![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MARCOWO-KWIETNIOWE 2010 r. CZ II
Ja musze sie klasc najwczesniej po 23:55 bo mam antybiotyk o tej wlasnie godzinie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
znalazlam jeszcze cos takiego
http://dziecisawazne.pl/index.php/ni...rania-i-meble/ pokoik naszego dziecia ma byc gotowy do konca grudnia < tak obiecali > tylko mebelki pojawia sie troszke pozniej bo w lutym ![]()
#33 |
Zakorzenienie
|
My na razie ten nie urzadzamy małemu, ale to dlatego ze na poczatku bedzie spal z nami a pozniej przenosimy sie na poddasze, tylko ze tam remont musimy zrobic rok potrwa to na pewno ale chyba nie ma sensu malemu robic pokoju na dole skoro i tak bedziemy robic gore
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- drcron to lozeczko co pokazywalas ono jest takie plytkie, czy regulowane? bo jesli takie plytkie to na nie wiele wytsrczy, jest owszem swietne ale jakies male sie wydaje. A podoba mi sie strasznie |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
to byl taki kosz jak by wiklinowy wiec jest plytki ale ma jeszcze przewijak i mase poleczek ale ja juz go nie chce bo znalazlam na strychu taki kosz tylko ochraniacz uszyje do srodka i kupie materacyk i bedzie jak znalazl
![]() ![]()
#35 |
Zakorzenienie
|
wiesz co mi sie koncepcja lozeczka podoba;-) Kosz też mamy wiklinowy, tylko to lozeczko fajne bo takie inne, ale to dla malenstwa jest
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
wklejalyscie dzisiaj zdjecia dziwnych brzuszkkow i ja sie natknelam na takowy
http://abdulek.cadc.pl/odr_images/brzuch8_400.jpg ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Darusia my mamy kosz wiklinowy zamowilismy juz kolyske lozeczko turystyczne takie z przewijakiem i takie zwykle dzidzia bedzie miala wiec na to chyba juz nie bedzie miejsca bo nie bedzie jak sie poruszac i tak kolyska bedzie w sypialni kolo lozka lozeczko w pokoju niuni turystyczne bedzie na dole a kosz bedziemy dzwigac gora dol ogrod i sasiedzi i tak na okraglo ![]()
#37 |
Zakorzenienie
|
Witam w części II naszego kochanego wątku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#38 |
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Darusia my mamy kosz wiklinowy zamowilismy juz kolyske lozeczko turystyczne takie z przewijakiem i takie zwykle dzidzia bedzie miala wiec na to chyba juz nie bedzie miejsca bo nie bedzie jak sie poruszac i tak kolyska bedzie w sypialni kolo lozka lozeczko w pokoju niuni turystyczne bedzie na dole a kosz bedziemy dzwigac gora dol ogrod i sasiedzi i tak na okraglo ![]() My jeszcze nic nie zamawialismy wiemy co bedziemy miec w sensie tego co dostaniemy, ale z powodu przesadow nie kazalam jeszcze nic przywozic;p jak zrobimy zakupy to wtedy niech przywoza;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
zyjemy w 21 wieku i ja nie wierze w przesady jestem zdania ze co ma byc to bedzie i wierze ze wszystko bedzie dobrze bo nie ma innej opcji prawda?? nie ma !!! a jak bym miala ze wszystkim czekac do konca ciazy to bym chyba oszalala chodzac po sklepach majac ogromny brzuch dlatego kupuje wszystko stopniowo i pomalutku a i tak trzeba wszystko przeciez ulozyc wczesniej i przygotowac dwa miesiace wczesniej bo nigdy nic nie wiadomo wiec po co zwlekac
![]() ![]()
#40 |
Zakorzenienie
|
Na mnie wszyscy tak jakos wplyneli ze wczesniej sie nie kupuje, wiec ja im pokaze jak tylko pojde do sklepu to wrce jak wielbłądzica, torby nawet na plecach bede miala, no moze nie ja ale mezus:P
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- chyba tez chodzilo o to ze ja na poczatku mialam problemy, wiec sie balam bo z psychika by bylo ciezko w razie czego patrzec na te malunkie rzeczy ale teraz jak jest juz dobrze to sie wybierzemy na zakupy |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny
zglaszam sie na drugiej czesci watku naszego tak lecicie z tym pisaniem,ze naprawde ciezko jest Was czasami nadrobic i nadazyc za Wami ![]() dziewczyny,czy Wy tez tak macie,ze dzidzia kilka dni jest aktywna i co chwile pokopuje a kilka dni cisza... ![]() milego wieczorku zycze
#42 |
Zakorzenienie
|
ja na razie odczuwam ja codziennie, daje o sobie znac raz mocniej raz slabiej, ale wiem ze to on
![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- mnie teraz cos zaczal pobolewac brzuch;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
ja tez wyraznie czuje juz ruchy,oj kopie juz dosc mocno czasami az mi sie podskoczy.ale czasami potrafi caly dzionek co godz dawac znac o sobie,a sa nastepnych trzy dni cichutko siedzi i tylko wieczorkiem albo w nocy pare razy kopnie i spokoj
![]()
#44 |
Zakorzenienie
|
Was to zostawić na kilka godzin!!! Nie dość, że wątek nowy założyły, bo stary zapchały, to jeszcze w nowym zdążyły 2 strony nabazgrać- no ludzie!!!
Ja wracam po wizycie z samymi dobrymi wieściami ![]() Malutka nadal jest dziewczynką ![]() Serduszko bije prawidłowo, widzieliśmy jak ssie kciuk ![]() ![]() ![]() Wszystko jest w porządku, więc... mogę do spa! ![]() ![]() Pytałam o maliny- powtarzając za lekarzem- nic mu nie wiadomo o negatywnym wpływie soku malinowego na ciążę, a gdyby było to coś niepokojącego, z pewnością doszłyby do niego takie informacje. Zatem mój gin nic złego w soku z malin nie widzi. A ja już po raz drugi kupiłam sobie syrop z czarnej porzeczki i taki piję z wodą- smaczniusie ![]() I pani położna była dzisiaj jakaś taka miła (ta pani, której jakoś do tej pory nie lubiłam specjalnie, mojej ulubionej nie było) I jeszcze jedno- w ciągu 3 tygodni przytyło mi się tylko (chyba "tylko") 1 kg ![]() ![]() I ciśnienie mam dobre i wizytę kolejną 18 grudnia także w święta będę miała w miarę świeże fotki żeby się chwalić. Mam wyjeść wszystkie leki do końca, bo ładnie działają. I mam dużo pić. Ze podlinkowanych sposobów na bezsenność to jakbym coś takiego wypiła "przed spaniem wypij ciepłe mleko z miodem i anyżem" to na 200% byłoby ![]() A jutro mam "studniówkę" ![]()
http://lb4f.lilypie.com/WKoyp2.png Edytowane przez mrowak Czas edycji: 2009-11-27 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja kuzynka ma hodowle owiec i to takiego gatunku co tylko 5 idiostów w Polsce ma takie owce , ich skóry mają jakies lecznicze działanie . Mam ich kilka w domu ale w życiu by mi nie przyszło do głowy żeby kłaść na tym dziecko .. Ile lat by nie miały mają dziwny zapach jak dla mnie . SZymek ma też pod łóżeczkiem taka z zakopca z dużym włosiem jakby miał zamiar zrobić glebe z łóżeczka to na to zrobi Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Czemu po 5tyś postów zakłada się nowy wątek ? żeby serwera nie zapychac ? Bo ja nie wiem o co kaman . wlazłam na tamten i się dziwiłam że nie mozna do cytowania nic zaznaczyć he he ..i dopiero doczytałam o co kaman
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
wpis o tablicy to ironia
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Ja widzialam tylko 2 osoby z tymi tablicami |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny! Przeczytalam kilka stron i wreszcie was znalazłam
![]() ![]() Opowiem wam jak mnie dzisiaj wkurzyl jeden pan doktorek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#48 |
Zakorzenienie
|
Mrowak super wieści!! Gratuluje
![]() Ilkia wcale sie nie dziwie, ja mam troche temperamencik wiec przypuszczam, ze na grzecznej rozmowie to by sie nie skonczylo, tylko bym wlasnie powiedziala, że skoro sie znalalam u niego to raczej po to zeby zobaczyc czy jest wszystko dobrze i ze myslenie nie jest jego nejmocniejsza strona i w ogole....ehh az sama sie zdenerwowalam, wiec tobie sie WCALE NIE DZIWIE!! ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Kochana pwolutku? ty to z 10 zakupow dziennie dokonujesz;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobrej nocki kochane
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
zółte sery można jeść?
