Mam talent - część II - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-22, 00:22   #31
magd00sinek
Zakorzenienie

Dot.: Mam talent - część II

Gdyby nie to, ze w TV wszystko jest ustawione, pomyslalabym ze jury zwariowalo.
Ich dzisiejsze osady jeden po drugim wbijaly mnie w fotel.

Facet tupiacy swiecacymi butami okrzykniety niesamowitym artysta :O Ciekawe, biorac pod uwage, ze nie ma nawet pomyslu na to, kiedy tupnac - nijak sie to jego tupanie mialo do muzyki.

Jeszcze smieszniejsze jednak bylo wychwalanie pod niebiosa jakiegos chlopaka tylko dlatego, ze udaje dziewczyne. WTF? Naprawde wystarczy zachowywac sie jak zboczeniec, zeby zostac okrzyknietym wielkim artysta? (nie bede sie zaglebiac w slownikowe znaczenie slowa 'zboczeniec' - ja tak wlasnie odbieram przebieranie sie chlopaka za dziewczyne). Bo przeciez spiewac to on nie umie wcale - falszowal jak pies, nie wyciagal, brakowalo mu tchu na dluzszych dzwiekach... czulam sie zazenowana sluchajac jego dzisiejszego wykonania.
I Chylinska smie nazywac go artysta, tylko dlatego ze przebiera sie za dziewczyne... Ludzie latami pracuja na sukces, ucza sie w szkolach muzycznych, cwicza, a tu wystarczy zeby chlopak sie pomalowal, zrobil damska fryzure, i wyc moze jak pies, a kariera stoi przed nim otworem No, prosze.
W koncu trzeba pokazac, jacy to jestesmy tolerancyjni i niezasciankowi
Jestem autentycznie zniesmaczona.

O komentarzach jury nt. wystepu Ani Teliczan nawet nie chce mi sie pisac - ale pewnie taki byl cel, zeby wywolac zamet, bo przeciez wiadomo, ze dziewczyna ma wielkie poparcie wsrod narodu. W kazdym razie jazda po jej ojcu byla niesamowicie zalosna, choc co do samego repertuaru to zgadzam sie, ze mogla wybrac inny i ciut lepiej zaprezentowac swoje ogromne mozliwosci. Ja jestem jej fanka i glownie dla niej obejrze final. Dziewczyna jest absolutnie cudowna, ma przepiekny, przemocny i oryginalny glos, niesamowita latwosc spiewania - spiewa tak sobie od niechcenia, jest skromna, inteligentna, ladna... Cud, miod.

Edytowane przez magd00sinek
Czas edycji: 2009-11-22 o 00:29
magd00sinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 09:03   #32
Kancia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja nie mogę odżałować grupy Ocelot.

no własnie mi tez ich wystep się bardzo podobał, szkoda, ze nie przeszli.

dziwi mnie to, ze Tap DJ odpadł. Gość był totalnie oryginalny, dopracowany, szczery i ehhh

Madox omg, co to miało być uszy mi zwiędły przy tym "spiewie". Dramat, Zgadzam sie z wypowiedzia powyzej. To, ze jest inny niż wiekszośc ludzi nie znaczy, ze jest świetnym artystą !!!
To jest jakies nieporozumienie.

Ania no cóż jak dla mnie słabiutko, podobnie jak u Madoxa. Głos może niezły ale jednak niedopracowany, piosenka nietrafiona. Jednak komenatarze jury krzywdzace moim zdaniem.

