![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.3
Cytat:
a gdzie ona ma opatrunek, ona ma tylko stanik ![]() ![]() ![]() ![]() witamy witamy... ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- a tak na marginesie.... trzeba oszczędzac ten wątek part 3 bo znowu nas pozamykają... heheh[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------
Nikogo nie obchodzą sińce upadłych aniołów.... Edytowane przez pskupin Czas edycji: 2009-12-11 o 19:22 Powód: część tekstu nie dotyczy wątku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Dot.: Powiekszanie piersi cz. 3
Ale Sowka ja nie wiem co rozumiesz przez opatrunek,bo ja mam tylko tasiemki ktore sciagaja skore zeby mi sie nie rozlazla ,bo jest to zywa rana ktora sama musi sie zagoic ,z wierzchu nic nie jest szyte ... czy w Polsce tez szyja taka metoda ,czy szwy sa widoczne ??
Agnes sliczne sukienusie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TE BOMBY TO NIE MOJEEEE!!!! Ale beda dopoki aparat nie bedzie na chodzie ![]() ![]() Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2009-11-24 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Kazar Lady
|
Agnes jaki avatarek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
ale wiecie co, ciekawe o której dzisiaj troll zaatakuje ... hehehe troll pewnie też ma skunksa w chacie ...
---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- przyznaj się pięknie horo kogo rżniesz ???? o czymś nie wiemy??? ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- a to dla wszystkich zazdrosnych o silikonki trolli Pieści chłopak dziewczynę. W pewnym momencie pyta: - Kochanie, czy ty masz piersi? - Głupie pytanie, oczywiście, że mam! - To czemu nie nosisz? buehhehehehe
#35 |
Wtajemniczenie
|
yyy a mi sie podobaja Twoje piersi
![]() ![]() sikam z tych kawałów 2x juz dzis czytalam wczorajszy atak na trolla idzie sie olać z was ![]() ![]()
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Samolot zbliża się do Tajlandii i podchodzi do lądowania. Z głośników słychać głos stewardesy:
- Ostrzegamy państwa, że połowa ludności Tajlandii ma HIV, a druga połowa - gruźlicę. - Co ona powiedziała? - pyta się wnuczka przygłuchawy dziadek. - Żeby dupczyć tylko te, które kaszlą... ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- aaaa to w pracy świńtuszysz... Ty świńtuszku.... ![]() ![]()
#38 |
Kazar Lady
|
ja już nie mogę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Kazar Lady
|
Horo a co to za branża jeśli mogę spytać że samiuteńka i do rana?
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Właśnie, też jestem taka ciekawska... co to za branża ![]() ![]() ![]() Dziewczyna z chłopakiem w kinie. Ona - minęło 45 min a ty mnie nawet nie pocałowałeś, a ja juz ci laskę zrobiłam On - Mi ? To specjalnie dla marchwianki... hehehe Kiedy kobieta przeżywa szokujący sex? - Kiedy zamiast orgazmu przychodzi mąż.
Nikogo nie obchodzą sińce upadłych aniołów.... Edytowane przez kalykaly Czas edycji: 2009-11-24 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
kantor
![]() z bycia nauczycielem ciężko "żyć godnie" ![]()
#43 |
Wtajemniczenie
|
Horo
tylko wiesz jakby co to rączki na klawiaturze nie...... hehheh bo tu dziewuchy tak świntusza ,że głowa mała
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" ![]() Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-11-24 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
poważnie?? taki całodobowy? a nie boisz się sama nocami??
pewnie masz lole ![]() ![]()
#45 |
Kazar Lady
|
Kobieto to Ty odważna jesteś samiuteńka krucha babeczka ( co prawda z cycem) w kantorze. Szacun
Zreszta kto Cię tknie jak masz od wczoraj banana do monitora..ludzie poważnie Cię nie wezmą ![]() ![]() ![]() A nauczycielska pensja masz rację do bani..ale za to jaki czas pracy ![]() Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2009-11-24 o 17:56 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co 3 dni do pracy... 9 razy w miesiacu... i mam czas na wszystko ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
![]() a w nocy się nie boję, bo... śpię ![]() ![]() ![]()
![]() |
#47 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
no lolę musi mieć jakby co no nie??
![]() agnes a co z tym bananem ze tak zapytam??? miałas doradzić... ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
![]() czuje to w moczu ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- a co do pracy - rewelacja ...
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i ja blondynka jestem...a wiesz na co blondynka czeka o północy??? żeby ją strach przelecial ![]() ![]() ![]()
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszanie piersi cz. 3
Cytat:
o kurka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Witam
Jestem tu pierwszy raz. Proszę Was moje Drogie o pomoc. Planuję powiększyć piersi u Dr Tadeusza Witwickiego. Proszę Was o o opinie na temat tego chirurga. Pan Dr zaproponował mi 310ml dwużelowe anatomiczne (przy wzroście 176cm, 55kg, jestem bardzo szczupła, mam małe B). Czy 310ml nie jest za mało? Jaką miseczkę będę miała po operacji? A czy można wogóle chodzić na saunę po operacji, nurtują mnie te pytania, dlatego proszę o Wasze opinie i dobre rady. pozdrawiam serdecznie R. Edytowane przez renatkq Czas edycji: 2009-11-24 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Ale dziś dowcipny dzień!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Witam
Jestem tu pierwszy raz. Proszę Was moje Drogie o pomoc. Planuję powiększyć piersi u Dr Tadeusza Witwickiego. Proszę Was o o opinie na temat tego chirurga. Pan Dr zaproponował mi 310ml dwużelowe anatomiczne (przy wzroście 176cm, 55kg, jestem bardzo szczupła, mam małe B). Czy 310ml nie jest za mało? Jaką miseczkę będę miała po operacji? A czy można wogóle chodzić na saunę po operacji, nurtują mnie te pytania, dlatego proszę o Wasze opinie i dobre rady. pozdrawiam serdecznie R.[/QUOTE] Witaj ![]() tutaj na forum chyba żadna z nas nie robila piersi u tego doktorka ![]() rzeczywiście jesteś bardzo szczupla i być moze nie da rady wlożyć więcej mililitrów ![]() A co do sauny są rożne zalecenia... ja nie mogę pół roku, a inne dziewczyny pisaly, ze juz po kilku tygodniach korzystaly z sauny ![]()
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez pskupin Czas edycji: 2009-12-11 o 19:32 Powód: cytowanie tekstu bez związku z wątkiem |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
Kalykaly wal na priva...pogadamy o bananach;-))))
#59 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Horo za odpowiedź. Co do operacji nie mam jakiś wielkich obaw, ale co do rozmiaru...nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
dziewczynki umowilam sie na konsultacje do dr Skwiercz na 14 stycznia!!!!!! juz nie moge sie doczekac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a w ogole to DagaGaga caly dzien myslami jestem z Toba! i nie moge sie doczekac az zobacze Twoje arcydzielka ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.