|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chętnie wymienię-wyższa półka
Hej hej
No to jestesmy ugadane . Zagapilam sie nieco, oczywiscie zauwazylam ze odpisalas u siebie, ale dziekuje za przypomnienie . Wolalabym przed ostatecznym zdeklarowaniem podeslac ci zdjecie mojego EL w oryginale, zeby nie daj bog nie bylo jakiegos "ale". )Zdjecia bede miala na jutro, gdyz obecnie jestem poza domem. I co powiesz na wysylke po swietach-teraz szał na poczcie? Oczywiscie ja pierwsza wysylam wg zasad. Pozdrawiam. |
|
|
|
#33 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
oczywiście na po świętach ale napisz tylko słówko, czy są perłowe?, bo jeśli tak to niestety z marszu odpadają, niestety ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
ukhm... bialy i szary maja "mokry "połysk- dla mnie zalicza si eto do perłowego. czarny i fiolet sa z lekko blyszczacymi drobinkami- ale dla mnei nie perłowe. Jednak perlistosc tych pierwszych nie jest tak mocna jak w Clinique (znam te cienie). Chyba wiec jednak Ci to nie bedzie odpowiadac.
Edytowane przez ameliamaj Czas edycji: 2009-12-21 o 21:21 Powód: dopiska słówek -logiczny wywód |
|
|
|
#35 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a co miałabyś jeszcze? ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
a te nieszczęsne drobinki bardzo widać? ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- no może?, a miałabyś coś miłego na dokładkę?, tak na zachęte
|
||
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
no więc tak : granatowa czern i fiołek mają drobinki w takiej ilości jak ten brąz w paletce Clinique którą prezentujesz (mam podobny odcień brązu z tej firmy więc mogłam porównać- na zasadzie niby coś sie świeci ale mało i są to jakieś drobinki , które jednak nie dają tego mokrego perlistego odcienia).
Biały natomiast i szary - mają taką intensywność (perlistość) jak ten kawowy obok brązu w Twoim Clinique- jak go rozsmarujesz na dłoni widać ze jest perlisty. Jeśli się zgodzisz mozemy wstrzymac sie do jutra, podesle wieczorkiem fot. cieni naniesionych na dłoń (że też wcześniej o tym nie pomyślałam).Jeśli jednak wszystkim perlistościom i drobinkom mówisz "nie" to obejdziemy sie ze smakiem .
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem stara , Ty jesteś grubas Równowaga w przyrodzie musie być ![]() [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;15988462] Vil, z vichy służy mi tylko Reti HA , clarinsa może bym i spróbowała, ale kurcze nazbierało mi się już tyle różnych miniatur, nie przerabiam.., a ile tego masz? [/QUOTE]dusiu, ale to GF, jest OK I teraz mam takie cudo z magnoli, które napewno mnie odmłodzi i Layla przestanie mi dogyzać, że stara jestem![]() Tego Reti HA też mam , ale w sasztekach. A Clarinsa to mało mam 2X3ml. No nie wiem , czym Cię jeszcze skusić?? Nic z wątku nie chcesz? ja mam takie sliczności przecież
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem ewidentnie oszukujecie
![]() szkoda Dusiu, że nie lubisz perły, bo mam do opylenia paletkę lancome nr 103, prawie bez ubytku. nie chcesz dla przyszłego wnuka czarnego lacroix? |
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, z pielęgnacji to mam raczej to co w wątku do oddania....mam również 45% z 50 ml clinique dramatically moisturizing lotion.
mam kilka pomadek estee lauder poza wątkiem... nie wiem co chcialabys za ten eye liner? |
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;15965664]Odpisuję tu gdzie rozpoczęła się rozmowa
*Estee Lauder podkład Double Wear ,kompact, kolor 07 Ivory Beige użyty 3-4 razy, za jasny dla mnie [/QUOTE] cos u mnie za to?
|
#41 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, wiec czekam na fotaski---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Vil a, ile tego GF masz? a Reti HA też wchodzi do wymiany? ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- chętnie Lauder mineralny |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;15996463]Nigdy nie mówię nigdy
, wiec czekam na fotaski---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Vil a, ile tego GF masz? a Reti HA też wchodzi do wymiany? ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- chętnie Lauder mineralny[/QUOTE] mi pasuje to jak PW?
|
#43 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() coś jednego konkretnego, bo liner do tanich nie należał ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Oki, tylko dopytam jeszcze o kolor czy on ma oznaczenia typu cyfra -litera-cyfra? mój ma 3N1, oglądnij swoja tubkę, może coś odkryjesz choć mineralne mają pewnie tylko intensywność |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;15997262]tak naprawde chciałabym coś z mojej listy
![]() coś jednego konkretnego, bo liner do tanich nie należał ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Oki, tylko dopytam jeszcze o kolor czy on ma oznaczenia typu cyfra -litera-cyfra? mój ma 3N1, oglądnij swoja tubkę, może coś odkryjesz choć mineralne mają pewnie tylko intensywność[/QUOTE] on ma kolorystyke jak wersja light nic wiecej nie pisze
|
#45 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zaczekam jak sie wnuczątko urodzi(co pewnie zajmie któryś rok )i wtedy będę sie zastanawiać czym go/ją obdarować![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- tak też myślałam ,zaryzykuję jednak,wobec tego proszę adresik na PW
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, tak jak pisałam z Twojej wish listy posiadam pędzel Isa Dora z czarnego naturalnego włosia bo rozumiem że z Sephory nie chcesz.
mam również nawilżający krem biotherm z ginsen, mam również z pielęgnacji clinique DML (45%), oraz mam mydełko do mycia twarzy shiseido (ubytek testowy), mam również aquasource maseczka nawilżająca biotherm ok. 50% oraz inne mydełko które jest u mnie w wątku estee lauder. |
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;15996463]
Vil a, ile tego GF masz? a Reti HA też wchodzi do wymiany? [/QUOTE] wyjściowo 50ml, zużyłam z 5ml, mogę zrobić foto. RetiHa mam pod oczy jedną saszetke i jedną LiftActive CXP. Chyba pododawałam jako gratisy , a nie pamietam komu, żeby zwrotu żądac ![]() Mam jeszcze saszetkowa Clarene i EL I jeszcze mam tak z 3ml z 5ml HR Re-Plasty słoiczek, naprawde fajniusi . No i mam odsypke czarodziejskiego pudru od Layli . Ja już się użyć go nie odważe , ale Ty , jak chcesz dokonac matemorfozy to polecam
Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2009-12-22 o 15:00 |
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() btw, zrób recenzję tych meteorków, jak dostaniesz ja dzisiaj dostałam goldy, i odsypki imperiali i pasteli. pastele są cudne. ![]() te cienie Dusiu, które chciałam Ci wcisnąć, to nie perła, to roziskrzone cienie z drobniutkim brokatem, ja też perły nie używam. no chyba że nie lubisz nic świecącego.
|
|
|
|
|
#50 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
dusiu, zastanawiam sie jeszcze nad compactem u ranki choć mam ogromną ochotę spróbować compactu EL
dla Ciebie oprócz reti ha, oczywiście szampon( mam dokładnie 400ml. przelane do butli o takowej pojemności) jako dokładkę mogłabym Ci podarować pędzel EL ale jest używany, końcówkę perfumy w oryg. but.(ok 5/30ml) DG the one-jesli lubisz oraz na spróbowanie szampon dla blondynek John Frieda, pod warunkiem żeś blondyna oraz różne próbasy vichy i lierac...
|
#52 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
oddam bez szemrania.. |
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;16006240]Angel, straaasznie Cię przepraszam,ale trafiła mi się fajna propozycja i compact oddałam.Może ranki będzie fajniejszy?, a może coś innego chciałabyś ode mnie?
