|
|
#31 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pin-up girl z Mistrzostwa makijażu.
Cytat:
To nie był mój pierwszy konkurs i wiem że ten nie był sprawiedliwy. Ale gratulacje.
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny.Ja również byłam na konkursie.A więc chciałam powiedzieć,że według mnie same stylizacje niekórych uczestniczek były nietrafione.Fryzury zaliczały się do lat 30 bądź 70 ubiory również.Jest to błąd stylizacji nie makijażu tutaj się zgodzę.Pomysły były świetne aczkolwiek wybiegały poza interpretację pin-up.Sam makijaż pin-up jest makijażem awangardowym.Ja miałam dużą ochotę na szaleństwo w makijażu ale uznałam,że jeśli ma to być typowa pin-up trzeba trzymać się ścisłych zasad wykonania tego rodzaju makijażu.Dlatego wykonałam go w taki sposób.Pin-up w latach 50' nie posiadał żadnych fantazji jeśli chodzi o zdobnistwo na twarzy czy kolorystykę.Ubolewam nad tym bo jak już wspomniałam sama jestem miłośniczką "udziwnień" w makijażach.Mam nadzieję,że nikogo nie uroziłam moją wypowiedzią.Jeśli tak to przepraszam.Co do tego czy konkurs wiązał się z korupcją to nie wiem i nie chcę nikogo oczerniać bezpodstawnie.Wszystkim uczestniczkom gratuluję.
![]() Oto ,moje wykonanie: http://www.maxmodels.pl/index.php?t=...foto&u=2175781 Na stronie znajduje się więcej moich prac.Pozdrawiam wszystkich. Edytowane przez soffie Czas edycji: 2010-01-19 o 10:09 |
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
pozytywnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Stylizacje
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.

To nie był mój pierwszy konkurs i wiem że ten nie był sprawiedliwy. Ale gratulacje.