![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :o) :o)
heloł,
Ja w pracy, choc od jutra wolne ![]() Leleth z kocim kałem to jest tak, ze zalezy co kot je.. owszem kupka smierdzi, ale nie zgadzam sie z Toba, ze jest to az tak tragiczne ![]() Takuśna, co to się porobiło z Wiki, ze ma takie białe noce?? ![]() ![]() Mam nadzieje, ze nic takiego mnie nie czeka, bo oszaleje ![]() U nas dzis pada kapusniaczek ale przewidują 14 stopni.. Beznadziejna pogoda..
#33 |
Zakorzenienie
|
Anisia dziekuję
![]() ![]() ![]() Bo dostałam od Veronki wiadomość: "Mój numer tel." Koniec wiadomości ![]() Ale już wsio załatwione, Veronka kupi mi ten pokrowiec ![]() ![]() ![]() Rodzice jeśli pojadą to w srodę rano i wrócą wieczorem a wiadomo w środę świeto wiec wsio zamknięte... Mnie wzięło choróbsko ![]() ![]() Pogoda paskudna, będziemy się kisić w domu cały dzień, pada i szaro buro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Melduję się na szybko co by zasubskrybować
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A poza tym no no no... będę miała zięciunia kuchcika ![]() ![]() Pytanko mam do Judi i Veronki, dziewczyny ile kosztowały w sklepie te kombinezony Tchibo??? I jaki rozmiar brałyście? 86? Pytam bo przywiozłam od mamy te kombinezony które Mati dostała i... jeden na styk a drugi mały ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Cestia ja w sklepie płaciłam 150 zł, ale real wypuścił te same za 59 potem nawet 39 zł kosztowały
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() te Jowisz weź i mi tu nie zygotuj, bo w stresie będę oczekiwać 20 dni na wybawienie ![]() od rana nie miałam dziś prądu, bo podłączali nowe latarnie na sąsiedniej ulicy ![]() katar sofijowej mija ![]() ![]() ![]() ![]() przechodzę kryzys zapuszczaniowo-włosowy ![]() ![]() oj Marti ale się masz z tym nieśpiącym królewiczem ![]() w najbliższym czasie wybieramy się po karmnik dla ptasiorów, na razie postawiłam talerz z ziarenkami i zocha wystaje przy balkonowym oknie podpatrując sikorki. powiesili z tż boczek i wczoraj poszliśmy do lasu zaprosić ptaki do nas ![]() ![]() ![]() Judi już się nie mogę doczekać zdjęć ![]() Edytowane przez wersta Czas edycji: 2009-11-09 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
hello
ja dziś prawdziwa kura domowa, byłam juz w Lidlu zmuszona bylam kupić gotowca na chlebek, bo żadnych ziaren tam nie ma ani otrąb juz mi pachnie w całym domu, jeszcze sie piecze, ciekawe czy nie wyjdzie jakiś zakalczuszek ![]() a i stłukłam sobie frederikę na rowerze OMG czułam sie jak facet który dostał po torebkach ![]() ps,Miki zaczyna kumać siadanie na krzesełkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
siadanie przy stole sofija zakumała u starszego kolegi (w sierpniu?) i dlatego kupiłam od razu stoliczek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
jak dobrze, ze nie mam dywanów
![]() ja ciągle latam z mopem, bo wiecznie klei się podłoga od picia Piterka, bo on jak sobie dozuje picie, to czasem podłogę też napoi a pozniej to rozmaze... ![]()
#40 |
Zakorzenienie
|
oj tak u nas w nowym mieszkaniu dywan będzie tylko u Tymka ikeowski, więcej dywanów nie chcę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
u mnie zimna podłoga, (płytki na parterze) i grube dywany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Nie działa mi strona ING
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
no to dzis był armagedon
![]() ![]() ![]()
#44 |
Zakorzenienie
|
Ja nie lubie podlog bez dywanow. Wykladzina nie wchodzi w gre, a podloga bez dywaniu dudni jak w kosciele. Parkiet jeszcze ujdzie, ale same kafle nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
A no kafelki to inna sprawa. Też dałabym dywan
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
podłoga bez dywanów to wydaje mi sie jak do sprzątania
![]() straszny pogłos jest wtedy, a na panelach to masakra taki łoskot, dlatego mam dywan w każdym pokoju, trudno że w salonie gdzie zazwyczaj butujemy to dywan wygląda juz ja szmata, bo non stop cos Mikiemu z paszczy wypada, ale jak wyrośnie to można go porządnie doprać lub zmienić na nowy ![]() nawet nieźle wyszedł ten chlebek, troszkę za dużo go z góry przypiekłam ale juz wiem jak czas wyczaić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
A ja sierota zagladam na stary watek i zadowolona, ze tak malo mam do nadrobienia.....
![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Ja musze wlasnie sprawdzic czy dawalam jakies fotki brzucha w 16 tygodniu, bo ajkos tak mi teraz wybilo, ze wydaje mi sie ogromniasty. Chce porownac. Tylko nie wiem czy bede miala tyle samozaparcia, zeby przez watek leciec i szukac.... |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() TZ jest u mnie alergikiem na kurz i odpada posiadanie dywanów, co najwyzej dywaniki, a dla Piterka mam dywan w postaci puzzli piankowych, a to fajne bo cieplo od tego bije i nie pizga mu w pupe jak na tym siedzi ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Poulette, mozesz przeszukac poprzez ustawienia/zalaczniki, dac sobie podglad i cofnać sie mniej wiecej do czasu brzuszkowego z Ginem
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
na dłużej usiądę o 14 bo wtedy drzemka w planie, może do tego czasu wstawisz Wersta perełki, co ?
![]() ![]() ja teraz choruję na takie krótkie poplątane korale/perły/kamienie jak nosi Brzydula ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
a ja choruje na brak slonca
![]() szaro, buro, mzy lub pada od rana wiec kiblujemy w domu ![]() Anka - zazdroszcze chlebusia domowego, ja jadlam w sobote taboretowej produkcji-bardzo dobry ![]() ![]() nic ciekawego nie mam do napisania-ide pic kawe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
ja idę dziś na solarium, pogrzać dupsko i oszukać mózg że jest lato
![]()
#53 |
Zakorzenienie
|
hehe, ja wlasnie wczoraj zakomunikowalam tz, ze musze wygospodarowac czas na 1 wizyte na solarium tygodniowo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
mam chwilowo wolne, Miki padł w łożeczku, na siedząco biedaczyba
![]() zrobiłam nawet kawę, bo moge przez pierwsza godzinę spania syna, nawet hałasować , ale pogoda pod psem, ciemno w domu że szok test chleba zrobiłam, nawet niezły, nie ma gnieciucha, nie rozpada sie , ładna struktura zachęca do następnych prób w przyszłości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Anka - gratuluje
![]() ![]() a ja Anisiowym sposobem przeszukalam swoje zalaczniki i znalazlam brzusia mego mikrusnego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Hey. Bylam w ikei, ale fajnie tak rano w pon. bo malo ludzi bylo.
Kupilam judi pokrowiec (sorki za brak nr, ale sie rano spieszylam i nie zobaczylam, ze num lock byl wylaczony). Kupilam boryskowi pluszowego psiaka i fajne sztuce http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60137571 takich wlasnie szukalam i sa superasne. Pozatym wybralam sobie stol do pokoju i chetnie tez bym zmienila sofe na ektropa, ale musze tz namowic jeszcze. Idziemy jesc rosolek, papa |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Judi
![]() ![]() OMG temat brzuchów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
On jada naszymi, wiec wole te- sa bardziej poreczne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.