![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zielony Wątek! :)
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
z tamtych odlewek spokojnie mogę oddać
Dior-Tendre Poison-5ml ![]() ![]() ![]() Cartier Smok EDP 2ml Wet Garden Demeter 5ml muszę jeszcze zerknąć ile jeszcze mam obsession ![]() podobają mi się w sumie tamte próbki, cienie i pędzel. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
witaj, moze u mnie cos Cie zainteresuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Poczytałam KWC i pododbają mi się następujące zapaszki: *Lancome O de Lancome miniaturka 5/7,5ml EDT *Ormonde Jayne, Ormonde Woman *Adidas, Natural Vitality *Ralph Lauren, Notorious *Demeter Hawaiian Surf po ile ml mają te próbeczki?
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za cien Inglot
![]()
![]() |
#37 | |
Rozeznanie
|
Odpisane
![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
*Ormonde Jayne, Ormonde Woman 0,5ml, atomizer *Adidas, Natural Vitality 1,2ml, z kartonikiem, atomizer *Ralph Lauren, Notorious 1,5ml, z kartonikiem, atomizer *Demeter Hawaiian Surf 1ml (robiona, w 4ml fioleczce) ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Odpisane ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Odpisane ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
i co bys za te wszystkie próbeczki ode mnie chciała ?
![]()
![]() |
#39 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A mi się jeszcze u Ciebie podoba: Durbano-Rock Crystal Guarlain-Terracota Cabotine de Gres [bardzo ładna miniaturka] Calvin Klein Obsession Night (próbka)-CdG Avignon
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
oddam oba Gosh'e za tego Inglocika
![]() ![]()
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Super, to jutro jedziemy na PW
![]() Chociaż fajnie byłoby zrobić większą wymiankę, skoro mieszkasz w UK
Edytowane przez just green Czas edycji: 2009-12-29 o 01:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
a masz jeszcze ten rozswietlacz Benefitu, moze cos za niego bys jeszcze u mnie znalazla??
![]()
![]() |
#43 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
wiesz co z perfum to mam Puma (z ulamana zakreteczka ale sporo ich), no i jakies z Avonu(wish of happiness) i to raczej wszystko
![]()
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
pzrypominam się
![]()
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
a perfumki jeszcze mam jak na zdjeciu widac czyli te uzywane, oba flakoniki Clarins Amour i Amour Toujour
![]()
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za odlewke chopard casmir?
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
puder prasowany Manhattan Soft Compact Powder Natural Look, kolor 0 transparent, zużycie minimalne, parę razy maźnięty gąbeczką (nowa wersja, nie mogę jej znaleźć na KWC)
jeszcze interesuje mnie Pur Desir de rose. Znajdziesz coś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Durbano-Rock Crystal-mogę oddać próbkę.tak 1-2ml
Guarlain-Terracota-ok 1ml Cabotine de Gres [bardzo ładna miniaturka]-z ubytkiem testowym próbka Avignon-1ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() znajdziesz cos u mnie za : - Bourjouis, róż do policzków z serii Ashes of Carnations, kolor 33 Lilas d'Or, z pędzelkiem KWC
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
inglotowa paletka dzis poleciala wlasnie
![]() nie znajdziesz nic innego? ![]()
![]() |
#53 | ||||
Rozeznanie
|
Niestety, nic. Poza tym i tak mogę zrobić próbkę (ok. 1ml) Casmiru, nie odlewkę
![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
- cień YR Luminelle , odcień Brun cannelle ("cynamonowy brąz"), użyty kilkakrotnie, - pojedynczy cień Revlon Wet &Dry , odcień 05 Cedar. Zużyty w okolo 10%, ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Odp na PW ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Niestety poza tymi Inglotem nie widze nic:-(
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
*Lancome O de Lancome miniaturka 5/7,5ml EDT *Ormonde Jayne, Ormonde Woman *Adidas, Natural Vitality *Ralph Lauren, Notorious *Demeter Hawaiian Surf oprócz tych na górze podobają mi się w kolejności od najbardziej: The Body Shop, Aqua Lily do 5ml Salvador Dali Purplelips (R) Givenchy Ange ou Demon CK, Eternity do 5ml lub próbeczka Cacharel Amor Amor Sunrise do 10ml chciałabym 5ml ale próbeczką nie pogardzę teraz prosze napisz mi co mogę dostać za to co wybrałaś?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | ||
Rozeznanie
|
Za Pur Desir de Rose i puder Manhattan chciałabym oprócz:
- cień YR Luminelle , odcień Brun cannelle ("cynamonowy brąz"), użyty kilkakrotnie, - pojedynczy cień Revlon Wet &Dry , odcień 05 Cedar. Zużyty w okolo 10%, jeszcze (jedno z): - kompakt Sephora (matifying compact foundation) , odcień D20 warm nude, zużycie około 1/4, denka jeszcze nie widać, - puder w kamieniu Mayfair (Lentheric), odcień Translucent II 26. Użyty 2 razy, lub (jeśli pędzle są nowe i bardzo miękkie): - duży pędzel do pudru sypkiego, - kieszonkowy, składany pędzel do pudru, ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
* Yves Rocher, Jardins du Monde kwiat lotosu z Laosu, żel pod prysznic 200ml (jeśli jest nieużywany) * Bielenda, Bio Plantacja Bawełna, Organiczny balsam do ust (jeśli jest nieużywany) * Smashbox, Eye Shadow Single WRAP minimalne zużycie KWC za wszystkie górne rzeczy i 5ml Aqua Lily, próbka Ange ou Demon, próbka 1,5ml Eternity?
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lancome O de Lancome miniaturka 5/7,5ml EDT *Ormonde Jayne, Ormonde Woman *Adidas, Natura Vitality *Ralph Lauren, Notorious *Demeter Hawaiian Surf 5ml Aqua Lily, próbka Ange ou Demon CK, Eternity próbka a dało by radę zamiast 1,5ml Eternity - 5ml albo 1,5ml Eternity i Cacharel Amor Amor Sunrise próbka? ![]()
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2009-12-31 o 17:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.