|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: WYMIENIĘ h&m, bershka,pull&bear,stradiv arius,oysho,butik i inne
DOSTAWA! (zanim napiszesz, przeczytaj zasady- pierwszy post!) 1. Rurki VS.MISS rozm.36 (s.idealny,raz prane) zdj.1 i 2 2.Bolerko na zamek rozm.36 (nieużywane) zdj. 3 i 4 3. Zamszowa spódniczka PRETTY GIRL rozm.36 (s.idealny, raz ubrana!) zdj.5 4.Spódniczka NEW YORKER rozm.38 (s.idealny, raz włożona) zdj.6 5. Spódniczka H&M rozm.36 (s.b. dobry) zdj.7 6. Sukienka NEW YORKER(FISHBONE) rozm.L(moim zdaniem S/M, s.b.dobry, ale posiada małe dziurki widoczne na zdjęciu) zdj. 8 i 9 7. Spodnie dresowe rozm.36 (stan dobry, firmy nie pamiętam, bo metka się sprała) zdj.10
Edytowane przez GreeenTea Czas edycji: 2009-11-09 o 16:53 |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bardzo, tylko to co u mnie w wątku
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
DOSTAWA! (zanim napiszesz, przeczytaj zasady- pierwszy post!) 1.Kamizelka chyba CUBUS rozm.M (s.b.dobry/idealny) zdj.1
2. Krótka kamizelka rozm.S (nowa,nieużywana) zdj.2 3. Bluza BUTIK rozm.M (s.dobry) zdj.3 4.Bluza TERRANOVA rozm.M (s.b.dobry) zdj.4 5. Sweter ORSAY rozm.L (s.dobry) zdj.5 6.Sweter ROCKY MEDIUM (s.dobry) zdj.6 7.Biały żakiet rozm.36 (s.b.dobry, 2 razy włożony) zdj.7 8.Dwa sweterki rozm.XS/S(s.idealny) zdj.8 9.Sweterek POUR TOI(PARIS) rozm.36 (s.idealny) zdj.9 10. Bluzka TATTOO rozm.38 (s.b.dobry) zdj.10
Edytowane przez GreeenTea Czas edycji: 2009-11-08 o 16:57 |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Tak to jest dokładnie to samo
niestety tylko to co w wątku.---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- A bedziesz miała jakas dokladke ? bluzeczke z checia oddała bym za cos z wish albo jakis ciuszek tez japan?;]
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
DOSTAWA! (zanim napiszesz, przeczytaj zasady- pierwszy post!) 1. Polo DIVERSE rozm.S (s.b.dobry) zdj.1 2. Bolerko HENNES rozm. 34 (s.idealny) zdj.2 3. Koszulka ORSAY, dekolt amerykański rozm.38 (s.b. dobry) zdj.3 4. Koszulka nocna SNOOPY rozm.M (s.świetny, raz prana) zdj.4 5. Koszulka SAMI rozm.S (s.b.dobry) zdj.5 6.Koszulka RESERVED rozm.M (s.idealny) zdj.6 7.Koszulka (nie wiem jaka firma) rozm.S (s. dobry-maleńka dziurka,przy aplikacji) zdj.7 8. Tunika MOTIVO rozm.M (s.b.dobry) zdj.8 9. Gorset na guziczki NEW YORKER (FISHBONE) rozm.M (s.idealny) zdj.9 i 10
Edytowane przez GreeenTea Czas edycji: 2009-11-09 o 16:53 |
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
DOSTAWA! (zanim napiszesz, przeczytaj zasady- pierwszy post!) 1.Biały grzybek H&M YOUNG na.170! (s.idealny) zdj.1 2. Czarny grzybek STRADIVARIUS rozm.M (s.b.dobry) zdj.2 3. Nowy sweterek w kol. wanilii rozm.S (nowy) zdj.3 4. Gruby sweter z golfem, cieplutki rozm.S (s.idealny) zdj.4 5.Bluza HOUSE rozm.XS (s.idealny- ten frędzelek na zamku się rozpruł,ale łatwo można zszyć) zdj.5 6.Bolerko-sweterek H&M rozm.36(s.b.dobry) zdj.6 7. Spódniczka ZARA rozm.36(s.dobry) zdj.7 8. Sweterek BERSHKA rozm.M (s.idealny!) zdj.8 9. Pasiasta koszulka FREE GIRL rozm.S (s.bdb) zdj.9 10. Koszulka AMISU rozm.XS (s.idealny) zdj.10
Edytowane przez GreeenTea Czas edycji: 2009-11-11 o 16:12 |
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Hej mam repetytorium z ang, nowe oraz liczne bokserki,zapraszam
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
cos za bialy sweterek i/lub torbe HOUSa?
