing I'd rather do
Goin' down, party time, My friends are gonna be there too
[...]"

teofano86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-06, 22:27   #43
katakumba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teofano86 Pokaż wiadomość
serio? maseczka to 10 pln a operacja nie... a co będzie za 10 lat? będziesz jak egipska mumia... kamienna twarz bez mimiki brwi bliżej włosów niż oczu, do tego usta jak po ukąszeniu szerszenia? biust śmiesznie napompowany?uważasz to za ładne?
mój facet powiedział właśnie, że jakbym ja wpadła na taki pomysł to oddałby mnie na trepanacje czaszki i przeszczep mózgu
nie demonizujmy operacji plastycznych. to wszystko co napisalas jest skrajnoscia, dobrze zrobionego zabiegu nie widac az tak drastycznie

wszytsko jest dla ludzi

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

katakumba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-06, 23:09   #44
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez teofano86 Pokaż wiadomość

Zgadzam sie
Moj TZ rowniez nie popiera operacji plastycznych

---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ----------

Cytat:
Mylisz sie co do proznosci.
jasne, ze kolejki sa dlugie. Ale co innego poprawic sobie nos, bo przeszkadza w oddychaniu, a co innego na wlasne 'widzi mi sie'. Co innego poprawic cos raz, a co innego ciagle upatrywac w lustrze kolejnej czesci ciala pod noz. Dla mnie to jest zalosne myslenie zakompleksionych dziewczyn.
Jesli lubisz sztuczny, smiesznie wygladajacy, wielki biust to wspolczuje. Jak juz pisalam w innym poscie wspolczuje Ci faceta, ktory az tak Cie nie akceptuje, ze musisz latac pod noz
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 09:19   #45
aagusiaa88
Zakorzenienie

To moze ja sie wypowiem... uwazam, ze podejscie niektorych osob jest troche ze tak to nazwe.. zasciankowe. Ludzie, zyjemy w wolnym kraju, robimy co chcemy. Jedna uwaza, ze wystarczy jej maseczka za 10zl a druga pojdzie sie naciagnac gumkami. Co to kogo interesuje. To jest sprawa tej osoby, co to robi. Nie kumam niektorych ludzi...Jesli ktos chce, to niech sie poprawia, co Wam do tego? Dorota juz na samym poczatku zostala wysmiana, itd. Wrzuccie na luz. Jakos w USA dziewczyny sie operuja i nikt nic nie mowi. Poprostu podejscie ludzi w naszym kraju mnie rozklada...
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 09:33   #46
Elliannia
Zakorzenienie

No to nic ino sie do hAmeryki wyprowadzić, kraju miodem, mlekiem, silikonem i botoksem płynącego

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 09:35   #47
aagusiaa88
Zakorzenienie

A gdzie tolerancja i akceptacja? Nie podoba sie, to krotka pilka. Zapraszam na inny watek, bo ten watek mial byc dla tych, ktore sie przerabiaja lub chca.
Stary 2009-11-07, 09:45   #48
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
Napisane przez Kica. Pokaż wiadomość
ale jesteście złośliwe
sama nie robiłam żadnych operacji, ale jeśli ktoś lubi (a moze nawet musi) zrobić sobie jakąś operację to ma do tego prawo -to miał być wątek właśnie dla takich dzewczyn, a nie dla złośliwości.

a wasze stereotypowe myślenie to juz w ogóle masakra. Znam dwie kobiety które poddały sie operacji plastycznej, żadna z nich nie jest pustą lalą ani z zachowania ani wyglądu

dziewczyna wyraźnie napisała, że to wątek dla lubiących operacje, więc logiczne, że nie ma opcji "niczego nie chce poprawić"
Przeraza mnie tempota ludzi, ktorzy nie potrafia tematu rozwinąć, a wrecz piszą na zupełnie inny, bo nie potrafią doczytac jednego prostego zdania.

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Ja przerobilam juz usta i biust i uwazam, ze wielu kobietom w naszym spoleczenstwie to by sie przydalo bo sa nieladne, np Litwinki wypadaja pod wzgledem urody 100 razy lepiej niz Polki.U nas jest duzo brzydkich i zaniedbanych kobiet.I takie powinny robic operacje bo sie zle na nie patrzy.

