![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: biuro Fun Club
Witam
![]() Czy mogę prosić o informacje na temat biura Funclub odnośnie obozu w Grecjii, Olimpic Beach? Wybieram się w tym roku i chciałbym co nieco wiedzieć ![]() http://www.funclub.pl/?name=search&o...0&time=1336818 a tutaj pełny opis tej samej oferty: http://www.poland.as/kolonie-obozy-m...lato-2010.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Byłam z tym biurem 3 razy ! Dwa razy w Kokkino Nero, raz w Bułgarii.
1. Transport R E W E L A C J A ! Bardzo nowoczesne autokary, w niektórych są już gniazdka przy każdym siedzeniu, z tego co wiem to w innych też mają wmontować więc może w tym sezonie będą we wszystkich ! Jak na taką długą podróż dzięki tym komfortowym autokarom nie było najgorzej ![]() ![]() ![]() 2. Kokkino Nero Przepiękna wioseczka, z super klimatem dla któego mam ochotę wracać tam co roku. Co prawda jednej z moich koleżanek mniej sie spodobało ale oczekiwała chyba hoteli z basenem a przypomnę ze te wczasy ksoztują 500 zł.. więc za tą cenę było naprawdę, czysto, schludnie, słonecznie i przyjemnie. 3. Bułgaria, hotel Kotva full wypas. Miła obsługa, śliczne pokoje, duży wybór jedzenia. Nie mogę się do niczego przyczepić. 4. Piloci, rezydenci Naprawdę nie mogę znaleźć żadnego słabego punktu, zarówno w Bułgarii jak i Grecji przemili pracownicy Funclubu, dobrze zorientowani, fanatycy w swoim fachu. Nawet kadra obozów młodzieżowych którą miałam okazję obserwować w Bułgarii bardzo pozytywnie zakręcona, ale profesjonalna. Podsumowując śmiało mogę polecić bo wiem, że wrócicie zadowoleni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja byłam w zeszłym roku w Hiszpanii na obozie i było super !
Oni organizują obozy z gwiazdami, w zeszłym roku np był Maciej Musiał i Rezgiusz, nie mogę się doczekać kto będzie w tym roku. Co do klubów to prawda, ochrona w klubie bardzo rygorystycznie sprawdza paszporty, czy ma się skończone 16 lat, nie odnotowałam aby ktoś to przeskoczył ale moim zdaniem to dobrze bo to naprawdę duży klub i tak jest bezpieczniej. Kadra jest super, bardzo odpowiedzialnie podchodzi ale też jest wyluzowana. Zawsze pomoże i zawsze się dużo dzieje. Mają też mega autokary, bardzo wygodnie się nimi podróżuje ! Kto jedzie ze mną do Czarnogóry w tym roku ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
W ubiegłym roku byłem na obozie z Funclubem. Pojechanie na taki oboz to naprawde super opcja! Nie mam żadnych zastrzeżeń co do wyjazdu. Kadra przemiła, wyrozumiała i służy pomocom obozowiczom. Warunki w hotelu wystraczające jak na potrzeby obozowiczów. Jedzenie smaczne i różnorodne. Autokary luksusowe i wygodne, dzieki temu podróż zleciala szybko i przyjemnie. Obozy z Funclubem jak najbardziej polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Byłam w Bułgarii (Złote Piaski) w hotelu Riva. Duży basen, na plażę niedaleko,do miejsca wszystkich głównych atrakcji również bliziutko,wszystko co się chciało było pod ręką. Jedynym minusem było jedzenie, ale zawsze były pyszne lody,które jadłam codziennie i w sumie pochłonęłam ich ogromne ilości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.