![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Moje rękodzieła ;)
wena mnie dopadła i troche natworzyłam
![]() tu nowe kolczyki ![]()
Zapraszam do: mojego wątku Moje rękodzieła ![]() albumów z moimi pracami szydełkowymi a także do buszowania w moim chomiczku: basia_e Edytowane przez basia_e Czas edycji: 2011-06-29 o 00:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
a tu kolczyki i przewieszki
![]()
Zapraszam do: mojego wątku Moje rękodzieła ![]() albumów z moimi pracami szydełkowymi a także do buszowania w moim chomiczku: basia_e Edytowane przez basia_e Czas edycji: 2011-06-29 o 00:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
i takie kompleciki
![]() i długie korale (troszkę słabe zdjęcie ale korale szybko mnie opuściły ![]()
Zapraszam do: mojego wątku Moje rękodzieła ![]() albumów z moimi pracami szydełkowymi a także do buszowania w moim chomiczku: basia_e Edytowane przez basia_e Czas edycji: 2011-06-29 o 00:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
kolejne biżuteryjki
![]()
Zapraszam do: mojego wątku Moje rękodzieła ![]() albumów z moimi pracami szydełkowymi a także do buszowania w moim chomiczku: basia_e Edytowane przez basia_e Czas edycji: 2011-06-30 o 23:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
cd...
Zapraszam do: mojego wątku Moje rękodzieła ![]() albumów z moimi pracami szydełkowymi a także do buszowania w moim chomiczku: basia_e Edytowane przez basia_e Czas edycji: 2011-06-30 o 23:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
cd.....
Zapraszam do: mojego wątku Moje rękodzieła ![]() albumów z moimi pracami szydełkowymi a także do buszowania w moim chomiczku: basia_e Edytowane przez basia_e Czas edycji: 2011-06-30 o 23:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
i trochę czarnych
Zapraszam do: mojego wątku Moje rękodzieła ![]() albumów z moimi pracami szydełkowymi a także do buszowania w moim chomiczku: basia_e Edytowane przez basia_e Czas edycji: 2011-06-30 o 23:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Fantastyczna biżuteria
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Najbardziej mi się podobają aniołki, rany, aż bym odkopała z pudeł małe szydełka i coś wreszcie zrobiła...
Bardzo ładne komplety bizuterii, tylko - może to mój monitor - ale fotki jakby za ciemne... Z biżu najbardziej przemawiają do mnie kolczyki z przedostatniego wrzutu, te z czerwonymi kuleczkami :)
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Co do fotek to całkiem możliwe. Mam trochę już starą cyfrówkę i gdzieś nie mogę w niej znaleźć idealnego ustawienia, a jak daje na automat to tragedia wychodzi. I w zależności od tego w jakiej porze dnia robie fotki wychodzą takie a nie inne
Wygląda na to że dochodzę do coraz większej wprawy ![]() ![]() A tu moje ostatnie wypociny ![]() Niestety fotki troszkę niewyraźnie mi wyszły, ale robione były na szybko przed wyjazdem. Jeśli wrócą to zrobie lepsze i podmienie ![]()
Zapraszam do: mojego wątku Moje rękodzieła ![]() albumów z moimi pracami szydełkowymi a także do buszowania w moim chomiczku: basia_e Edytowane przez basia_e Czas edycji: 2011-07-06 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Piękne te kolcyzki
![]() Najbardziej mi w oko wpadły te przedostatnie niebieskie ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Śliczne kolczyki !!!!
