![]() |
#31 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Impra dziś koniecznie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Czaiłam się na tego posta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe gdzie jest Anulka anulka
![]() ![]() I ciekawe,dlaczego anulkaaa333 nie chce nic więcej o sobie napisać? ![]() Cóż za zbierzność... |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Wiem
![]() ![]() A ja sie nie czailam i mam ![]() Cytat:
Taaaa.... ![]() Ursullko moja jedyna ukochana wspaniala i cudowna.... moglabym tak bez konca ![]() ![]() ![]() Zobaczie co dostalam od mojej dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
ursull-dzieki
![]() chodzi o batata?napewno sprobujemy ![]() ![]() Poiglot- ![]() kapanie mamy o 19.00 ale czesto musimy zaczac juz o 18.00 bo jest tak marudna i spiaca,ze szok..ale to nie zmienia faktu,ona juz sie tak przyzwyczaila,ze po kapieli dostaje butle mleczka i przy niej sobie usypia ![]() nie chce zmieniac jej przyzwyczajenia ![]() wiec pije albo kaszke z butli albo poprostu mleczko,dla mnie to nie problem..ja tylko mowie,dlaczego u nas odpada -lyzeczka .. ![]() ojej...Pakusiu-Gratulacje dla Kubunia ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- slicznosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
A ja 5001
![]() Cytat:
![]() Anula to Anula, a ja jestem ja ![]() To ja zwerbowałam anulę, poznałyśmy sie na innym forum i wyobraźcie sobie, ze też Ania i też ma dwie córeczki ![]() ![]() To ja tyle o Anulci, bo tyle wiem ![]() a jak bedzie chciała to moze napisze nam wiecej o sobie.
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Witam na nowym watku!
Ursull brawa dla Ciebie ![]() Carolajna trzymam kciuki za usg ![]() Dzolana zdrowka.. Aguska w koncu jestes! nie mysl ze uwolnisz sie z nałogu... nie... popiszesz z nami i znow załapiesz bakcyla.. ![]() Doris a jak rozdrobnilas tego ziemniaczka? ja ostatnio bardzo sie starałam ale i tak byly jakies grudeczki. Ja dawałam wszystko po 4 miesiacu, nie zwracalam uwagi co nastepne. A powiedz mi jak Kalinka spi w dzien? W jakich godzinach...Tak z ciekawosci pytam, bo mowisz ze o 19 juz pada... Moj ostatnio cos zasnac wieczorami nie moze...jakiegos powera dostaje ![]() Anulka(333) ( o kurcze bedzie sie mylic...czyli trzeba dodawac te 3 zeby anulki wiedzialy do ktorej pisze ![]() witam...pisz do nas to sie wkrecisz nawet nie bedziesz wiedziala kiedy
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj cos Ci nie idzie to zmyslanie ![]() Kurcze, w sumie to molyscie sie poznac na innym forum... ja myslalam tylko o wizazu... No sama juz nie wiem, cos mi tu "smierdzi" ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eve1603 Czas edycji: 2009-12-01 o 12:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Eve to raczej tobie nie idzie dziś skupianie. Poznałysmy sie na innym forum, a nie na innym wątku
![]()
#42 |
Zakorzenienie
|
Juz na to wpadlam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
To teraz powiedz wszystkim, ze nie sciemniam. Tobie uwierzą
![]()
#44 |
Zakorzenienie
|
Anulka ja nie potrzebuje dowodow
![]() ![]() Na swoja obrone mam o, ze to Ursull zasiala we mnie ziarno powatpiewania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
No to ja się wypowiem,ze względu na fakt iż szczycę się super intuicją i w przedszkolu bawiłam się w Sherlocka Holmesa,to oswiadaczam iż na 99,9% jestem pewna że anulka333 i anulka anulka to jedna i ta sama osoba,a Magda i Marta to Niki i Wiki
![]() Mell dziękuję ![]() ![]() Doris tak o batata,dzieciaczki bardzo je lubią. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
![]() Mowie Wam... Anulka nie sciemnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Sto lat dla dzisiejszych solenizantów
![]() Ursull czy mogłabys zrobić takie cudo z Julki zdjęciem jak z Alexem Gossika ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mell- ![]() Kochana,ziemniaczka ugotowanego wrzucilam do blenderka i wyszedl takiej konsystencji jak budyn ![]() ![]() dzis podalam z marchewka ![]() ale wcinala....... mysle,ze batata tez polubi ![]() no..dobrze,to my tez bedziemy jechac po kolei,z tymi produktami ![]() a dania z mieskiem juz podajesz?one sa od 5-go m-ca?tak? Edytko-moja Kala w dzien sypia ..bardzo roznie ![]() bywa,ze w ciagu dnia 3x po 0,5 wiec jest wtedy bardzo zmeczona ... albo calkiem ladnie ![]() (wczoraj wstala o 7.00 a od 8.00 zasnelysmy sobie wtulone i spalysmy do 11.00,potem od 13.00-14.00 i na spacerku od 15.00-16.30 a juz o 18.00 leciala mi z rak taka byla spiaca ![]() wiec tak roznie... ale raczej sypia nie za wiele,musi miec dobry dzien zeby tak pospac ![]() Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2009-12-01 o 13:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To moj Alex ![]() ![]() Chyba, ze mowa o innym zdjeciu ... ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eve1603 Czas edycji: 2009-12-01 o 13:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Kochane dziewczynki założyłam nowy album ze świątecznymi dzieciaczkami,zapraszam,o to link:
