![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: horrory
ja nie oglądam, bo później nie mogę spać w nocy, ale raz skusiłam sie z koleżankami i oglądałyśmy "Silent Hill"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Po jakimś czasie znów go obejrzałam, ale już nie przeraził mnie tak jak za pierwszym razem. Ale i tak mam do niego sentyment ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=F_UxLEqd074
podobno może być fajny :P ogólnie lubię horrory, ale też raczej te bez "ręka, noga, mózg na ścianie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie dobry horror to nie wyciananie poszczególnych wnętrzności, lejąca się hektolitrami krew... bo to nie działa na wyobraznię.
Przerażająca muzyka, fabuła budująca napiecie i tak działając na wyobrażnię, ze jesteś gotów przestraszyc sie własnego odbicia w lustrze - to jest dobry horror i takie właśnie lubię. kiedyś uwielbiałam Kinga i jak widzę większość z Was również na nim bazuje, Masterton też fajnie miał fajne tomiki, ale taśmowiec Piła nie przeraża mnie, nie mam ani na ani po tym filmie dreszczyku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do filmów na podstawie książek Stephana Kinga to je uwielbiam (książki oczywiście także ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Zakorzenienie
|
ja uwielbiam horrory i thrillery
![]() razem z mężusiem ogladamy czasami do 3,4 w nocy ![]() zwykle ściagamy nowosci nim wejda do kina ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Wczoraj był bardzo dobry horror na Polsacie "Stay Alive". Bardzo mi się spodobał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
King jest the best. To chyba jedyne książki po których bałam się zasnąć ![]() ![]() A co do horrorosów - luz, ale ze znajomymi. Ostatnio obejrzałam paranormal activity sama i to też był błąd. Mogłam sobie pomarzyć o spaniu ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
A ja chyba jestem jakąś masochistką, bo strasznie boję się na horrorach, a jeszcze bardziej po ich obejrzeniu jak leżę w łóżku i zaczynam się sama nakręcać, co nie zmienia faktu, że oglądam je nałogowo
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.