![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zmiana nawyków żywieniowych !
szerze to nie ćwiczyłam ani dziś ani wczoraj
![]() wiesz ja we wszystkich dotychczasowych dietach zawsze mało ćwiczyłam , stawiałam na bardziej rygorystyczną dietę. Wiem, że może niezbyt to mądre ale efekty były niezłe, szkoda że krótkie ![]() a pokusom mówimy stop hehe nie daj się czekoladzie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
A tu macie przydatną strone z kalkulatorami (kalorie,bmi,bmr) www.e-manus.pl
czemu sie nie odzywacie? ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- misia- ja próbuje liczyc kalorie po ostatnim posiłku przed chwilką troche poćwiczyłam ciekawe czemu katien nie ma,tak długo w sklepie pewnie jest. a ty misia liczysz kalorie czy wybrałas jakąś diete przy której juz jest plan?
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() ![]() Katien na pewno nie może się zdecydować co ma wybrać ![]() ![]() Gabi ja się staram utrzymać koło 800 kcal ale jak jest troszkę więcej to tez się nie przejmuje . Nie mogę się jakoś zdecydować na gotową dietkę więc improwizuję ![]()
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
misia- ja własnie zjadłam kolacje , dzisiaj zjadłam własnie 900 kalorii bo jadłam tylko 3 posiłki . jadasz 5 posiłków czy 3 ?
nie mam pomysłu na jutrzejsze śniadanie.co proponujecie?
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Gabi ja jem trzy posiłki przeważnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
misia- dzięki za propozycje . tez mam wolne i bedzie mi sie zapewne nudzic.Masz jakies plany na jutro? chyba zrobie sobie 20 brzuszków(wczesniej zrobiłam 40 ) a ty,masz zamiar robic?
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() przepraszam że tak długo się nie odzywałam, ale wróciłam pół godzinki temu ![]() wszystko przeczytałam i widzę że sie trzymacie ![]() ![]() tylko ja dzisiaj troszke zgrzeszyłam... ajjj ale spokojnie, nie czekoladowo ![]() a więc : śniadanie ciemna bułka z ziarnami z chudą szynką i pomidorem - ok. 200 kcal śniadanie II uwaga.... o zgrozo hehe mały Kubuś ![]() ![]() obiad i tu jest gorzej... 6 kurczaków Mc Nuggets - 250 kcal i sos 50 kcal razem 300 kcal... :/ ojj przepraszam podwieczorek kawa mrożona i ciastko owsiane ( kawa z lodem :/) także razem może mają jakieś 350 kcal podsumowując : 1000kcal Nie wiem czy dobrze licze te kalorie, ale tak mniej więcej coś koło tego będzie... choć nie bardzo udany dietowo dzień ... jutro muszę trochę nadrobić ![]() ![]() Kupiłam sobie tą sukienkę na studniówkę w rozmiarze... uwaga uwaga... 40 ![]() ![]() Mam nadzieje, że do tego czasu ( 16 stycznia ) jeszczę uda mi się trochę schudnąć. Korci mnie wejście na wage, ale spoko wytrzymam do 20 tak jak było mówione ![]() po 20 grudnia zostanie mi jeszcze jakieś 25 dni diety, więc może uda mi się w sumie zgubić 5 kg do studniówki, jak myślicie? ![]() A jeśli chodzi o brzuszki - robiłam kiedyś, regularnie, efekty było widać tak po 3 tygodniach ![]() ![]() fajnie, że jesteście kochane moje i że nam nawet dobrze idzie ![]()
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
katien - super ze kupiłas sukienke .
a juz robiłas brzuszki? ja zaraz zrobie sobie 20 ,a ty?
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
nie, ja robie późnym wieczorem, przed myciem i spaniem
![]() Gabi jej fajnie że ważysz 65 kg, też chce :p ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- dziewczynki ja idę niestety ale się uczyć... :/ potem zrobię brzuszki, umuje się itd. więc wpadne jeszcze na chwilę tak o 23:30 ![]() trzymajcie się ![]()
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
katien - wcale nie tak fajnie. przy wzroscie 160 cm mam nadwage
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Katien miło że już jesteś
![]() ![]() ![]() Ja myśle że do 16 to ta sukienka za duża na Ciebie bedzie hehe i mimo wszystkich za i przeciw tego Ci właśnie życzę ![]() A wiesz, ze też chętnie bym sobie na wagę wskoczyła? ![]() ![]() Gabi ja ćwiczenia dziś sobie odpuściłam, mało ostatnio spałam i średnio się czuje na siłach...wiem, wiem że to tylko wymówka hehe ale postaram się poprawić ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki moje chciałam wam tylko powiedzieć, że z wami mi łatwiej, ile razy mam ochotę ulec pokusie myśle sobie o was i przechodzi ![]() ![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
jestem już
![]() jakoś nie mam sił na naukę po tych sklepach, odpuszczę sobie dzisiaj, może się uda a jak nie to się poprawi :p wzorowa maturzystka ![]() witam w klubie kurdupli ![]() ![]() misia, ale wkrótce dogonimy gabi, co? ![]() ![]() Gabi, a Ty masz jakiś określony cel? w kg? a jeśli chodzi o ważenie to mam nadzieje że wytrwamy ![]() ![]()
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
misia - mnie tez pomagacie
![]() katien - ja chciałabym ważyć 55 kg . ja raczej nie opuszcze was. chce schudnąć mam dużą motywacje. ćwiczyłas juz? robiłas brzuszki?ja tak
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
gabi - dla siebie czy dla niego?
![]() no właśnie kobietki, jesteście singielkami czy w związkach? gabi - co to ma znaczyć raczej hehe NA PEWNO! ![]() schudniemy, tym razem na stałe i bez jojo, powoli w dół ... ![]() ja już mam za sobą duży sukces - 5 dni bez czekolady, normalnie wydawało mi się to absurdem. dzisiaj np. nie zjadłam kolacji, co wcześniej mi się nie zdarzało ![]() zauważyłam, że jem mniej chleba ![]() trochę mało pije... nienawidzę wody. Za to piję herbate zieloną, tak dwie na dzień. A u was? zauważyłyście jakieś zmiany? ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- ach no i właśnie idę robić brzuszki ![]()
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
katien - dla siebie, jestem singielką,a ty?
właśnie,lepiej chudnąć wolno,ale bez efektu jojo ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- o tej porze brzuszki?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
ja również jestem singielką, po ostatnim związku mam dosyć :p
![]() jak już wyszczupleje to znajde sobie jakieś ciacho hehe :p tak, 70 właśnie za mną... uf ![]() misia - jesteś? gabi - ile masz lat?
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
katien- 17 , a czemu pytasz?
a ty ile masz bo zapomniałam?
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
18, w styczniu studniówka ...
![]() a pytam z ciekawości ![]()
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2009-12-17 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
katien - nie dopada cie jeszcze głód? mnie już powoli.....
co masz zamiar zjeść jutro na śniadanko?
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
ostatni raz jadłam dzisiaj o 18, ale w sumie nie czuje ssania w żołądku, może to dzięki wczorajszemu dniu odrobinę mi się skurczył
![]() normalnie jadłam bardzo późno kolacje - czasem nawet o 22, przegryzałam coś jeszcze przed snem, o zgrozo :/ jak się bardzo na coś uprę to tego dokonam ![]() Ja mam jeszcze problem ze sobą przed okresem, strasznie chce mi się jeść i dopóki się nie nawpierd#lam, to go nie dostanę :p spóźnia mi się, ja się wkurzam i jeszcze bardziej chce mi się jeść i takie błędne koło ![]()
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
katien - mi sie spóźnia kiedy nie uzupełniam cukru ( nie jem słodkiego ) i zaczyna mi sie spóźniać odkąd ograniczyłam słodycze ( zaczełam mniej jesc słodyczy miesiąc temu ) i się bardzo stresuje i niewiem co zrobić teraz. Przerwać diete z tego powodu?
i dzięki za przypomnienie,bo sama bym o niej zapomniała z tego wszystkiego a ty w jakiej jestes teraz sytuacji?tez bedziesz miec okres?
