|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Haft krzyżykowy prace Mamy i Siostry
O kurcze, ale piękności.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Dziękujemy za przychylne komentarze pełna mobilizacja Moich Pań w domu ciągle coś robią. Co do siostry i znajdowaniu czasu na wykonywanie czegośkolwiek to jest różnie wiadomo praca, ale gdy ma dzień wolny robi coś całymi dniami i oczywiście po pracy też nie marnuje czasu sama sobie narzuciła tyle pracy przy wykonywaniu prac sporo robi na zamówienie dla znajomych. Ale wreszcie udało Mi się namówić obie Panie na wykonanie jakiegoś super obrazu Mama się lekko wystraszyła tak skomplikowanych wzorów, ale na próbę zaczęła Love Me Not - Selina Fenech. Siostra jak zobaczyła wszystkie wzory nadesłane od Pań z forum doznała choroby oczu i najchętniej zrobiłaby wszystkie, ale przeważył storczyk we wzorze Aquarius - Josephine Wall i powoli zabiera się za niego jak będą widoczne efekty wyszywania dam znać w wątku. Pozdrawiam Waldek. Fotki wybranych wzorów do wykonania.
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ambitnie - oba wzory są piękne, ale duże i pracochłonne, życzę powodzenia i czekam na efekty pracy obu pań
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
hej jestem facetem i tez haftuje szukam wzorow widoki zwierzeta wsumie wszystko prosze przyslac mi na poczte fridek26@buziaczek.pl dziekuje i pozdrawiam
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
fiu, fiu
. Piękne prace, pisnki - brak słów. Złote rączki Obu Pań, ale nieśmiało powiem - może Pana. Znam kilku mężczyzn - ich prace są zawsze INNE. To nie wstyd, to talent.Wstążeczki - precyzja, mistrzostwo i tam takie, bez wątpienia ![]() ![]() klask i:. To jest to Inspirująca zazdrość. O hafcie krzyżykowym nie wspomnę . Napewno jeszcze tu zajrzę.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
jestem pod ogromnym wrażeniem prac Twojej mamy i siostry
po prostu cudeńka gratuluje talentu i pomysłowości
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Dziękujemy wszystkim za pozytywne podejście do prac nie ukrywam, iż sam podziwiam Mamę i Siostrę za anielską cierpliwość natomiast w Moim hobby, którym jest modelarstwo znowuż One mówią Mi to samo, ale ja bym napewno pękł. Cytat:
Pozdrawiam Waldek.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

klask i:. To jest to