|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
![]() tak jakoś
|
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
ja też się melduję tutaj
|
|
#33 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaką kolorystykę mniej więcej chcecie łazienki? Cytat:
Też pamiętam jak zaczęłam się udzielać w wątku PM2010, to chyba była druga część i mnóstwoooooo czasu do ślubu Większość z Nas była jeszcze 'w proszku' co do organizacji itd.![]() A teraz jeszcze parę dni i będzie Nasz rok
|
|
#34 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Storczyk piękniasty. Mogę porwać, bo jeszcze tajkiego nie mam?? A kociak ale słodziutki Leniuszek jeden
|
|
#35 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
właśnie te wszystkie aranżacje są takie piękne, ale najczęściej nadają się do dużych łazienek, my chcemy bardzo mieć dwie oddzielne umywalki, ale nie wiemy czy się Nam zmieszczą ![]() dorwałam dziś katalog z ikeii wiec idę do łóżeczka i będę go oglądać ![]() to miłego klikania dziewczynki Madziulka my jeszcze nie mamy nawet ściany która łazienkę będzie tworzyła ale ponieważ wykonawcy Nas poganiają żebyśmy sie określili co chcemy i jak chcemy żeby to wyglądało to nam tą ściankę tak postawią, wiec jeżdzimy i rozglądamy sie jakby to najlepiej zrobić, póki co podoba nam sie czekoladowo - jasna ecru (no coś w tym stylu) ale na razie musimy sie bardziej skupić na rozłożeniu tego wszystkiego, a kolorami zajmiemy się za jakiś (dłuuugi ) czas
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-12-09 o 19:49 |
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
![]() ![]() Wreszcie mam czas do Was zaglądnąć a tu już nowa część! Muszę się pochwalić, iż mamy zamówione obrączki i kupiony alkohol:P Niebawem idziemy na kurs tańca, tylko że ja zupełnie nie wiem jaki tam strój obowiązuje?? Mam przyjść w spódnicy i luźnej bluzce czy na sportowo?? Żebym głupio nie wyglądała:P I nie mam pojęcia w jakich butach tam dziewczyny chodzą, jak myslicie,pełne półbuty będą dobre ( czy lepiej bez rajstop w sandałkach wyskoczyć)? Sama po sobie widzę, że chyba im bliżej ślubu, tym każdy szczegół wydaje się być coraz istotniejszy i coraz większy heh
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#38 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślałam że ejsteście już na etapie wykończenie tzn, płyteczki, umywaleczki i takie pierdółki. A nie że dopiero powstają ściany ![]() Czyli ten domek jest zupełnie pusty rozumie? Centralne czy coś innego tam macie? Cytat:
Na kursik tańca Ja bym poszła na początek w dresikach a potem w jakiejś długiej sukni aby się przyzwyczaić Bo wiadomo, że suknia ślubna ma inne kształty i wogóle
|
|
#39 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyny na myślałyście o planie usadzenia gości? Będziecie same robić czy gdzieś zamawiacie? |
|
|
|
|
#40 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale najważniejsze że własna! kiedyś i my się dorobimy łazienki z marzeń i snów![]() Cytat:
a butki to weź sobie jakieś na miękkiej podeszwie bo inaczej to będzie ci niewygodnie- jakbyś sobie cegłę do stopy przywiązała najlepiej na pierwszy raz by ci się jakieś miękkie tenisóweczki przydały. buty na obcasie też mogą być tylko módl się żeby śliskiej podłogi nie mieli bo takie sandałki nie-do tańca mogą mieć bardzo śliskie obcasy i będziesz musiała się strasznie skupiać żeby oorła nie wywinąć
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Melduję się i ja w nowym wątku Ciekawe ile z nas zdąży się w czasie trwania 13 części w żony zamienić .... bo coś mi się wydaje, że niewiele zależy, jakie będziemy miały tempo ...
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
trochę żal jak zobaczyłam "to będzie nasz rok"
|
#43 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;15764886]
Dziewczyny na myślałyście o planie usadzenia gości? Będziecie same robić czy gdzieś zamawiacie?[/QUOTE] weź mi nic nie mów.. ja bym bardzo chciała winietki ale problem jest taki że moją rodzinkę łatwo usadzić bo ode mniie będzie może z 50 osób na weselu a od tżta na liście gości jest 160 osób!!! teściowa oszalała z tymi gośćmi!!! no i tż jest wielkim przeciwnikiem tych winietek więc ja nie wiem jak to będzie.. nie rozwiązany problem jest póki co...
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
hejo
ściągam aparat przed wielkanocą Ale nie chcę iść pod nóż tylko dla wyglądu jak moge miec później przerąbane komplikacje. Ale się cieszęKubusewa i Certina a Wy usuwałyście ósemki przed zdjęciem aparatu? Idziemy jutro oglądać cztery mieszkania ![]() Lusia ja wiem, ze sie przy urządzaniu patrzy na każda złotówkę Ale te karnisze w sumie mnie nie przerażają Bardziej mnie przeraża łazienka.Dziś jak jechałam to tak sobie myślałam o mieszkanku Tanci, że ciekawe jak wyglądają dwa wejścia w jednym domu ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;15764886]U nas wymagań co do stroju nie ma, jeansy i bluzeczka ale obuwie na obcasie najlepiej podobnym jak ślubne. Dziewczyny na myślałyście o planie usadzenia gości? Będziecie same robić czy gdzieś zamawiacie?[/QUOTE] u nas będa winietki i bęzie stał kelner i będzie miał listę i goscie podadzą nwisko a ten ktos powie gdzie mają sie udać ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
W sumie się przydają, bo jak ja myje zęby równocześnie z tż to zawsze kończymy w tym samym momencieZapuszczamy zaraz californication
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem!
Mamy normalny tytuł Ale to PSP to fajna sprawa Udało nam się z TŻcikiem uruchomić ten sprzęcior i sobie pograliśmy troszkę. A teraz on poszedł do pracy ![]() Swoją drogą znów nam dobrali bardzo pasujące "podobne wątki"
Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2009-12-09 o 20:38 |
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekaj cierpliwie bo mi znów komp coś świruje i zanim się ruszy to już godzina mija
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
To i ja się przywitam w nowej części
![]() Rany Julek jak już niedługo A ja dziś dostałam bezokazyjne różyczki od TŻcika
|
|
|
|
#50 |
|
Adwokat diabła
|
Kasik, uśmiech proszę!
I powiedz co się z Garfieldem stało!
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa na privie znajdziesz prymitywny rysunek tego mojego podwójnego wejścia hehehe
zobacz tylko czy doszło bo u mnie coś dziwnego sie dzieje... nie ogarniam tego kompa---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- szczęściara ![]() a ja się właśnie wściekłam bo koleś co miał nam kłaść płytki powiedział że przyjdzie po 5 grudnia czyli po niedzieli miał być a tu już środa i źli jesteśmy z tżtem bo liczyliśmy na to że do soboty kuchnia będzie miała już podłogę![]() ale na pocieszenie tzcik mi powiedział że jak dobrze pójdzie to w sobotę ułoży nam panele w pokoju i już tylko malowanie zostanie i wreszcie będą randki na swoim ale koleś od płytek i tak mnie wkurzył
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-12-09 o 21:18 |
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
melduję się w nowej części
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
I Ja i Ja jeszcze Ja
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#56 |
|
Konto usunięte
|
A ja ósemek nie usuwałam tylko 4 na dole i górze, a ósemki na dole mam, a na górze nie wyszły.
|
|
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaki piękny tytuł !!!!
![]() ![]() Melduję się i JA ![]() ![]() ![]()
|
#58 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy konsolę Play Station, super sprawa Np. guitar hero A ja marze o singstarze![]() Cytat:
![]() ![]() aha to Ty miałas tak. No o ja nie chce usuwac i mi orto powiedziała, że mi te ósemki skrzywią troche ząbki i to mój wybór...no, ale co ja poradzę, że sa tak umiejscowione, że mogłabym np. stracić czucie, to za duże ryzyko...
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-12-09 o 21:21 |
||
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Gosia ale ten Twój TŻ romantyczny
super!Co do rozsadzania gości, to u nas rodzice pomogą w "ogarnięciu" wszystkiego to znaczy pomogą gościom odnaleźć miejsca![]() Bardzo ładne storczyki
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
rany kiedy to będzie
![]() wiesz co zaczęłam oglądać stronkę home&you i przepadłam- mogłbym tam zamieszkać na tych niektórych poduszkach i kocykach ![]() ale jak chcesz to pokażę ci jaki zestawik do łazienki kupiłam- na tej stronce model GOBI - w sam raz pasuje do naszej kremowo brązowej łazienki- nasze płytki też mają takie jakby prążki więc pasuje idealnie ![]() tu masz linka- model GOBI http://www.home-you.com/?go=cat&rname=lazienka&gid=27 ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- a jeszcze mi doradźcie w sprawie solniczki i pieprzniczki bo w Home&you widziałam dziś tylko jedną i widzę że na stronie też mają tylko jedną macie tu linka i w trzecim rzędzie od góry pierwsze zdjęcie od lewej co się nazywa TWINNEGG PRZYPRAWNIK http://www.home-you.com/?go=cat&rname=kuchnia&gid=19 to ładny on jest??? do mojej biało-bązowej kuchni będzie kolorystycznie pasował ale powiedzcie czy te jajka to nie są jakimś motywem wielkanocnym czy są ok??? nie są drogie, bo np tżtowi się wczoraj spodobał zestaw za 40zł a to mi się ciut za dużo jak na solniczkę wydaje i tak myślę nad tym bo jedyne 19zł kosztuje
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

Zastanawiałyśm y sie jakie odmiany w jakim miesiącu występują

Większość z Nas była jeszcze 'w proszku' co do organizacji itd.

ściągam aparat przed wielkanocą
Ale nie chcę iść pod nóż tylko dla wyglądu jak moge miec później przerąbane komplikacje. Ale się cieszę

i źli jesteśmy z tżtem bo liczyliśmy na to że do soboty kuchnia będzie miała już podłogę

My mamy konsolę Play Station, super sprawa
czy są ok??? nie są drogie, bo np tżtowi się wczoraj spodobał zestaw za 40zł a to mi się ciut za dużo jak na solniczkę wydaje i tak myślę nad tym bo jedyne 19zł kosztuje