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Z tego co wiem to zołte mozna tylko pleśniowych nie mozna.
#52 |
Zakorzenienie
|
Ale dostałam kopa przed chwilą, no nie mogę, żeby moje własne dziecko mnie biło:P
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- właśnie sandwiche zrobilam z serem wedzonym i mnie tak naszlo ze moze nie powinnam ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- dziewczyny a jak to jest z TV w pokoju gdzie spi maluszek? |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
witajcie mamuchy
![]() ale nacykalyscie postow! mnie tu dlugo nie bylo... jak zwykle, wpadam po czasie i nie wiem co tu sie dzieje ![]() pierwsze slysze o tym wypadku w szpitalu... straszne to... wiecie moze czy ten dzidzius przezyl to??? normalnie az zastanawiam sie czy rodzic nie rodzic w niemczech... i jeszcze jedno ![]()
#54 |
Raczkowanie
|
Wedzony to nie plesniowy wiec wcinaj bez obaw ja tez bardzo lubie te sery
![]() Dobra spadam spac bo juz jestem zmeczona dzisiejszym dniem buziaki do jutra ![]()
#55 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
darusia a w ktorym ty jestes teraz tyg?
nie powiem, ze nic nie czuje, ale i tak mam schizy... musze poczekac kilka dni, bo teraz siedzimy u tesciowej w anglii...a jeszcze powinnam badanie krwi zrobic i sama nie wiem juz czy isc szybciej do gin zeby miec pewnosc....achh moj mezulek to mowi, ze jestem spokojna tylko zaraz po wyjscu z gabinetu ![]() i jeszcze cos ![]() dziewczyny czy podczas snu a konkretnie zmiany pozycji nie odczuwacie bolu? bo ja to strasznie cierpie jak mam sie na drugi bok przekrecic, boli mnie w srodku wszystko tak jakby sie wnetrznosci odklejaly... a nad ranem jak gleboko oddycham to mam wrazenie, ze przepona sie rozerwie... ![]()
#57 |
Raczkowanie
|
Moje koty też mają taki kosz, myślicie, że się pogniewają jak im zabiorę?
![]() ![]() mrowak - Gratuluję dobrych wieści ![]() drcron - Ty coś chyba ze 2 dni temu twierdziłaś, że już nic kupować nie będziesz a cały dzień po allegro buszujesz ![]() ![]() Idę do Tża pod kołderkę się przytulić ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
teraz w 22
---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
Witam wszytkich po dlugiej przerwie!!!Kurde tyle piszecie ze ja nie daje rady ogarnac sie z czytaniem, a co dopiero zeby cos napisac.
U nas wszystko dobrze dzidzia rosnie, ja tez hihi. Byla wczoraj na Usg wszytko jest dobrze dzidzia sobie rosnie. Pani powiedziala ze zna pleci ale ja bylam twarda i nie zapytalam ![]() olasia moze po calym dniu odczuwasz wszystko dopiero wieczoram. A nie przemeczasz sie przypadkiem?? ![]() Dziewczyny tak jak czytam o waszych zakupkach to sama bym z checia cos kupila, ale nie moge bo juz wszystko mam po Amelci. A jak sie urodzi chlopak to dopiero potem zrobimy meskie zakupki. Edytowane przez malgo421 Czas edycji: 2009-11-27 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjacielowi urodził się przed chwilką synuś;-) Mamy jednego POLACZKA więcej ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- No ja tez twierdzilam ze na zakupy pojde pozniej bo jeszcze za wczesnie, ale jak tak laski szaleja to ja tez nie moge, ale jestesmy twardzi i na zakupy pojedziemy w styczniu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.