|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
oczywiście
ale jeszcze się nie zdecydowaliśmy, chociaż chyba wiem, który hotel to będzie ![]()
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Dzieńdoberek
![]() Szien, śliczna suknia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W koncu jednak nie pojechalam do babci... samochod sie zbuntowalç i tato stwierdzil ze i tak bedziemy tam na swieta wiec nie ma sensu jechac... EDIT: Znalazlam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Amoura Czas edycji: 2009-12-19 o 13:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jesli uzywasz opery to moze sie nie chcec wyswietlic ![]() mi dopiero w firefoxie sie pokazała:/ wybierasz kolekcja 2010 zjezdzasz na sam dół i powinny się ukazać zdjęcia i na drugej stronie jest suknie szien jak chcesz to Ci wyślę w PW zdjecie sukni ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez emanko Czas edycji: 2009-12-19 o 13:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Obejrzalam tez inne suknie...Niektore piekne a niektore to kompletna porazka- np Jeanne o ile sie nie myle- gleboki dekolt, krotsza z przodu, falbaniasta, mnostwo ozdob.... Jak taka bazarowa krolowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
no i nowa częsc.
Szien, pasuje do Ciebie ta sukienusia. który hotel??
#37 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję jesteśmy między dworek kościuszko a andels'em ja jestem większą fanką andels'a
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
a mogę Ci wysłać na maila co masz podanego w fc?? bo chyba sierota nie zauważyłam ze w pw nie da sie wstawić załączników
![]() a co skopiowania ze strony to...mi się tez nie udało - p o prostu zrobiłam zrzut ekranu i zapisałam jako jpg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
jasne, dzięki
lepsze to niż nic ![]()
#41 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja raczej amerykanskie seriale, x factor mozesz poogladac, albo wiadomosci Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A, wrzucilam pare wieszakow do szafy, krytyka troche nieprzyjemna jest ![]() No nic, wracam do pakowania, czas usiasc na walizke.
Mozesz byc kim zechcesz, po prostu stan sie kims kim chcialabys byc... Edytowane przez 7sweety7 Czas edycji: 2009-12-19 o 17:32 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wpadać do mnie na browary
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Nie mogę uwierzyć, że to już kolejna część
![]() a ja wciąż z wami, mimo iż nie jestem już zamieszana...ale się porobiło przez ten okres ![]() Amourka - dziękuję, ze umieściłaś tam i nas, nie-zamieszane ![]() dziś byłam na zajęciach do 17.00, jestem padnięta i w ogóle nie czuję, ze idą święta..choć przed chwilą zapakowałam wszystkie prezenty... jutro wstaje na 8:30 i na akademię, ale mi się nie chceee... a, miałam się spytać - oglądała któraś z was może Avatar?
#44 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do Avataru...to ja jeszcze nie - możliwe ze w święta obejrze ![]() a u mnie dalej zimno...właczyli ogrzewanie ale...wyłączyli ciepłą wodę w kranach... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Emanko szczerze współczuje,dla mnie ciepło w domu zima to podstawa,lecz niestety zdarzaja sie awarie,ja mialam niejedną i wiem co znaczy nie mieć ogrzewania-katastrofa!!! Za godzine bede oglądać z córką "Opowieści z Narnii" bardzo lubie ten film,mam do niego sentyment,bo jak byłam mała to leciał kiedyś taki serial o tych dzieciach co wchodzą do szafy,nie pamiętam juz o czym to było ale wiem,że mi sie podobało...No i bardzo zazdroszczę Szien... chcialabym kupować białą suknie,mam nadzieje,że kiedyś będzie mi to dane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
SZIEN - piekna suknia....
