|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy-MAMUSIE WRZEŚNIOWO-PAŹDZIERNIKO
Cytat:
![]() ![]() Darusiaaaa,Mysia1234, Madziwnia i Nika, wielkie dzięki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja najchętniej poszłabym w 6tc, ale z powodu rady pedagogicznej i zakończenia semestru mam wybór: albo pójdę w 5tc i poinformuję dyrkę o niej przed feriami (wtedy zdąży się przyzwyczaić i nie padnie na zawał, jak po feriach dam jej zwolnienie), albo pójdę w czasie ferii i wręczę jej zaświadczenie o ciąży razem ze zwolnieniem, a to może poskutkować co najmniej zapaścią ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy-MAMUSIE WRZEŚNIOWO-PAŹDZIERNIKO
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() chcesz już do wakacji wziąć wolne? to chyba lepiej przed feriami, bo w czasie ferii sobie już ochłonie ![]() Lenka ty lepiej dzialaj, zbieraj siły, bo my tu z Pomidorką czekamy na ciebie ![]() Edytowane przez gabisun Czas edycji: 2009-12-28 o 16:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ferie są u nas w dwa ostatnie tygodnie stycznia. Dziewczyny, to po kolei: imię, wiek i data porodu według OM. I zrobię naszą króciutką listę, która mam nadzieję, że będzie się rozszerzać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
no więc tak:
Marzena, 24 lata, termin 1 września ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Ewa, 25lat, tp 1 wrzesnia
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Buziaki dla Was wrześnióweczki
![]() ![]() Pomidorko a czemu lekarz kazał Ci iść na zwolnienie odrazu? |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Kochane mamusie wrzesniowo-pazdzierniokowe!!!
Bardzo, bardzo sie ciesze, ze juz taki watek powstal i kazdej z osobna gratuluje!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Nie moge uwierzyc, ze juz sie pojawiaja mamy wrzesniowo-pazdziernikowe 2010, gdyz dopiero niedawno wrzesniowo-pazdziernikowe mamusie z 2009 roku sie rozpakowywaly ![]() Wkrotce minie rok jak zobaczylam na tescie 2 kreseczki, a teraz te moje kochane 2 kreseczki spia slodka w lozeczku i maja juz 3 miesiace ![]() ![]() Spokojnych 9-ciu (czy juz raczej 8) miesiecy zycze oraz zdrowych i silnych fasolek!!! ![]() mamusia wrzesniowa 2009
#41 |
Zadomowienie
|
nowe mamusie
![]() ![]() gratuluję Wam cudownego stanu i życzę spokojnych miesięcy oczekiwania maluchów ![]() mamusia styczniowa 2010
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Bardzo się cieszę z tego wątku
![]() ![]() POZDRAWIAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Ale ten czas leci...
Wszystkim nowym mamusiom gratuluje i zycze pomyslnego rozwiazania i samych dobrych wspomnien z tego magicznego okresu ![]() Mamusia lipcowa 2010
#44 |
Zakorzenienie
|
Wow to już mamy następczynie wątkowe
![]() Gratuluję każdej z Was i życzę spokojnych i zdrowych 8-9 miesięcy ![]() Cieszcie się każdą chwilą, bo potem to dużo się zmienia po porodzie ![]() Buziaczki od mamusi październikowej 2009 ![]() ![]() Lenka* i Ty się w końcu doczekasz ![]() ![]()
#45 |
Zadomowienie
|
WOW, ale ten czas szybko leci!
Zaszłam w ciążę rok i 2 dni temu, a mam wrażenie jakby to było wczoraj! Dbajcie o siebie, cieszcie się odmiennym stanem i zbierajcie siły w oczekiwaniu na jesienny cud! Pozdrawiam, Mama Mai (09.09.09) |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Pomidorka, Gabisun wreszcie się doczekałyście
![]() Nie czekajcie tak na te objawy bo podobno nieprzyjemne (mnie ominęły póki co te najgorsze)... Kurcze niedawno ja pisałam o II a już połowa ciąży za mną ![]() ![]()
#47 |
Zakorzenienie
|
Wszystkim "starszym" mamusiom bardzo dziękujemy i mamy nadzieję, że w razie wątpliwości nam pomogą
![]() Lindsley, ja już pisałam, że ściągam tu dziewczyny z "Planować", weteranki zresztą też mam zamiar ściągnąć ![]() ![]() Dziewczyny, stworzyłam naszą na razie mini-listę. Jeżeli macie jakieś sugestie co do zmian, to bardzo proszę. Będę ją raz na jakiś czas przypominać, a w całej okazałości będzie się znajdować w moim pierwszym poście ![]() ![]() Gabisun (Marzena, 24l.).................... ......tp. 1.09.2010 Evullka (Ewa, 25l.).................... ..............tp. 1.09.2010 JuszkaPietruszka(?,?).... ......................... tp. ? Pomidora(Kasia, 26l.).................... .........tp. 7.09.2010 Dziewczyny, a jak zareagowali wasi TŻci? Czy ktoś z rodziny już wie, czy czekacie do pierwszej wizyty? Ja dziś mam w sobie tyle adrenaliny, że nie mogę spać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zdaje mi się, że dopiero ja zobaczyłam na teście II kreseczki a tu już jutro moja córeczka kończy 3 miesiące ![]() POWODZENIA ![]() Mamusia wrześniowa 2007 i 2009 ![]() - synek Szymon ur. 12.09.2007 ![]() - córeczka Natalia ur. 29.09.2009 ![]()
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje wszystkim mamusiom
![]() ![]() Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2010-02-02 o 05:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Kochane gratuluję Wam z całego serca i życzę spokojnej ciąży!Trzymajcie za mnie mocno kciuku i za inne staraczki żebyśmy szybko się tu przeniosły!
