![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: * * Co począć?-mętlik mam* *
Cytat:
![]() |
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Chce sz porady, ale nie przyjmujesz do wiadomosci tego co radza Ci niemal wszytskie dziewczyny. Wiadomo ,ze zrobisz tak jak Ty zechcesz. Jednak ten chlopak nie jest wart uczucia jakie do niego zywisz. Sama pomysl...zrownal wasz 4-letni zwiazek z ziemia , konczac go poprzez sms. Zupelnie jakby nic dla niego nie znczyl ,a tym samym Ty. Wedlog mnie to totalny brak szacunku. W doodatku nie odezwal sie od roku. Kobieto.. to logiczne ,ze on o Tobie nie mysli.. to nic ,ze nie byl z nikim przez ten czas,.. zakochane kobiety czesto widza to co chca widziec i tlumacza to na wlasna korzysc. Przemysl to bo jak znow sie odezwiesz a on to np, oleje , bedziesz sie czuja jeszcze gorzej.
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Twoich wypowiedzi wynika jednak, że jakąś nadzieję masz. Inaczej darowałabyś sobie. Co do tej dziewczyny jedziesz po niej jak po psie. Bo żal Ci pupe ściska, że on woli ją a nie ciebie. I oto cała prawda. Już pomijając jakie cechy jej przypisujesz to nawet o ich związku (o którym na pewno nic nie wiesz) wyrażasz się pogardliwie: że on jej na serio nie traktuje, że to nic poważnego itd. Aż zionie od Ciebie nienawiścią, bo jak on mógł się z kimś związać. A jak na niczym Ci nie zależy, to nie kombinuj z jakimiś kartkami i wzniosłymi słowami, bo zrobisz z siebie najprawdopodobniej idiotkę. Wyślij mu na gg czy nk wiadomość, że nie żywisz już do niego urazy, masz w pamięci dobre wspomnienia i, że był dla Ciebie kimś wyjątkowym. Chociaż tak de facto nie wiem czy nam chcesz coś wmówić czy sobie... On był sam... Ty sama. Miałaś nadzieję, że się chłopak wyszaleje to wróci, zrozumie co stracił itd... A on zamiast wrócić znalazł sobie inną dziewczynę. Wtedy dotarło do Ciebie, że go tracisz bezpowrotnie więc ta kartka ma być desperackim wołaniem pt: ja dalej czekam, wróć do mnie. Wiem, że zaraz napiszesz, że wcale na to nie liczysz itd. itp, ale gdybyś na to nie liczyła i gdyby Ci na nim nie zależało to byś po prostu sprawę olała. A w altruistyczną miłość i uszczęśliwianie nie wierzę. Miłość z natury chce odwzajemnienia. I Ty tymi podchodami do tego dążysz (i nie pisze, że go nie kochasz i się pogodziłaś, bo z Twoich wiadomości wprost wynika, że kochasz, tęsknisz i wspominasz jak to było... a ktoś kto się pogodził z końcem nie ma takich rozkminek.)
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
krotko i na temat: facet to dupek, nic nie tllumaczy zerwania znajomosci przez sms, a juz czteroletniej to w ogole
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Autorko jak możesz w ogóle mieć jakikolwiek szacunek do faceta, który do Ciebie nie miał za grosz? Lubisz się poniżać? Nie wiem jak do Ciebie dotrzeć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
tararam tarara, tararam
i tak napisze ![]() jak nie napiszesz - bedzie dobrze jak napiszesz - bedzie dobrze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Tylko, że autorka wychodzi z założenia, że gdy napisze to "będzie lepiej".
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
i tak napisze i tak:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.