https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=7123 idę dziecię przebrać,bo kupą mi tu śmierdzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
Witam was i dołączam do nowego wątku
![]() ![]() A teraz już dziękujemy wszystkim za życzenia, mamy dzisiaj 7 miesiączek życia. Dzolana, kuruj się, ja od jutra ide na 2 dni opieki nad zdrowym dzieckiem bo mama mi zachorowała na grypę i boje się że Marcelka zarazi. Iwciag, ja ogórkowej nie podawałam, ale pomidorówkę taką zwykła jak my jemy tak, tylko ją przecedziłam, dodałam kaszy kukurydzianej i mały jadł aż mu się uszy trzęsły. W ogóle zaczynam Marcelowi podawać po troszeczkę dorosłego jedzenia, nie mówię tu o kotlecie ale jakieś zupy mało przyprawione, ziemniaczki z sosem, no i ostatnio biszkopta jadł. Carolajna, oby szystko było dobrze w kwestii problemów siusiakowo- piczkowych. Aguśka, cześć, podziwiam cię, masz bardzo ciężką pracę i ta bliskość śmierci na codzień, brrrrr. Doris, mój Marcel też tak usypiał po kąpieli i butli, ale teraz je tak godzinkę przed kąpielą, po kąpieli pobawi się chwilę, później zaczyna tak sobie mruczeć( to znak że jest śpiący), ja go przytulam i zasypia, ok. 10-tej robię mu butlę- kleik kukurydziany, śpiącego biorę na ręce, on już otwiera buzię odruchowo jak rybka, zjada na śpiąco, a po jedzeniu wysuwa tak śmiesznie dolna wargę( znak że jest najedzony), dopiero wtedy kładę go do łóżeczka. Mell, ja ziemniaczka też od dawna już daję, gorącego rozdrabniam widelcem,dodaje trochę masła i mleka i nie ma żadnych grudek. Pakusia, gratulacje ząbka. Gosikk, Marcelowi ząbek pierwszy urósł 1,5 miesiąca temu i widać jakieś 3 mm, drugi natomiast 2 tygodnie temu i jest prawie tak samo duzy jak ten pierwszy. |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Ursull swietne sa te nasze swiateczne dzieciaczki
![]() Zapomnialam Wam powiedziec, ze my nadal wlczymy z katarem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Doris Kuroikaze Ursull dz za rady kupkowe
![]() Marchewka ponoć zatwardza, wyczytałam gdzieś tam, a mój mały je sporo, bo ona fajny słodki smaczek daje zupkom. Eve Alex wygląda ba tym foto tak słodko jak by był dziewuszkom ![]() Iwo jest dziś nieznośny, spał tylko godZinę na spacerze, w domu marudzi a nie może zasnąć i tylko rączki go uspakajają. Nie chce jeść zupki, nie chce pić, nie poznaję mojego dziecka ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-12-01 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
BAN stały
|
melduje sie po remoncie
![]() ![]() ![]() moj synek Edytowane przez nyla89 Czas edycji: 2009-12-01 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Wow, już nowa część
![]() Ursull, pięknie zrobione ![]() Subskrypuję i lecę ![]() Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzidziusie!!! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Ursull, ojej strasznie dziękuję za świąteczną fotkę Aleksa
![]() ![]() ![]() Katrin, zaglądaj do nas częściej to Ci się humor poprawi ![]() ![]() Iwciag, to za to u nas babcia pochwaliła dziś Aleksa że wyjątkowo grzeczny był... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko mojego Mikołaja dla Ursull zostawiam i lecę do szwagierki, wieczorem powizażuje bo mam pełną kartę
![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-12-13 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Oficjalnie wycofuję swe podejrzenia co do kamuflażu Anulki anulki i podawanie się jej za anulaaa333.swoją drogą oznacza to,że w mojej opini Anulka x2 uchodzi za jajcarę i,że zdolna jest do wszytskiego
![]() ![]() Witam zatem raz jeszcze nowa koleżankę i dwie ślicznotki,prosimy o jakieś informacje i zdjątka dziewczynek ![]() Katrin1 ![]() Seona ![]() Gossik jak ja lubię sprawaić ludziom przyjemność ![]() ![]() Nyla my się nie znamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.