|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: WANTED - tuniki, longi, kardigany, kamizelki, tulipan, prostownica, lokówka, cl
u mnie sporo sukienek 36
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: WANTED - tuniki, longi, kardigany, kamizelki, tulipan, prostownica, lokówka, cl
u mnie rurki i butki 39-40
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Giglu
aparat zabrala siostra, wraca w czwartek-wtedy cyknę wszystkie fotki
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
~~Pilnie szukam telefonu!!!~~~i innych (emu, długi kardigan, asymetryczny)
Bardzo pilnie szukam telefonu.
Nie ważne jakiej marki. Ważne by dało się pisać, dzwonić i miał kolorowy wyświetlacz ![]() Dodatkowo pilnie szukam: długiego kardiganu narzutki asymetrycznej oryginalnego emu rozm40 wszystkiego co karmelowe Proszę pomóżcie mi ![]() Do zaoferowania mam wszystko co w wątku a za ciuszki nawet poza
|
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ~~Pilnie szukam telefonu!!!~~~i innych (emu, długi kardigan, asymetryczny)
hej ja mam telefon,samsung sgh e570 w plusie czerwony z klapka,bateria trzyma ok 5 dni,ma aparat kamere,mp3 gniazdo na karte pamięci...może coś da sie załatwić,co miałabyś w zamian????gdzie mieszkasz???
|
|
|
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
Dot.: ~~Pilnie szukam telefonu!!!~~~i innych (emu, długi kardigan, asymetryczny)
Ja mam motorole V235 po za watkiem
Wszystko jest świetne i no bateria bardzo krótko trzyma musiałabys wymienic ją bateria kosztuje z 10-15 zł lub czesto ładować
|
|
|
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
ja mam tel w swoim wątku i nie chcę za niego dużo;P
|
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
ja mam sony ericssona j210i poza wątkiem.
tylko trzeba dokupić baterię, bo się zepsuła ;D
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam samsunga, tylko trzeba wymienić taśmę koszt 8zł
|
|
|
|
|
#47 |
|
BAN stały
|
preferowałabym troszkę nowszy model
co nie znaczy, że musi być jakiś super po prostu fajnie by było, gdyby miał te podstawowe funkcje
|
|
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
co powiesz na motorole razor v3? kultowy model
![]() wystarczy wymienic tasme (tasma jest w cenie 12 zlotych..) ja dostalam juz inny wiec nie chcialam sie zajac jej wymiana ![]() lezy i czeka moze na Ciebie?? ;> kolor czarny.
|
|
|
#49 |
|
BAN stały
|
~`Pilnie szukam włosów naturalnych clip-in lub do ringów!!!!~
Bardzo pilnie szukam włosów naturalnych
Clip-in lub do ringów Kolor blond, brąz, karmel. ---> kolor nadający się do pofarbowania ![]() Oddam za nie bardzo, bardzo bardzo dużo!!! Mam 9.01 studniówkę, więc zależy mi na czasie ![]() Proszę o pomoc ![]() |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
Dot.: ~`Pilnie szukam włosów naturalnych clip-in lub do ringów!!!!~
Ja mam blond pasemka naturalne mozna je farbowac wszystko z nimi mozna robic ale one sa z keratyna.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
U mnie lokówka
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1262013167 |
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ~`Pilnie szukam włosów naturalnych clip-in lub do ringów!!!!~
Mam około 50 pasm włosów pod micro ringi z formułą tangle-free czyli że się nie plączą koloru jasny brąz/ciemny blond.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
BAN stały
|
koloru kobaltowego/chabrowego i karmelu ewentualnie szary... na pewno masz xD
Szukam:
chusty tuniki longów butów rozm 40 (najchętniej kozaki) torebki xxl dłuższych sweterków sukienek ogólnie wszystkiego co w tych kolorach: kolor1 kolor2 kolor3 kolor 4 Prosze o pomoc Zachorowałam na te kolorki ![]() |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: koloru kobaltowego/chabrowego i karmelu ewentualnie szary... na pewno masz xD
zapraszam mam szare koszuli, szmizjerkę szarą w groszki...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.