|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Dot.: Urban Decay, Estee Lauder, sephorowe wanilie...
niestety nic
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Hej niestety nic od Ciebie nie przyda mi się niestety. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Widzę u ciebie:
---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Nie mam, ale mogę zrobić, tylko że muszę poczekać, aż któryś z domowników raczy przynieść aparat do domu, co może się zdarzyć dziś wieczorem lub jutro ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Ok. Tylko nie jestem przekonana do oddania paletki Benefit Powder Pop - jakoś tak ciężko mi się z nią rozstać Najchętniej wymienię się za błyszczyk Stila oraz zestaw z The Body Shop.---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Spoko, akurat na cieniach z UD mi najmniej zależy Z płatkami jeszcze się zastanowię - ile ich jest? Ile g ma tester różu i jakiego koloru jest Pan Stick?Tutaj znalazłam zdjęcie, ale ciężko mi powiedzieć, czy jest identyczny, bo nie ma już światła dziennego, a moje wszystko przekłamuje. Ale wydaje mi się, że kolor bardzo podobny. |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Znalazłabyś coś u mnie za błyszczyk ciasteczkowy Smacker, miniaturki Clinique oraz wodę Sephora wanilia-czekolada? Podoba mi się też komplet czekoladowy niestety chyba nie mam nic z twojej wish, ale zajrzyj do mnie może coś Ci wpadnie w oko
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Wrzuciłam u mnie w wątku w pierwszym poście zdjęcia błyszczyka Stila, ale wyszedł trochę za ciepły kolor :/ Nie dam na razie zdjęć innych rzeczy, bo aparatu dalej nie mam, a te robiłam kamerką z laptopa i wieki by trwało zrobienie reszty, nie wspominając o jakości...
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co będe miała dokładkę z ciuszków siostry, bo ona nosi S/M a odda to co za małe
Więc cię poinformuję ok? może wtedy coś znajdziesz.
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Niestety zestaw z The Body Shop leci do innej Wizażanki. Interesowałby mnie tylko róż Sephora, Pan Stik będzie dla mnie za jasny, bo mam dosyć ciemną karnację. Jakiś pomysł?
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie? W wątku mam balsam truskawkowy TBS a poza watkiem mam błyszczyk Aquolina Dolci Baci grejpfrutowy
1) balsam do ciała Sephora czekolada z toffee (ze 2 razy użyty) 2) żel pod prysznic Sephora czekolada z toffee (jak wyżej) 3) tester różu Estee Lauder w odcieniu Petal wanilia i monoi, wanilia i paczula - wszystkie raz psiknięte 5) miniatura żelu do mycia twarzy Clinique (3 razy użyta) 6) miniatura toniku Clinique (zostało ok. połowy) - sample EDM w odcieniach Medium Summer,
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, błyszczyk Aquolina był mało używany, ma 10 ml, ubytek to może 1-2ml
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie
Pozdrawiam
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
zainteresowała mnie escada oraz żel pod prysznic sephory czekoladka
|
|
|
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
cos u mnie za:
1) balsam do ciała Sephora czekolada z toffee (ze 2 razy użyty) rezerwacja KGr 2) żel pod prysznic Sephora czekolada z toffee (jak wyżej) 20) róż w słoiczku Sephora w odcieniu Rose Ingenue 14) podkład Max Factor Pan Stick (ze 3 razy użyty) - jaki to odcien? ? mam w watku lokowke
|
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
pozwolisz że przypomne sobie jak pachnie ta ibiza hippe?
miniaturka czeka na mnie na poczcie ![]() w tym tyg. powinnam je mieć... |
|
|
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
witam interesuje mnie :
Escada Ibiza Hippie (nawet do 50 ml we flakoniku z pompką) - za coś fajnego
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
witaj
![]() perfumetka wanilia i monoi *_* (jesli nie zostanie wymieniona, to moze ta perfumetka(nie wiem ile jest warta^^'') za Sugar Cookie?) pozdrawiam ![]() EDIT: ok , a tak z ciekawosci, te perfumetki mozna normalnie kupic w Sephorach? a jakiego koloru jest Panstik? ![]() jesli jest ciemny(bo ja blada jestem ), to podoba mi sie jeszcze roz Sephorowy (czy to roz w musie? jakie jest zuzycie? i czy ma drobinki?^^)pozdrawiam ))))
fun in the sun Edytowane przez viera Czas edycji: 2009-12-02 o 20:30 |
|
|
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
3) peeling do stóp Avon jeżyna i mięta (2 razy użyty) 4) krem do stóp Avon jeżyna i mięta (2 razy użyty) 16) tusz Collistar (zostało ok. połowy) - Escada Ibiza Hippie Pan Stick (jaki kolor?) to mi się podoba.
Edytowane przez aako Czas edycji: 2009-12-03 o 08:47 |
|
|
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
hej, chodzi mi o nazwe rozu po angielsku nie o nazwe odcienia
tzn. chcialabym go znalezc w kwc
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
a ktora z tych rzeczy bylabys sklonna oddac za Sugar Cookie?
Mnie sie obie podobaja (tylko z kolei obie to za malo na brownie i sugar cookie )jakby co to moze chcialabys jeszcze odlewke podkladu Clinique, z mojego wątku (tam jest link i mozna zobaczyc co to za kolor )pozdr ![]() DOPISEK: skleroza... Dziekuje za propozycje, ale nie mam fiolek, no i mi sie wymarzyla ta Monoi, bo mam olej Monoi i on pachnie po prostu nieziemsko!
fun in the sun Edytowane przez viera Czas edycji: 2009-12-03 o 15:59 |
|
|
|
|
#54 |
|
BAN stały
|
a masz jakies małę słoiczki po np. koncentratach pomidorowych albo takie po aromatach do ciast? cokoliwak
![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- hmm.. najlepiej na jakis 1, skoro nie masz do czego przelać. może ok. 10 ml - Fragonard Etoile (czysty perfum) ? |
|
|
|
|
#56 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
Demeterki - brownie, cinnamon bun, sawdust, fig leaf, patchouli, sugar cane - pogrubione oddam wieksze odlewki [5 - 10ml], z pozostalych zrobie probki 2ml Aquolina pizmo i jezyna; mleczko migdalowe - dowolna odlewka chocolovers - 2ml Guerlain Aqua Allegoria - herba fresca 2ml mandarine basilic 1,5ml winter delice 1ml YSL Baby Doll - 2ml
|
|
|
#59 |
|
BAN stały
|
ok, spoko, wolałąm się upewnić, bo miałam juz niemiłe doswiadczenie tego typu .
ok, więc czekam aż wykorzytsasz krem
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
to nic nie fatyguj sie. chyba jednak nie uda nam sie skleic wymianki. Szkoda. Jak bedziesz meic dokladki zapraszam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.

Znalazłabyś coś u mnie za błyszczyk ciasteczkowy Smacker, miniaturki Clinique oraz wodę Sephora wanilia-czekolada? Podoba mi się też komplet czekoladowy niestety chyba nie mam nic z twojej wish, ale zajrzyj do mnie może coś Ci wpadnie w oko
Więc cię poinformuję ok?