#51 |
Zadomowienie
|
a niedawno powstal watek mamus lipcowo-sierpniowych....Jak ten czas leci...jeszcze troszke i bedziemy sie rozpakowywac :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny gratuluje Wam serdecznie, jeszcze nie dawno my mamusie wrześniowo-październikowe 2009 czekałyśmy na nasze skarby, życze wam spokojnych 9 miesięcy ciąży żeby ten czas był najpiekniejszy w Waszym życiu.
Mamusia październikowa 2009 ![]()
#53 |
Przyczajenie
|
Dzień Dobry,
termin porodu wychodzi na 1 września 2010 ![]() Wracam własnie od ginekolog i powoli dochodzę do siebie bo średnio znoszę pobieranie krwi... Ech! ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- a i do listy się dopisuję Justyna, lat 26 (termin jak wyżej) |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Gabisun (Marzena, 24l.).................... ......tp. 1.09.2010 Evullka (Ewa, 25l.).................... ..............tp. 1.09.2010 JuszkaPietruszka(Justyna, 26l.).............tp. 1.09.2010 Pomidora(Kasia, 26l.).................... .........tp. 7.09.2010 Juszko, już zmieniłam dane ![]() Kakusiu, wczoraj ci nie odpowiedziałam, bo byłam już padnięta. Lekarz powiedział, że od razu jak zajdę w ciążę, to na L4 muszę iść z dwóch powodów: primo pracuję w szkole i on nie chce, żebym się czymś zaraziła (ale to jest mniej ważne). Secundo w mojej rodzinie prawie każda kobieta roni co najmniej pierwsze dziecko, moja mama roniła, potem miała ogromny problem z donoszeniem trzech kolejnych ciąż. Lekarz stwierdził, że jeżeli wszystkie kobiety w rodzinie tak mają, to może być to jakieś uwarunkowanie genetyczne i lepiej dmuchać na zimne. Ja nie powiem, troszkę się boję, ale ciągle staram się sobie mówić, że będzie dobrze ![]() Aniago25, Muminku88, EdziuO, CzarnyElfie, Bea83 bardzo wam dziękujemy ![]() ![]() ![]() Moi rodzice wczoraj szczęki otworzyli szeroko jak się dowiedzieli, że w końcu, że już ![]() ![]() ![]() Miłego dnia kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=Pomidora;16115957]
![]() ![]() Gabisun (Marzena, 24l.).................... ......tp. 1.09.2010 Evullka (Ewa, 25l.).................... ..............tp. 1.09.2010 JuszkaPietruszka(Justyna, 26l.).............tp. 1.09.2010 Pomidora(Kasia, 26l.).................... .........tp. 7.09.2010 Juszko, już zmieniłam dane ![]() Dziękuję za wpis na listę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
Pomidorko, tak sie ciesze!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Wielkie gratulacje i trzymam kciuki za piekne 9 miesiecy!! ![]() ![]() ![]() ![]() Za was wszystkie na tym watku trzymam mocno!! A ja musze znow zameldowac sie na Planowac... bo juz dawno mnie tam nie bylo ![]()
#57 |
Zakorzenienie
|
Juszka, to rzeczywiście czeka cię trochę nerwów jeszcze, ale ja wierzę, że już musi być w porządku. Przecież taka rzecz nie może zdarzyć się dwa razy tej samej osobie.
Anessa, jak miło cię widzieć ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, moja kotka zaczęła dziś ruję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Konto usunięte
|
ale fajnie, kolejny wątek!
![]() ![]() dziewczyny, serdecznie GRATULUJĘ wszystkim zafasolkowanym. ![]() niech Was tu przybywa, przybywa.... ![]() Wszystkim życzę bezproblemowych ciąży, szybkich porodów i zdrowych dzieciaczków. ![]() ![]() Mama majowa 2010. |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lecę do miasta na zakupy sylwestrowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.