Kruk i Blacha ja tego nie pojęłam albo to było bardzo głebokie az za głebokie albo takie płytkie, ze nie było czego tam oglądac. Zakrecone ale tak to odebrałam.

c.d.n
Stary 2009-11-22, 09:09   #33
Dorotka...
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA--JESTEM MEGA WSCIEKŁA.tak liczyłam,że steper przejdzie z palcem w ,a tu ZONK .
zeby jeszcze kto inny,ale ta śpiewająca dziewczyna,ktorej nawet nie zapamiętałam

cieszę się,że przeszedł KRUK I BLACHA,bo wyrzuciłabym TV przez balkon,gdyby przeszedł MADOX .

podpisuję się pod tym!!! Całe szczęście, że Kubuś był za Krukiem i Blachą, bo gdyby wybrali dwóch śpiewających przestałabym to oglądać! Dla mnie powinien wejść ten stepujący koleś. Teliczan zaśpiewała mega smut, miałam ochotę wziąć pilota i przełączyć. Co do małej Agaty - typowe, wiedziałam, że zaśpiewa Chylińską. Mała w kuli nie pokazała nic, a nawet mniej niż na castingu ;/ Tak czy inaczej mam talent powinien się nazywać idol ;0

"people don't get what they deserve, they just get what they get".
Dorotka... jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 09:15   #34
Madaaa
Zakorzenienie

Castingi byly fajne. Ludzie zaskakiwali, a to co wczoraj pokazali to porazaka. Jak to sam Kuba powiedział. W półfinale trzeba być lepszym od siebie samego.
Chyba tylko Panu z grającymi butami się udało. Chociaż jak dla mnie mało interesujący talent. Może dlatego nie przeszedł dalej. Zapowiadał szał, ogien, ale chyba coś nie wyszło
Grupa akrobatyczna też fajnie się zaprezentowała, ale na cassingu pokazali praktycznie to samo, tylko bez calej oprawy scenicznej.
Madox spiewał nijak.
Agata przesadziła z reperuarem. Wielka szkoda. Liczyłam, że zaskoczy nas wszytskich. Młoda potraktowała to jako zabawę. Nie liczyła na wygraną. Chciałą popisać się przed swoją idolką. Udało się jej. Nie została skrytykowana, ale chciałabym wiedzieć co myslało jury, czego głossno nie powiedziało na jej temat.
Kruk i blacha fajnie , ale bez szału. Dziewczynka z kołami kiepsko. Z ta kulą to nie wypał. Ograniczała jej ruchy. Pokazala, ze umie krecic i to wszytsko. Ładnie to wyglądało, i tylle. Umywoało się to z tym co zaprezentowała na castingu.
O tancerzach nawet nie chce mi się pisać. Tyle ich przeszło do półfinał€., ale ludziom chyba to obrzydło. Nik z tanczacych jeszcze nie przeszedł.
I zgadzam się z kryytką w stronę Ani Teliczan. Mieli rację. Jak dziewczyna chce zarabiać na życie śpiewem, niech przestanie sluchac tatusia i spiewa to w czym czuje sie najlepiej. Kiepsko, ale ciesze sie ze przeszla.
Czy oni sobie sami wybieraja piosenki? Bo wszytsko takie smetne jest. Na castingu wesolo, a wpolfinale flaki z olejem.

Edytowane przez Madaaa
Czas edycji: 2009-11-22 o 09:16
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 09:19   #35
wesna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magd00sinek Pokaż wiadomość
(....) Naprawde wystarczy zachowywac sie jak zboczeniec, zeby zostac okrzyknietym wielkim artysta? (nie bede sie zaglebiac w slownikowe znaczenie slowa 'zboczeniec' - ja tak wlasnie odbieram przebieranie sie chlopaka za dziewczyne). Bo przeciez spiewac to on nie umie wcale - falszowal jak pies, nie wyciagal, brakowalo mu tchu na dluzszych dzwiekach... czulam sie zazenowana sluchajac jego dzisiejszego wykonania.
(....)
Eeeee tam, jaki zboczeniec? On po prostu chce być tak bardzo emo (czyt. imoł), że z deczka przesadził. Wielu facetów stylizuje się na emo (make-up, grzywa na bok, białe bądź czarne włosy) i wyglądają przy tym wciąż jak faceci. Madoxx ma ten problem, że ma cholernie kobiece rysy twarzy. Nie jego wina. Taki się urodził .

