![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: BuntoOowniczo u Punk !! Wymiana,nowe ciuszki ;]]]
Po długiej nieobecności- dokładka ;d
Głównie z szafy mojej mamy ![]() 1) Orange kolczyki 2) kolczyki czaszki 5) Mini rozm M 7) emo rekawiczki Edytowane przez Punk1700 Czas edycji: 2010-11-02 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
![]() 1.Różowa koszula, rozmiar S 2.Pomarańczowy golf, cienki , rozmiar S 3.Brzoskwiniowy C; rozmiar S 4.kwiatowa ;dd chyba Mka 5.Jeansowy bezrękawnik, M Edytowane przez Punk1700 Czas edycji: 2010-02-05 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za koszulę hawajkę czarna bombką i ew płyte nightwisha??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
1.Mgiełki
![]() 2.Kurtka na wiosnę ;] rozmiar M 3. Biała koszula. Rozmiar M 4.Szary komplecik ;] to chyba S/M 6.Taka krejzi ;d S 7.Torebka ;] mała Edytowane przez Punk1700 Czas edycji: 2010-02-05 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
niuuu
![]() jak proponujecie wymianę to proszę, patrzcie na moją wish na pierwszej stronie ; P 1.Brązowa bluzka na długi rękaw, fajny materiał, z przodu ozdobne guziki, nawet nie wiem, czy się odpinają ;] poza tym naszywki ![]() 2.Czerwona opaska w białe kropki. Pozostałości kleju na niej ; p 4. Puder Avon, mało używany ;] dla mnie za ciemny. 5.legginsy, neonowy pomarańcz ! Miałam raz na sobie ;p materiał z lycrą. 6.Czerwona bluzeczka z efektownym tyłem, ozdobionym diamencikami. Z przodu żółty napis ' Juicy'.Rozmiar Xs, dlatego najlepiej założyć coś pod spód ;-) 7.Żółta sukienka, kupiłam na mojeciuchy.pl, ale za duża na mnie. Na zdjęciu pomięta ; p Pasek nie jest na wymianę ! Z tyłu fajnie skrzyżowane szelki ![]() Edytowane przez Punk1700 Czas edycji: 2010-11-02 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
1.Dziwna tunika, szeleszczący materiał, kolor zgniła zielen ; na dole ściągacze ;] niby rozmiar S, ale dziury na głowę i ręce są ciasne i trudno się w to wcisnąć ; p
2.Jasno żółta bluzka, na biuście diamencikowy kwiatek ![]() 3.Elegancka, rękaw trzy czwarte, dekolt, krótka, sądzę,że rozmiar XS 4.Szara bombka w jakieś motylki i inne duperelki ;p kupiona w Niemczech, rozmiar XS 5.Fioletowa sukienka, veri obcisła ;d z góry bardziej przeźroczysty materiał w brokatowe wzorki ![]() 6.Różowy T-shirt z brokatową kowbojką ;p rozmiar XS 7.Na szelkach, biała, nadruk punkowej pink dziewczyny ? ;d typowa bluzka dla młodej dziewczynki ;] z góry siatka. XS |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Dokładka.
1.T-shirt w kwiatki, XS 2.Wiązany na szyi, fajny w dotyku materiał, bardzo krótka ;] Xs 3.Takie dziwne czarne porteczki, mogą służyć za legginsy, u dołu ozdobne rozcięcia. XS 4.Jasno zielona bluzka w małe czarne kokardki, rozciągana na ramiona. XS 5.Elegancka spódniczka z czarnym,tiulowym zakończeniem. S/XS 6.Pomarańczowa, bez rękawów, S/xs 7.Biały podkoszulek ![]() 8.Biała z bufkami, Xs 9.Normalny T-shirt, chyba fiolet, trzy małe rysuneczki, s/xs |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
1.Chusta/ apaszka
2.Tunika z krótkimi rękawami, xs 3.T-shirt, Xs 4.Baaaardzo krótka bluzeczka na jedno ramię, kolor zgniła zieleń, xs 5.Dziecinna ;] xs 6.siatkowa, xs 7.Moro. Ma duży dekolt, efektowny tył i kaptur. S/xs 8.Bez rękawów, jasno niebieska z kwiatkami, s/xs 9.Koronkowe rękawy, żółte, minimalne widoczne ślady użytkowania, posiadam dwie sztuki ;p xs |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
heej. znajdziesz coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1260728090 i może płytę nightwish?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
1) Bluzka czarna z dużym, białym napisem ' New York City', z kolorowymi dodatkami. Ubrana tylko do zdjęcia, rozmiar L.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.