|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: To i owo ;-)
Witaj
![]() z serii brunetkowej Frieda mam nową odżywke nawilżającą i ok połowę nabłyszczacza w spray z lekkim efektem utrwalenia. Interesowałyby Cię?
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
no-jakoś do tej pory nam nie wyszło
To może teraz? Znajdziesz coś u mnie? Mi u Ciebie dalej podoba się Tundra. Poza tym coś jeszcze bym znalazła
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Nana93klb, majula, vilandra, beyza, mucia18, Marigold19, anarchia25, Agniesia666, Basiulek, fanusia92, kasiaa91, magsch, wankaw, ewciaa82 - póki co - dziękuję nic, ale będę zaglądać.
pola_ - Initial idzie do Ewikonki a i tak nic nie znalazłam, dziękuję.dagmarrka podobają mi się u Ciebie wstępnie cienie Guerlain ![]() Nola_ masz sporo fajnych zapchów - głównie odlewki mnie kuszą, ale nie oddałabym za nich cieni, więc podziękuję Furkadusz tyle piękności w Twoim wątku, że muszę chwilę w nim przystanać i 'obczytać' co i jak ![]() silencio sprobuję przetestowac parę Twoich zapachów i dam znać ![]() thelila u Ciebie podoba mi się The One i bambusek - z tego co pamietam, podobało Ci się jeszcze coś u mnie, może coś sklecimy? ![]() Soap_bubble Mendosita mam już ten zapach ![]() Margot45 głównie to co w wishlist ![]() jucha powącham i dam znać ![]() ragutka odżywka na pewno, nie wiem jak ze sprayem, bo nie miałam tego cuda jeszcze - a co byś chciała w zamian? Hisoka - to może za Black Tourmaline? |
|
|
|
|
#34 |
|
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Soso, z Twojej wish listy miałabym jedynie Terracottę dla blondynek (z wymiany, zużycie jakies 20-25%, bez kartonika, zdjęcie moge zrobć w poniedziałek - domowy komputer nie współgra z aparatem) i pędzel do różu Sephory, nr 40, równiez użyty kilka razy (ale wolę nr 42) uprany, zdezynfekowany.
Spoza wish listy moglabym zaproponowac tylko testowane 50ml Absolument Absinthe |
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
Widze, ze masz khole Guerlain i to jeszcze nie wyszczegolnione w opisie
. Dawaj ![]() ![]() btw: odezwalas sie w moim watku "szukam", narobilas mi smaka a potem sie nie odezwalas Wstreciucho Ty ![]() .PS: Wesolych Swiat |
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Hej, interesuje mnie:
- Lolita Lempicka, Midnight edp - 7ml, śliczna różczka, wer. limitowana Gucci, Gucci Flora - Clinique, Moisture Surge Extra - 5 ml. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Hej ho
![]() Jest pewien problem- wysyłka może się troszkę opóźnić, bo okazuje się, że atomizerki, które zamówiłam przybędą później niż miały... Ps i nie będą to te, które chciałam( 5 ml) ale 7 ml... Czy stanowi to jakiś problem >? Przepraszam za utrudnienia, ale to naprawdę nie zależy ode mnie ... Pozdrawiam ;**
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
cos za amora i kryolan fixer?
odpisz u mnie prosze pozdrawiam ciepło
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Margot45 Terracottę mam i od czasu do czasu nawet używam, więc podziękuję. Za wymieniony zapach również
![]() jamestown wszystko dlatego, że czas Świąteczny u mnie to niezły maraton i na wizaż zaglądalam już jedynie celem relaksu. Mam dwa kohle - w tym jeden z wymiany z Mirrą - szmaragdowy, z tym, że już trochę wiekowy - użyłam go parę razy i mimo, że mam dość wrażliwe oczy nic się nie dzialo. Drugi jest czarny, datę sprawdzę jak tylko będę mogla (jestem poza domem), stanu zużycia nie pamiętam. Generalnie fajny gadżet, ale jak dla mnie trochę zbyt czasochłonny. Obiecuję dokładniejszy opis jak tylko będzie taka mozliwość Dziękuję za życzenia, udały się Mam nadzieję, że i Twoje ![]() ameliax, toya2006 dziękuję, nic ![]() Soap_bubble - nie ma problemu Z uwagi na różnicę w ilości przekupek i tak Ty wysyłasz jako pierwsza - pozostaje mi jedynie poczekać na przesyłkę od Ciebie i wysłac wtedy swoją Pozdrawiam ![]() lady_poison She wood oddam chętnie za odlewkę Elixir des Merveilles
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Soso, z tym że mi chodziło o He Wood
![]() A czy za LL Midnight nic nie znajdziesz? Bo jeśli nie to chyba podziękuję, bo z jedną małą odlewką to nie bardzo opłaca się nadawać przesyłkę. pozdrawiam |
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana raczej nic nie znalałam za shimmera - jedynie miss cherie, ale to bym musiała pomyslec
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
czy nadal jestes zainteresowana cieniami Guerlain za Diora??
a nie znalazlabys czegos jeszcze za Miss Dior Cherie,, Dune?? Edytowane przez dagmarrka Czas edycji: 2009-12-28 o 14:58 |
|
|
|
|
#44 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moje tak srednio. Wczoraj za to bylam za bezalkoholowym weselu i mnie troche rano suszylo .Teraz czaje sie na 30 % obnizki na makijaz w Sephorze bo 5-tki Diora bym chciala. Zerknij na khol jak wrocisz bo jestem zainteresowana. Milego wieczoru |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za Guerlain, Aqua Allegoria Pamplelune ?
