|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Stila, Urban Decay, Mac, Lancome, Clinique i inne... ZAPRASZAM:)
O, dobrze, że się przypomniałaś
![]() Kosmetyczka jest w negocjacjach, ale pisałaś, że podoba ci się też samoopalacz Scott Barnes. Może coś z nim? |
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Hej.Morgan męski jest na zdjęciu.Był nieuzywany-tylko obwąchany
Nie mam niestety do niego opakowania bo przywiozłam go z zagranicy i rozparcelowałam zeby duzo nie zajmował.Skoro chciałabys wszystkie te 4 rzeczy ja proponuję jungle i baby doll i mysle ze bedzie uczciwie.Jesli chcesz tylko perfumy,puder i szampon proponuje jungle i demeter.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
W dalszym ciągu interesuje mnie to samo
Baby Doll i Moon Sparkle ; )---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Niestety, nic mi się nie przyda Ale za Baby Doll mogłabym oddać wszystko oprócz bazy, bo będzie prawdopodobnie wymieniona. I bym jeszcze coś dorzuciła
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
witaj.ta odzywka miodowa kosztuje ok.6-7 funtów wiec to chyba za dużo zeby tak dorzucac i tak myslę ze moja propozycja jest uczciwa...poza tym ten toni i guy z serii model.me mam w rezerwacji-mogę oddac ten wiekszy 300 ml toni i guy do farbowanych.
A i czy mogę proszic zdjecia jungle.czy masz do niego paragon? |
|
|
|
|
#35 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety róż jest w negocjacji i chyba poleci. oprócz kredki do oczu Maybelline cos cie jeszcze interesuje? może wymianka kredka za baze joko?
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie zestaw Stilla
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
hejka. widziałam dzis w perfumerii kolory Twoich cieni. Niestety w moim monitorze kolro wyszedl przeklaman, niz jest w rzeczywistosci.
Sa piekne. ale niestety mam bardzo podobne odcienie tylko z innej firmy. nie chce dublowac ![]() W zwiazku z tym nie wiem, czy jest sens wklejania fotek pedzla, bo jednak nie bede zainteresowana. przepraszam za klopot |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za
nowe sztuczne rzęsy Red Cherry - czarne - 100% human hair i/lub szminka Lancome Rouge Absolue 012 - kilka razy przetestowana |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic Lil, w tej chwili bardzo mało rzeczy bym chciała, właściwie tylko perfumy z wish'listy mnie interesują
![]() Buziaczki
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic, dziękuję
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
- apteczny krem nawilżający - robiony - w pudełeczku z apteki wraz ze składem - NOWY - Kenzo - Jungle - nowa, zafoliowany; 50 ml - Demeter Caramel - 15 ml, nowy
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
witaj.odp.tobie w moim watku-czy przeczytalas wiadomosc?
|
|
|
|
|
#52 |
|
BAN stały
|
coś u mnie za róż Maca, bazę Joko i cień Shiseido?
![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Niestety zapach wymienię tylko na zapach ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() baza pod cienie JOKO Virtual - zużycie ok 15% Niebieska kredka do oczu Soraya Lumination; 2 razy maźnięta Srebrna kredka do oczu Soraya Lumination - zużycie ok 30%
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
nic mi nie wpadlo w oko tym razem
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
hej, byłabym skłonna wymienic moje cienie clinique i odzywke t&g za Twój zestaw stila-mam prośbę- czy mogłabyś wysłać przesyłke jako pierwsza?(mam na myśli naszą wcześniejszą wymiane)?
---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:48 ---------- oj, myślałam że złożyłas reklamacje masak ra z tą poczta![]() Cienie clinique maja minimalne zuzycie-malowałam się nimi może ze dwa razy ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Kochana a czy Twoj zestaw zawiera cienie? bo na fotce są a w opisie nie ma
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
a nie posiadasz cieni do tego zestawu?(myslałam że to ten zestaw ze zdjecia z cieniami..)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.

Ale za Baby Doll mogłabym oddać wszystko oprócz bazy, bo będzie prawdopodobnie wymieniona. I bym jeszcze coś dorzuciła 
niestety róż jest w negocjacji i chyba poleci. oprócz kredki do oczu Maybelline cos cie jeszcze interesuje? może wymianka kredka za baze joko?

masak ra z tą poczta