![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Euphoria, Cartier, Chanel, Clarins i inne śliczności :))
znalazłam jeszcze u Ciebie Euphoria Spring Temtation, edp, zostało ok. 15 ml ale wtedy to za duzo w druga strone
![]() chyba ze bys jeszcze cos dobrała?? mam duzo róznych probek kremów aptecznych - w tubkach, saszetkach... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Escada Magnetic Beat 25ml edt, ubytek max 2 ml
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() niestety nic, pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poszukam, na pewno z Rilastil mam probke serum i jakiegos kremu przeciwzmarszczkowego. Sporo mam tez probek firmy Lierac.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a jeśli chodzi o próbki to przeciwzmarszczkowe raczej nie, ale inne chetnie przygarne ![]() ![]() z lierac jakbyś miała to pamietam, że fajny był taki krem koloryzujący, właśnie w małych tubeczkach miałam ![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety pelnowymiarowych juz nie mam - Wiekszosc zycia walczylam z rozszerzonymi naczynkami a teraz mi przyszlo "na stare lata" z tradzikiem wiec przerzucilam sie na kwasy. W takim razie poszukam dzis w domu co moglabym Ci zaproponowac z probeczek nieprzeciwzmarszczkowych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() powiedz mi jedno jeszcze... czy Jeanne rzeczywiście przypomina Promesse Cacharel?
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
to nic
![]() ![]() ![]()
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
zastanawiam sie nad Promesse... czy cos ubyło z pojemności jeszcze?;>
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Patrze na buteleczke i brakuje od gory 4-5milimetrow zapachu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kiedys bardzo lubiłam ten zapach, jednak ostatnio niektóre ulubione zapachy mnie drążnią ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Podoba mi sie strasznie my queen..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
niestety nie... Pozdrawiam
![]() odpisałam u Ciebie ![]()
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Kochana podoba mi sie wiecej bo ten zel pupy brzoskwiniowy,puder cristalline i ten tonujący Lancome...a jak tam te skin trussardi??Mówisz ze wszystko z nimi ok?Mam nadzieję ze sie jakosc dogadamy i licze na większą wymiankę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to w takim razie mi podoba sie tak : -KERASTASE-BAIN DE FORCE-kąpiel do włosów osłabionych z cementem.Pozostało w wielkiej 1000 l butli jakies 300-może więcej ml. -KERASTASE CONCENTRE VITA-CIMENT-ampułka z cementem.12 ml -KERASTASE-aplikator oryginalny do rozpylania ampułki,zielony z serii cementu,jeszcze sie zastanawiam czy oddac.. -TONI&GUY-MODEL.ME HELENA-SUPER HYDRATING SHAMPOO-szampon nawilzający dla włosów pozbawionych witalnosci,suchych..250 ml-NOWY!! -TONI&GUY-MODEL.ME HELENA RADIANT STYLING SPRAY-rozświetlający spray do włosów,nadaje objętosc,ma w sobie antyoksydanty chroniące włosy,nadaje zdrowy połysk bez obciążania włosów.150 ml NOWY!! -TONI&GUY MODEL.ME HELENA MOVEMENT BALM-balsam do stylizacji z oliva z oliwek.chroni przed prostownica,nadaje połysk,nie obciaza.pozostało 80% z 85 ml -CHARLES WORTHINGTON-DREAM HAIR -wosk do włosów w kolorze złotym z drobinkami,wyciągami z pereł-ślicznie nabłyszcza włosy subtelnym połyskiem i mikroskopijnymi drobinkami.Zamkniety w eleganckiej,, puderniczce,, z lusterkiem.NOWY!! -NICKY CLARKE-COLOUR THERAPY-odzywka do włosów blond o zapachu miodu,250 ml,NOWA!! pasowały by Ci te rzeczy wymienić w zamian za: My Queen 50ml + balsam, żel do ciała brzoskwiniowy Pupa, Lancome i Skin? ![]() no chyba, że masz cosik jeszcze do włosków, to może na cos innego bym sie zdecydowała ![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hmm... to może za te rzeczy co wymieniłam (My Queen + balsam, żel Pupa, Lancome i Skin), zaproponuje cos takiego od Ciebie: -KERASTASE-BAIN DE FORCE-kąpiel do włosów osłabionych z cementem.Pozostało w wielkiej 1000 l butli jakies 300-może więcej ml. -TONI&GUY-MODEL.ME HELENA-SUPER HYDRATING SHAMPOO-szampon nawilzający dla włosów pozbawionych witalnosci,suchych..250 ml-NOWY!! -TONI&GUY-MODEL.ME HELENA RADIANT STYLING SPRAY-rozświetlający spray do włosów,nadaje objętosc,ma w sobie antyoksydanty chroniące włosy,nadaje zdrowy połysk bez obciążania włosów.150 ml NOWY!! -CHARLES WORTHINGTON-DREAM HAIR -wosk do włosów w kolorze złotym z drobinkami,wyciągami z pereł-ślicznie nabłyszcza włosy subtelnym połyskiem i mikroskopijnymi drobinkami.Zamkniety w eleganckiej,, puderniczce,, z lusterkiem.NOWY!! -NICKY CLARKE-COLOUR THERAPY-odzywka do włosów blond o zapachu miodu,250 ml,NOWA!! - toni i guy-model me.jamelia nabłyszczający fluid do prostowania włosów pozostała 1/2 albo i wiecej.wydajny." mogę dorzucić odżywke L'oreal Professionnel Liss ultime nuit (zostało ok 1/3 z 125ml)
![]() |
![]() |
#53 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#56 |
BAN stały
|
Witam
![]() kochana niestety escada nie przypadła mi za bardzo do gustu... Zastanawiam się nad Euphorią, ale nie jestem pewna.... nie masz nic poza wątkiem o pojemności podobnej do Niny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
witaj
bardzo mnie interesuje puder chanel ![]() ja mam np. prawie nową odżywkę bez spłukiwania Joico i np. prawie nowy tusz Lancome fatale-fioletowy co Ty na to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.