![]() |
#31 | |
BAN stały
|
Dot.: Irytująca koleżanka jak sobie znią poradzic?
Nie zauwazylam nigdy zebym sie chwalila ,ona opowiada mi o zarobkach meza , otym jak jej dobrze w lozku o tym ze ma kochanka -mnie to poprostu nie interesuje nie wtracam sie w jej zycie a co do pieniedzy .Nie przychodze do szkoly i nie mowie o zobacz jaka sobie droga bluzke kupilam az 200zl ,staram sie byc niezauwazona a przynajmiej nie zwracac na siebie uwagi ,nigdy pierwsza sie nie wychylam a jak mnie o cos pyta staram sie odpowiadać a nie klamac ze kupilam cos drozej czy taniej ,czemu mam klamac ...nigdy nie powiedzialam ze jej samochod jest gorszy brzydszy ,czy ciuchy gorsze jakosciowo nie ubieram sie na bazarach poniewaz nie ma tam ciuchow w rozmiarze xs tylko wiekszosc to duze rozmiarowki . Ja uwazam ze nie robie nic zlego to moja wina ze mnie stac na cos drozszego a ja nie?dlatego ona ma mi prawo dogryzac i krytkować...czegos tu nie rozumiem
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
faktycznie powinna bluzgać kazdego kto jezdzi drozszym samochodem ,ubiera sie w markowe rzeczy bo ona ma gorzej faktycznie masz racje...no nie wierze w to co czytam.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Dziewczyna jest zazdrosna , bo sama nie może sobie na to pozwolić.....
![]() Na twoim miejscu , gdy tylko znowu zacznie swoje zgryźliwości, spowodowane chorą zazdrością ![]() ![]() Swoją drogą wyobrażam sobie jaka ta panna musi być wkurzająca :P Edytowane przez Czarnulka19 Czas edycji: 2009-12-12 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Mój Boże...jakie problemy.
Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Kobieto, zajmij się czymś w życiu, a nie takimi pierdołami. Trzy razy musiałam spojrzeć na Twój nick (rozumiem 87 to rok urodzenia), bo myślałam, że masz 14 lat. Kto poważny w ogóle się wdaje w takie tematy rozmów? A tak w ogóle jennifer87, shanty87 jakoś tam, escado21, nikusiu2007 czy ile tam jeszcze miałaś klonów, ile masz w zanadrzu problemów na takim poziomie? Edytowane przez _vixen_ Czas edycji: 2009-12-12 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Pierwszy raz czytajac jakis watek pomyslalam, ze to prowokacja. I wczesniej nie slyszalam, ze ciuchy na bazarze sa tylko w duzych rozmiarach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z kredytów lub w lepszych przypadkach z bezsensownego trwonienia pieniędzy własnej firmy, zamiast inwestowania w rozwój. Poparte wiedzą z życia, mam znajomych w działach windykacji ![]() Ale ja tam nie wiem, tak tylko piszę. Ja szczerze radzę autorce wątku dla jej własnego dobra zająć się w życiu czymś pożytecznym: pomagać dzieciom w świetlicy środowiskowej, starszym osobom w domu opieki, zostać wolontariuszem w schronisku dla zwierząt, działać w organizacji charytatywnej. Przyjrzeć się, jakie ludzie naprawdę mają problemy i jak żyją. I nie zakładać kolejnych wątków, gdzie jedynym problemem są pieniądze, jaki ciuch za 60zł znowu kupić, co zamówić z allegro, czy ślub na Hawajach wyprawić, jaką suknię na ten ślub kupić. Naprawdę, jak czytam o takich miałkich, płytkich problemach, życiu ludzi wypełnionym głównie wydawaniem pieniędzy na w sumie tanie bzdety, to słabo mi się robi. Ale zwykle źle się to kończy dla nich samych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiadomo , czy autorka wątku jest właśnie taką osobą.Problem rzeczywiście błahy , ale każdy ma problemy takie jakie ma .Jeżeli nie ma innych , to tylko pozazdrościć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Czarnulka19 Czas edycji: 2009-12-12 o 22:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#42 |
BAN stały