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Ja przerobilam juz usta i biust i uwazam, ze wielu kobietom w naszym spoleczenstwie to by sie przydalo bo sa nieladne, np Litwinki wypadaja pod wzgledem urody 100 razy lepiej niz Polki.U nas jest duzo brzydkich i zaniedbanych kobiet.I takie powinny robic operacje bo sie zle na nie patrzy.
Patiirafaello jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 09:50   #49
Mini1991
Zakorzenienie

Omg dziewczyny rozsmieszacie mnie.. mam wrazenie ze jestescie takie zazdrosne ze zaraz pekniecie.. bo Barbie jest pusta i sztuczna bo operacja jest be.. wy za to piekne z natury jestescie! jesli macie taka samoocene to gratuluje.. nie musicie sie tym podniecac i robic nagonki na autorke watku OPERACJE SA DLA LUDZI!

wracajac do operacji
ja chciałabym lifting powiek bardzo ale pieniedzy nie mam
Stary 2009-11-07, 09:51   #50
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
To moze ja sie wypowiem... uwazam, ze podejscie niektorych osob jest troche ze tak to nazwe.. zasciankowe. Ludzie, zyjemy w wolnym kraju, robimy co chcemy. Jedna uwaza, ze wystarczy jej maseczka za 10zl a druga pojdzie sie naciagnac gumkami. Co to kogo interesuje. To jest sprawa tej osoby, co to robi. Nie kumam niektorych ludzi...Jesli ktos chce, to niech sie poprawia, co Wam do tego? Dorota juz na samym poczatku zostala wysmiana, itd. Wrzuccie na luz. Jakos w USA dziewczyny sie operuja i nikt nic nie mowi. Poprostu podejscie ludzi w naszym kraju mnie rozklada...
Stary 2009-11-07, 09:51   #51
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

tolerancja wyklucza dyskryminacje, ale nie jest jednoznaczna z akceptacja danego zjawiska...a wiadomo ze poprawianie -notoryczne-swojego wygladu jest choroba...

przykladowo w USA ludzie wydaja wiecej na operacje plastyczne niz na edukacje - znak czasow zapewne...mi to nie przeszkadza..ale nie musze w pelni akceptowac tego nowego trendu szerzacego sie w Polsce...
wiecej -ma prawo go nie akceptowac- abstrahujac od ludzi ktorzy takim zabiegom sie poddaja..bo oceniam zjawisko nie dana osobę- to proste

Stary 2009-11-07, 09:51   #52
ToTyLkoJa2
Zadomowienie

GG do ToTyLkoJa2

Po co ta krytyka? Bo dziewczyna ma odmienne zdanie, nie podoba się sobie i chce to zmienić? Nie można normalnie napisać, że się nie toleruje operacji, tylko jechać po niej, że jest pusta? Z Waszych wypowiedzi można wywnioskować kto jest pusty i to nie autorka. Dobrze, że chce się zmienić, a nie być kolejną zakompleksioną, szarą myszką. Cieszę się, że Wy nie macie potrzeby nic zmieniać w sobie.
Stary 2009-11-07, 09:56   #53
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

ale kto krytykuje autorke??? bo moze nie doczytalam..

przeciez mowimy o medecynie estetycznej a nie o zalozycielce watku

Stary 2009-11-07, 09:57   #54
Patiirafaello
Raczkowanie

GG do Patiirafaello

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
tolerancja wyklucza dyskryminacje, ale nie jest jednoznaczna z akceptacja danego zjawiska...a wiadomo ze poprawianie -notoryczne-swojego wygladu jest choroba...

