![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Kupiłam perfum na allegro i wydaje mi sie, że to podróbka, ale nie jestem pewna
kobieto. nie obraź się. zapamiętaj raz na całe życie.
![]() te perfumy. Nie ma czegoś takiego jak ten perfum. sorry, że zwracam Ci uwagę, ale czasami już krew mnie boli. ![]() a jak wyślesz je w bąbelkowej kopercie - listem poleconym - to zapłacisz jakieś 5 czy 6 zł. Odszkodowanie, gdyby taki list zaginął , wynosi chyba 120 zł, więc stratna byś nie była. Odeślij, kup sobie oryginal, i zapomnij o sprawie. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2009-12-13 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kupiłam perfum na allegro i wydaje mi sie, że to podróbka, ale nie jestem pewna
Cytat:
Gosc chce zeby wyslac za pobraniem. A za pobraniem mozna tylko paczke... wiec ogolnie lipa... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
kurde, no już się tak nie obrażaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
aha, to sorki.
![]() a dlaczego za pobraniem, gośc chyba chce Cię zniechęcić. Pozałujesz tych 15, to zostawisz sobie wodę. ![]() Jeśli wyslesz poleconym i zgubi sie list, to składasz na poczcie reklamację, bo nie mogą przesyłki ginąć. A Ty masz perfumy za 100ę, więc mieścisz sie w ewentualnej kwocie odszkodowania, dowiedz się dokładniej, ile jest. Twarda bądź, nie miętka ![]() Bo tak ogólnie on nie ma prawa sprzedawać podrob, a w praktyce, to się ciesz, że on w ogóle się zgadza przyjąć i nie kombinuje. I jeszcze za pierwszą wysyłkę chce zwrócić. No stety niestety, ale z tego to się bardziej trzeba cieszyć, jak nie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
Wydaje mi się, że "perfum" to NIEPOPRAWNA forma, TO są PERFUMY.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Wyślij mu jak najszybciej i to jeszcze priorytetem. Daruj sobie te 14zł, trudno. Lepiej stracić 14 niż 100. Nie dyskutowałabym za długo ze sprzedającym, bo jeszcze ci nie przyjmie i już. Za zwróconą kasę kup sobie oryginał i nie kupuj więcej na allegro.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.