Poza tym zarzutem o zboczeńca zgodzę się z Twoją wypowiedzią. Ten chłopak nie reprezentuje talentu, a jedynie dość ciekawą osobowość. I to w Polsce. Bo zagranicą nikt nie zwróciłby na niego uwagi. Co jak co, ale nie nazwałabym go artystą, bo kompletnie brak mu podstaw warsztatu. Nie znam się na śpiewie, ale wiem, że fałszował. Wiem, że wybrał beznadziejną piosenkę, która odkryła wszystkie jego braki wokalne. I bardzo dobrze, że Kuba wybrał Blachę i tego drugiego, bo oni mają jakiś tam talent, a przecież o to w tym wszystkim chodzi.

Nie zgodzę się natomiast z wypowiedzią Marvola88. Mówisz, że na polskiej scenie muzycznej brakuje ciekawych osobowości? Może i tak. Ale takie osobowości nie zasłyną na scenach mega komercyjnego programu telewizyjnego. Ich trzeba szukać "w podziemiach", na scenach niszowych. Polska scena muzyczna jest z natury komercyjna, miaułka i nieciekawa. Jeżeli Madoxxowi udałoby się wybić dzięki programowi "Mam talent" to będzie plasował się między takimi dziwadłami jak Doda, Wiśniewski i Mandaryna. Naprawde takiego rodzaju oryginalności szukamy?

Edytowane przez wesna
Czas edycji: 2009-11-22 o 09:20
wesna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 10:12   #36
Jelly Bean
Raczkowanie

Ja muszę przyznać, że po wczorajszym odcinku jestem w szoku... ale raczej miłym szoku, bo Madox i jego niebanalna osobowość przeszkadzały mi już na castingu. Wcześniej byłam pewna, że przejdzie, ale gdy jurorzy musieli wybrać między nim a Krukiem i Blachą, i gdy ostatni głos należał do Kuby, to byłam już z kolei pewna, że postąpi inaczej, niżby każdy się tego spodziewał. Wybrał tak, żeby cała Polska miała dzisiaj o czym gadać, ale nie ukrywam że bardzo cieszę się z przejścia Kruka i Blachy, bo byli wczoraj świetni
Natomiast nie mogę odżałować Ocelota... zrobili sympatyczniejsze wrażenie niż na castingu, tym Tarzanem zdobyli moje serce i chętnie przepuściłabym ich zamiast Ani, bo ta jednak podobała mi się już bardziej jako Amy.
Najsłabiej wypadła Dominika, pokazała jeszcze mniej niż na castingu, DMC Crew też nic nowego nie wnieśli, Na Tap DJ-u się zawiodłam, bo też miałam nieodparte wrażenie, że nie pokazuje nic nowego...
Teraz wszystkich do castingów przyrównuję Agata jak dla mnie lepiej wypadła jeśli chodzi o sam występ, a jeśli chodzi o 'to dla mnie była przyjemność' 'kocham panią, pani Agnieszko' i 'jestem szczęśliwa i wzruszona' to jestem na nie
A i widać było, że sam Madox był zaskoczony werdyktem, bo pewnie spodziewał się wygranej, patrząc na to, jakie miał poparcie w internecie...
A jak za tydzień nie przejdzie Golonka i Molo z Frodem to chociaż jestem też za akordeonistą...

Jelly Bean jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 10:13   #37
Rozzz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cappuccino Pokaż wiadomość
Madox- widzialyscie ze na widowni siedzila dziewczyna wygladajaca prawie identycznie? ciekawe czy siostra czy dziewczyna ale obstawiam 2 opcje
Ja widziałam i byłam raczej za tym, że to jego siostra!

Wczoraj to ciekawy odcinek był. Emocje były, szczególnie na końcu.

DMC Crew - baardzo fajnie, równo, ale nie na finał
Dominika - słabo wypadła, na catingu to było coś, ale jury nic nie powiedziało... bo to dziecko.
Tomasz - teraz słabo się popisał, ale na castingu był super, ale ogólnie fajny człowiek
Agata - przeciwieństwa Kulawik, coś innego, fajnie zaśpiewała, ale mogła troszkę coś innego
Blacha i Kruk - super występ, ale w trakcie spytałam się mamy ' no dobra, ale gdzie ten drugi jest?', a mama na to, że przecież po drugiej stronie lustra Cholernie byłam zdziwiona
Ocelot - fajne widowisko
Anna - teraz mi się nie podobało za bardzo i mało nie padłam jak usłyszałam, że przeszła. Ale głos to ma.
Madox - tym razem nie za dobrze zaśpiewał... Szkoda. Bo strasznie za nim byłam..
A jak przyszło do wybrania Kruków albo Madoxa to już sama nie wiedziałam...tamci byli zawsze super, a Madox tego wieczoru się nie popisał, choc chyba byłam za nim to wiem, że jeśli on by przeszedł to też wielu by uważało, że to tylko za wizerunek (fajnie wyglądał... ).

Edytowane przez Rozzz
Czas edycji: 2009-11-22 o 10:14
Rozzz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-22, 10:35   #38
paula-zla
Zakorzenienie

Co zaśpiewał Marcin, bo nie oglądałam?
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 11:05   #39
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rozzz Pokaż wiadomość
Ja widziałam i byłam raczej za tym, że to jego siostra!

Wczoraj to ciekawy odcinek był. Emocje były, szczególnie na końcu.

DMC Crew - baardzo fajnie, równo, ale nie na finał
Dominika - słabo wypadła, na catingu to było coś, ale jury nic nie powiedziało... bo to dziecko.
Tomasz - teraz słabo się popisał, ale na castingu był super, ale ogólnie fajny człowiek
Agata - przeciwieństwa Kulawik, coś innego, fajnie zaśpiewała, ale mogła troszkę coś innego
Blacha i Kruk - super występ, ale w trakcie spytałam się mamy ' no dobra, ale gdzie ten drugi jest?', a mama na to, że przecież po drugiej stronie lustra Cholernie byłam zdziwiona
Ocelot - fajne widowisko
Anna - teraz mi się nie podobało za bardzo i mało nie padłam jak usłyszałam, że przeszła. Ale głos to ma.
Madox - tym razem nie za dobrze zaśpiewał... Szkoda. Bo strasznie za nim byłam..
A jak przyszło do wybrania Kruków albo Madoxa to już sama nie wiedziałam...tamci byli zawsze super, a Madox tego wieczoru się nie popisał, choc chyba byłam za nim to wiem, że jeśli on by przeszedł to też wielu by uważało, że to tylko za wizerunek (fajnie wyglądał... ).
ja tez
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 11:05   #40
podusia
Rozeznanie

Odetchnęłam z ulga jak Madox nie przeszedł
Powiem wam że jest mi już obojętne kto wygra, byle nie bracia Legun Jest w nich cos takiego że nie mogę na nich patrzec i ich słuchać.
Wczoraj nie podobało mi się jak czepiali sie ojca Ani, no i Małgosia Foremniak i te jej teksty
Za tydzień powinno bycć ciekawie. ale oby już więcej śpiewaków nie przeszło bo za dużo ich.
A ten zespół taneczny co jako pierwszy wystapił to nie wiem czy zauwazyliście, ta co Michaela Jacksona kroki pokazywała to diana staniszewska, z I edycji You Can Dance, a w tych czirliderkach co były w któryms z odcinków tez laska była, z tego programu, taka blondyna, imie zapomniałam

podusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 11:41   #41
veronicas15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez podusia Pokaż wiadomość
Odetchnęłam z ulga jak Madox nie przeszedł
Powiem wam że jest mi już obojętne kto wygra, byle nie bracia Legun Jest w nich cos takiego że nie mogę na nich patrzec i ich słuchać.
Wczoraj nie podobało mi się jak czepiali sie ojca Ani, no i Małgosia Foremniak i te jej teksty
Za tydzień powinno bycć ciekawie. ale oby już więcej śpiewaków nie przeszło bo za dużo ich.
A ten zespół taneczny co jako pierwszy wystapił to nie wiem czy zauwazyliście, ta co Michaela Jacksona kroki pokazywała to diana staniszewska, z I edycji You Can Dance, a w tych czirliderkach co były w któryms z odcinków tez laska była, z tego programu, taka blondyna, imie zapomniałam
Aneta.
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-22, 11:44   #42
rapifen
Zakorzenienie

To ja po obejrzeniu mam talent w necie sklasyfikuje sobie ;d
1. ocelot Handvoltige i madox
2. pan stepujący i Agata Wietrzycka
3. Teliczan
4.DMC Crew
5. Dominika Turek z obręczami
6. Kruk i Blacah

Pan stepujący jest w mojej trójce ulubionych na prawdę super był. Kruk w ogóle, jak zawzse - patenciarz czy kuklarz u mnie panowie wymyślacy zajmują ostatnie miejsce ;p

rapifen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 12:02   #43
201610310857
Konto usunięte

Wierzę, że Adrianna Niewolańska wygra jest najlepsza)
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 12:13   #44
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
Ale Adrianna nie przeszła do finału
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 12:33   #45
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

występ Agaty bardzo mi się podobał nie odebrałam go wcale jako jakieś lizusostwo, ona po prostu uwielbia Agnieszkę i tyle w ogóle ta dziewczynka bardzo przypomina mi moją siostrzenicę

Żałuję ogromnie że grupa Ocelot nie przeszła, byli nieźli.

Choć wczorajszy odcinek mnie nie zachwycił, jeśli coś mi się podobało to bez większych emocji.

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-22, 12:34   #46
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Co zaśpiewał Marcin, bo nie oglądałam?
Odpowie mi ktoś?

wymienię
Stary 2009-11-22, 12:37   #47
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Odpowie mi ktoś?
"Stop!" Sam Brown

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 12:40   #48
paula-zla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
"Stop!" Sam Brown
O, dzięki

wymienię
Stary 2009-11-22, 13:28   #49
rapifen
Zakorzenienie

EJ PRZEPRASZAM BARDZO CO POWIEDZIAŁA AGATA?
Oglądam powtórkę i powiedziała coś takiego "tylko pan cośtam powiedział że takich pulpetów im nie trzeba"
nie zrozumiałam niby kto to powiedział!??!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-22, 13:35   #50
Kancia
Zakorzenienie

Wojewodzki
Stary 2009-11-22, 13:38   #51
uparta Marti
Zakorzenienie

ogladam powtórke; kruk i blacha super.. na początku nie zczaiłam ze ten drugi to po drugiej stronie lustra jest

ta mała śwpiewająca mi sie nie podobała.. z resztą nikt ze śpiewaków mi sie nie podoba bo śpiewających talentów w Polsce jest nadwyżka.
Stary 2009-11-22, 13:42   #52
rapifen
Zakorzenienie

Wojewódzki to jakiś prosiak.

Stary 2009-11-22, 13:49   #53
Lucka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
no raczej nie wygra juz nic w tym programie ;p

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:
Napisane przez rapifen Pokaż wiadomość
a ja go uwielbiam za jego bezczelnosc
Stary 2009-11-22, 13:51   #54
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
dlaczego tak uwazasz?

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 13:52   #55
veronicas15
Zakorzenienie

Cytat:
EJ PRZEPRASZAM BARDZO CO POWIEDZIAŁA AGATA?
Oglądam powtórkę i powiedziała coś takiego "tylko pan cośtam powiedział że takich pulpetów im nie trzeba"
nie zrozumiałam niby kto to powiedział!??!
Powiedziała "Pamiętam tylko, że pan Wojewódzki powiedział, że nie potrzebują takich pulpetów".

Cytat:
Napisane przez uparta Marti
ta mała śwpiewająca mi sie nie podobała.. z resztą nikt ze śpiewaków mi sie nie podoba bo śpiewających talentów w Polsce jest nadwyżka
Mnie zwyczajnie nudzą.. bo pomimo tego, że Ania ma super głos to i tak bym jej nie słuchała gdyby ewentualnie nagrała jakąś płytę.
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 13:58   #56
kumkumkum1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
dziwi mnie to, ze Tap DJ odpadł. Gość był totalnie oryginalny, dopracowany, szczery i ehhh

Madox omg, co to miało być uszy mi zwiędły przy tym "spiewie". Dramat, Zgadzam sie z wypowiedzia powyzej. To, ze jest inny niż wiekszośc ludzi nie znaczy, ze jest świetnym artystą !!!
To jest jakies nieporozumienie.

Ania no cóż jak dla mnie słabiutko, podobnie jak u Madoxa. Głos może niezły ale jednak niedopracowany, piosenka nietrafiona. Jednak komenatarze jury krzywdzace moim zdaniem.

Kruk i Blacha ja tego nie pojęłam albo to było bardzo głebokie az za głebokie albo takie płytkie, ze nie było czego tam oglądac. Zakrecone ale tak to odebrałam.
Zgadzam sie w 100%

Cytat:
Napisane przez wesna Pokaż wiadomość
Eeeee tam, jaki zboczeniec? On po prostu chce być tak bardzo emo (czyt. imoł), że z deczka przesadził. Wielu facetów stylizuje się na emo (make-up, grzywa na bok, białe bądź czarne włosy) i wyglądają przy tym wciąż jak faceci. Madoxx ma ten problem, że ma cholernie kobiece rysy twarzy. Nie jego wina. Taki się urodził .

Poza tym zarzutem o zboczeńca zgodzę się z Twoją wypowiedzią. Ten chłopak nie reprezentuje talentu, a jedynie dość ciekawą osobowość. I to w Polsce. Bo zagranicą nikt nie zwróciłby na niego uwagi. Co jak co, ale nie nazwałabym go artystą, bo kompletnie brak mu podstaw warsztatu. Nie znam się na śpiewie, ale wiem, że fałszował. Wiem, że wybrał beznadziejną piosenkę, która odkryła wszystkie jego braki wokalne. I bardzo dobrze, że Kuba wybrał Blachę i tego drugiego, bo oni mają jakiś tam talent, a przecież o to w tym wszystkim chodzi.

Nie zgodzę się natomiast z wypowiedzią Marvola88. Mówisz, że na polskiej scenie muzycznej brakuje ciekawych osobowości? Może i tak. Ale takie osobowości nie zasłyną na scenach mega komercyjnego programu telewizyjnego. Ich trzeba szukać "w podziemiach", na scenach niszowych. Polska scena muzyczna jest z natury komercyjna, miaułka i nieciekawa. Jeżeli Madoxxowi udałoby się wybić dzięki programowi "Mam talent" to będzie plasował się między takimi dziwadłami jak Doda, Wiśniewski i Mandaryna. Naprawde takiego rodzaju oryginalności szukamy?
Ja nie wiem, on sie chyba wzoruje na Billym z Tokio Hotel a nawet podobni są
kumkumkum1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-22, 14:01   #57
rapifen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
dlaczego tak uwazasz?
nieładnie powiedział do Agaty

Stary 2009-11-22, 14:05   #58
uparta Marti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucka91 Pokaż wiadomość

a ja go uwielbiam za jego bezczelnosc
ja tez

Cytat:
Napisane przez veronicas15 Pokaż wiadomość

Mnie zwyczajnie nudzą.. bo pomimo tego, że Ania ma super głos to i tak bym jej nie słuchała gdyby ewentualnie nagrała jakąś płytę.
o to mi właśnie chodziło nudaaa jak nie wiem co

Gośki komentarze mnie rozwalają
Stary 2009-11-22, 14:07   #59
rapifen
Zakorzenienie

Prawda, Madoxa bym sobie posłuchała ;p

Stary 2009-11-22, 14:10   #60
uparta Marti
Zakorzenienie

ej Madoxx miał normalnie makijaż oczu ???

wył i fałszował.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości