![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem wysoka-Pomóżciee.!
Cytat:
bardzo często dyskwalifikuje potencjalne kandydatki duży nos, więc może w tym tkwi problem autorki tematu, że pomimo niezliczonych konkursów - dalej nic.
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Modelka - to takie trywialne.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
no właśnie
![]() ![]()
![]() |
#34 | |
Killing me softly
|
Cytat:
Albo lepienie z gliny? W końcu kto powiedział że wzrost ma decydować o zawodzie? Na kółku garncarskim też możesz zapomnieć o kompleksach ![]() Dziwne, że jak dziewczyna wysoka, to od razu "musi" być rozchwytywana przez agencje, dziwna jest też moda na umilanie sobie czasu strzelaniem fotek na nk, wszystkie na jedno kopyto i wątpliwej wartości (ale upstrzone podpisami "Loffciam CiĘ, ale piękniusio wyszłaś"). Ale co komu sprawia przyjemność.
Nienawidzę nieoświeconego tłumu i unikam go. Edytowane przez Lukrecja_Borgia Czas edycji: 2009-12-06 o 10:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Mam jeszcze 1 pytanie: jak usunąć ten wątek???
![]() ten cały wizaż jest.. ![]() dzięki wszystkim za pomoc sama dam sobie radę z wami czy bez was pa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
Ok odezwij się zabiorę Cię do Paryża będziesz chodzić u Armaniego. O to Ci chodzi?
Czy moze tak jesteś wspaniała nadajesz się, tylko inni się nie znają zazdroszczą ci. Wybierz sobie odp I pewnie wizaz jest Chu**** bo nie dostałaś tego czego oczekujesz. witaj w realnym świecie Edytowane przez 201703061232 Czas edycji: 2009-12-06 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Na wizażu nie usuwa się wątków.
I jeśli chcesz robić karierę jako modelka to raczej nie powinnaś się tak bardzo przejmować opiniami innych. Aczkolwiek odrobina samokrytycyzmu też by była wskazana. Modelka musi spełniać sporo warunków poza wzrostem. (A w fotomodelingu akurat wysoki wzrost wcale nie jest wymagany)
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli komentarze na wizażu wywołały skok ciśnienia, to no cóż ... tak więc prosta odpowiedź : nie nadajesz się.
![]() |
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oj,oj widzę,że autorka zaczyna się lekko unosić... ![]() ![]() skoro sama dasz sobię radę bez nas to dlaczego tu napisałaś? ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Nie widziałam zdjęć. Sugeruje sie tylko i wyłacznie poziomem wypowiedzi.
Modelka musi być zaradna. Wbrew pozorom są to przebojowe, młode dziewczyny, które uczą się języków (przynajmniej angielskiego). A pomiędzy zaradnością a księżniczkowatością (czyli umieszczeniem wątku na wizażu i oczekiwaniem na oklaski i propozycje, z zaznaczeniem, że konkursy nie chciały i takie tam) jest ogromna różnica. Ruszyc pupę do agencji modelek. A jak tam nie będą chcieli, to nie mieć pretensji, że się nie znają. A jak wezmą Cię, to pracować nad sobą, bo taka Naomi Campbell moze sobie pozwolić na muchy w nosie, ale poczatkująca modelka-jeszcze niemodelka to już raczej nie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.