![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pytanie do wizażystek :) wygląd mężczyzny
Cytat:
![]() wystarczy żeby dbał o higienę i nosił świeże ciuchy. No i zapach ![]()
![]() |
![]() |
#32 | ||
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Czy o to czym nowy facet musi przebić obecnego? ![]() Tak czy inaczej białe rumaki mnie nie interesują, bo już wyrosłam z wieku, w którym się ogląda bajki o księżniczkach ![]() Obecny facet spełnia 8-9 z powyższych 10 punktów (najważniejsze, że spełnia 5 "podstawowych") i mnie to wystarcza, ideałów nie ma. Zresztą nawet gdyby przybył do mnie na dowolnym rumaku facet wyglądający jak ideał, to przecież wygląd to nie wszystko, odpowiednie cechy charakteru, zachowanie itp "rekompensują" jakieś tam braki "wyglądowe". Cytat:
Ale jak wyżej wspomniano, nie chodzi o "kanciki", tylko o to żeby ciuchy nie były wymięte jakby leżały tydzień zwinięte w kłębek ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-12-25 o 12:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Ale każda chce mieć umytego faceta ;}
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
już ją rozwijam. Cytat:
punkt 4 rownież.dla mnie facet nie musi miec wyprasowanych ciuchow.owszem koszula wygiełdana nie wchodzi w grę,ale jest sporo rzeczy,ktorych nie trzeba prasować. nie czepiam się ubrań niedobranych do sylwetki,ponieważ mężczyźni mają także swoje gusta i to co mnie się podoba niekoniecznie jemu.nie wyobrażam sobie,aby moj facet mowił mi,że moj gust nie podoba się jemu,więc i ja tego nie wymagam.każdy nosi to co lubi i w czym się dobrze czuje. punkt 5.są mężczyźni,ktorym zarost pasuje,lub chcą coś ukryć przed światem,więc i tu nie nalegałabym. punkt 6.z całym się nie zgadzam.nie wyobrażam sobie wydepilowanego faceta.jesli ktoś dba o higienę włosy pod pachami nie robią rożnicy,a ich brak przy kwaśnym pocie nie pomoże uniknąć zapachuy.włosy łonowe rownież nie muszą być przycięte.dla mnie facet musi być męśki z całym owłosieniem. 7.sory,ale tu już poleciało zbytnią wyobraźnią.nie neguję gustu lexi,ale nikt nie rodzi się idealny,więc i gestość włos nie powinna miec znaczenia . 8.nie wiem co to znaczy dbać o skore,ponieważ nie miałam nigdy faceta z problemami skornymi,a używanie innych preparatow niż krem do golenia,lub kremu przy suchej skorze mnie rożśmiesza .miałam faceta,ktory miał większą kosmetyczkę od mojej i kremy na rożne pory dnia.nie wytrzymałam z kimś kto swoj wygląd przekładał nad związek. 9 .uważam,że naturalny wygląd ma więcej znaczenia,niż wykreowany przez kosmetyczkę. 10.choć sport to zdrowie,to tu także zastanowiłabym się nad umięśnieniem. podsumowując moją wypowiedź uważam ,że wygląd ma znaczenie,ale krotkotrwałe.liczy się osobowość,bo wygląd wraz z wiekiem się zmienia. kiedys dla mnie wygląd był najważniejszy,jednak wraz z kolejnymi latami,ktore odcinają się na boczkach i na twarzy uważam,że osobowość to podstawa,a wygląd ma drugorzędne znaczenie.nie można się podobać każdemu,a charakterem można zmienić postrzeganie siebie w oczach innych. ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- chyba fetyszystka Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-12-25 o 16:29 Powód: lit. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
8. no ja np uważam, że w przypadku trądziku jak najbardziej facet musi starać się go leczyć, w innym wypadku dodatkowe kosmetyki nie są mu potrzebne 7. hm no nigdy się nie da przewidzieć czy zakochamy się w facecie z gęstymi czy rzadkimi włosami, niemniej jednak dobrze by było, aby ścinał się stosownie do tego, czym go natura obdarowała - podobnie jak lexie, nie lubię zaczesywania włosów na zakola. 10. z mieśniami nie ma co przesadzać, bo w nadmiarze są brzydkie. ale fajnie jest mieć faceta, przy którym nie boimy się chodzić po nocach, tzn trochę siły musi mieć jak dla mnie. wychudzony laluś prędzej ucieknie przed zbirem niż nas obroni ;d |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć wygląd potrafi odstraszyć,to nie zawsze mięśnie rownają się odwadze. ![]() co do tądziku,to nigdy nie miałam krostek.mam suchą skorę.wśrod moich znajomych rownież nie miałam chorych osob,więc nawet nie wiem,jak i czy to się leczy. owszem chora skora potrzebuje lekarzai tu się zgodzę,jednak jestem przeciwniczką męskich maseczek (kosmetykow) dla urody Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-12-25 o 16:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
1 wykapany ,pachnacy dobrym zelem /mydelkiem ,wlosy umyte i nie rozczochrane , zgrabnie obciete (moze byc pasta pianka cos w tym guscie)
2dezodorant+perfumy najlepiej zeby golil pachy 3gladko ogolona buzka 4dlonie z obcietymi paznokciami,uzywa kramu do rak i rekawiczek ![]() 5nosi ciuchy pachnace i czyste najlepiej wyprasowane + jezeli ma problemy z cera to leczy
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Przebacz mi i zapomnij o mnie jak najszybciej. Opuszczam cię na zawsze. Nie szukaj mnie, to się na nic nie zda. Na skutek klęsk i nieszczęść, które na mnie spadły, zostałam wiedźmą. Czas na mnie. Żegnaj."
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
BAN stały
|
Facet musi być przede wszystkim czysty. I pachnący.
Ja jestem wielką fanką dwu, trzydniowego zarostu, nie cierpię wręcz, jak mój TŻ jest gładziutki ![]() ![]() ![]() Poza tym uwielbiam taliowo-biodrowe V ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Ja znam sporo umytych panów, których bym nie chciała
![]() ![]() A do czego przywiązuję wagę... (pominę mycie się bo to jest jednakowoż oczywiste) 1. Ładny zapach, woda po goleniu; 2. Brak "prawdziwego" zarostu, czyli brody lub wąsów, ogólnie zarost większy niż 3dniowy raczej mi przeszkadza; 3. Koniecznie, ale to koniecznie szczupły, nie znoszę jakichkolwiek fałdek; ładnie zarysowane mięśnie nie zaszkodzą ![]() 4. Niepogniecione ciuchy (nie muszą być uprasowane, jak zostały rozwieszone tak, że są gładkie, to się nie czepiam) 5. Gładka klata - nie lubię zarostu na klacie, uważam, że jest obrzydliwy nawet w małej ilości (TŻ szczęśliwie nie ma włosów na klacie, ale gdyby miał, to marudziłabym o depilację ![]() ![]() No, to chyba najważniejsze, tak na szybko to nic więcej mi do głowy nie przychodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.