|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Edziu mnie tez co chwile cos dolega i okazem zdrowia tez nie jestem, co chwila jakies badania itp. ale musze byc dobrej mysli, bo zwariuje, Ty tez musisz!!! Kasia ma racje, musialy byc jakies powiklania po porodzie, a moze utajona jakas choroba o ktorej po prostu nie wiedzieliscie. Trzymaj sie skarbie, jestem z Toba całą sobą
![]()
#32 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- wiem ze moze to co teraz powiem bedzie okrutne...ale wierze w to ze ktos musi umrzec zeby narodział sie ktos....mój dziadek umarł a zaraz potem urodziła sie moja roksana i wierze ze jego czesc jest w niej....choc nie dożył jej narodzin....i w tym przypadku tez tak jest....mamusia jest własnie w tym chłopczyku i ona na zawsze pozostanie z wami......a ty kochanie powinnas powiedziec ze spodziewasz sie dziecka...nie teraz.. ale za jakis czas jak emocje troche opadna....kto wie moze to bedzie w jakis sposób(ta wiadomosc)zabliznienie ran dla twoich tesciów... chociaz powiem ci ze uwazam ze beda mieli tyle roboty i pociechy z wnuka ze pewnie to wynagrodzi im smierc synowej...ito sie tyczy tez brata twojego TZ...troche to potrwa ale rany sie zabliznia....a zycie toczy sie dalej... tak trzeba myslec skarbie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- spadam dziewczynki bo koniec pracy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- ps.spadam ale zostawiam wam moje fluidki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
WAGA 84 KG. ![]() ![]() ---------WZROST 168 cm.------- ![]() [B]od dzis konczę z dukanem i przechodze na MŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18 ![]() zaczynam od nowa ![]() 17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage) dieta od poniedziałku ![]() 21.luty - |
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Maggie1983;15621009]A ja wszem i wobec strzelam focha, bo moj post mial byc pod postem Carol, zeby lista byla zaraz na poczatku
![]() ![]() Powiedzmy, ze tymczasowo wybaczam i zapodaje liste: LISTA STARAJĄCYCH SIĘ O DZIDZIĘ ![]() Macocha19 (Joanna, lat 21) - 11 cykl starań, kolejna @26.10.2009 ![]() Malwina24 (Malwina, lat 24) - 10 cykl starań, kolejna @06.11.2009 ![]() Maja82 ( Joanna, lat 27) - 3 cykl starań, kolejna @ 25.11.2009 ![]() Sas ( Monika, lat 25) - 2 cykl starań, kolejna @ 28.11.2009 Agnieszka1980 (Agnieszka, lat 29) – 2 cykl starań, kolejna@ 8.12.2009 LadyMK (Magda, lat 23) - 5 cykl starań, kolejna @ 13.12.2009 Niutek (Ola, lat 31) - 27 cykl starań, kolejna @ ??.12.2009 Motylek85 ( Natalia, lat 24) - 2 cykl starań, kolejna @ 14.12.2009 Agncyb (Agnieszka, lat 24) - 2 cykl starań, kolejna @ 20.12.2009 Scio (Paulina, lat 23) - 4 cykl starań, kolejna @ (24).12.2009 mala przerwa-czekamy na powrot w wielkim stylu ![]() Maggie1983 (Magda, lat 26) - 7 cykl starań, kolejna @25.12.2009 ![]() aa2 (Asia, lat 27) - cykl jeszcze wstrzymankowy, kolejna @26.12.2009 Andzia121776 (Ania, lat 33) - 24 cykl starań, kolejna @28.12.2009 Olbka (Natalia, lat 27) - 3 cykl starań, kolejna @ ?29?.12.2009 marhalczar (Marzanna, lat 38)- 1 cykl i udalo sie!!! 30.09.2009 ![]() ![]() Kasia_Dublin (Kasia, lat 25) - staranka zawieszone do stycznia 2010 Kasiula1208 (Kasia, lat 29) – staranka zawieszone do lutego 2010 Cosmaaaaaaa (Paula, lat 20) - staranka za pół roku-nasza Cosma chce, tylko TŻ jeszcze nie wie, że też chce ![]() ![]() Stara Panna (Joanna, lat 32) - staranka zawieszone Pepus (Beata, wiek top secret ![]() ![]() ![]() Edzia400 (Edyta, lat 32) – t.p 11.05.2010 Giovi13 (Joanna, lat 29) - t.p. 24.05.2010 Aneczka555 ( Ania, lat 25) - 6 cykl, t.p. 08.06.2010 Hanjah (Hania, lat 26) – 2 cykl, t.p. 28.06.2010 II kreseczki 20.10.2009 ![]() Jaszczka (Emilia, lat 27) - 5? cykl, t.p. ?? II kreseczki 28.10.2009 ![]() Linka24 (Ewelina, lat 24) - 4 cykl, t.p. ?? II kreseczki 31.10.2009 ![]() LISTOPADOWA FALA ![]() Latko (Karolina, lat 24) - 4 cykl, t.p. 13.07.2010, II kreseczki 06.11.2009 ![]() Siala_Bala (Karina, lat 22) - 1 cykl, II kreseczki 07.11.2009 ![]() Anula_81 (Ania, lat 28) - 1 cykl, II kreseczki 08.11.2009 ![]() Gosiaro (Gosia, lat 25) - 2 cykl, II kreseczki 13.11.2009 ![]() Carol77 (Karolina, lat 32) - 3 cykl, II kreseczki 16.11.2009 ![]() Marlenka0505 (Marlena, lat 29) – 4 cykl, II kreseczki 20.11.2009 ![]() ![]() PRZYSZŁE MAMUSIE - wąteczkowe wsparcie ![]() ![]() Paprotka86 (Lidka, lat 23) - t.p. ok 30.12.09 Tosia Zebra666 (Izabela, lat 23) – t.p 24.01.2010 Piotruś SugarBabyLove (Sabina, lat 21) – t.p 22.02.2010 Asiuulka89 (Joanna, lat 20) t.p. 02.03.2010 Zuzia Mysia1234 (Joanna, lat 21) - t.p 09.03.2010 Wiktoria Agnieszka09 (Agnieszka, lat 24) – t.p. 01.04.2010 Koglus (Agnieszka, lat 29) – t.p ?? Jami (Basia, lat 24) - t.p. ?? Syyluusiiaa (??,??) - t.p ?? Pietrusia ( Sylwia, lat 24) - t.p. 16.11.2009 Kamilka Szancik ( Ania, lat 28 ) - t.p. 16.04.2010 Maja/Michał marhalczar (Marzanna, lat 38)- t.p. 24.05.2010 Martin lub Amelia (potwierdze 8.01.10)
![]() Edytowane przez marhalczar Czas edycji: 2009-12-02 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Kochane wszystkie zamilklyscie. No ja sie nie dziwie bo mi tez ciezko cos powiedziec teraz po tej historii
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- marhalczar witaj ![]() Co do listy to musisz zgłosic chęć bycia na niej do Maggie i Ona Cie wpisze ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
z tego wszystkiego zapomniałam napisać co u lekarza, cały czas myślę co tam u Edzi....
a u lekarza zostałam zbadana, lekarz mi zrobił usg i powiedział że wszystko po poronieniu sie zagoiło, pozostałości żadnych nie ma , jajniki ok, tylko mam jednak mięśniaka na macicy(to już zauważono w szpitalu jak poroniłam) no i lekarz powiedział że w takich przypadkach lepiej jest jak kobieta najpier zajdzie w ciąże i urodzi a dopiero później usówa mięsniaka i na razie nic z nim nie mam robić, ale powiedział też ze jak zajde w ciąże i zdaży sie mi drugi raz poronic no to wtedy najpierw usówanie mięśniaka rok przerwy na wygojenie sie macicy i dopiero staranka.... nie wiem co robić iść jeszcze gdzieś czy posłuchać lekarza i zajść w kolejną ciąże i zdać sie na los, cholernie sie boje że to jednak przez tego mięśniaka poroniłam i teraz bedzie to samo, mój pierwszy lekarz mówił że ten mięśniak jest niegroźny,ach sama już nie wiem co mam robić i czy kolejne wizyty u innych lekarzy to dobry pomysł..... |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#39 | |||
Wtajemniczenie
|
To mnie załatwiłyście! Musiałam tutaj przekopiować wasze wiadomości, żeby zapytać o co idzie.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Matko jak wy pędzicie z tymi wiadomościami!!! Znowu mam do nadrobienia!
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka jedna menda się doczepiła do moich zdjęć w tym konkursie w którym biorę udział i dodała komentarze, ale laseczki mnie broniły , są przekochane!! zerknij ![]() http://konkurs.cukier-krolewski.pl/podglad/111?add=true http://konkurs.cukier-krolewski.pl/podglad/113?add=true
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
aa2 ciesze sie, ze masz dobre wiadomosci
![]() ![]() karolinko dziewczyny sa the best ![]() ![]() a ja czekam na wredna @ ehh przekichane naprawde juz mam dosc caly dzien jakas poddenerwowana chodzilam
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maggi już mnie przeniosła, ale tak naprawde to staranka oficjalne od stycznia lub lutego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może nie przyjdzie??? ![]() ![]()
![]() |
#47 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Dziekuję Karolinko za komentarz do mojego ciacha
![]() ![]() ![]()
#49 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Tz sobie poszedl dalej pracowac wiec ja sobie z wami popisze.
Asiu super wiesci. Ciesze sie ze tak ladnie sie zagoilo. No ja juz zacieram raczki na te nasze staranka ![]() ![]() Moniczko czekaj czaekaj na ta @ bo ja tam i tak mysle ze sie niedoczekasz. Juz soe dosyc wyczekalas, moze zrob tescik na mikolaja i sprezentuj go tz-owi ![]() Ja troszke sie podlamalam bo juz od prawie 6 miesiecy splacamy karte kredytowa i konca nie widac ![]() ![]() Edytowane przez Kasia_Dublin Czas edycji: 2009-12-02 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kasiu dziekuje...ale ja naprawde nie cce sie nakrecac ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() Edytowane przez sas Czas edycji: 2009-12-02 o 19:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Kasia_Dublin Czas edycji: 2009-12-02 o 19:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ma szczęści, bo bym jej nawrzucała ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- No to coś nie tak? Skoro spłacacie i końca nie widać.
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
No wlasnie procenty, ubezpieczenie i rozne takie bzdury sa tak wysokie ze prawie sie wyrownuja ze splatami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
witam was kobitki.. wieczorkiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
WAGA 84 KG. ![]() ![]() ---------WZROST 168 cm.------- ![]() [B]od dzis konczę z dukanem i przechodze na MŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18 ![]() zaczynam od nowa ![]() 17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage) dieta od poniedziałku ![]() 21.luty - |
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kasiu wiem jak to jest z kartami kredytowymi, my tez sie męczymy z dwoma i nie wiem kiedy je w końcu spłacimy.
![]() |
#57 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki!!
Jeju ale dzisiaj dzien pelen wrazen!! Ale najpierw przebieglam przez wasze posty i tyleeee tego!! Po pierwsze` edzia kochana trzymaj sie jakos ssloneczko, takie rzeczy sie zdarzaja i tylko absolutnie nie mysl o tym w swoim kontekscie, to bardzo przykra historia i naprawde wstrzasnela mna, strasznie, strasznie mi przykro, ale pamietaj!!! nie znaczy to, ze Tobie ma sie cos przytrafic!!! przytulam i caluje cieplutkoo!! Carol, Kasia_Dublin, latkoo motylek i wszystkie moje ukochane dziewczynki!!! jestem naprawde w szoku, ze widzialam to co widzialam, lekarz powiedzial, ze to prawie 8 tydzien, termin porodu na 11 lipca 2010. dzidzia malenka a pecherzyk dosc duzy, ale powiedzial, ze to normalne bo ciaza wczesna. Bicie serduszka bylo widac bez watpienia!! Lekarz sie smial ze mnie bo co 5 minut powtarzalam, naprawde?? ale na pewno?? jest Pan pewien??? nie do wiary powiem wam naprawde niesamowite. Wiem , ze jeszcze ciaza do 3 miesiaca nie jest bezpieczna, ale juz czuje sie duzo lepiej i mniej zestresowana, bo jakos tak inaczej sie poczulam od razu. i powiedzial, ze te omdlenia co mialam tez normalne, bo w ciazy bardzo spada cisnienie i nie nalezy brac goracych kapieli itp. Poza tym znacie moja sytuacje w pracy, poszlismy dzisiaj z TZ do szefow powiedziec, ze ciaza juz jest ![]() ![]() ![]() A teraz probuje do konca przetlumaczyc notatke od lekarza, i wysylaja mnie niestety z powrotem do fastlege czyli lekarza pierwszego kontaktu na badania krwi itp bo tu niestety ginekolog nie prowadzi ciazy, nastepne USG 18 tydzien albo ewentualnie w Polsce ![]() Poz atym bylam na kawce z dziewuszkami i moim tz potem na obiadku radosnym z fasolkowego szczescia ![]() a i zapomnialabym Carol ciasta na twojej stronie po prostu niewiarygodne!!! W sobote ide na taka jakby wigilie do znajomych i chyba sie na ktores z nich skusze!! wygladaja oblednie!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mniam mniam narobiłaś mi smaka to juz wiem co ugotuje w najbliższym czasie ![]() jestem zaa ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- anula ciesze się że wszystko ok ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.