![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: KANEBO, KERASTASE, perfumy CHANEL, GUERLAIN. KENZO, DAVIDOFF także KOLAGEN i in
Hej ,
a wiec tak princess powder i meteorytow PERLES IMPERIALES - juz nie ma chyba ze ewentualnie moglabym dodac ci z 5 kulek PERLES IMPERIALES tak do wiekszej wymiany ...bo mam swoje cale pudelko ale juz robilam odsypke ...wiec tylko pare kulek moglabym dac... reszta jest dostepna ...najbardziej interesuja mnie cienie kanebo i to Sensai SILK moisture polish essence - zostało ok. 80% i cos o reszcie rzeczy z kanebo ktore masz w watku...?? podoba mi sie tez odzywka kanebo i to Sensai Cellular performance cream - wypróbowany i probki sensai
Edytowane przez olciawalczak Czas edycji: 2009-11-22 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: KANEBO, KERASTASE, perfumy CHANEL, GUERLAIN. KENZO, DAVIDOFF także KOLAGEN i in
szachownica i clinique
![]() ![]() mnie najbardziej interesuje insolence albo mademoiselle (choć mademoiselle jest duzo wiecej warte więc raczej odpada.. ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- szamponu jest ok 200ml bo jeszcze 2 razy do niego "podeszłam";-) do szachownicy tuszu oraz szamponu musiłabym Ci jeszcze napewno cos durzucić za mademoiselle jesli taka wymianka wchodzi w grę...tylko nie mam juz nic z tego co szukasz. mogłabym dolozyc jeszcze swiezo kupiony korektorek HRubinstein Magic Concealer odcień 01 (nie mam go w wątku bo bardzo lubie ten korektorek ale mam jeszcze poprzedniego opakowania ![]() dopiero zauwazyłam dopisek w wątku ![]() za insolence moge oddac szachownice plus cos jeszcze co tam ci sie spodobało tylko insolence jest jak sie domyslam 30ml a nie 300 ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43332094 #post43332094 Edytowane przez Soft Czas edycji: 2009-11-22 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
a co z cieniami sensai??wolne sa??
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
ok
![]() mi pasuje ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Nie ,niestety nic mnie z tego nie interesuje...
interesowaly mnie cienie i kremy najbardziej ale jezeli sa zajete to niestety podziekuje za wymiane... ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Interesuja mnie dwa kremy kanebo ,cienie kanebo i roz nouby...za miniatury podziekuje ....ale z tego jest wolny jeden krem i roz...a w sumie najabardziej zalezy mi na cieniach i dwoch kremach a pozniej na rozu... ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- jezeli dolozylabys do tego roz nouby to moge oddac to wszysto co wymienilas... |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie coco chanel i insolence. Mam w insolence edt ok 20/30ml i to co w watku
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
tonik jest caly tylko testowany, roz ma ubytek tak jak pisalam okolo 7% - jest niewielkie wglebienie,podklad jest nowy, meteoryty jest okolo 30 kulek moge dodac ci 5 kulek ekstra z perles do tych beige chickow...
ok PW... |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Nutko, czy twoje Insolence to edp? Jesli tak, to czy chciałabyś w zamian Amethyst Lalique 50 ml?
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Aj, przeprasza cię, nie wchłonęłam, że jest tej twojej wody tak dużo. A mojej relatywnie za mało. Pardon!
#39 |
Wtajemniczenie
|
cos u mie za Guerlain Insolence lub Coco chanel?
#42 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Tabletki i mini tusz moge oddac. Rozumiem, ze szachownica Cie nie interesuje? Mam jeszcze poza watkiem troche meteorytow beige chic (zostalo tyle ze zakrywa dno opakowania) Opakowanie jest troche starte z racji tego ze jest tekturowe niestety. Co mozesz oddac? ile ml ma ten mini krem sensai silk brightening
---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Tabletki i mini tusz moge oddac. Rozumiem, ze szachownica Cie nie interesuje? Mam jeszcze poza watkiem troche meteorytow beige chic (zostalo tyle ze zakrywa dno opakowania) Opakowanie jest troche starte z racji tego ze jest tekturowe niestety. Co mozesz oddac? ile ml ma ten mini krem sensai silk brightening?
#43 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za
Kanebo international - intensive hair mask - nowa Brokat do oczu w kolorze dokładnie takim jak na zdjęciu - nowy Róż do policzków Bourjois - używany kilka razy. |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! Interesuje mnie Coco i Inolence,a mam do wydania
NU YSL edt 25/30 ml + pudełko - Bvlgari Black 20/40 + pudełko - Kenzo Jungle Słonik edp 15/50. Obecnie mam ich 25/50 ale 10 ml chyba sobie zostawię. To zalezy od propozycji ![]() - Crystal Noir edt ok.26/30 ml + pudełko - Clinique Fresh bloom "Maczek" 03 almond blossom - 9 g ubytek 5 % - w pudełku bez lusterka -Clinique - Almost lipstick - Black honey - balsam/ błyszczyk 2 razy użyty |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
cOCO chanel - 50ml - nowa. Dostałam ją, a niestety nie przepadam...
znajdziesz coś? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
najbardziej zainteresowała mnie Coco Mademoiselle. Poza wątkiem, jako dokładkę, mogę zaproponowac np. fioletowy cień do powiek Anny Sui, fioletowe cienie mineralne Everyday Minerals. Ewentualnie podoba mi się maska Kanebo i kąpiel do włosów Kerastase albo cienie Sensai. Link do mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=383298
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2009-11-23 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Nutka d chętnie, ale szczerze mówiąc nie znoszę Insolence, pytałam u Ciebie o Mademoiselle Coco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
A co ze mną ? Mi też zależy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- A jesli chodzi o kreastase to nie jestem zainteresowana.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1272306 Edytowane przez asik123456789 Czas edycji: 2009-11-23 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
podobają mi się rzeczy Kanebo do twarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za COCO Chanel M?
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
BAN stały
|
znajdziesz cos u mnie za:
Kąpiel do włosów Kerastase Róż do policzków Bourjois - używany kilka razy. ? odp prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
no to trudno. Niestety nie oddam moich rzeczy za miniaturki.
#55 |
BAN stały
|
a ile masz tej kapieli?
wymiana za coco m. nie wchodzi w gre? nic wiecej poza szachownica nie widzisz>? ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- TAK KApiel bardzo chetnie takze pisz.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Cześć!
Podobają mi się te rzeczy (tylko nie wiem jaka jest pojemność dwóch pierwszych pozycji): Kąpiel do włosów Kerastase Krem wygładzający Kerastase Chroma Protect - do prostowania włosów --> Będę bardzo wybredna ![]() Kąpiel do włosów bardzo suchych i zniszczonych Kerastase, stopień 3, 1litr. ok. 70%
#57 |
Zakorzenienie
|
Nutko, do oddania są i cienie i odsypka, meteorytki travel touch zarezerwowane są dla Habibka
![]() Może byś coś jeszcze dobrała do 5 chanelka ? Czekam aż obwąchasz moje zapachy... bo bardzo mi na 5 zależy ![]()
#60 |
Zakorzenienie
|
niestety nie jestem zainteresowana samymi miniaturkami. Nie oplaca mi sie taka wymiana.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.