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Ostatnio zainspirowałam się biżuterią, a raczej koralikami robionymi własnoręcznie z różnych mas. Na pierwszy ogień (bo to najłatwiej i zrobić i dostać materiały) poszła modelina
![]() Po długim buszowaniu w wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread...amoutwardzalna oraz w części drugiej zaczełam kombinować ![]() Na początek trzeba było kupić modelinę, więc co by na razie nie przepłacać kupiłam Astrę. Jak dojdę do wprawy to może kupię Fimo albo Sculpey lub coś podobnego. Potem trochę zabawy. Chciałam zrobić millefiori i oczywiście nie wyszło ![]() ![]() ![]() W końcu mogę zaprezentować pierwsze wypociny które się udały ![]() Różyczki na sztyftach i do nich zrobiłam broszkę (która niestety przy pierwszej próbie przypięcia złamała się ![]() ![]()
Zapraszam do: mojego wątku Moje rękodzieła ![]() albumów z moimi pracami szydełkowymi a także do buszowania w moim chomiczku: basia_e Edytowane przez basia_e Czas edycji: 2011-07-06 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne kolczyki
![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Cudne kwiatuszki wogule fajowe rzeczy robisz i widzę masę talentów masz szydełko bibuła modelina i biżu normalnie ful wypas
![]() ![]() Z ost. wrzutu baardzo mi się podoba komplet niebieskich kwiatków ![]() A co to ten bukiecik z róż?? broszka? zawieszka? Edytowane przez April89 Czas edycji: 2010-07-29 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
no to była broszka, była bo niestety przy pierwszej próbie przypięcia odłamały mi się łodyżki
![]() ![]()
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
a może zrobić bez lodyżek bardziej płaskie i wtedy widok z góry np właśnei 3,4róże? w podobie jak te sztyfty z ost. wrzutu. Ja zrobiłam broszke z jednej róży z 2listkami właśnie z góry, jest trochę mała, ale jak na razie (odpukać) funkcjonuje
![]() Edytowane przez April89 Czas edycji: 2010-07-30 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
szperałam sobie ostatnio w swoim katalogu z fotkami i okazało się że zawieruszyło mi się parę biżuteryjek których nie pokazywałam, więc od razu postanowiłam nadrobić zaległości
![]()
Zapraszam do: mojego wątku Moje rękodzieła ![]() albumów z moimi pracami szydełkowymi a także do buszowania w moim chomiczku: basia_e Edytowane przez basia_e Czas edycji: 2011-07-01 o 00:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
i jeszcze te zapomniane
![]()
Zapraszam do: mojego wątku Moje rękodzieła ![]() albumów z moimi pracami szydełkowymi a także do buszowania w moim chomiczku: basia_e Edytowane przez basia_e Czas edycji: 2011-07-01 o 00:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
a teraz już coś z nowości, najpierw kompleciki
czerwony od teraz mój ulubiony ![]() ![]()
Zapraszam do: mojego wątku Moje rękodzieła ![]() albumów z moimi pracami szydełkowymi a także do buszowania w moim chomiczku: basia_e Edytowane przez basia_e Czas edycji: 2011-07-01 o 00:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
i jeszcze takie
zielona jest na drucie spiralnym ![]() a ten ostatni komplecik to dla małej strojnisi ![]()
Zapraszam do: mojego wątku Moje rękodzieła ![]() albumów z moimi pracami szydełkowymi a także do buszowania w moim chomiczku: basia_e Edytowane przez basia_e Czas edycji: 2011-07-01 o 00:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
a to kolejne kolczyki z własnoręcznie robionych koralików z modeliny
![]()
Zapraszam do: mojego wątku Moje rękodzieła ![]() albumów z moimi pracami szydełkowymi a także do buszowania w moim chomiczku: basia_e Edytowane przez basia_e Czas edycji: 2011-07-01 o 00:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
Zapomniałam się pochwalić, w końcu kupiłam sobie moje pierwsze Fimo
![]() A to moje pierwsze wyroby. Jak widać posiadam dopiero 2 kolory ![]()
Zapraszam do: mojego wątku Moje rękodzieła ![]() albumów z moimi pracami szydełkowymi a także do buszowania w moim chomiczku: basia_e Edytowane przez basia_e Czas edycji: 2011-07-06 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
i jeszcze kilka nowych komplecików. Ostatnio mnie natchnęło na robienie na linkach
![]() A oprócz tego bransoletka (pierwsza fotka) zrobiona do pokazywanych wcześniej kolczyków
Zapraszam do: mojego wątku Moje rękodzieła ![]() albumów z moimi pracami szydełkowymi a także do buszowania w moim chomiczku: basia_e Edytowane przez basia_e Czas edycji: 2011-07-01 o 00:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Bardzo fajne rzeczy tworzysz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
ależ mi się podobają te czarne kolczyki poprostu śliczne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
dziękuje bardzo
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
a teraz coś z troche innej półki
![]() jako że jest czas przedświąteczny to biżuteria trochę poszła w kąt i zaczęłam robić aniołki szydełkowe, a w między czasie machnęłam na szydełku takie oto buciki dla noworodka mojej przyszłej szwagierki ![]()
Zapraszam do: mojego wątku Moje rękodzieła ![]() albumów z moimi pracami szydełkowymi a także do buszowania w moim chomiczku: basia_e Edytowane przez basia_e Czas edycji: 2010-12-07 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Super buciki !!!!!!
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
o widzę że mi też awaria dała w kość
![]() powoli uzupełnię wątek
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.