|
Po prostu z nią nie gadaj. Wierzę w to, że są takie wkurzające osoby, bo pamiętam, że jak wracałam do domu kiedyś z nowymi butami do domu, to sąsiadka powiedziała, że mi się to chyba za bardzo przelewa, bo ciągle kupuję nowe buty. Ja z tą sąsiadką nigdy nie rozmawiam, tylko mówię dzień dobry. Buty kupuję raz na jakiś czas, nie są może za 20 złotych, ale też nie zamawiam ich u znanych projektantów, ot zwykłe buty z galerii, raz na jakiś czas. Ale mniejsza z tym, ale nie rozumiem, co niektóre osoby interesuje to, co kupuję, ile kupuję i za ile. To moja prywatna sprawa. Ja się jej zakupami nie interesuję... Ale ja ją po prostu olewam i autorce polecam to samo, po co się denerwować? Chwalenie się ceną butów, spodni jest nie na miejscu. ale jak rozumiem, autorka tego sama nie ogłasza, tylko odpowiada na pytania, które radzę zbywać odpowiedzią: a jakie to ma znaczenie? Nie pamiętam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
E, ja tam mysle ze ona ci az tak nie przeszkadza
![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
A ja tam takie wątki troche odbieram jako chwalenie się swoja kasą i snobizmem mi te zapachniało
![]() Jak ktoś mnie wkurza to się z nim nie zadaje, albo ograniczam kontakt, albo w najgorszym wypadku mówię jej, że ma przestać albo niech szuka nowej koleżanki i tyle. A nie tworze jakieś wątki w ktorych żale się, że bardzo nie lubie koleżanki, bo ja jestm taka bogata, a ona biedniejsza i mi widocznie zazdrości i co ja mam zrobić. Jak nie możesz słuchac jej gadania, ani się z nią 'roztsać', to płać jej za milczenie. Przeciez taka bogata jesteś.
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
limetko87, ona chce poczuć się lepiej przez krytykę Twoich ubrań. Skoro nie ma pieniędzy to przynajmniej ma lepszy gust, lepsze włosy i przytulniejsze autko itd. Ale jeśli chcesz spokoju to nie podsycaj jej zachowania. Możesz skłamać w takich bzdetach; powiedzieć, że spodnie sprezentowała Ci teściowa i że cieszysz się z nich. Ta koleżanka może się też czuć niedoceniona, więc jeśli w ogóle chcesz kontynuować tę znajomość to np. zapytaj jak było na Mazurach i pośmiej się z nią z jej sympatycznych przygód. Ale gdzie można znaleźć spodnie za 350 to nie wiem :P Możesz też przejść się z nią po ulubionym bazarze i kupić na nim owoce albo majtki.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ok, jeździsz mercedem,tego się nie ukryje bo i po co, wakacjujesz w Egipcie, nie mów, że w Krużewnikach, ale kompletnie zbędne jest informowanie ciekawskich, ktorych potem siłą rzeczy zazdrość zżera, szczególami ile wlezie. ''Bo pytają''. Np. nazwy perfum nie podajesz, bo to Twoj maly sekret i nie chcesz nikomu go zdradzić, by nie pachniał jak Ty ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2009-12-13 o 02:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
Bardzo to niespójne, jednostronne i nieobiektywne. Edit: Przejrzam inne Twoje wątki Autorko i jasno z nich wynika, że często robisz zakupy na Allegro, gdzie wiadomo, ceny są dużo niższe niż w sklepie czy drogerii, więc jeśli kupujesz coś taniej, na Allegro, powiedzmy za 50 zł (podczas gdy cena slepowa jakiegoś ciucha jest większa, np.100,150) to czemu podajesz koleżance cenę sklepową, a nie cenę za jaką faktycznie kupujesz? Tak by wynikało z Twojego postu, a nigdzie w nim nie zaznaczyłaś, że kupujesz na Allegro, tylko galeria i galeria. To samo z perfumami, kolezance mowisz ze mega drogie oryginalne, a na wizazu, ze kupujesz taniej na allegro i nawet powatpiewasz czyna pewno sa oryginalne. Edytowane przez SamSzef Czas edycji: 2009-12-13 o 07:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Oj, dziewczyno zajmij sie lepiej czyms pożytecznym a nie pisz na forum o urojonych (a albo masakrycznie przekoloryzowanych) problemach. Masz 300 zł na fryzjera a nie masz na opiekunkę do dziecka w Sylwestra? Inne Twoje wątki też nie pokazują Twojego jakże wielkiego bogactwa. Pierwszy post mnie rozśmieszył. I też go odebrałam jako snobistyczny. Problem na poziomie gimnazjum... Strasznie w nim namieszałaś a tutaj już wprawione wizażanki Cie zdemaskowały. Na tym forum to się nic nie ukryje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
BAN stały
|
Cytat:
A tak swoją drogą, gorsze od snobizmu jest aspirowanie do bycia snobką ![]() Nie lubie, jak ktoś specjalnie zawyża cenę swoich ciuchów, jeśli kupił z wyprzedaży, na allegro, czy w lumpeksie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
Autorka ma problemy z głową? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
Autorko tematu, chciałabyś i zjeść ciastko, i mieć ciastko
![]() A już absurdem jest dla mnie spowiadanie się, ile kosztowały moje spodnie (wiedząc, że dziewczyna to skrytykuje) a potem przejmowanie się tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
BAN stały
|
Tak, też odnoszę takie wrażenie. Zastanawiam się Limetko, czego Ci brakuje, skoro zawyżasz ceny posiadanych przez siebie rzeczy, kupujesz taniej - mówisz, że po cenie sklepowej, ktoś kiedyś Ciebie wyśmiał lub dał do zrozumienia, że jesteś gorsza bo nie masz ciuchów za ileś złotych i teraz rekompensujesz sobie to w rozmowach z koleżanką? Podejrzewam, że jej zachowanie jednocześnie Ciebie irytuje i cieszy, dowartościowuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
a moze to autorka watku jezdzi "fiatem uno, spedza urlop nad wiejskim jeziorkiem" i leczy kompleksy na wizazu zakladajac taki watek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
BAN stały
|
to w takim razie nie popieram takiego sposobu leczenia swoich kompleksow...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
BAN stały
|
A mi sie wydaje ze to jest tak posrodku
-ze autorka kupuje ciuchy i w galeriach po normalnych cenach, i na wyprzedazach, i na allegro gdzie sa tancze, i moze czasem w second-handach - z perfumami moze byc tak, ze czasem kupi jakies oryginalne w perfumerii ale przewaznie zamawia sprowadzane skads tam na allegro, ktore sa tansze (przypuszczam na podstawie jej innych postow) -opowiada kolezankom, ze kosztowalo tyle ile faktycznie kosztuje w sklepie -Tunezja - teraz naprawde łatwo jest trafic na okazje i poleciec do Tunezji taniej niz jeszcze kilka lat temu, to co napisala jakas poprzednia Wizazanka - obecnie to czasem Mazury wychodza drozej niz Tunezja ![]() -Mercedes..hm, może partner podrzuca ja swoim "mesiem", nie pamietam, czy pisala jaki to jest model dokladnie i czy kupiony w salonie,ale uzywany mercedes sprowadzony zza granicy, starszy model to juz za 5000zł mozna kupic i go odpicowac. no. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wczasy w Egipcie to żaden lans obecnie. Pamiętam wątek na forum gazety pt. "Czy to obciach jeździć na wakacje do Egiptu" ![]() Ja jednak najbardziej ciekawa jestem, czemu ze ślubu na Hawajach nic nie wyszło ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=337632 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=342950 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387393 ![]() Edytowane przez _vixen_ Czas edycji: 2009-12-13 o 13:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Acha, więc to ta sama dziewczyna, która miala na Hawajach przyrzekać miłość wierność i uczciwość małżeńską?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.