Odkad zamieszkalam z TZtem a bedzie to juz ponad 2 miesiace, wszytsko sie poukladało i jest bosko. na prawde to byla dobra decyzja. mimo tego ze nie mam pracy i znajomych. mam nadzieje ze na razie. w lutym nam stuknie 3 lata i powiem Ci Szien, ze mi sie tez juz slub mani :P |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() przeczytałam Opowiśći z Narni w lecie w Grecji ![]() A na swieta...rónież i ten film planuje obejrzec ![]() oby mi te plany wypaliły ![]() no niestety...ciepło w zimie to podstawa...ale cóz moge zrobic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też nie żałuję zamieszkania z Tż (no chyba, że mnie doprowadza do szału tym swoim luzactwem ![]() i jak Ci idzie szukanie pracy i przyjaciół? z tego co pamiętam to na kurs językowy miałaś się zapisać?
![]() |
#49 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------
danai39 a twoje dzieci umieją coś po polsku powiedzieć?[/QUOTE] Moje dzieci mówią po polsku w takim samym stopniu jak po grecku.Grek nie odróżni,że są zamieszane z Polką , a Polak , że z Grekiem ![]() Teraz dopiero przyszłam z pracy.Umieram.Jestem taka zmęczona,że już nie wiem czy znajdę siłę na kąpiel. ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------------- ![]() ![]() Emanko wyrazy współczucia ale uważaj.Grecy mówią,że nieszczęścia chodzą trójkami. ( to kako erhiete tris fores) Oby nie
164 cm. Było 52 kg. stało się 75 kg.teraz 65 kg. ![]() ![]() 14\12\09------64,2 kg. ![]() 20\12\09------63,5 kg. ![]() Motylem byłam ale utyłam.Dzisiaj wyrzuciłam wagę ......i już........ 61kg ![]() Edytowane przez danai39 Czas edycji: 2009-12-19 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc teraz może być tylko lepiej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
![]() ![]()
164 cm. Było 52 kg. stało się 75 kg.teraz 65 kg. ![]() ![]() 14\12\09------64,2 kg. ![]() 20\12\09------63,5 kg. ![]() Motylem byłam ale utyłam.Dzisiaj wyrzuciłam wagę ......i już........ 61kg ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Milej podrozy ![]() Cytat:
Ogladalam wszystkie kolekcje i te z kolorowymi wstawkami bardzo by do mnie pasowaly hehehe pokazalam juz tztowi;p Ostatnio czuje sie codziennie jak w restauracji bo Tz urzadza popisy kulinarne... juz czekam co znowu ugotuje ![]() ![]() ![]() Zakupy swiateczne zrobione, prezent dla tz dany bo nie chcialam prezentow do Hiszpanii brac. W srode wieczorem lecimy... ciesze sie i boje spotkania z rodzinka Tzta;p W styczniulecimy do PL i dostalismy maila z Easyjet ze wylot odwolany..... ![]() ![]() Za chwilke bedziemy ogladac film'wesele' z angielskimi napisami... pierwszy polski film Tz zobaczy;p dobranoc
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
W styczniulecimy do PL i dostalismy maila z Easyjet ze wylot odwolany.....
![]() ![]() Zazdroszczę ci bo ja dopiero pojadę w czerwcu. Mieszadeła dobranoc bo jestem zombi ![]() Kalinichta emanko.
164 cm. Było 52 kg. stało się 75 kg.teraz 65 kg. ![]() ![]() 14\12\09------64,2 kg. ![]() 20\12\09------63,5 kg. ![]() Motylem byłam ale utyłam.Dzisiaj wyrzuciłam wagę ......i już........ 61kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
SZIEN....sukienka miodzio.....straaaaaaaaaa asznie mi sie podoba.....
#58 |
Zadomowienie
|
Szien ... sukienka jest cudowna
![]()
Where the beauty of nature meets excellence in craft, only perfect things result.Like diamonds.Like us... 27.03.2009 ![]() 1+1=3 ![]() ![]() Edytowane przez Margotka_ Czas edycji: 2009-12-20 o 06:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry mieszadełka
![]() Wpadłam tylko na chwilę zobaczyć co się u was dzieje ![]() Dzisiaj w Grecji jest bardzo ciepło.Można iść beż kurtki a ja tęsknię za zimą ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() psiak przynajmniej jest szcześćliwy o uwielbia snieg ![]() gorzej tylko z moimi łapkami po walce śnieżkowej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.