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Zanim napiszesz, proszę przeczytaj pierwszy post! 1.Bokserka BUTIK rozm. S (s. dobry-lekko sprany kaczor donald) zdj.1 2.Koszulka EXTREME rozm.S (s.idealny) zdj.2 i 3 3. Czekoladowe polo AMISU rozm.XS (s.bdb) zdj.4 4. Bokserka HEY rozm.M (s.idealny) zdj.5 5. Sweterek H&M rozm.36 (s.idealny- ale bez jednego guziczka -->widoczne na zdj) zdj.6 6. Pasiasty ciepły golf GREENPOINT rozm.S/M (s.idealny) zdj.7 7. Polo long TERRANOVA rozm.S (s.bdb- lekko zdrapane złotko z guziczków) zdj.8 8. Leginsy C&A (chyba?) rozm. S (s.bdb) zdj.9 9.Bolerko - szare, wpleciona srebrna nitka, stan b.dobry zdj.10
Edytowane przez GreeenTea Czas edycji: 2009-11-11 o 16:12 |
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
podobaja mi sie te spodnie:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1257693745 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1257694030 |
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
1. Sukienka ZOFIX rozm.38 ( s.idealny) zdj.1
2, Sukienka, mocno rozkloszowana(dół na halce) z paskiem w tali CYF rozm.38 (s.idealny) zdj.2 3. Sukienka rozm. M (s.dobry-lekko popruta wstążeczka, z boku) zdj.3 4.Rurki STRADIVARIUS rozm.36 (s.bdb!) zdj.4 i 5 5. Rurki ZARA rozm.36 (s.idealny) zdj.6 i 7 w rzeczywistości ciemny granat nie wiem dlaczego tak wyszło??? postaram się uchwycić kolor dla zainteresowanych Edytowane przez GreeenTea Czas edycji: 2009-11-12 o 15:34 |
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
leginsy są już nieaktualne
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
te co wymieniłaś są aktualne
![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- a za które spodnie? ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- spodnie raczej ciężko rozciągnąć ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- tak tak ![]() bo podałam CI dwa linki spodni ;d i nie wiedziałałam o których mowa;d więc okay, ja spodnie z wysokim stanem a Ty spodnie zebra i biały bokserkę ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- jeszcze byłabym wdzięczna za wymiary spodni ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- 64cm |
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Nie odpisuję na posty typu ,,coś u mnie,za..." - nie mam czasu czytać całych wątków, zasady są jasno określone w pierwszym poście.Interesują mnie tylko rzeczy z listy!!! 1. Bluza BUTIK rozm.S (s.idealny) zdj.1 2.Bluzka BUTIK rozm.L (s.b.dobry) zdj.2 3. Bluza BUTIK rozm.S (s.dobry/średni, ma mała dziurkę widoczną na zdjęciu) zdj.3 i 4 4. Kangurka BUTIK rozm.S (s.idealny) zdj.5 5. Szpilki QUAZI zamszowe rozm.37 (s.idealny, miałam je raz na nogach!, trzeba tylko oczyscić szczoteczką do za,szu, bo przyczepiły się kłaczki) zdj.6,7,8- rezerwacja 6. Sweterek H&M rozm.36 (s.b.dobry) zdj.9 7. Sweterek H&M rozm. 36(s.dobry/sredni- Odcięta metka) zdj.10
Edytowane przez GreeenTea Czas edycji: 2009-11-12 o 21:41 |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
mam legginsy, przeciez nie sa wykreslone
---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- z porfela chyba zrezygnuje, a podasz mi dlugosc sweterka i dlogosc rekawa zaewnetrznego, i czy jest czysty, ma jakies wady kolorystyczne? wkoncu to latwo brudzaca sie bile a jaka koszulke granantowa u mnie?
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
nie oddam torby ze skory za 1 rzecz
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- tak ale torba poszła dzis na innej stronie |
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Proszę o przeczytanie pierwszego posta zanim napiszecie!!! 1.Marynarka MARKS&SPENCER rozm. UK 12 (s.świetny) zdj.1 2. Sweter BERKERTEX rozm.10-12 (s.b.dobry- ale posiada maleńką, praktycznie niewidoczną plamkę) zdj.2 3.Koszulka rozm.36 zdj.3 4. Rurki ZARA rozm.36 (s.idealny, ale odpruła się jedna szlówka-widoczne na zdj.) zdj. 4 i 5 5. Rurki VS MISS rozm.36 (s.b.dobry, bardzo elastyczne) zdj. 6 i 7
8.Torba NICI (s.idealny) zdj.8
Edytowane przez GreeenTea Czas edycji: 2009-11-11 o 15:15 |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
u ciebie spodobaly mi sie rurki i bolerko w krate.
![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- ok mi pasuje taka wymianka tylko czy moglabys mi podac wymiarki spodni ?
|
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, coś u mnie za torbę Pumy?
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
A nie interesuje Cię repetytorium do matmy? Tak tylko pytam, bo masz w wish-liście
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie o takiego grzybka mi chodziło.
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- na chwile obecna nic ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- a nic innego nie znajdziesz? |
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 83 pkt / 100% pozyt.
|
hej, u ciebie podoba mi sie torba pumy. plaszczyk jest w stanie idealnym, w opisie jest wzmianka o tym, ze nie swieci sie az tak w swietle dziennym. w sztucznym jak widac na zdjeciach. w dziennym wydaje sie bardziej matowy. jednak nie jest z materialu typowego dla prochowcow, tylko bardziej sliskiego, przez co nie przemaka tak szybko.
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
witam : ) tuniczka niestety za mała, platformy też bo nosze rozmiar 38
![]() za to strasznie mi sie podoba torba z pumy, co za nią chcesz ? : ) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.

? bluzeczke z checia oddała bym za cos z wish albo jakis ciuszek tez japan?;]