|
|
#31 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: czy on mnie zdradza??
Cytat:
![]() :conf used: Co to ma byc, zwiazek??? Wstydz sie dziewczyno. Zapraszasz go do swojego domu, pokazujesz takiego palanta rodzicom, powinnas troche sie szanowac. On Cie ani nie kocha, ani nie szanuje, powiedziałabym nawet, ze Cie nie lubi, skoro nawet Ci" czesc" przy znajomych nie mowi. Wyraznie wstydzi sie tej znajomosci i sorry, ale chyba nie ze wzgledu na wiek, bo 4 lata w tym wieku to niewiele, ale na swoj niedorozwoj. Nie mowie tu, bo łatwo mowic, ale w zyciu bym sie do takiego gnojka nie odezwała wiecej, juz nie mowiac o czyms wiecej. Daj spokoj, z miejsca pokazałabym mu jego miejsce w szeregu. ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
Powinnas sie dowiedziec i poinformowac panne, pokazac smsy od niego. Ja bym płazem nie pusciła. Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2009-11-22 o 15:15 |
||
|
|
|
|
#32 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
zachowal sie wtedy w klubie tragicznie...nie rozumiem,jak jeszcze mozesz z nim byc...gdyby moj chlopak tak sie zachowal,a nie on by sie tak nie zachowal,bo nie jest niedojrzalym kretynem
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
rece opadaja... jak mozna dac sie tak traktowac... Gdyby moj chlopak bazczelnie udawal ze mnie nie widzi to podeszlabym i walnela prosto w pysk, wtedy juz by chyba zauwazyl... to ''cos co was laczy" (bo nie da sie tego nazwac zwiazkiem) jest delikatnie mowiac dziwne... podejrzewam ze jestes "ta druga"
|
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
a teraz zadaj sobie pytanie: dlaczego Ty z nim wogóle jesteś? I co, całe zycie spędzicie w twoim pokoju? Ja czegoś takiego w ogóle nie nazwałabym związkiem. Niestety, ale związek to cos innego niz to co opisałaś. I moim zdaniem to jest tu najmniej ważne czy on Cie zdradił/a , skoro potraficie sie pokłocic tak, że ze soba nie rozmawiacie 2 tyg a przy przypadkowym spotkaniu udajecie że sie nie znacie to cos tu jest nie tak..
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
hmm.. dziwna sytuacja.. wiadomo w kazdym zwiazku sa klotnie ( akurat ja najlepsza do oceniania takich sytuacji nie jestem haha ) ale chcialam tu zaznaczyc ze naprawde dziwne jest to ze chlopak z ktorym jestes, owszem jest na ciebie jak on to powiedzial strasznie zly, ale to nie oznacza zeby traktowac dziewczyne jak powietrze;| no nie sadzicie? nie wiem co o tym sadzic wydaje mi sie tak szczerze ze on chyba nie traktuje tego tak na powaznie.. bo czy chlopak ktoremu zalezy odworcil by glowe i udal ze cie nie widzi? predzej wydaje mi sie ze darzyl by do tego by sie pogodzic porozmawiac.. wkoncu jesli impreza a pil alkochol to niektorzy maja tak ze sa bardziej wygadani hehe
|
|
|
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
nie no, z tym wstydem to tak bywa, że koleś spotyka sie z panna której kumplom by za Chiny
nie przedstawił, za to seks jest całkiem dżezi, albo - no w ogóle jest - i niekoniecznie ludzie muszą być w gimnazjum.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
nic dodac nic ujac,zwykly ciul
|
|
#40 |
|
Konto usunięte
|
Nie ,no związek jak się patrzy.
Jesteście raptem 4 mies a już macie przerwy 2 tyg ![]() Pewnie byłyby dłuższe gdyby nie przypadkowe spotkanie. Swoją drogą to przy Tobie Sherlock Holmes ze swoją dedukcją to miś Uszatek. Po takiej historyji jaką nas uraczyłaś to JUŻ zaczełaś coś podejrzewać Sory wymiękam. A tak całkiem na poważnie-weź się laska opamiętaj |
|
|
|
|
#41 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.

A on ma z tego co pamiętam - 22 lata. Bez przesady z tym, że się niby wstydzi mieć dziewczynę, naprawdę ktoś w to wierzy...?