horrory - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-21, 14:17   #31
kolezankaa
BAN stały

Send a message via Skype™ to kolezankaa
Dot.: horrory

ja nie oglądam, bo później nie mogę spać w nocy, ale raz skusiłam sie z koleżankami i oglądałyśmy "Silent Hill"
kolezankaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-21, 14:21   #32
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez hula_hula Pokaż wiadomość
Ja też nie

Właśnie ja też, dzisiaj może uda mi się obejrzeć No i w podobnym klimacie - tj. kręcenie kamerą - jest wspomniany wcześniej Blair Witch Project, z tym, że na mnie też nie zrobił żadnego wrażenia, mimo tylu zachwytów zewsząd.
a mnie Blair Witch Project się ogromnie podobał
Po jakimś czasie znów go obejrzałam, ale już nie przeraził mnie tak jak za pierwszym razem. Ale i tak mam do niego sentyment ;p
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 13:31   #33
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

http://www.youtube.com/watch?v=F_UxLEqd074

podobno może być fajny :P
ogólnie lubię horrory, ale też raczej te bez "ręka, noga, mózg na ścianie"
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 15:39   #34
manolita
Zakorzenienie

Dla mnie dobry horror to nie wyciananie poszczególnych wnętrzności, lejąca się hektolitrami krew... bo to nie działa na wyobraznię.
Przerażająca muzyka, fabuła budująca napiecie i tak działając na wyobrażnię, ze jesteś gotów przestraszyc sie własnego odbicia w lustrze - to jest dobry horror i takie właśnie lubię. kiedyś uwielbiałam Kinga i jak widzę większość z Was również na nim bazuje, Masterton też fajnie miał fajne tomiki, ale taśmowiec Piła nie przeraża mnie, nie mam ani na ani po tym filmie dreszczyku.

mój blog http://umanolity.blogspot.com/
manolita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-24, 17:44   #35
Akusia1983
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez manolita Pokaż wiadomość
Dla mnie dobry horror to nie wyciananie poszczególnych wnętrzności, lejąca się hektolitrami krew... bo to nie działa na wyobraznię.
Przerażająca muzyka, fabuła budująca napiecie i tak działając na wyobrażnię, ze jesteś gotów przestraszyc sie własnego odbicia w lustrze - to jest dobry horror i takie właśnie lubię. kiedyś uwielbiałam Kinga i jak widzę większość z Was również na nim bazuje, Masterton też fajnie miał fajne tomiki, ale taśmowiec Piła nie przeraża mnie, nie mam ani na ani po tym filmie dreszczyku.
Dobrze mówisz . Moja koleżanka kiedyś namówiła mnie na film gore, mówiła że horrory z tego gatunku są bardzo dobre.Ja przyznam szczerze,że po obejżeniu jednego filmu to byłam zniesnmaczona tym.Litry krwi,obcinanie sobie nóg/ręk itp.Straszne a przedewszystkim OBRZYDLIWE !!! Nie polecam

Co do filmów na podstawie książek Stephana Kinga to je uwielbiam (książki oczywiście także . Ostatnio ogladałam "To". Bardzo dobry film .
Akusia1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-24, 17:56   #36
foltynka
Zakorzenienie

GG do foltynka

ja uwielbiam horrory i thrillery
razem z mężusiem ogladamy czasami do 3,4 w nocy
zwykle ściagamy nowosci nim wejda do kina

ciało w przebudowie... było 66 kg... jest 57 kg... będzie 52 kg ?

kocham kawę
hybrydy moja nowa pasja

Być może ten, którego kocham
Jest moich marzeń wiernym cieniem
I jeśli o mnie śni po nocach,
jest moim życiem i spełnieniem
( 26.07.2008 forever )
foltynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-20, 22:32   #37
Akusia1983
Rozeznanie

Wczoraj był bardzo dobry horror na Polsacie "Stay Alive". Bardzo mi się spodobał .
Akusia1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-21, 01:20   #38
mel89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
Ja kocham horrory oglądać i kocham twórczość Kinga

King jest the best. To chyba jedyne książki po których bałam się zasnąć (zwykle czytam przed zaśnięciem w łóżku - błąd ) Do tej pory czasami przypomina mi się opis w wykonaniu Kinga - wiszącego,zzieleniałego Hubiego w starym, opuszczonym domu.. (nie pamiętam która to powieść była)

A co do horrorosów - luz, ale ze znajomymi. Ostatnio obejrzałam paranormal activity sama i to też był błąd. Mogłam sobie pomarzyć o spaniu Ogólnie jestem zdania, że rycie bańki w ten sposób chyba nie jest zbyt zdrowe. Człowiek sobie niepotrzebnie wkręca a nasz mózg czy też umysł jest baaardzo podatny na takie zewnętrzne bodźce, i potem łatwo o paranoję.
Stary 2010-01-18, 10:24   #39
Istil
Raczkowanie

A ja chyba jestem jakąś masochistką, bo strasznie boję się na horrorach, a jeszcze bardziej po ich obejrzeniu jak leżę w łóżku i zaczynam się sama nakręcać, co nie zmienia faktu, że oglądam je nałogowo

Teraz rozliczę się z wagą
Istil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości