![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam talent - część II
Gdyby nie to, ze w TV wszystko jest ustawione, pomyslalabym ze jury zwariowalo.
Ich dzisiejsze osady jeden po drugim wbijaly mnie w fotel. Facet tupiacy swiecacymi butami okrzykniety niesamowitym artysta :O Ciekawe, biorac pod uwage, ze nie ma nawet pomyslu na to, kiedy tupnac - nijak sie to jego tupanie mialo do muzyki. Jeszcze smieszniejsze jednak bylo wychwalanie pod niebiosa jakiegos chlopaka tylko dlatego, ze udaje dziewczyne. WTF? Naprawde wystarczy zachowywac sie jak zboczeniec, zeby zostac okrzyknietym wielkim artysta? (nie bede sie zaglebiac w slownikowe znaczenie slowa 'zboczeniec' - ja tak wlasnie odbieram przebieranie sie chlopaka za dziewczyne). Bo przeciez spiewac to on nie umie wcale - falszowal jak pies, nie wyciagal, brakowalo mu tchu na dluzszych dzwiekach... czulam sie zazenowana sluchajac jego dzisiejszego wykonania. I Chylinska smie nazywac go artysta, tylko dlatego ze przebiera sie za dziewczyne... Ludzie latami pracuja na sukces, ucza sie w szkolach muzycznych, cwicza, a tu wystarczy zeby chlopak sie pomalowal, zrobil damska fryzure, i wyc moze jak pies, a kariera stoi przed nim otworem ![]() W koncu trzeba pokazac, jacy to jestesmy tolerancyjni i niezasciankowi ![]() Jestem autentycznie zniesmaczona. O komentarzach jury nt. wystepu Ani Teliczan nawet nie chce mi sie pisac - ale pewnie taki byl cel, zeby wywolac zamet, bo przeciez wiadomo, ze dziewczyna ma wielkie poparcie wsrod narodu. W kazdym razie jazda po jej ojcu byla niesamowicie zalosna, choc co do samego repertuaru to zgadzam sie, ze mogla wybrac inny i ciut lepiej zaprezentowac swoje ogromne mozliwosci. Ja jestem jej fanka i glownie dla niej obejrze final. Dziewczyna jest absolutnie cudowna, ma przepiekny, przemocny ![]()
mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1167361 Edytowane przez magd00sinek Czas edycji: 2009-11-22 o 00:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
no własnie mi tez ich wystep się bardzo podobał, szkoda, ze nie przeszli. dziwi mnie to, ze Tap DJ odpadł. Gość był totalnie oryginalny, dopracowany, szczery i ![]() Madox omg, co to miało być ![]() To jest jakies nieporozumienie. Ania no cóż jak dla mnie słabiutko, podobnie jak u Madoxa. Głos może niezły ale jednak niedopracowany, piosenka nietrafiona. Jednak komenatarze jury krzywdzace moim zdaniem. Kruk i Blacha ja tego nie pojęłam ![]() c.d.n |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
podpisuję się pod tym!!! Całe szczęście, że Kubuś był za Krukiem i Blachą, bo gdyby wybrali dwóch śpiewających przestałabym to oglądać! Dla mnie powinien wejść ten stepujący koleś. Teliczan zaśpiewała mega smut, miałam ochotę wziąć pilota i przełączyć. Co do małej Agaty - typowe, wiedziałam, że zaśpiewa Chylińską. Mała w kuli nie pokazała nic, a nawet mniej niż na castingu ;/ Tak czy inaczej mam talent powinien się nazywać idol ;0
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Castingi byly fajne. Ludzie zaskakiwali, a to co wczoraj pokazali to porazaka. Jak to sam Kuba powiedział. W półfinale trzeba być lepszym od siebie samego.
Chyba tylko Panu z grającymi butami się udało. Chociaż jak dla mnie mało interesujący talent. Może dlatego nie przeszedł dalej. Zapowiadał szał, ogien, ale chyba coś nie wyszło ![]() Grupa akrobatyczna też fajnie się zaprezentowała, ale na cassingu pokazali praktycznie to samo, tylko bez calej oprawy scenicznej. Madox spiewał nijak. Agata przesadziła z reperuarem. Wielka szkoda. Liczyłam, że zaskoczy nas wszytskich. Młoda potraktowała to jako zabawę. Nie liczyła na wygraną. Chciałą popisać się przed swoją idolką. Udało się jej. Nie została skrytykowana, ale chciałabym wiedzieć co myslało jury, czego głossno nie powiedziało na jej temat. Kruk i blacha fajnie , ale bez szału. Dziewczynka z kołami kiepsko. Z ta kulą to nie wypał. Ograniczała jej ruchy. Pokazala, ze umie krecic i to wszytsko. Ładnie to wyglądało, i tylle. Umywoało się to z tym co zaprezentowała na castingu. O tancerzach nawet nie chce mi się pisać. Tyle ich przeszło do półfinał€., ale ludziom chyba to obrzydło. Nik z tanczacych jeszcze nie przeszedł. I zgadzam się z kryytką w stronę Ani Teliczan. Mieli rację. Jak dziewczyna chce zarabiać na życie śpiewem, niech przestanie sluchac tatusia i spiewa to w czym czuje sie najlepiej. Kiepsko, ale ciesze sie ze przeszla. Czy oni sobie sami wybieraja piosenki? Bo wszytsko takie smetne jest. Na castingu wesolo, a wpolfinale flaki z olejem. ![]()
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2009-11-22 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poza tym zarzutem o zboczeńca zgodzę się z Twoją wypowiedzią. Ten chłopak nie reprezentuje talentu, a jedynie dość ciekawą osobowość. I to w Polsce. Bo zagranicą nikt nie zwróciłby na niego uwagi. Co jak co, ale nie nazwałabym go artystą, bo kompletnie brak mu podstaw warsztatu. Nie znam się na śpiewie, ale wiem, że fałszował. Wiem, że wybrał beznadziejną piosenkę, która odkryła wszystkie jego braki wokalne. I bardzo dobrze, że Kuba wybrał Blachę i tego drugiego, bo oni mają jakiś tam talent, a przecież o to w tym wszystkim chodzi. Nie zgodzę się natomiast z wypowiedzią Marvola88. Mówisz, że na polskiej scenie muzycznej brakuje ciekawych osobowości? Może i tak. Ale takie osobowości nie zasłyną na scenach mega komercyjnego programu telewizyjnego. Ich trzeba szukać "w podziemiach", na scenach niszowych. Polska scena muzyczna jest z natury komercyjna, miaułka i nieciekawa. Jeżeli Madoxxowi udałoby się wybić dzięki programowi "Mam talent" to będzie plasował się między takimi dziwadłami jak Doda, Wiśniewski i Mandaryna. Naprawde takiego rodzaju oryginalności szukamy? ![]() Edytowane przez wesna Czas edycji: 2009-11-22 o 09:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Ja muszę przyznać, że po wczorajszym odcinku jestem w szoku... ale raczej miłym szoku, bo Madox i jego niebanalna osobowość przeszkadzały mi już na castingu. Wcześniej byłam pewna, że przejdzie, ale gdy jurorzy musieli wybrać między nim a Krukiem i Blachą, i gdy ostatni głos należał do Kuby, to byłam już z kolei pewna, że postąpi inaczej, niżby każdy się tego spodziewał. Wybrał tak, żeby cała Polska miała dzisiaj o czym gadać, ale nie ukrywam że bardzo cieszę się z przejścia Kruka i Blachy, bo byli wczoraj świetni
![]() Natomiast nie mogę odżałować Ocelota... zrobili sympatyczniejsze wrażenie niż na castingu, tym Tarzanem zdobyli moje serce i chętnie przepuściłabym ich zamiast Ani, bo ta jednak podobała mi się już bardziej jako Amy. Najsłabiej wypadła Dominika, pokazała jeszcze mniej niż na castingu, DMC Crew też nic nowego nie wnieśli, Na Tap DJ-u się zawiodłam, bo też miałam nieodparte wrażenie, że nie pokazuje nic nowego... Teraz wszystkich do castingów przyrównuję ![]() ![]() A i widać było, że sam Madox był zaskoczony werdyktem, bo pewnie spodziewał się wygranej, patrząc na to, jakie miał poparcie w internecie... A jak za tydzień nie przejdzie Golonka i Molo z Frodem to ![]()
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj to ciekawy odcinek był. Emocje były, szczególnie na końcu. DMC Crew - baardzo fajnie, równo, ale nie na finał ![]() Dominika - słabo wypadła, na catingu to było coś, ale jury nic nie powiedziało... bo to dziecko. Tomasz - teraz słabo się popisał, ale na castingu był super, ale ogólnie fajny człowiek ![]() Agata - przeciwieństwa Kulawik, coś innego, fajnie zaśpiewała, ale mogła troszkę coś innego ![]() Blacha i Kruk - super występ, ale w trakcie spytałam się mamy ' no dobra, ale gdzie ten drugi jest?', a mama na to, że przecież po drugiej stronie lustra ![]() ![]() Ocelot - fajne widowisko ![]() Anna - teraz mi się nie podobało za bardzo i mało nie padłam jak usłyszałam, że przeszła. Ale głos to ma. Madox - tym razem nie za dobrze zaśpiewał... Szkoda. Bo strasznie za nim byłam.. A jak przyszło do wybrania Kruków albo Madoxa to już sama nie wiedziałam...tamci byli zawsze super, a Madox tego wieczoru się nie popisał, choc chyba byłam za nim to wiem, że jeśli on by przeszedł to też wielu by uważało, że to tylko za wizerunek (fajnie wyglądał... ![]()
Zdobyć świata szczyt to jest najważniejszy cel.. Edytowane przez Rozzz Czas edycji: 2009-11-22 o 10:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Co zaśpiewał Marcin, bo nie oglądałam?
![]()
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Odetchnęłam z ulga jak Madox nie przeszedł
![]() Powiem wam że jest mi już obojętne kto wygra, byle nie bracia Legun ![]() Wczoraj nie podobało mi się jak czepiali sie ojca Ani, no i Małgosia Foremniak i te jej teksty ![]() Za tydzień powinno bycć ciekawie. ale oby już więcej śpiewaków nie przeszło bo za dużo ich. A ten zespół taneczny co jako pierwszy wystapił to nie wiem czy zauwazyliście, ta co Michaela Jacksona kroki pokazywała to diana staniszewska, z I edycji You Can Dance, a w tych czirliderkach co były w któryms z odcinków tez laska była, z tego programu, taka blondyna, imie zapomniałam ![]()
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
To ja po obejrzeniu mam talent w necie sklasyfikuje sobie ;d
1. ocelot Handvoltige i madox 2. pan stepujący i Agata Wietrzycka 3. Teliczan 4.DMC Crew 5. Dominika Turek z obręczami 6. Kruk i Blacah Pan stepujący jest w mojej trójce ulubionych ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
Wierzę, że Adrianna Niewolańska wygra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
występ Agaty bardzo mi się podobał
![]() ![]() ![]() Żałuję ogromnie że grupa Ocelot nie przeszła, byli nieźli. Choć wczorajszy odcinek mnie nie zachwycił, jeśli coś mi się podobało to bez większych emocji. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#47 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
EJ PRZEPRASZAM BARDZO CO POWIEDZIAŁA AGATA?
Oglądam powtórkę i powiedziała coś takiego "tylko pan cośtam powiedział że takich pulpetów im nie trzeba" nie zrozumiałam niby kto to powiedział!??!
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Wojewodzki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
ogladam powtórke; kruk i blacha super.. na początku nie zczaiłam ze ten drugi to po drugiej stronie lustra jest
![]() ta mała śwpiewająca mi sie nie podobała.. z resztą nikt ze śpiewaków mi sie nie podoba bo śpiewających talentów w Polsce jest nadwyżka.
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Wojewódzki to jakiś prosiak.
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
no raczej nie wygra juz nic w tym programie ;p
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- a ja go uwielbiam za jego bezczelnosc ![]()
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#55 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Gośki komentarze mnie rozwalają ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Prawda, Madoxa bym sobie posłuchała ;p
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
ej Madoxx miał normalnie makijaż oczu ???
![]() ![]() ![]() wył i fałszował.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.