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
to kiedy dokładnie masz / miałaś okres dostać?
ja jestem świeżo po, wczoraj mi się skończył ![]() ![]() obecnie nie mam chłopaka i nie mam czym się martwić, stresować, jeśli chodzi o to, że spóźniałby mi się z powodu ewentualnej ciąży, także dostaję okres w terminie. Gabi - nie wiem czym się stresujesz, jeśli hm... "nie masz nic na sumieniu":p a chodzi po prostu o ostatni spadek wagi, to spokojnie, okres dostaniesz na pewno ![]() ![]()
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
ja powinnam dostać własnie 14 , ja tez zawsze mam objawy ,niewiesz jak mozna przyspieszyc? chociaz niedawno zaczeły sie robic nie regularne niewiem czemu. jak myslisz co moze powodowac nieregularną miesiączke? raz to miałam 2 razy w miesiącu
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
"Przyspiesza - u mnie - najedzenie się do syta, czerwone wino zwłaszcza, robienie brzuszków i długie gorące kąpiele, relaks" - z takich innych sposobów jeszcze myśle... oczywiście brak nerwów, zmęczenie się i wyspanie - to chyba takie najlepsze
![]() - jem dobrą kolację, nie ważne o której godzinie, do tego piję czerwone wino - po jakimś czasie robie brzuszki - 100 albo i więcej, naprawdę muszę się zmęczyć - biorę długą gorącą kąpiel ( dobrze wpływa na ukrwienie endometrium - tak samo jak... masturbacja ![]() ![]() - piję melisę ( uspokaja ) - słucham ulubionej muzyki, staram się o niczym nie myśleć, zasypiam - rano, nie biegnę do łazienki, nie sprawdzam czy to już dostałam, w ogóle o tym nie myślę, idę do szkoły i w szkole dostaję ![]() taka moja rada - u mnie przynajmniej działa ![]() teraz lecę spać, padnięta jestem... dobranoc! ![]() ![]()
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
katien - dobranoc ! miłych snów ! do jutra
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() Dziś już jestem po śniadanku-musiałam zjeść na szybko wiec jajecznica dopiero na obiad a rano były po prostu kanapki z serkiem ![]() Czytałam , że piszecie o okresie. Mi przy ostrej diecie też się spóźnia ale ja w sumie nie robię nic żeby to zmienić. Może gdyby nie było go 2 miesiące to zaczęła bym się martwić dopiero ![]() Jeżeli chodzi o zachcianki przed okresem to też je mam-zwłaszcza na słodycze . Dziewczyny a jak u was wygląda waga wtedy? U mnie pokazuje 2 a nawet 3 kg więcej. Co prawda nie zawsze ale często. Spada dopiero po wszystkim . Dlatego unikam wtedy wagi, żeby się nie zachęcić a ważę się dopiero po wszystkim ![]() A i też tak jak wy teraz jestem singielką. Od jakiegoś czasu obiecuję sobie że najpierw schudnę a potem kogoś znajdę. A że nie chudnę to same wiecie.... to chyba już takie psychiczne nastawienie ![]() Zresztą jak już pisałam każde wyjście gdzieś to wyzwanie, bo co na siebie włożyć . A powiem wam , że uwielbiam krótkie spódniczki i takie sexy ciuszki ![]() ja jeszcze przez chwilkę będę więc jakbyście się zjawiły to dajcie znać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
misia - cześć , u mnie waga pokazuje max 1 kg więcej .
ja tez mam takie nastawienie najpierw schudne - później kogoś znajde . ja dzisiaj na śniadanko : bułeczka z serem i salami + herbatka z łyżeczką cukru zaraz bede jadła 2 śniadanie ( jem co 3 godziny a wstałam o 11 ) co proponujecie? ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- a jak sie ogólnie czujesz?
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Hejka Gabi
![]() ![]() ![]() Jak już pisałam ja na obiad jajka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
misia - u mnie tez zimno brrrr niecierpie zimy ,nic mi sie niechce i w ogóle.
chce ci sie jeszcze jesc po 0,5 l herbaty?
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
He he no własnie nie za bardzo już wtedy mi się chce jesć, dlatego zjadam wtedy dużo mniej
![]() A zimno ma jedynie ten plus że jak marzniesz to szybciej palisz kalorie bo organizm je zużywa właśnie na ogrzanie , ale to tylko chyba ten jeden plus bo ja też za zimą nie przepadam, choćby nawet dlatego że w te długie wieczory jest większa ochota na jedzenie i to na bardziej kaloryczne jedzenie...a i brak słońca robi swoje .
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.