oddam bez szemrania..[/QUOTE] Normalnie ![]() a co chcesz za linerka givenchy, jestem na etapie granatów
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Ok załączyłam zdjęcia na moim wątku - wiadomość #1:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post15922251 Pozdrawiam
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, zresztą, chyba wszyscy wiedzą i dlatego wymieniać sie ze mną nie chcą Chyba musze sie zarejstrowac po innmy nickiem i bede jako klon szaleć ![]() Sama jestem tych meteorków ciekawa. Próbowałam 01 i były fajne, nie były błyszczące jak kulki.Ale nacre się nie miziałam, więc nie wiem. Z obaczymy co to za cudo ![]() [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;16003274]vil oki,straciłam okazje na reti ha, więc biorę GF, a Ty co chcesz -[/QUOTE] dusiu, napisałam co chce. Wiesz, ja to bym chciałam Diamonds , ale chyba szans marne. Chyba, że bys coś dobrała. Ale wątpie, bo Ty wybredna baba . No ale moze jednak....A co Ty kobieto szukasz, to może jeszcze pogrzebie po szafkach. Może cos z akces. komp. to slubemu podbiore
|
|
|
|
|
#56 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Te dwa ciemniejsze śliczne, ale te jaśniejsze to zdecydowana perła, a ona niestety nie dodaje uroku moim oczom.Gdybyś kiedyś miała coś bardziem matowego, satynowego, i nie w brązo-beżach to zawsze chętnie ![]() pozdrawiam ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- tak jak wcześniej pisałyśmy, reti ha, szampon( a możesz dokładnie napisać jego nazwę),pędzel jest do pudru? tego szukam więc zawsze chętnie ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]() No z tym zapachem to faktycznie troche trudno będzie ![]() kiedyś go lubiłam, teraz mnie zmęczył. Twojego słonia też dość lubię, ale w minimini ilościach, przeraża mnie 30ml, bo to u mnia na kilka lat;-) A może odłożymy na po świętach?, może Mikołaj Cię obdaruje nielubianym zapachem? |
||
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;16015997]
Akcesoriami komp. zajmuje się u mnie męska część rodziny ![]() No z tym zapachem to faktycznie troche trudno będzie ![]() kiedyś go lubiłam, teraz mnie zmęczył. Twojego słonia też dość lubię, ale w minimini ilościach, przeraża mnie 30ml, bo to u mnia na kilka lat;-) A może odłożymy na po świętach?, może Mikołaj Cię obdaruje nielubianym zapachem?[/QUOTE] To wyobraz sobie , ze jak kiedys wykończyłam 100-tke Słonia , taką Słoniomanie miałam i nie trwało to rok . Jak wykończyłam to zaraz kupiłam kolejnego, ale cos mi i wymieniałm. Na jesien niuchnełam w perf.i znowu mnie naszłoKOchana, ja Slonia i GF i coś tam jeszcze bym Ci z chęcią oddała, ale nic na siłe, bo to przyjmności wtedy nie ma. Podobnie jak z sexem ![]() Z tym, że nowych perf. nie planuje , no chyba, że z wymiany . Chociaż, na 100% to nie wiem , ale raczej nie, choć się nie zarzekam![]() Dusiu, przemyśl, i daj znać |
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie róż Benefit i paletka Laura Mercier
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

No to jestesmy ugadane 

może fajniesze nawet.. tylko moje będą kulkowe - gold temptation czy coś takiego. 

, ale Ty , jak chcesz dokonac matemorfozy 
, zresztą, chyba wszyscy wiedzą i dlatego wymieniać sie ze mną nie chcą
, ale chyba szans marne. Chyba, że bys coś dobrała. Ale wątpie, bo Ty wybredna baba
, taką Słoniomanie miałam
i wymieniałm. Na jesien niuchnełam w perf.i znowu mnie naszło
, ale raczej nie, choć się nie zarzekam