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
lady_poison rozumiem
no trudno, za lolitę nic nie znalazłam ![]() dagmarrka zaczęłam się zastanawiać, bo złotych i brązowych cieni mam aż nadto. Nie wiem dlaczego wydawalo mi się, że masz fioletowe cienie. I choć Twoje cienie podobają mi się, to jednak szkoda oddawac mi za nie swoje piątki, bo cieni w tej akurat kolorystyce nie mam aż tak wiele. jamestown jeśli dobrze odczytuję literki na czarnym kohlu to jest raczej wiekowy Sama nie pamiętam już od kiedy go mam. W tej sytuacji raczej wolę go wycofać i Ci go nie proponować, bo jakkolwiek mnie on nie uczula, to nie wiadomo jakby to było w Twoim przypadku. Przepraszam za narobienie ochoty Pola_ to Ty masz bosko fioletową paletkę Guerlaina, ale nie sądzę, by ta wymiania Cie interesowała, więc z żalem podziękuję
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, ostatnio miałam dokładkę, może coś Cię zainteresuje? Mam jeszcze kilka rzeczy poza wątkiem...w zależności czego szukasz.
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Co by Cie interesowalo za ten khol? Lub za oba? Moze np odlewka Innocent Rock T. Muglera lub nowa szminka L'oreala (czerwien) ? Szczerze powiem, ze nigdy go nie mialam i choc raz chce go przetestowac. Mam nadzieje, ze mi sie nie spodoba i moje sumienie zazna spokoju wreszcie .
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16162830]Zdecydowanie nie wybaczam
.Co by Cie interesowalo za ten khol? Lub za oba? Moze np odlewka Innocent Rock T. Muglera lub nowa szminka L'oreala (czerwien) ? Szczerze powiem, ze nigdy go nie mialam i choc raz chce go przetestowac. Mam nadzieje, ze mi sie nie spodoba i moje sumienie zazna spokoju wreszcie .[/QUOTE]Jesli masz duzo czasu to spodoba efekt jest śliczny, przyznaję, ale używam ich raz na ruski rok. Ale akurat ani czerwonych szminek nie uzywam, ani tego zapachu nie lubię. (Zawsze mogę Ci go wypozyczyć będziesz wiedziała, czy jest na co polować, czy nie )
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zadomowienie
|
A ja pisałam juz do Ciebie
![]() Cytat:
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Bedzie bardziej retro z jakis troszke wiekowym kosmetykiem. Szlachetniej ![]() .A co bys za niego/nie chciala? Moze ciastkowa Demeter? Albo tylko testowana szminke Estee LAuder? Czego szukasz za khol/khole? Duzo zostalo? http://www.esteelauder.com/product/s...RODUCT_ID=3385 - moj odcien to Dune Rose Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-12-31 o 00:58 |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Christian Dior, Miss Dior Cherie edt - poj. wyjściowa 30 ml.
- Dior, 5 Colours - odc. 470 Spring Bouquet - 4 cienie tylko przetestowane, najciemniejszy niestety trochę ukruszył się podczas upadku kod 7k04. |
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nie mam.
A co za Addicta mogłabyś oddać? |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj.....coś u Mnie za Kryolan, Fixing Spray ?
Ania
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Odpowiadam jak zwykle z poślizgiem, za co mocno przepraszam
![]() Jamestown - śliczny awatar, to Ty? A co do kohla oblookałam oba pod światło, niestety sztuczne, może w dziennym będzie wyraźniej, i nie widać zużycia. Szmaragdowy mam od Mirry, ja użyłam ze dwa razy, nie pamiętam jakie ona zużycie deklarowała, czarny jest mój od początku i zużycie jakieś powinno już być. Szminek nie uzywam, ciastkowej Demeter nie chcę. viki79 nie wiem za co byś go oddała, ja rozważyć mogę wszystko ![]() ana761 podoba mi się u Ciebie puder Deborah, ale nie wiem jaka jest jego wartość to raz, a dwa nie wiem czy to jasny, czy ciemny odcień? fanusia92 dziękuję, nic
Edytowane przez Soso Czas edycji: 2010-01-05 o 14:19 |
|
|
|
|
#58 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() . Zdjecie bardzo ladne, stad na avatar trafilo. Twoje rowniez sliczne z Marion.A czego szukasz za khol? |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;16266613]Nie, to Reese Witherspoon
![]() . Zdjecie bardzo ladne, stad na avatar trafilo. Twoje rowniez sliczne z Marion.A czego szukasz za khol?[/QUOTE] Nie poznałam Kojarzysz mi się z podobnymi klimatami A co do mojego awatara- dobre masz oko ![]() Wiesz co tak sobie myślę, czy go po cichu nie wycofac, bo i niemłody i problem z okresleniem zawartości.. taka ta wymianka niepewna dla mnie, będziesz niezadowolona i co. Na pewno nie chcesz wypożyczyć?
Edytowane przez Soso Czas edycji: 2010-01-05 o 15:59 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

. Dawaj