|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: smutny problem
Cytat:
Teraz kumam. Osobiście przeprowadziłabym ostatnią poważną rozmowę. Jeśli nie uzyskam konkretnych odpowiedzi koniec (i tak to się moim zdaniem skończy...). Wiesz też studiuję prawo. Tylko, że dziennie. II rok. I wiesz czego na moim wydziale najbardziej nie cierpię? Osobników, którzy dupę mają wyżej niż sr*** za przeproszeniem. To, że studiują czy kończą studiować taki a nie inny kierunek nie czyni z nich kogoś lepszego. Z taką postawą są zwyczajnie w świecie dla mnie żałości i chyba leczą jakieś kompleksy. (szczerze mówiąc przypuszczałam, że o prawo chodzi, bo wśród wielu znajomych-studentów, tylko z tego kierunku spotkałam się z taką postawą wyższości )
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
------------------ zamykam temat------------------ dziękuję za wszystkie opinie ;* |
|
|
|
|
#34 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Temat zamyka moderator,jak jest taka potrzeba. ![]() A niewiem po co kasujesz posty jak były co poniektore cytowane,za to są punkciki bądz ban.
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

)
Temat zamyka moderator,jak jest taka potrzeba.
cytowane,za to są punkciki bądz ban.
pozdrawiam cieplutko