|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lubicie gdy facet patrzy?
Ja to roznie czasem na niego patrze a czasem mam oczy zamkniete natomiast on znowu baaardzo lubi sie patrzec.. Patrzy caly czas
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Lubię i patrzę zawsze, w oczy, na wyraz twarzy, na ręce, na brzuch, ramiona.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
NIe wiem
Edytowane przez 201712222212 Czas edycji: 2015-02-08 o 14:57 |
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
uwielbiam kiedy na mnie patrzy.
przeważnie nie odrywamy od siebie wzroku. nie ma nic piękniejszego od obserwowanie siebie nawzajem i tego co się między nami dzieje |
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
mmm uwielbiam jak patrzy mi w oczy, podnieca mnie jeszcze bardziej gdy widzę jego minę, jego wzrok i to pożądanie w nim. Bajeczne czuę co sie dzieje ale również widzieć!!
) |
|
|
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie lubię przy zgaszonym świetle. Dla mnie jest wtedy dużo bardziej intymnie i rozkosznie
nie o to chodzi, że się wstydzę czy coś, ale po prostu czuję się bardziej "chętna" ;d A mój TŻ kocha na mnie patrzeć jak mam orgazm. Ma wtedy taką słodką minkę ;d |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
a ja uwielbiam jak patrzy i sama uwielbiam patrzeć, do tego Tż ma na przeciw łóżka szafę z lustrem, więc ...
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zazwyczaj nie lubię i wtedy chowam się pod kołdrę :p A szafę z lustrem też mamy przy łózku...
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo lubię jak na mnie patrzy, nie wyobrażam sobie chować się, gasić światło i kochać się w ciemnościach, albo odwracać wzrok z zakłopotaniem
Skoro już jesteśmy razem, tworzymy jedno, to czemu miałabym się tego krępować Chociaż rozumiem, że niektórzy po prostu tego nie lubią A sama też lubię patrzeć, chociaż nie tak często jak on to robi =)
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
tak, lubię, ale jak nie lubię jak sobie pomagam a on patrzy w dół ;-)
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Raz może patrzyć raz nie. Tż zdecydowanie woli patrzeć, ja w sumie też. fAjnie tak widzieć gdy ta druga osoba jest tak blisko i do tego sie bardziej podnieca jak patrzy na swoją kobietę
|
|
|
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
Mój patrzy na mnie przez cały stosunek,od gry wstępnej po sam koniec i ja to bardzo lubie. Widze jak on się tym podnieca i mnie też to podnieca. Czasami kiedy zbliża mi się orgazm i odwracam głowę,on mi odwraca ją zpowrotem żeby móc patrzeć mi w twarz,to jest świetne
|
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
u mnie roznie. uwielbiam patrzec mu w oczy, choc czasem wole sie mocno wtulic w jego ramie np w pozycji misjonarskiej. a co do patrzenia na to jak we mnie wchodzi, to czasem lubie, za to TŻa to bardzo podnieca
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Teraz uwielbiamy na siebie patrzec, bardzo nas to dodatkowo podnieca..
Obok łóżka znajduje się szafa na całej długosci ściany z przsuwnymi, lustrzanymi drzwiami, jak się kochamy oboje lubimy tam zerkac, widok niesamowicie podniecający.. Początkowo wstydziłam się kochac przy zapalonym świetle, czy w dzień, mimo iż nie miałam naprawdę ku temu powodów, nigdy nie miałam kompleksów na tle swojego wyglądu.. Nauczył mnie śmiałości, chodzenia nago po domu, kochania się w dzień, przy pełnym oświetleniu.. Największą frajdę mu sprawia dokładne oglądanie mojej ..muszelki w pełnym oświetleniu, co zazwyczaj kończy się jej totalnym wypieszczeniem, a moimi jękami i okrzykami z rozkoszy..
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

i Rysiu
Chociaż rozumiem, że niektórzy po prostu tego nie lubią