przykladowo w USA ludzie wydaja wiecej na operacje plastyczne niz na edukacje - znak czasow zapewne...mi to nie przeszkadza..ale nie musze w pelni akceptowac tego nowego trendu szerzacego sie w Polsce...
wiecej -ma prawo go nie akceptowac- abstrahujac od ludzi ktorzy takim zabiegom sie poddaja..bo oceniam zjawisko nie dana osobę- to proste
To zaloz sobie osobny watek i tam sobie to oceniaj. A dwie operacje to nie sa natrectwa.To nie jest choroba!Bo nikt tu nie pisze o notorycznym robiemiu operacji. Znow cos Ci sie dziewczynko pomylilo!
Stary 2009-11-07, 09:59   #55
Mini1991
Zakorzenienie

zauwazcie.. ze jak tu na wizazu ktos wychyli sie ze lubi różowy.. ma blond włosy i chciałaby np powiekszyc piersi to jest pusta i najgorsza..
Stary 2009-11-07, 09:59   #56
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bura kocurka Pokaż wiadomość
O mój Boże...22 lata i już się musiałaś poprawiać? Ciekawe co było nie tak z Twoimi ustami?
Cytat:
Napisane przez xxSHINeexx Pokaż wiadomość
Nie ma to jak bycie plastikowa barbie ze sztucznymi cyckami, ustami, policzkami... Odessanym tluszczem...

Zobaczymy jak bedziesz wygladac za kilkanascie lat
Cytat:
Napisane przez joyeuxe Pokaż wiadomość
A ja jestem taka krejzoleczka fajniuteczka , że nie muszę się poprawiać. hehe

Nie ma jak psute laleczki

Prosze Cie bardzo. Ja poczulabym sie obrazona....
Stary 2009-11-07, 10:00   #57
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
Napisane przez Patiirafaello Pokaż wiadomość
To zaloz sobie osobny watek i tam sobie to oceniaj. A dwie operacje to nie sa natrectwa.To nie jest choroba!Bo nikt tu nie pisze o notorycznym robiemiu operacji. Znow cos Ci sie dziewczynko pomylilo!

czlowiek probuje podjac temat w szerszym kontekscie...a reakcja widac jaka...nie badz taka do przodu bo Ci z tylu braknie...

troche kultury by sie przydalo

edit; agusia no faktycznie, nie zauwazylam tych wpisow

Edytowane przez aniko 23
Czas edycji: 2009-11-07 o 10:01
Stary 2009-11-07, 10:05   #58
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mini1991 Pokaż wiadomość
Omg dziewczyny rozsmieszacie mnie.. mam wrazenie ze jestescie takie zazdrosne ze zaraz pekniecie.. bo Barbie jest pusta i sztuczna bo operacja jest be.. wy za to piekne z natury jestescie! jesli macie taka samoocene to gratuluje.. nie musicie sie tym podniecac i robic nagonki na autorke watku OPERACJE SA DLA LUDZI!

wracajac do operacji
ja chciałabym lifting powiek bardzo ale pieniedzy nie mam

Ja gratuluję dziewczynom, które napisały "jestem piękna nie potrzebuję operacji", tym zdaniem dla mnie pokazałyście, że jesteście najbardziej zakompleksionymi osobami
Każdy powinien umieć zauważyć swoje wady i się do nich przyznać. A jak jest już taka osoba i chce z nimi coś zrobić to wy zaraz, że jest "pusta i próżna"
Ja zazdroszczę takiej osobie, że może w sobie coś zmienić i stać się ładniejsza Sama bym chciała, ale finanse mi w tym przeszkadzają
A uwierzcie mi peelingi, maseczki, makijaże nie zmienią krzywego, ogromnego nosa w malutki i prosty

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
zauwazcie.. ze jak tu na wizazu ktos wychyli sie ze lubi różowy.. ma blond włosy i chciałaby np powiekszyc piersi to jest pusta i najgorsza..
TAAAK bo to jest ta zazdrość tych zakompleksionych osób
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-07, 10:09   #59
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
To sie nigdy nie zmieni.....
Stary 2009-11-07, 10:10   #60
sigila86
Wtajemniczenie

droga autorko tematu radze Ci dobrze uciekaj stąd jak najszybciej na jakies inne forum bo tutaj mozesz liczyc tylko na fale jadu i uwagi o tym jaka to jestes pusta, nie spodziewaj sie niczego innego ze strony tych dziewczyn!
sigila86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości