|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: YSL Clinique Shiseido Givenchy
A męskie perfumy Dunhil Desire Red ?Większa połowa ze 100 ml(może około 60 ),bez kartonika.Z tym,ze kupione na allegro ale u sprawdzonego sprzedawcy,już druga buteleczka).
|
|
|
|
|
#32 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze się przyjrzę ale wstępnie tylko Gucio mnie ujął![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;15466685]Elle jest troszke drozsza niz Turnaround, jej bym raczej nie oddala. Thhhroba chetnie oddam. Ubytek jest testowy .[/QUOTE]![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
to przemysl tego diora, ja tez jeszcze przemysle
Z bazy jednak zrezygnuje. BIore pod uwage wymiane rozu na turnaround.
|
|
#34 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Jaga, bardzo zależy mi na pozbyciu się benefiance, analizaowałam już kilka razy Twój wątek, masz kuszące kąski, ale nic chyba mi się nie przyda. Przykro mi. Zależy mi na czymś, co zużyję do końca. Pozdrawiam.
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Ok.Chociaż widzę,ze Clinique poleci już chyba do asik..?
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Thhhrob kosztowal 160 zl. Moze doloze jakas odlewke? TYlko nie wiem ile Ciebie kosztowal Turnaround
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam, że Asikowi ciężko oddać Diora więc dajemy sobie czas na podjęcie ostatecznej decyzji
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;15471321]Thhhrob kosztowal 160 zl. Moze doloze jakas odlewke? TYlko nie wiem ile Ciebie kosztowal Turnaround [/QUOTE]No własnie ja zupełnie nie wiem jak to przeliczać, biorąc pod uwage ceny sklepowe czy faktycznego nabycia?? Naprawdę cięzka sprawa bo jak spojrzeć z drugiej strony Thhhorba moge kupić na truskawie za 67 zł a za Turnarounda winszują sobie 150 zł. Rzadko się wymieniam, nie mam doświadczenia, chyba muszę poczytać jak to funkcjonuje. A za odlewkę dziękuję , rzeczy pozbawione firmowych opakowań przestają mi sie podobać, takie zboczenie
Edytowane przez majade Czas edycji: 2009-11-24 o 12:24 |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
przydałby mi się właściwie tylko:
EDM- Linen Intensive 1/2 sampla słoiczka pluję sobie w brodę, że właśnie odświeżyłam zapasy Baby Doll ![]() Witaj ![]() Może jeszcze coś ode mnie ? Zalezy mi chociaż na 4ce Clinique )Moją Baby Doll traktuję, jako gratis do wymianki, chcesz ?
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Opowiedz jak to zazwyczaj funkcjonuje znajdziesz tu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=118863&page=92 poczynajac od postu Vilandry. Thhhroba kupilam we wrzesniu w perumerii. Nie pochodzi on z Truskawki . Zaplacilam za niego zatem sporo. Poza tym akurat Benefitow na Truskawce unikam.
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-11-24 o 12:37 |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;15471747]Opowiedz jak to zazwyczaj funkcjonuje znajdziesz tu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=118863&page=92 poczynajac od postu Vilandry.
Thhhroba kupilam we wrzesniu w perumerii. Nie pochodzi on z Truskawki . Zaplacilam za niego zatem sporo. Poza tym akurat Benefitow na Truskawce unikam.[/QUOTE]po pracy przejrzę i sie doedukuję, niestety mamy chyba inne ustawienia ilości postów na stronach, niczego nie znalazłam. Swoja droga ciekawy wątek, nie wiedziałam nawet, jakie kryminalne ekscesy mają miejsce na wizażu! Tompola już zaglądam ponownie ![]() Hmm Baby Doll mam w takim zapasie, że nie dam rady przyjąć więcej. A poza minerałem nic nie widzę. Nie masz innych kolorów EDM z mojej listy? Baardzo chcętnie oddałabym paletkę cieni za zapasy EDM.
Edytowane przez majade Czas edycji: 2009-11-24 o 14:39 |
|
|
|
|
#41 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chodzilo mi o ten post. Idac odnosnikiem do watku z tego linka przeczytasz tez kolejne posty na ten temat pod postem VIlandry .
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;15472496]https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2738
Chodzilo mi o ten post. Idac odnosnikiem do watku z tego linka przeczytasz tez kolejne posty na ten temat pod postem VIlandry .[/QUOTE]dziękuję
|
|
#44 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam Si |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj Wiesz na pewno,ze tylko Edm-ki Ci służą ? Ja lubię EDM , ale uważam,że lepsze są Earthen Glow Minerals (EGM) Oczywiście, to wszystko rzecz indywidualnaEGM (MEDIUM) Earthen Glow Minerals PRÓBKI W STRUNACH, FORMUŁA COVER ME: EGM-DE ANNA, NIEUŻYWANA EGM-WHITNEY,NIEUŻYWANA EGM-YUAN YUAN-NIEUŻYWANA EGM KAY LEE-NIEUŻYWANA EGM -JUNE-NIEUŻYWANA EGM-SHEILA-UBYTEK TESTOWY EGM- SHEENA-UBYTEK TESTOWY EGM- RABDALL-UBYTEK TESTOWY Próbki starczają na kilka użyć ![]() Poza tym proponuję : EDM- Linen Intensive 1/2 sampla słoiczka EDM -Fairly Summer Original glo-sampel słoiczek z sitkiem 1x stestowany na dłoni EDM- Percfect -Intensive sampel słoiczek z sitkiem 3x stestowany na dłoni EDM- Percfect - Matte- sampel słoiczek z sitkiem 1x stestowany na dłoni EDM-MULTI-TASKING NEUTRAL - SEMI MATTE BASE - 1 SZT.próbka ,cała,słoiczek 1g Daj znać
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-11-24 o 16:26 |
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ha, dobre pytanie, nie miałam EGM, coś mi nie po drodze z zamówieniem, chyba się udam do Ciebie na indywidualna konsultację kolorystyczną. Przeanalizuję wieczorem odcienie, ok?
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ oczywiście Tak patrzyłam na te próbasy i wiadomo, w niektórych odrobinka więcej beżu w innych nieco żółci, ale wszystkie dość jasne, trzeba przetestować na twarzy najlepiej..sama pewnie wiesz..nie na ręku, bo nie wiadomo, jak się zachowa na twarzy minerał..czy się dobrze "stopi" z cerą, czy zakryje, rozświetli...itd. Polecam, bo uważam,ze są bardzej "kremowe" i lepiej kryją od EDM- te nieco wysuszały mi cerę Wszystko rzecz idnywidualna
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-11-24 o 16:28 |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, juz wyhaczylam ;-) Ale wrocmy do Twojego moze
Zawezajac krag moich zainteresowan to przygarnelabym baze i rozswietlacz. Chcialabym spytac grzecznie, czy oba to sa produkty pelnowymiarowe? Czy moglabys ewentualnie wrzucic fotke rozswietlacza, bo nie jestem na 100% pewna ktory to, ale rozumiem, ze taki srebrzysty w sloiczku z gabka? Jesli to sa produkty pelnowymiarowe to czy chcialabys cos jeszcze ode mnie za nie jako dopelnienie do mgielki Envy? Zerknij jeszcze do mojego watku, albo daj znac, czym bym Cie mogla skusic?Usciskuje serdecznie ![]() Si |
|
|
|
|
#50 |
|
BAN stały
|
witaj
![]() a moze za cienie clinique zainteresowałyby Cie dwa nowe cienie Urban Decay? Lub demeter caramel nowy? odp prosze u mnie |
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozświetlacz ma pojemność 2,3 grama. Jest to mniejsze opakowanie niż standardowe - róże z tej serii mają 4,5 grama - myślę, ze tu gramatura jest mniejsza ze względu na inną funkcję. Kupowałam go osobiście w perfumerii. Nie był to żaden dodatek czy gratis, ale normalny produkt. Fotka detali w załączeniu. Baza Givenchy jest pełnowymiarowa
Edytowane przez majade Czas edycji: 2010-12-03 o 12:41 |
|
|
|
|
|
#53 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;15477963]Moze przekonam CIe do wymiany proponujac do Thhhroba jedna testowana tylko buteleczke Demeter? [/QUOTE]Cytat:
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=majade;15490633]dziś będę oglądać kolory, miałam wczoraj mało czasu
Alez nie ma sprawy, poczekam |
|
|
|
|
#55 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem zainteresowana obydwoma produktami. Jak bys widziala wymiane? Rozumiem, ze Gucci bys przygarnela, czy cos jeszcze moge zaproponowac? |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Jesli to mozliwe to bardzo bym prosila o rezerwacje rozu do dzisiejszego wieczora i dam Ci ostateczna odpowiedz.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
BAN stały
|
witaj,
znajdziesz cos u mnie za: CIinique Pink Chocolate 112 paletka czwórka żużycie ok 10-20 % , najbardziej zużyty jasny róż, kartonik, aplikatory Clinique cień w płynie quick eyes kolor 09 sea shell - beż. Nowy, nie uzywany z kartonikiem Mleczko po goleniu męskie ZIRH ? dodalam rozne ciekawe produkty, m.in. perfumy paco rabanne - paco (unsiex, ale moim zdaniem raczej meskie
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zdecydowana na wymiane rozu diora za turnaround. Rozumiem, ze jest swiezy? Jesli tak to zapraszam na PW
|
|
#60 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=tompola;15491043]
Cytat:
![]() Cytat:
Asik już przechodzę na PW Muciu, Lil nadal niestety nic nie znalazłam.
Edytowane przez majade Czas edycji: 2009-11-26 o 19:58 |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

Więc jeśli jest cos jeszcze, co ci się u mnie podoba, daj znać 

, rzeczy pozbawione firmowych opakowań przestają mi sie podobać, takie zboczenie