![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior Shimmer Powder Rose Diamond
niestety nic nie znalazłam
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
szkoda, skoro nikt nic godnego dla mnie nie znalazł, to zamykam wątek. idą Święta i paczki i tak już nie dotrą, a ja w trakcie przeprowadzki.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak mi się coś widzi, że tak może być. i pewnie stąd będzie ta kariera wyjazdowa jako ucieczka od tych ziemniaków. tylko kto te przyszłe dzieci wychowa. bo jak to za 3 lata, to przecież ono się dopiero urodzi, albo rok będzie miało czy coś. nie wiem, jak ja mam wyjechać. będzie trzeba wkrótce niańki szukać na zapas. ![]() acha, kupiłam dzisiaj koncentrat z l-karnityną i białkiem, coby się odchudzić na ślub. jeżeli ktoś by chciał z Was schudnąć 15 kg w ciągu 5 m-cy, to polecam codziennie siłownię i l-karnitynę plus dietę białkową plus całą masę innych finansowo zabójczych rzeczy, ale bardzo skutecznie. tylko teraz znowu jestem grubasem, bo rzuciłam palenie. ale jak dobrze pójdzie, koło 50-tki będę doskonała, nie będę piła kawy, paliła i może będę nawet codziennie biegać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
JEsli chcesz troche zrzucic to polecam Method Draine Minceur. Bardzo wspomaga trawienie a przy tym regularnie spada waga. Ja mialam, bralam, pomoglo. Zakupilam nawet zapas, ale poznalam TZta to juz biore tych tabsow bo sensu nie ma bo "Kochanie, kupilem Ci pierniczki alpejskie, wiem, ze lubisz", "moze chipsa" , "chcesz Nutelli" etc. Wie, ze lubie takie smieciowe rzeczy wiec zawsze kupuje. Minceur Draine oddaje w watku, ale nie traktuj tego jako autoreklamy. Po prostu mowie co podziala. A co do suknii sprobuj ta dziwna bielizne od Goka z "jak dobrze wygladac nago" (spodenki do kolan polaczone z pasem na brzuch, ktory konczy sie pod biustem). Dobrej jakosci taki kostium potrafi "scisnac" cialo nawet o rozmiar. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-12-10 o 22:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
ano..
![]() ![]() ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;15789728]JEsli chcesz troche zrzucic to polecam Method Draine Minceur. Bardzo wspomaga trawienie a przy tym regularnie spada waga. Ja mialam, bralam, pomoglo. Zakupilam nawet zapas, ale poznalam TZta to juz biore tych tabsow bo sensu nie ma bo "Kochanie, kupilem Ci pierniczki alpejskie, wiem, ze lubisz", "moze chipsa" , "chcesz Nutelli" etc. Wie, ze lubie takie smieciowe rzeczy wiec zawsze kupuje. Minceur Draine oddaje w watku, ale nie traktuj tego jako autoreklamy. Po prostu mowie co podziala. A co do suknii sprobuj ta dziwna bielizne od Goka z "jak dobrze wygladac nago" (spodenki do kolan polaczone z pasem na brzuch, ktory konczy sie pod biustem). Dobrej jakosci taki kostium potrafi "scisnac" cialo nawet o rozmiar.[/QUOTE] hej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a'propos ściśnięcia, to mówię Ci, ona mnie tak ścisnęła, że mnie wbiła w 36 ![]() ![]() ![]() ![]() w najgorszym wypadku będę jak baleron. :-( Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-12-11 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Sprobuj z ta bielizna. Powinno sie udac. Zwlaszcza, ze bielizny na noc poslubna i tak pod suknia nie bedziesz miala. Jak zalozysz bielizne Goka to i tak nie zauwazy. Co do batonikow to polecam czekoladowy Matrix ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję zamążpójścia no i trzymam kciuki za objecie Urzędu Ministra Sprawiedliwości ![]() ![]() ![]() ![]() Ja również jestem fanką siłowni ![]() Co do sukni, to bez zastanowienia wymień na większą, musisz czuć się przede wszystkim komfortowo ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Cię serdecznie Moja Droga Laylo ![]() P.S. Niestety z rzeczy które wymieniłaś mam tylko maseczkę oczyszczającą Nuxe- 3 róże, ewentualnie kupiony parę dni temu kamuflaż Art Deco i krem do rąk Sally Hansen. Olejek Nuxe z drobinkami jakiś czas temu wymieniłam na wizażu.
Edytowane przez ANGEL-A8 Czas edycji: 2009-12-11 o 13:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() daj spokój Layla, Ty napewno chuda jak patyczak, tylko jaja sobie z dziewczyn robisz ![]() ![]() ![]() Kochana, nie smuć się, kochanego ciałka .......... wiadomo. Ciałko nasz najlepszy przyjaciel, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ten drugi narzeczony jak już ma być, to odradzam wysokiego ![]() No to tyle rad od starej doswiadczone mężatki. A, i ziemniakami się nie martw, tylko już zaczynaj przyzwczajać TZ-ta do ryżu z woreczka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
a mi ta maseczka nuxe akurat bardzo odpowiada, nawet miałam zakupić. nie wiem, coprawda, ile jej tam zostało, ale byłabym chętna.
![]() ![]() ps. mierzyłam dzisiaj 10 amerykańską, czyli 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze przeprowadzam się na zadupie, i teraz to w ogóle nie poćwiczę. poza tym strasznie męczące to trzymanie diety. jeszcze mam chłopaka, co mówi, że mam być fit, a on może wyglądać jak goryl. ech.. płakać mi się chce z tego wszystkiego. ja w ogóle bym nie wychodziła za mąż, bo to przywiązanie na siłę do innej osoby to dla mnie przerażające jest dość. no ale mówi się trudno. nie wiem, prawdę mówiąc jak to będzie dalej, ja naprawdę boję się ślubu. ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() od razu mam depresję. nie dość że pms, to jeszcze depresja. czuję, że muszę chyba iść do psychiatry, bo nastąpiło jakieś nagromadzenie tych zachwiań emocjonalnych. podejrzewam, że to za dużo, jak dla jednej osoby. ![]() jakby co, możecie mnie odwiedzić, chętnie z prezentem, bo to wiadomo święta idą.. takie meteorki się przydadzą ![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-12-11 o 14:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
hej, moze znajdziesz cos za Dior Shimmer Powder Rose Diamond?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja pół roku temu przeprowadziłam się na wieś ![]() ![]() Zawsze jednak pozostaje bieganie po lesie, ćwiczenie przy płytce dvd etc. ![]() Jeśli chodzi o naszą wymiankę to ok, mogę Ci oddać maskę Nuxe(użyłam jej 2 razy, więc ubytek to jakieś 10% max.) mogę Ci dodać wodę Avene, albo coś wymyśl co jeszcze byś chciała ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nieee, on wygląda przystojnie jak każdy facet ![]() ![]() A Ty jak masz tyle cienie, to figurkę se wymodelujesz jak ta lala ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
![]() Layla Ty jajcara jesteś i przyznaj się ![]() ![]() ja chyba gdzieś mam Twój adres, przejadę się i zobaczę tego grubasa ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do wymianki: maska i woda mi bardzo pasuje, może być też bez wody. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() pewnie, chcę wyłudzić prasowańce, bo a nóż widelec, się zlitują nad grubasem ![]() ![]() a adres to masz stary, wysyłałam chyba z firmy, teraz to będzie adres pod lasem, prawie jak Angel-A8. ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- myślę o tym bronzerze el, jak on się sprawuje, drobinkowy, ma sitko? łatwo się aplikuje? chciałabym się już pozbyć mojego bambusa, bo mi się opakowanie nie podoba ![]() ![]() myślałam też nad tymi cieniami guerlain, ale mam identyczne fiolety Diora. chociaż fiolet fioletowi nierówny. napisz coś o tym EL ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Hej interesuje mnie:
błyszczyk Chanel nr 104 astral - połowa, roziskrzony różowymi drobinkami, bezbarwny. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
oddam Ci nacre des mers jak mnie skusisz czymś godnym
![]()
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do EL: baardzo drobniutko zmielony, ma sitko, po aplikacji czuc przez chwile takie "zimno" - bardzo przyjemne z reszta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
![]() najgorsze jest to, że Ty wszystko masz ![]() słuchaj, no powiem Ci, problem jest taki, że dostałam od Magsch kilka paletek teraz i wszystkie mi się podobają i to jest najgorsze. powiem Ci, jakie mam, a Ty powiesz, czy ewentualnie coś by było godnego ![]() 5 Dior silver goddess iskrzące szarości 4 Guerlain szarości, nowe 5 Dior fiolety 4 Lancome zielenie 2 Lancome nr 103 Coco nie proponuję, bo masz migrenę Shiseido zen nie oddam ![]() no nie wiem Kłoliczku, chciałam oddać shimmerka Twojego zresztą wzamian za meteorka. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Laylo, ten avator mówi wszystko
![]() ![]() ![]() ![]() Co do lasu, to na szczęście mieszkam na osiedlu domków ![]() ![]() Jeśli zaś chodzi o naszą wymianę to może być olejek Nuxe za maskę Nuxe i wodę Avene. Za kremik podziękuję, bo obecnie mam szufladę zapełnioną różnymi cudami.
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaki numerek mają te szarości guerlaina? dior fiolety - broń Boże, mam jedne i tyle mi starczy ![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Może Kenzo Flower w zamian za Diora?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...8#post15257498 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do efektu jaki daje to na pewno nie bedzie pomaranc, cegla ani nic w tym stylu - moim zdaniem robi efekt skory musnietej sloncem, bardzo naturalny, widac tylko w sloncu mikro drobinki rozswietlajace, jak dotąd sypkie brazerki EL na mnie sie najlepiej sprawdzaja |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
całkiem miło, gdyby nie, to, że jest taki straszny bałagan, że mam ochotę biegać i krzyczeć aaaaaaaaa!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dół ogarnęłam, nagle zaczęłam latać jak oszalała, żeby poukładać ubrania. leciały na boki skarpetki, szaliki, ale gnałam, co sił. wszystko ułożyłam. Kizio Mizio poszedł korę sypać pod krzaki coby nie zamarzły przez zimę, a potem powiesi szafki i obraz. wczoraj w tej ekscytacji stłukł głowę mojego buddy. także będzie kleił. Ogólnie robimy u nas Wigilię, więc musimy to ogarnąć. Dzisiaj też oddałam kieckę i byłam gotowa nawet nakrzyczeć, zemdleć i nakrzyczeć znowu, byleby tylko zamówiły większy rozmiar. Bo doprawdy podejrzewam, że chciały się pozbyć starocia. Ale udało się, zamówiłam i kieckę i bolerko od kompletu. coprawda teraz się martwię, że będzie mi zimno w tym w maju, ale trudno, najwyżej zamarznę na kość. bolerko z długim rękawem się nie nadaje. no i tak to. zmęczona jestem tą przeprowadzką. okazało się, że strasznie dużo rzeczy nazbieraliśmy przez rok. samych książek kucharskich była jedna walizka. została mi jeszcze kuchnia z całym stosem garów, łazienka z całym stosem prania, gotowanie na Święta, a potem to już tylko padnę trupem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Przeprowadzkę na szczęście mam juz za sobą ![]() ![]() ![]() Wigilię mam z głowy, bo tradycyjnie spędzamy u rodziców, więc prawie laba z wyjątkiem przygotowania sosu grzybowego i pieczeni z karkówki ![]() Cieszę się, że z suknią juz wszystko ok, bo to dopiero jest sres jak coś nie pasuje lub uwiera. Paczuszkę dziś do Ciebie wysłałam, mam nadzieję, ze szybko dojdzie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.