|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W tym miesiącu kupiłam...- kosmetykowe listy zakupów, wydatki, czyli co nam prz
Listopad:
Kupione:
Wydane: 92,74 zł
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-12-01 o 13:50 |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W tym miesiącu kupiłam...- kosmetykowe listy zakupów, wydatki, czyli co nam prz
Grudzień:
Kupione:
Próbki gratisy: * LRP woda termalna 50g. * LRP Effaclar Duo 2ml * LRP Rosaliac XL Riche 2ml * Bioderma Sensibio AR krem 5ml * Farmona Dermacos- krem redukuj. przebarwienia 2ml * Propodia krem ochronny do stóp 3ml * AA krem matująco-przeciwzmarszczkowy 2ml * Synchroline AKNicare sun * Synchrorose fast * Synchrorose intensive * Synchroline Throspot intensive Z wymiany: * Kate Moss Kate edt 50ml * Bourjois potrójne cienie * Inglot pędzel do różu
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2011-01-01 o 22:09 |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Styczeń:
Kupione:
Z wymiany: * Kanebo Sensai baza pod cienie * Beauty Milky śmietankowa maseczka do rąk 35z75ml * Sanoflore migdałowe mleczko nawilżające 50ml * H&M organiczny balsam do ust fresh wanilla * Avon Jet Femme Holiday edt 50ml * Avon Bond Girl forever edp 50ml * Cacharel Liberte edt 75ml Próbki z wymiany: * Avon 60's mod * Avon Ice sheers *******ing * Clarins krem na dzień rozśw.-przeciwstarzeniowy * Clarins krem na noc rozśw.-przeciwstarzeniowy Wygrana w konkursie wizaż: * Szampon Pantene Aqua light 400ml * Odżywka Pantene Aqua light 400ml * Odżywka dwufazowa w sprayu Pantene Aqua light 150ml
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2011-01-31 o 11:11 |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Luty:
Kupione:
Z wymiany:
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2011-02-28 o 16:37 |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Marzec:
Kupione:
Z wymiany:
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2011-03-30 o 13:34 |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Kwiecień:
Kupione:
Z wymiany: 1. L de lolita Lempicka edp 50ml 2. Oriflame Mirage 50ml
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2011-05-04 o 13:27 |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Maj:
Kupione:
Wydane: 94,49 zł Z wymiany: 1. Oriflame Enigma 25z50ml 2. Avon Slip Into... 50ml 3. Oriflame balsam jogurt i mango 200ml 4. Intimissimi woda toaletowa 100ml Próbki z wymiany: podklad sephora, podkład rimmel stay matte, krem na dzień Yes to carrots, Bandi krem tonujący, Atoperal Baby emulsja do kąpieli x3szt.
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2011-05-10 o 13:28 |
|
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo fajny wątek, mogę się dołączyć?
![]() Maj: korektor catrice 12 zł eyeliner essence 11 zł krem avene cleanance k 54zł krem ziaja 9zł peeling ziaja 2x 8,40zł szminka w kredce essence 3,90 zł zakupy z avon 80 zł antyperspirant garnier 8,50zł szampon johnsons baby 6zł tusz rimmel 12,99zł ziaja żel pod prysznic 6zł żel pod prysznic 7,99 puder matujący catrice 17,99 lakier catrice 9,99zł razem wydne: 256,16zł o mój Boże ![]() ale mam nadzieje, że w czerwcu będzie okrągłe zero, bo zaczynam miesiąc odwyku
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
Korektor jest średni, ale reszta z Catrice całkiem fajna
![]() Jeszcze zapomniałam wymienić cień z lilylolo (z przesyłką 39,40zł) Muszę ograniczyć kase na kosmetyki, poza tym wydaje mi się, że jeśli przestane ich tyle kupować to bardziej wykorzystam te, które już mam i może zacznę się nimi bardziej cieszyć, sama nie wiem, ale ostatnio to już naprawde w jakieś wiry zakupowe wpadam. Dlatego zaczęłam akcje "czerwiec-bez zakupów"![]()
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Maj:
Kupione:
Wydane: 120,48 zł Z wymiany: 1. Oriflame Enigma 25z50ml 2. Avon Slip Into... 50ml 3. Oriflame balsam jogurt i mango 200ml 4. Intimissimi woda toaletowa 100ml Próbki z wymiany: podklad sephora, podkład rimmel stay matte, krem na dzień Yes to carrots, Bandi krem tonujący, Atoperal Baby emulsja do kąpieli x3szt.
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Czerwiec:
Kupione:
Z wymiany:
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2011-07-01 o 12:12 |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Lipiec:
Kupione:
Z wymiany:
* SVR Hydracid C krem przeciwzmarszczkowy * Narciso Rodriguez for her edp 1ml
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2011-07-29 o 22:33 |
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Lipiec:
Avon mineralny utwardzacz do paznokci 7,90 Avon smakowity balsam do ust 4,90 Avon kredka do powiek 9,90 2 lakiery do paznokci 9 zł razem 31,70 zł |
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Sierpień:
Kupione:
Wydane: 110,09 zł Z wymiany: 1. Yves Rocher Ming shu + próbki LRP Unifiance fluid mat, Iwostin solecrin spf50, Pharmaceris mleczko oczyszczające, Natuderm botanics krem na dzień z oliwką, Natuderm Botanics krem na noc, Naomi Campbel Wild Pearl, Lancome Hypnose, Armani Diamonds, Armani Code, Dior Pure Poison, Dior Midnight Poison, Nina Ricci Belle de minuit, odlewki: Paco Rabanne Lady Million 5ml, Vera Wang Princess 5ml, Dior addict edp 3ml
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2011-08-30 o 21:59 |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzesień:
Kupione:
Z wymiany:
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2011-10-05 o 10:09 |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Październik:
Kupione:
gratis: pasta Colgate total 50ml próbki: Avon Outspoken intense Z wymiany:
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2011-11-01 o 22:14 |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Listopad:
Kupione:
próbki: Z wymiany:
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
Listopad:
1. Żel pod prysznic Ziaja kokosowy - 5,99zł 2. Żel pod prysznic Ziaja pomarańczowy - 5,99zł 3. Żel pod prysznic Kamill - 2,99zł 4. Chusteczki nawilżone Nivea Baby - 9,99zł 5. Peeling Soraya morelowy - 12,99zł Razem 37,95 zł i koniec na ten miesiąc
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Listopad:
Kupione:
próbki: Z wymiany:
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Grudzień:
Kupione:
prezenty: 1. Versace Bright Crystal edt 30ml 2. Oriflame szminka Wonder Colour Total Nude 4g. Z wymiany: 1. China glaze lakier do paznokci 964 cha cha cha 14ml 2. Celine Dion Pure Briliance -perfumowany balsam do ciała z drobinkami 75ml
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Styczeń 2012:
Kupione:
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2012-01-30 o 15:33 |
|
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
O kurcze ależ Ty zużywasz kosmetyków!!!!!!!!!!!w jaki sposób to Ci się udaje?
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
to są kosmetyki kupione
![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Luty 2012: Kupione:
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
to w takim razie co z nimi dalej robisz? sprzedajesz?
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
używam lub trzymam w zapasach
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Luty 2012:
Kupione:
|
|
#58 |
|
Przyczajenie
|
Luty :
1.Cienie do powiek The Fabulus Manhattan . 23 zł 2.Perfumy Celine Dion Pure Brilliance 19 zł. (z przecena) 3.Nivea Soft krem intensywnie nawilżający 4.50 zł . za 50ml. 4.Odżywka do rzęż Miyo Las Conditioner 6.50 zł. 5.Kolektor Miss Sporty 9 zł. (nie pamiętam) 6.Pomadka Altera 8.99zł 7.Carmex w słoiczku 8.99zł 8.Lakier do paznokci Safari 3zł. 9.Avon naturals 9.99 zł. Wydane pieniądz około 92.97 (nie jestem w stu procentach pewna co do ceny niektórych kosmetyków) . Teraz zbieram na marzec ![]()
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Marzec 2012:
Kupione:
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Kwiecień 2012:
Kupione:
Wydane: 77,34zł
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2012-05-02 o 11:44 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.