![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: kobieta, a fantazje erotyczne
Ja napisałam raz, że to Ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Wyczaiłaś nowy tekst, który będziesz przedstawiać teraz każdemu, kto tylko zignoruje Twoje zdanie bądź będzie negował Twoją opinię? Daruj sobie. A na priv nie mam o czym z Tobą pisać.
Dodam tylko, że mnie ta dyskusja również w czymś utwierdziła. Mianowicie, że istnieją osoby, które mają ogromne problemy z hierarchizacją pewnych spraw. I wmawiają sobie, że to nie oni te problemy mają, tylko inni. To się właśnie nazywa nieświadomość. A o tolerancji proszę nie wypowiadaj się, bo to tak, jakby poprosić polskiego księdza o wyznawanie innej religii. Tą kwestią zakończyłam. A poprzedzając Twoje (domniemam) kolejne wypowiedzi - Powiadam: "Tak, masz rację" - Podobno ludziom o takim poziomie elokwencji, przyznawanie racji daje poczucie wartości. ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
* Jesteś niesamowicie uświadomioną osobą, skoro odpowiadasz za nas wszystkie. *Fakt, nie kaRZe. *Kwestionowanie - Zaprzeczanie, podawanie w wątpliwość. Nic takiego nie miało miejsca. *Dramatycznie - w sposób wstrząsający, pełen patosu. (Podaj przykład patosu, kochana) *Naprawdę ciekawe spostrzeżenie. Tylko zauważ, że może są inni forumowicze, którzy na ten temat również mają coś do powiedzenia. Jesteś moderatorem, że udzielasz takich informacji? ![]() Znalazłabym jeszcze więcej paradoksu w Twoich wypowiedziach, ale daruję sobie to "czytanie ze zrozumieniem". ![]() Edytowane przez CytrynowaPannica Czas edycji: 2009-11-28 o 15:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mhmmhm - Kiedy pisałam o żenującym podejściu do współżycia miałam na myśli Twój stosunek do tej sprawy. To, że Ty masz takie zdanie jakie masz, nie znaczy, że inni będą mieli takie samo. Autor pisząc o swoim problemie na tym forum, powinien zdawać sobie sprawę, że znajdą się osoby (w tym ja), które sprzeciwią się systemowi nakłaniania, jak to nazwałaś. Przyłączając się do czytania ze zrozumieniem - słowo 'pruderia' powinno również zostać pogrubione bo koleżanka mhmmhm nie wie do końca co ono oznacza. ![]() Pozdrawiam ciepło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
To może mhmmhm powie nam gdzie jest ta pruderyjność u CytrynowejPannicy? Ja jej nie mogę znaleźć, czyżbym ślepa była?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Też bardzo chętnie się dowiem.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Wszystkim zainteresowanym sprawą odpisałam oczywiście na priv, żeby nie robic tu odchyłów od tematu. Jeśli ktoś jeszcze ma do mnie jakiś problem, zapraszam na priv, jako, że tu zaglądam ostatni raz
![]() Pozdrawiam cieplutko ![]()
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
http://icanbeyourtoy.blogspot.com/
zachęcam do czytania mojego bloga. dopiero zaczynam, ale w planach jest coś erotycznego i na poziomie. ostrego, ale nie wulgarnego. coś z myślą o kobietach ![]() zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/
witam. Ja swoja Zone namowilem do fantazji erotycznych pokazujac ta strone internetowa znalezlismy tam nawet znajomych z ktorymi mozemy sie podzielic swoimi doswiadczeniami. nasze zycie seksualne rozkwitlo na nowo ![]() Edytowane przez this is mine Czas edycji: 2013-01-21 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
może podpowiedz, żeby poczytała gdzieś różne historyjki i fantazje, będzie miała bujniejszą wyobraźnię, np na http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Witam szanowne wizażystki.
Jestem autorką bloga damskomeskiedialogi.blogs pot.com Jest to prawdziwa historia pierwszej miłości, odnalezionej po 13. latach na Skype. Ubarwiłam ją scenami erotycznymi. Mam nadzieję, że przyjemnie będzie się Wam czytało. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.