![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Re: TRWAŁA NA RZĘSY W SZCZECINIE
Nie wiedziałam, że to taki drogi interes. Masz rację Nutko, lepszy dobry tusz. Dzięki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Re: Trwała na rzęski
Dziewczyny! Zrobiłam sobie właśnie wczoraj trwałąna rzęski,
jestem bardzo zadowolona. Jako posiadaczka cieniutkich i rzadziutkich rzesek po zabiegu czuje ze jest ich jakby wiecej i sa fajnie wykrecone. Troche szczepie na poczatku, ale warto. Salon miesci sie na Chmielnej 34 w Warszawie. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
A cena????
Słyszałam że drogo... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
W tym salonie 60 złotych zapłaciłam za te przyjemność. nie wiem jakie sa cieny w innych!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Trwała na rzęsy
Chciałabym się dowiedzieć czy trwała na rzęsy jest całkowicie bezpieczna i czy rzęsy się nie osłabią. Ile kosztuje taka przyjemność? Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re: Trwała na rzęsy
Jedna z naszych internautek zrobila sobie trwala w Salonie na Chmielnej 34 w W-wie. Zaplacila 60 zl i podobno jest bardzo zadowolona z efektow [img]icons/icon7.gif[/img]
Watek tan znajdziesz jak w ikonce [szukaj] wpiszesz "trwała" [img]icons/icon12.gif[/img] A czy jest bezpieczna? Jezeli zostanie wykonana przez doswiadczona kosmetyczke to na pewno ten zabieg raz na jakis czas nie powinien oslabic Twoich rzes [img]icons/icon7.gif[/img]
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
TRWAŁA NA RZĘSY???????????????????
Niezmordowanie poszukuję jakiegoś sposobu na swoje marne "minirzęski"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Re: TRWAŁA NA RZĘSY???????????????????
Mhm...chyba się nie dowiem...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Re: TRWAŁA NA RZĘSY???????????????????
jejku
![]() ![]() ![]() - na mniej wiecej 3 m-ce -fakt, osłabia, ale nie az tak bardzo- najlepiej bedzie jak kosmetyczka oceni stan Twoich rzesek ![]() ![]() -z henną w Warszawie zabieg trwałej ok 50 pln ![]() jak bedziesz miała jakies pytania, pisz kochanie - dodam ze nie robialam sama, ale kumpela + czytałam sporo na ten temat ![]() ![]() ![]() buzka ![]()
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Trwala na rzeszy!!!-adres
Mam ogromna prosbe. Poszukuje kosmetyczki w Toruniu lub okolicach, ktora robi trwala na rzesy. Obdzwonilam pol miasta i nikogo nie znalazlam. Podroz do W-wy tylko po to jest troche bez sensu (koszty
![]() Bede wdzieczna za kazda pomoc. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Trwała na rzęsy
W jednym z numerów LOOKa przeczytałam o trwałej na rzęsy
![]() Czy któraś z Was robiła może cosik takiego? ![]() Ja nawet się zapisałam do salonu kosmetycznego na ten "zabieg", ale w ostatniej chwili stchórzyłam ![]() W LOOKu wyglądało to bardzo bezpiecznie i na rzęsach modelki ślicznie. Były pięknie podkręcone, poprostu urocze. Macie jakieś doświadczenie w tym temacie ??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Przyjaciółka Wizażu
|
Jeśli zabieg jest dobrze zrobiony to jest bezpieczny. Efekt jest bardzo dobry, zwykle czym krótsze rzęsy tym ładniej sie podwijają, ważne aby kosmetyczka prawidłowo nawinęła rzęski na wałeczek - jesli nawinie je nie na ukos tylko całkiem prosto to efekt będzie mało naturalny.Jeden mankament - trwała na rzesach "trzyma" się ok 3- 4 tygodni .Trochę drogi sposób upiekszania rzęs.
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo za info. Myślałam, że efekt podwiniętych rzęs utrzymuje się dłużej ( w LOOKu napisali, że ok 3 miesięcy). Tak to niestety trochę za drogi sposób... Dobrze chociaż, że bezpieczny. Ja akurat mam raczej krótkie rzęsy, więc pewnie wyglądałoby to dobrze .... ale kosztuje toto 50,00 zł... HMMM, może raz spróbować???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
trwała rzęs
Mam pytanko w związku z artykułem na temat trwałej rzęs.
A mianowicie bylabym wdzięczna gdyby podała mi pani adres jakiegoś sprawdzonego salonu w którym się ją wykonuje i podała mi cenę takiego zabiegu.No i oczywiście, czy to jest w 100% bezpieczne? Pozdrawiam gorąco |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Re: trwała rzęs
Gdzie moge znależć ten artykuł?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Re: trwała rzęs
pod tym linkiem
![]() http://www.wizaz.pl/rzesy_trwala.php |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
trwała na rzęsy
Czesc czy ktoras z was robila sobie trwala na rzesy , jakie sa efekty , jak takie rzesy potem pielegnowac , czy nie sa potem zniszczone i jak czesto mozna robic taki zabieg . Pozdrowionka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Re: trwała na rzęsy
podciagam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Robiłam sobie już kilka razy i polecam. Pieknie się podkręcają. Mój jedyny problem polega na tym, że "trwała" jest niespecjalnie "trwała". W moim wypadku trzyma się tylko 3 tygodnie, potem wszystko wraca do normy. Odpowiadam od razu, że rzęsy mi sie nie zniszczyły. Może jedynie końcówki miałam nieco jaśniejsze, ale co tam! I tak maluję!
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
a jak je pielegnujesz czy trzeba jakies specjalne mleczko do demakijazu ? ile taka zabawa kosztuje ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Zabawa kosztuje jakieś 60 zł, a po zabiegu nie robię z nimi nic, czego bym nie robiła normalnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
trwala rzes???
czy moze mi ktoras wytlumaczyc pojecie''trwala rzes''???na czym polega powyzszy zabieg i jakie efekty daje???mam jasniutkie rzesy(dlatego nakladam henne) ale i jest ich niewiele
![]() ![]() ![]() ![]() wielkie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Re: Trwala na rzeszy!!!-adres
yo!!!ogromna prosba..widze ze interesuje Cie ten temat!!!plis,daj mi znac cio taki zabieg daje..czy zageszcza rzesy czy co???merci za odpowiedz!!!!pati
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Re: trwala rzes???
Poniekąd jest to zabieg podobny do trwałej włosów głowy. Rzęsy nawija się na maleńki wałeczek i nakłada płyn utrwalający, dzięki czemu są one przez długi czas podkręcone. Ale o ile wiem nie ma to wpływu na kolor, długość i gęstość rzęs.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Re: Trwala na rzeszy!!!-adres
Trwala na rzesy wykonuja wieksze salony kosmetyczne ( mniejsze czasami tez). U mnie kosztuje ona 40 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
kilka pytan o trwala na rzesach
Czesc mam kilka pytań - jak dlugo wytrzymuje trwala na rzesach, czy trzeba uzywac specjalnych kosmetykow ,jak czesto mozna ja powtarzac czy bardzo niszczy rzesy i ile mniej wiecej kosztuje .Z gory dziekyje za wszelkie informacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Re: kilka pytan o trwala na rzesach
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
trwała rzes
Czy któras z was robiła sobie trwała rzęs??? chciałabym sie dowiedziec czy taki zabieg ich nieniszczy a takze ile takie cos kosztuje...moze ktoś sie orientuje gdzie robią trwała rzes w Łodzi??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Przyjaciółka Wizażu
|
Re: trwała rzes
zwykle pierwszy zabieg trwałej na rzęsy daje piękny efekt, kolejny jeśli chcesz utrzymać efekt trzeba powtórzyć po ok.3-4 tygodniach i efekt nie jest już taki wyrazisty jak za pierwszym razem (to z obserwacji moich klientek ,którym robiłam ten zabieg).Trwała na rzęsy to dość inwazyjny zabieg dla rzęs - trzeba póżniej bardzo o nie dbać -codziennie odżywka,nie wolno farbować zaraz po zabiegu trwałej.Ja zrezygnowałam z tego zabiegu -nie proponuję klientkom- uważam,że efekt jest zbyt krótkotrwały ,a rzęsy mogą to odcierpieć.Najniższa cena za ten zabieg z jaką się spotkałam to 40zł.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.